26.04.19 Autism (post rock/metal) +ha:ze @ Balerija
0
26.04.19 AUTISM (Lietuva, post metal) un HA:ZE (electro post rock, LV)

Neskatoties uz salīdzinoši īso grupas mūžu (grupa pastāv no 2012. gada), viņu diskogrāfijā jau ir trīs ieraksti – “Falling Motion” (EP, 2012) , “The Crawling Chaos” (2012) un šīgada albums “Film Noir” (2017).
Nupat izdots grupas jaunākais konceptalbums "Have you found peace?" (2019) , kurā, kā viesi dalību ņēmuši mūziķi no grupām "Rosk" , "Erdve" , "Girnu Giesmes" .
Tāpat, šogad pārizdots albums "Film Noir" - atkārtots izdevums vinila platē un cd, lieki būtu teikt, ka šis albums pamatīgi satricināja žanra cienītājus, kritiķus un grupai pievērsa pastiprinātu uzmanību.

www.youtube.com/watch?v=URCnGbd7RcU...

Par grupas muzikālo kvalitāti liecina ne vien ārzemju mūzikas apskatnieku komplimenti, bet arī izdoto ierakstu pārdošanas apjomi, kas mūsdienās ir mainīga tendence. Piemēram, grupas jaunākais albums “Film Noir” diska un vinila plates formātā uz šo brīdi ir sasniedzis atzīmi “gandrīz izpārdots”.

www.youtube.com/watch?v=yL_R5vbELwE...

Grupas muzikālais skanējums balansē postroka un postmetāla svaros, jo ir gana gaisīgs, instrumentāls, emocionāls, noskaņu raisošs, lai iekļautos pirmajā, bet vienlaikus smagnējāks, tumšāks un griezīgāks. Ļoti iespējams, ka talantīgie mūziķi sakombinējuši savu skanējuma formulu, kas viņu instrumentālos skaņdarbus, ko vietām papildina samplētie monologi, padara par interesantu klausāmvielu gan vieglākas, gan smagākas mūzikas klausītājiem.

www.youtube.com/watch?v=VOmVpYu6naA...

autism.bandcamp.com
www.facebook.com/autismprojectlt...

+ HA:ZE

www.youtube.com/watch?v=XsZo9qaTpxo...

haze.bandcamp.com/album/passage-2...

Koncerts 21:00

Ieeja 3-5eur, iepriekšpārdošanā ticketshop.lv
www.ticketshop.lv/site/events/view/29...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
Šim resursam nav neviena komentāra!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas