Hard Rock Laager 2019
+3
28.06...29.06

Šogad priecēs ar CARCASS
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
PeterisP droši vien jau auj kājas
0
Es ar ies...
0
Es jau pat sāk domāt.
0
o joptvai
0
Ja būs alkobuss, tad ideāli!
+2
nu tas mirklis ir klāt :)
0
Nu nu, varēs labsajūtā rukšķēt, kad mājās jās. Vēl jau vienmēr var paspēt "-" pielikt klāt pie kādā no kārtējiem announcement (those bēstards!!).
+5
Aizbraucām gandrīz tikai uz Carcass. Bija labs, kaut arī publika baigi neiekustējās - nospēlēja praktiski visus savus lielākos trekus. Asi, ka bija Reek of Putrefaction un šis tas no Symphonies of Sickness, tā teikt, vecais Carcass nevaid miris. Brīžiem gan likās, ka Džefam "spiedzienus, kliedzienus, urkšķus un kviecienus" palīdz izdarīt faņera, bet nu ok, varbūt, ka man tikai likās.

Keep of Kalessin redzējām, pāris momenti bija ok (t.sk. tas, kur džeki otro soļanku ēstuvē ņema :D, jo "baigi labā" esot). Lost Society - muzons sūds, darbs ar publiku - labs. Pedigree kā Pedigree, boring, pietika ar 5 minūtēm. Neko citu ar neredzēju.

Koroč, jau gadiem plānotajā programmā "Carcass pa 100 EUR pie namdurvīm" +/- izdevās iekļauties.
+7
Arī biju aizlaidies uz ziemeļiem nedaudz pasalt vasaras naktīs.

Ierados piektdien ap 17:00 un pēc ~45 minūšu stāvēšanas rindā pēc aproces, 10 minūtēs iekārtojos telšu pilsētiņa un tieši uzspēju uz Catafalc uzstāšanās sākumu, jamos arī biju plānojis kā 1. kurus gribēšu ievērtēt. No spēlēja cienījami un dusmīgi kā arī biju gaidījis.

Man patīk HRL festa izkārtojums ~ 1h pie lielās skatuves un pēc tam var pasēdēt ievērtējot uzstāšanos 2. skatuvē. Autisms laikam spēlēja kaut kādu bez vokāla postu – norm fona mūzika, lai atpūtinātu kājas.
Piekritīšu soļankas ēdājiem – Keep of Kalessina no skipoju.

Par Pedigree gan nebūšu tik skarbs, tā kā Ministrija man tīri labi iet iekšā, tad šos arī noskatījos ar interesi, pirms tam nebiju dzirdējis man patika tāds hardcorīgs industriālis.

Lost Society no tāluma dzirdot gandrīz noskipoju, bet labi vien i, ka aizgāju līdz skatuvei, džeki izskatījās pajauni, bet nu tā enerģija, kas no viņiem nāca… bij prieks un bauda skatīties.

Metro luminal pusotru dziesmu noklausījos, bet tā ir banda, kur laikam ir jāsaprot teksti, lai viņus klausītos un izbaudītu, spriežot pēc tautu masām, igauņiem ir cieņa un patika – spēlēja šlagerroku.

Gaidot Carcass, gandrīz vai jau sametās auksti un izjutu ZL ugunskura trūkumu, ko viltīgi kompensēju strebjot alu blakus šašlik grilam :)

Par Carcass neatkārtošos - noblieza pa smuko ~ 1h 20 min, ka nemanīju. Gan pats pačku izvingrināju, gan IMHO tauta arī tīri jestri pa pirkšu ņēmās. Tā kā skatuve HRL ir izvietota pakalna slīpumā, tad mošotāji vairāk sakrita skatuves labajā pusē un bija novērojams, ka kreisajā pusē bija +/- miers, bet labajā pusē tauta visu laiku gāzās un viens otru stutēja augšā.

Līdz ar to 1. diena arī bija beigusies, līdz rītam vēl vienā teltī skanēja bumsi bumsi

Tā kā mājas darbu nebiju pildījis un neizpētīju 2.dienā spēlējošās EE grupas un arī cik nu parunājos ar Igauņiem ieteikumi bija: “better drink beer”, tad tā arī darīju un diena principā pagāja dzīvojoties vairāk pa telšu pilsētiņu un dreifējot uz/no veikalu.

1. grupa kuri ievērtēju bija Woe Unto Me, pirms 2-viem gadiem bija jau redzēti Rīgā un tā kā toreiz īpaši neuzrunāja, tad īpašas ekspektācijas neliku un arī likās, ka spēlēšana 15:00 viņiem par labu nenāks. Uh, kā es kļūdījos, viņu uzstāšanās bija lielākais un pārsteigums festā. Mani pilnībā aprija viņu mūzika, pēc uzstāšanās vajadzēja kādu laiciņu, lai atgrieztos realitāte un saprastu, kur esmu.

Uzzināju, ka igauņiem ir ne tikai savs “Skyforger”, bet arī savs “Inokentijs Mārpls” (J.M.K.E.) :)

Runājot par “igauņu Skyforger”, tad viņi laikam cieš no tās pašas kaites kā Skyforger – “slikti vairs nedrīkst būt un arī nav”, viss ir smuki un līmenī. Tauta arī pie viņiem bija vairāk nekā uz pēc tam sekojošajiem Dark Funeral.

DF es gan noskatījos, bet bez emocijām – “Das ist nicht für mich”

Rezumējot, fests pa pirmo, igauņi draudzīgi, tautas bija daudz, tualetes tīras, ēdināšanas teltis ari bija daudz, ēdiens garšīgs un daudzās ēstuvēs pat varēja norēķināties ar karti. bija arī izklaides iespējas (katapulta, boksa maiss, laušanās, sporta aktivitātes). Saunu gan neiemēģināju. Alus teritorija 4 eur, atradu vienu vietējā ražotāja alu, kurš man garšoja, bet nosaukumu veiksmīgi neatceros, darītava bija uz P burtu :), vairāk gan naudas ekonomijas dēļ spiedu uz veikalā iepirkto Saku Kuld.

Letiņus gan šogad manīju nepieklājīgi maz.
+1
^ 3 festi mēnesī daudziem sanāk par skarbu, tāpēc arī maz to letiņu
0
Alus brūži ikauņiem uz P burtu padaudz - Pohjala, Puhaste, Purtse, vēl daži sīkie
0
^^^ piekrītu, ka paikai bija liela izvēle un apēstā soļanka un bbq burgers bija gandrīz izcili, točas laikam jau nevar gribēt tīrākas, mercha izvēle arī tīro neko. Tā kā, kā parasti igauņiem zāle zaļāka un debesis zilākas.

p.s. cerams, ka nebūs rēķinu par ceļu lietošanu, jo tik šodien viens čoms teica, ka igauņi mierīgi varot atsūtīt pastkartīti no radara ar +3km/h :)
0
Aha, man viendien atnāca 9EUR prīītinājums par +3kmh :D
0
^^^ bildēs no festa sazīmēju ražotājs bija Pruulius, bet viņu mājas lapā infa par to konkrēto zorti nav - festā viņi tirgoja 3 eksperimantālas zortes.
0
Par šiem nebija dzirdēts - diezgan jauns brūzis (nosaukums nozīmē ''brūvēšana'')

untappd.com/Pruulius/beer...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas