24.05.19 SPIRAL SKIES (psihodēliskais roks, Zviedrija)
0
Piektdien, 24. maijā, Melno Pelīšu Balerija
SPIRAL SKIES - spēcīgākā šībrīža roka grupa no Zviedrijas, kas skanējumā apvieno 70to gadu roku, blūzu un doom metal. Grupa Latvijā pirmo reizi.

SPIRAL SKIES (psychedelic rock/doom, Zviedrija)

Zviedru psihedēliskā roka apvienība “Spiral Skies” dibināta 2014 gadā, Stokholmā. Grupas skanējums sevī ietver rokmūzikas elementus no vairākām desmitgadēm, tomēr uzsvaru liekot uz 70to gadu beigu daļu. Dziesmās pārsvarā tiek apdziedāti maģiski rituāli, okultisms un dažādas, ar burvestībām saistītas parādības un norises, ietverot to visu noslēpumainā psihodēliskā roka plīvurā. 2018. gada pavasarī zem leibla “AOP Records”, grupa laida klajā savu debijas albumu “Blues for a Dying Planet” , gūstot pozitīvu kritiķu un klausītāju novērtējumu visā pasaulē.

Albumā var saklausīt ietekmi gan no “Jefferson Airplane”, gan “Uriah Heep”, gan no “The Devil’s Blood”. Albumam sekoja neskaitāmi koncerti un uzstāšanās festivālos, gan Zviedrijā, gan citviet Eiropā, tostarp uzstāšanās festivālā “Sweden Rock Festival” un kā iesildītāji leģendārās Amerikāņu heavy metal grupas “High On Fire” koncertā Ungārijā. Fascinējošā un harizmātiskā dziedātāja Frīda, savdabīgais “ne no šis planētas roka” skanējums, kā arī grupas unikālais un noslēpumainais tēls ir apbūris plašu roka cienītāju loku ar dinamiskiem, pat maģiskiem šoviem un drīzumā grupa piestās Melno Cepurīšu Balerijā, lai sniegtu savu pirmo koncertu Latvijā.
Tu negribētu to palaist garām!

Maize teica: Ja Teu patīk rocka klasika kopumā un atsevišķi Blek Sabat, Airon Meiden, stouneri un Greisas Slikas vokāls, toč nenožēlosi! Jebkurš hārd’n’hevī cienītājs priecāsies simpodu un tad vēl tas vokāls...

spiralskies.bandcamp.com/
www.facebook.com/spiralskies...

open.spotify.com/artist/4tWZCjRcZnRV...

www.youtube.com/watch?v=Ga4ASSrT5-Y...

www.youtube.com/watch?v=mpt1mA2bTeM...

Koncerts 22:00,
Ieejas maksa no 5-10 eur iepriekšpārdošanā ticketshop.lv
www.ticketshop.lv/site/events/view/30...

Dienu vēlāk arī Liepājā.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
Šim resursam nav neviena komentāra!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas