Metāla ziņas 2018
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Varbūt jātaisa jau jaunā tēmā, piem, Metāla ziņas 2018?
+1
Var arī jaunā.
Pagaidam vēl ziņa par Mats Levens jauno grupu.
www.blabbermouth.net/news/revertigo-feat...

A kas viņam uz vēdera? Izskatās pēc Groduma...
+1
nav kaut kāds maniaks? Tipa tur Čikatilo utmldz.
0
^^ solīds AOR
0
Onkuls Toms Angelrippers esot patriecis ratā visu pārējo Sodom orķestri.
www.metalsucks.net/2018/01/05/sodom-pa...
+3
Visas apsūdzības pret DECAPITATED dalībniekiem (saistībā ar to izvarošanas skandālu) atceltas!
www.blabbermouth.net/news/all-rape-and-k...
0
Kas ta nu, kā ta tā? ''Slayer Announces "End Of Days" Final World Tour":
www.metalunderground.com/news/details.cfm?ne...
+2
būtu kāda vācu banda, varētu tik pavīpsnāt, bet šie moš arī tā darīs - ja 20 gados jēdzīgu albumu nevar ierakstīt, tad varbūt jāmet miers
+1
Nav jau teikts, ka šie albumus vairs nemēģinās rakstīt, un ka atsevišķus koncertus pa retam neuzspēlēs. Judas Priest tak arī ija atvadu tūre, bet šogad nāk albums laukā, un gandrīz visos Eiropas glavenajos festivālos spēlēs.
0
Tieši tā. Gadās, ka veci buki vienkārši fiziski vairs nevelk kratīšanos apkārt 18 mēnešu ilgās turnejās, bet visādos festivālos vai savākties uz dažu konču tūri Anglijas dienvidos (piem.) - kāpēc ne?
0
Metallica skaidrojusi, ka nepilngadīgu bērnu dēļ jau gadiem viņi plāno tūres etapus pa 2 mēnešiem, tad atkal pāris mēnešus strādā mājās. Un labu bandu tagad tāds slānis, ka faniem nav vairs jālūdzas "nu atbrauciet tak pie mums arī, citādi nav, uz ko iet", un grupas nejūt tādu spiedienu, ka visu laiku obligāti jāatrodas tūrē.
+1
^ tas pēdējais teikums gan ir pilnīgs bleķis. Vai tad tāpēc, ka ir Relicseed, kāds ir pāstājis lūgties, lai Metallica atbrauc vēlreiz?
+2
Pēc mēģinājuma aizmuguriski uzmest grupas biedrus par vismaz ļemu un tiekot iznākumā pašam iztiesātam ārā no grupas, Mr. Veste ir samierinājies ar savu vietu dzīvē un iejuties jaunajā sabiedrībā:

www.blabbermouth.net/news/geoff-tates-ne...
+2
galvenais, lai intervijā nepajautā par sūdīgo muzonu - labāk par pazpajumtniekiem pamuldēt ;)
+1
Onkuls Toms Angelrippers esot savācis jaunu sastāvu. www.blabbermouth.net/news/sodom-announce...
+2
Diemžēl arī Glenam Tiptonam pienācis laiks doties pelnītā atpūtā :(
www.ultimate-guitar.com/news/general_music_...
0
stulbi. Nu jau abi galvenie dziesmu rakstītāji ir prom. Laiks arī JP iet pelnītā atpūtā.
0
^ divi no trim - tā būtu precīzāk.
0
ir gan teikts, ka Tiptons nebrauks turnejās, bet paliek JP loceklis. Tas nozīmē, ka rakstīt jau varēs... Nu, kādu laiku noteikti.

www.blabbermouth.net/news/rob-halford-sa...

Bet vienalga... tik dīvaini redzēt abus ģitāristus prom.
0
Ņemot vērā ka viņi + Halfords bija grupas "seja", diezgan dīvaini. Bet nu, cerēsim uz kvalitatīvu materiālu nākotnē tik un tā.
0
Halfords atkal palaidīs HALFORD
0
^ jā. Vai Fight. Bet tie jau nebūs tik ienesīgi, ar tiem varēs tikai pa bāriem.
0
FIGHT diez vai, par TWO nemaz nerunājot. Zem sava vārda jau atpazīstamība pietiekama būs, lai nevajadzētu kā Bleizam, pa bāriem ...
0
vispār jau jā - Halfords tomēr ir augstākā līgā. Bet Fight pirmais albums man savā laikā ļoti patika. Sen gan nav klausīts.

www.youtube.com/watch?v=FSLMsydKO30...
0
man joprojām ļoti patīk - pat diskā ir
+3
^Baigi ātri darbojās asociācijas.. lasu - pat dirsā ir.
+1
Keikejs ir sapūties.

www.blabbermouth.net/news/k-k-downing-is...

Nu, humors. Pats notinas un tad saīgst, ka neaicina atpakaļ.
+1
Tā jau ir ar tiem opapiem - grūti izdabāt :D JA viņš būtu aicināts atpakaļ, tad noteikti tāpat atteiktu
0
Un par labāko roka/ metāla albumu Latvijā 2017.tiek atzīts.... Relicseed Ideoloģija.
+4
tātad par gada albumu roka/metāla kategorijā ticis atzīts ieraksts... kurš vispār nav albums.
+4
un kurš ir pilnīgi nebaudāms..tas caur puķītēm teikts
+2
skaidrs, ka tur tas mikrofons bija jāpaņem Frailty. Vai Eschatos. Ne jau Relicseed.
0
Vēl pāragri šo postēt R.I.P. tēmā, taču...

One of the most well known death metal guitarists, Ralph Santolla, formerly of Obituary and Deicide is currently in a coma after suffering a heart attack on Tuesday night, May 29th.

--------------------
After his mother revealed things were not looking good yesterday, his son, Dorian Angelo Santolla, broke the news of the sad eventuality:

“We are going to take my father off of assisted living on Wednesday. If any of his friends would like to say goodbye, the family will welcome you at St. Joseph’s tomorrow (Tuesday). He would appreciate the love. Thank you ❤”

www.metalinjection.net/this-is-just-a-trib...
0
Manuprāt FB bija ziņa, ka jau ir R.I.P.
0
^ nepatiesa, jeb, pareizāk sakot, pāragra.
0
Nu gan laikam ir oficiāli.

www.facebook.com/santollarocha/posts...

Good morning. Just so we all start to heal, Ralph Santolla is not laying on that bed at St Joseph Hospital. He has gone, and he is happy and at peace in heaven.
0
A new survey claims that most people lose their appetite for new by the time they turn 30 – and that many music lovers are stuck in a rut.

Commissioned by streaming site Deezer, the survey finds that something called “musical paralysis” – when music fans stop discovering new music – is most likely to hit those aged 30 years and six months.

Quizzed on the reasons why they stopped caring, people said everything from having kids to simply being overwhelmed by the sheer amount of music out there.

If that wasn’t depressing enough, 60 per of the people questioned said that they felt stuck in a musical rut, only listening to artists they already know.

The populations of Wales and the North West of England are the ones really letting the side down – apparently the former give up on finding new music at 24 years and eight months, while the latter lose interest at 23 years and nine months.

But hats off to Scottish music fans who come out on top in the survey, resisting “musical paralysis” until the age of 40 years and seven months on average.

Unfortunately, the people behind the survey don’t offer a cure for this mysterious condition beyond listening to Deezer. But may we suggest checking out Classic Rock’s tracks of the week, listening to the Metal Hammer and Prog Podcasts or simply heading out to your nearest music venue to see what’s on offer.
0
Nez, man ap to vecumu sāka iestāties lielāks pofigs uz mūziku vispār kā tādu. Sāku klausīties tikai tad, kad tiešām ir noskaņojums to darīt, nevis nepārtraukti, pieraduma pēc.
+1
Man ap 25 laikam iestājās moments, kad metāls vispār vairs neizraisīja emocijas, jo likās, ka viss jau ir pateikts un izdarīts un neviena no grupām vairs neuztaisīs tik labu albumu, kā sākumā. Bet tad ieradās internets ar visu savu plašo piedāvājumu un kaut kā atkal panesās. Joprojām klausos diezgan regulāri, parsvarā jau protams tās grupas, kuras nākušas līdzi no sākuma, bet klausos arī daudz ko jaunu, cerībā atrast kaut ko superīgu. Bet nu jā, man nav bērnu, līdz ar to laika ir vairāk. :D
+2
^^^ nu tak laiks par bērniem jums sākt domāt.
0
Pēdējoreiz kaut kas tāds bija, kad Korn atvainojās par iespējas došanu Limp Bizkit, savukārt RATM atvainojās par Korn. (Bet Faith No More neatvainojās ne par ko, jo teica, ka savus tuvākos vai attālākos sekotājus neesot nekad klausījušies.) Un tagad atvainojas Meshuggah!

www.blabbermouth.net/news/meshuggahs-mar...
0
The paradox of enjoying a negative emotion

www.scientificamerican.com/article/dissecting-...

... they described in their own words how death metal made them feel. “With its repetitive, fast-paced tempo, down-tuned instruments and blast beats, it is virtually impossible not to be excited!” one fan wrote. “It sounds like messed-up teenagers making throaty, irritating noises about how bad their lives are,” wrote a non-fan. “It’s annoying.”
0
boks, 8. jūnijā, plkst. 15:51
^^^ nu tak laiks par bērniem jums sākt domāt.

Manowar ģitārists (nu jau droši, ka ex) Karls Logans jau padomāja...

www.blabbermouth.net/news/manowars-karl-...
0
Interesanti, kā viņi izdomā, kuru vārdus un bildes publicēt no šādām lietām un kuru nē? Piemēram, reālās pedofīlijas lietās UK, kur iesaistīti arābu un indiešu draugi, kas darbojas bandās, kur izvaro bērnus, ne tikai blenž uz bildēm, tiek liegta praktiski jebkāda mediju ziņošana par tiesas prāvām kā tādām, nemaz nerunājot par vārdu vai bilžu publicēšanu.
0
Opā... Nepatīkams pārsteigums, ko lai sak. Pedofīli, starpcitu, sevi uzskata par `normāliem`, proti, tādi ir piedzimuši un tur neko darīt. Tāda pati seksuālā minoritāte, kā homoseksuālisti. Dodiet viņiem tādas pašas tiesības. Un vispār viņu, kā rādās ir ļoti daudz. Cietums jau pedofilu nepārraudzinās.
A par tiem indiešiem un arābiem- nu kāds tur brīnums. Rietumu vērtības, tolerance utt.
+1
Manowar turpinās tūri bez sava ģitārista, starpcitu.
0
bass, bungas un vokaals!
-1
to, ka Halfords ir gejs, pārējie grupas biedri sen jau esot zinājuši. Diez kā šajā gadījumā, tiešām pārējiem džekiem nebija nekādu aizdomu? Galu galā viņš Manowārā spēlēja vairāk, kā 20 gadus.
+1
^ nu to, ka Halfords ir gejs, laikam bija grūti nepamanīt. Piemēram, šis video, 10 gadus pirms "iznākšanas no skapja" - vai tur maz kādas šaubas var būt? :D www.youtube.com/watch?v=fUPpmP_YjUU...

^^^^ "Cietums jau pedofilu nepārraudzinās." <--- Kastrācija gan, ķīmiskā vai tradicionālā.
0
Jau vakar ziņās nonāca CANNIBAL CORPSE ģitārists Pat O'Brian. Detaļas pagaidām neskaidras, bet čalis tiek apsūdzēts par ielaušanos, kā arī par uzbrukumu policistam ar nazi. Piedevām vēl kaut kādā rakā viņa māja degusi... gan jau sevišķi skaidrā prātā nebūs bijis. Un izskatās, ka nāksies sēdēt.

www.metalinjection.net/metal-crimes/cannib...

0
Lab, ka tie kruķi viņu nenošāva, kad šams skrējis ar nazi virsū. Būtu melnais, stabili nošautu :D
0
Tad redz pie kā var novest apstāklis, ka pārsvarā visi grib fočēties ar vokālistu >:)

P.S.
Vnk kaut kāds palēnāks ments trāpījies :D
0
^^^ Tas Pat O'Brian vēl taču nav notiesāts, tikai apsūdzēts. Un arī ģitārista vakance CANNIBAL CORPSE vēl nav izsludināta. Iespējams, noticis kāds nejēdzīgs pārpratums.
0
^ es jau arī neapgalvoju, ka šams būtu notiesāts. Man gan nez kāpēc ir šaubas par to, ka viņu attaisnos, ņemot vērā, ka viena no apsūdzībām ir par uzbrukumu policistam ar nāvējošu ieroci. Pat ja tas tiešām būtu kāds dīvains pārpratums.
0
USA, USA, USA! (©) Homer Simpson
0
un tagat vēl sāks divi BATUSHKAs koncertēt apkārt ...

www.youtube.com/watch?v=coWmXZo8Lio...

batushkaofficial@gmail.com
youtube.com/c/батюшка
www.youtube.com/user/Sphieratz...

My name is Krzysztof “Derph” Drabikowski. Most of You know me by the moniker Христофоръ, the leader and creator of the musical project Batushka. I am recording this video because I have lost control over Batushka’s website, Facebook page, webstore and as of Tuesday, even the Instagram account. This is the only way I can tell You what is happening and how my former vocalist is trying to take the band away from me. I created Batushka in the spring of 2015. I am the author of the music, lyrics, the name, the painting that you know from the album cover and the overall monk image idea. I have made the musical arrangements, wrote the melodies and recorded most of the instruments on the Litourgiya album in my private home studio. Before the finishing touches I invited Bartłomiej Krysiuk to do the vocals according to my guidelines, and Marcin Bielemiuk to re-record my drums parts on acoustic percussion. Batushka was meant to be an anonymous musical project, and from the beginning the idea was to keep the line-up unknown to the public so that the listeners could focus their attention on the musical experience itself. The album, released by Krysiuk’s underground label, became a hit. The demand for live shows from all over the world was enormous. So, I decided to, with the help of my friends, bring Batushka's music on to the live stage. During the past two years I have written and recorded the material for the second Batushka album, and Krysiuk pressed me to release it as soon as possible. As I wasn't satisfied with the results yet, I postponed the release of the follower of Litourgiya which followed with Krysiuk declaring he is leaving the band. On the Friday of the 21st of December I learned that Krysiuk hired musicians to produce an album that he planned to release as the new Batushka record, behind my back! He also registered Batushka as his personal trademark. Before I managed to do anything, he cut off my access to all Batushka's media platforms, and tries to enforce some kind of censorship on all media interested in the band situation. In response I have taken legal action and have been advised by my lawyer to not say anything further. All the new pictures you see on the website and Facebook page are of Krysiuk and random people like his son pretending to be Batushka. Every upcoming festival claiming to have Batushka in their line-up has made a deal with Krysiuk and not me. I would like to kindly ask You to copy and share this message wherever You can. Let the truth be heard.
As of now the only true Batushka will be that without Krysiuk behind the mic.
0
Tad viens Batushka būs īstais, patiesais, bet otrs kaut kāds "viltus pravietis"?!
Un, nokļūstot koncertā, nekad nezināsi, kurš no tiem abiem todien kāps uz skatuves?
Iespējams, ka man, kuram Batushka absolūti svešs un līdz šim nedzirdēts, būtu grūti pamanīt atšķirību starp tiem 2.
+1
^^ Oponenta viedoklis un nostāja izklāstīta šajā intervijā:

soundrive.pl/article/1331/krysiu...

Rezumējums: Batushka menedžeris un vokālists Bartłomiej Krysiuk esot ieguldījis savu personīgo naudu un idejas grupas vizuālā tēla izveidē, kā arī organizējis koncertus. Savukārt Krzysztof “Derph” Drabikowski esot atteicies investēt Batushkā, izvairījies no atbildības un formalitāšu kārtošanas, vilcinājies ar otrā albuma izdošanu, turklāt, bijis arī smagi atkarīgs no interneta...
+1
Baķušeleonu rotaļas
+3
Shizma starp baznīcām, patriarhs Bartolomejs ir ekskomunicējis metropolītu Kristoforu. :D
0
^^^ Kržistofs jau to arī pateica, bet citiem vārdiem. Tas jau nemaina faktu, ka viņš ir grupas dibinātājs un muzona autors.
+3
Hopkins izmet no Skajiem Peķku ar Zirgu un dodas pasaules tūrē :D
0
^^ Kad uzzināsim, kurš no viņiem skaitās Maskavas patriarhāts, tad būs skaidrs, kuru tālāk klausīties!
0
Kas ir teicis, ka vispār tālāk būs ko klausīties? Reku, Kristofors esot sarakstījis vēl vienu identisku albumu - to tātad klausīties nav jēgas. Otrs vēl pagaidām vispār neko nav sarakstījis.
0
Nu, ja jau pagrāba visus online materiālus, kas viņam liedz to līdz galam neizdoto materiālu izdot?
0
Zviedrijā dzīvojošais Jevgenerators izlaidis 4 dziesmu EP 10. novembrī:

hladomrak.bandcamp.com/album/inner-death...
+1
^^ Nemaz nešaubos, ka neizdotais, ilgstoši "marinētais", materiāls tiks izdots. Taču diez vai abpusējas pretenzijas un pārmetumi izvērsīsies tik milzīgā konfliktā, kāds savulaik bija Grišnakam ar Euronymusu.
0
Ja nu kādam gadās būt tanī pusē, kur Tomoss cīnās ar ZEbīliķiem:

WATAIN | 10.05.2019 | Kiev (UA)
Tickets: www.candsmusic.eu
www.facebook.com/events/259055644450...

Kiev, Ukraine, MonteRay Club, Prorizna Street, 8 (pats centrs, tieši pie Maidana)

Tickets: www.candsmusic.eu
FAN (1st floor) - 30 euro
FAN plus (1st floor) + poster A3 - 33 euro (limited quantity)
VIP (2nd floor with sofa/table) - 66 euro (limited quantity to 20 tickets)

For additional info and ticket requests write to this email: info@candsmusic.eu

WATAIN was formed in 1998 in Uppsala, Sweden. The trio of E. Danielsson, P. Forsberg and H. Jonsson has since then constituted the core of the band. While WATAIN indeed originates from and thereby belongs to the traditional codex of Satanic Black Metal, it should also be seen as a culturally unbound expression and manifestation of force, struggle, lawlessness, darkness, freedom and ecstasy.

Their live shows are infamous throughout the world for being one of a kind, state of the art ceremonies of wild Black Metal frenzy, where the solemn and sacred collides with raw power.

During the past 20 years, WATAIN have established themselves as one of the most hard working and uncompromising bands within the worldwide Black/Death Metal scene.

Line-up:
E. Danielsson - Curse and Doom
P. Forsberg - Darkness
H. Jonsson - Chains
+3
Nu ko, būs mums tagad arī divi Judas Priest.

Former JUDAS PRIEST members K.K. Downing (guitar), Tim "Ripper" Owens (vocals) and Les Binks (drums) have joined forced in a new band called KK'S PRIEST. The group, which will pay homage to Downing's past the lineup, is rounded out by guitarist A.J. Mills (HOSTILE) and bassist Tony Newton (VOODOO SIX).

"Forging ahead with KK'S PRIEST was not only inevitable but essential for me to perform and deliver everything that is expected from me and KK'S PRIEST," Downing said in a statement. "Due to the massive demand and overwhelming support from fans around the world, I feel this is where I belong, and a set combining the true, classic songs and sound of PRIEST, together with great, newly forged metal tracks, is what fans can expect when KK'S PRIEST is taking to stages."

KK'S PRIEST is working on its debut album, to be released via Explorer1 Music Group. It will also play select shows later this year to mark the 50th anniversary of PRIEST and Downing's career as a founding member. KK'S PRIEST's setlist will consist of PRIEST classics and new songs.

www.blabbermouth.net/news/k-k-downing-jo...
0
Nelabas ziņas no EXODUS nometnes - buņģierim Tomam Hantingam diagnosticēts vēzis.

www.loudersound.com/news/exodus-drummer...

Ir izveidots ziedojumu konts:

www.gofundme.com/f/help-tom-hunting-...
0
Kā izrādās, vecums arī var būt lipīgs - Ričija Folknera veselības problēmu dēļ pārcelta Judas Priest tūre ASV.
ultimateclassicrock.com/richie-faulkner-hea...
0
Mja... mēs nākamie...
0
Nu jācer, ka nekas traks un nopietns. Tik pat labi varētu būt kāda pārejoša blakusparādība no vakcīnas.
+1
Protams, protams. Vecums jau nav nekāda problēma :>
0
Nu čēzmit jau neskaitās sūrais vecums.
+1
Izrādās, Folkneram plīsusi aorta, uz skatuves, Painkillar laikā.... crazy shit.

loudwire.com/judas-priest-richie...
0
Un no visām dziesmām tieši Painkiller laikā.
0
^ labi, ka tā bija pēdējā, citādi varbūt džeks vēl būtu tēlojis varoni, līdz atstieptu kājas turpat uz skatuves.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas