22.03.2019. U.D.O. / RRED PARTIZAN (SRB) / Kiss of the Dolls @ M
+1
U.D.O Steel Factory Tour 2019 | Melnā Piektdiena | 22.03.2019 20.00

Kļuvis zināms, ka 22.martā pirms Udo Dirkšneidera grupas U.D.O. klubā “Melnā Piektdiena” uzstāsies pašmāju apvienība “Kiss of the Dools” (KotD) un serbu formācija “Red Partizan”.

Zīmīgi, ka KotD tika uzaicināti pievienoties U.D.O. albuma “Steelfactory” atbalsta tūrei un bez Rīgas uzstāsies vēl 11 vietās no Helsinkiem Somijā līdz Parmai Itālijā.

“Kiss of the Dools”

Latvijas glemroka grupa “Kiss of the Dools” (KotD) izveidota 2009.gadā un kopumā izdevusi 3 albumus: “Metal Kiss”, “I Wanna Be” un “Kiss Of The Dolls & Friends“ (ierakstīja, miksēja un māsterēja leģendāro “Children Of Bodom” producents Ansi Kippo), kā arī īpašu balāžu albumu “Mans draugs”. Patlaban noritot darbs pie 4.albuma.

Savā daiļradē formācija viegli pārlec no smagā roku uz blūza balādēm un no glemroka uz rokenrolu.

Jāatzīst, ka šī nav pirmā reize, kad U.D.O. aicina KotD pievienoties viņu tūrei. 2015.gadā tas jau notika Krievijā, taču tad KotD nebija iespējas uzstāties kopā ar Udo Dirkšneidera grupu dzimtajā Latvijā.

KotD līderis Šekspīrs: “Kad mēs visi vēl augām, mums Udo bija viens no paraugiem smagajā mūzikā: gan kā “Accept” dziedātājs, gan vēlāk kā savas paša grupas «U.D.O.» līderis!”

“Red Partizan”

Serbu formācija “Red Partizan” ir jaunākais Manuela Mijalkovska (Manuel Mijalkovski) projekts. 2004.gadā viņš izveidoja melodiskā roka grupu “The Boyscout”, ar kuru iznākuši 3 albumi: “Blood Red Rose”, “My Route 66” un “We Were Kings”. Pēc pārciestām veselības problēmām, kuru laikā šķīrās viņa un daļas tā saukto draugu ceļi, Manuels nolemj, ka “The Boyscout” stils ir pārlieku mierīgs, lai izteiktu sakrājušos sāpi, tāpēc top “Red Partizan”.

“Lai arī apbēdināts, sadusmots un pat sagrauts, esmu pietiekami stiprs izdzīvotājs,” komentē Manuels, “tāpēc visu savu sāpi un dusmas izliku dziesmās, kuru uzdevums ir sniegt cerību grūtā brīdī”.

Atgādinām, ka U.D.O. koncerts notiks jaunākā albuma “Steelfactory” atbalsta tūres ietvaros un pasākumā dzirdēsim gan jaunās dziesmas, gan šīs formācijas izcilākos hitus: One Heart One Soul, Animal House, Man and Machine, 24/7, Independence Day, They Want War, In the Darkness, I Give as Good as I Get, Metal Machine, Thunderball u.c.

Turpinās biļešu pārdošana “Biļešu serviss” tīklā un www.bilesuserviss.lv.

Šeit sets no Stokholmas sestdien: www.setlist.fm/setlist/udo/2019/kl...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
2x ''R'' nospiedies partizāniem - tāds šnaiderisks hevītis: www.youtube.com/watch?v=pkzMl0EKI54...
0
"Bagātīgs" gan mums tas rokkoncertu piedāvājums...

UDO,Accept,Scorpions,Rammstein,Šmoki... tik uz riņķi iet....nekā jauna
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas