LETA, BNS, portālu u.c. masu zombēšanas kopīpeisti 2020
+3
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Tipa pirmā labā ziņa šogad!
0
Four years ago, a student named Salli Anttonen at the University of Eastern Finland conducted a study to find out why there is so much hate directed towards NICKELBACK. Anttonen analyzed Finnish reviews of the band from 2000 through 2014 for her paper, which was titled "Hypocritical Bullshit Performed Through Gritted Teeth: Authenticity Discourses In Nickelback's Album Reviews In Finnish Media".

www.blabbermouth.net/news/nickelbacks-ry...

+3
Festivāla "Zobens un lemess" rīkotājs: Pasākuma norise būs atkarīga no pašu apmeklētāju atbildības

Rīga, 25.jūl., LETA. Etniskās mūzikas un seno amatu festivāls "Zobens un lemess" no jūnija ir pārcelts uz augusta sākumu, un tā norise būs atkarīga tikai no pašu apmeklētāju atbildības, aģentūrai LETA pauda rīkotāju pārstāvis Valdis Bērzvads.

Pašlaik plānots, ka festivāls Bauskas pilskalna estrādē norisināsies 7.augustā un 8.augustā. Lielākā daļa iepriekš izziņoto grupu jau ir apstiprinājušas dalību festivāla jaunajos datumos, taču dažas ārzemju grupas uz pasākumu ierasties nevarēs. Bērzvads prognozēja, ka nākamās nedēļas sākumā rīkotāji izziņos jaunu pasākuma programmu.

Festivāla rīkotājs pastāstīja, ka sākumā pārdošanā nodotas 1000 biļetes uz pasākumu. Lai valdība noteikusi, ka augustā ārtelpās var pulcēties līdz 3000 cilvēkiem, pēc Bērzvada teiktā, mazāks pārdoto biļešu skaits ļaus vieglāk pārorientēties un pasākumam notikt arī gadījumā, ja ierobežojušie pasākumi kļūs stingrāki. Iespējams, īsi pirms pasākuma dienas tiks paziņots par papildu biļešu pārdošanu.

"Cilvēki nogaida. Ir cilvēki, kas baidās. Gan no vīrusa, gan no tā, ka pasākumu var pārcelt, bet viņi nav gatavi ieguldīt naudu nākamā gada pasākumā," atzina pasākuma rīkotājs.

Lai arī festivāla teritorijā esot iespējams ievērot visus pulcēšanās ierobežojumus un noteikumus, Bērzvads atzina, ka pārliecināt iereibušus apmeklētājus par to, ka pusnaktī pasākums beidzas un jādodas pie miera, varētu būt diezgan grūti. Kārtību pasākumā, arī telšu pilsētiņā, nodrošinās apsardzes uzņēmums.

"Īstenībā viss ir apmeklētāju rokās. Ja noteikumi netiks ievēroti, atnāks attiecīgās struktūras un pasākumu slēgs," atzina Bērzvads.

Bauskas novada domes sēdes protokols liecina, ka pašvaldība grozījusi iepriekš pieņemto lēmumu par 10 000 eiro līdzfinansējuma piešķiršanu festivāla rīkotājiem, precizējot pasākuma norises datumu. Vienlaikus dome noteikusi, ka pasākumā rīkotājiem - biedrībai "Alternatīvās kultūras centrs Krauklis" - jānodrošina Ministru kabineta noteikumos "Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai" noteiktās prasības.

Jau ziņots, ka iepriekš Bauskas novada domē starptautiskajam mūsdienu etniskās un vēstures rekonstrukcijas festivālam "Zobens un lemess" no prasītajiem 15 000 eiro atbalstīta 10 000 eiro liela finansējuma piešķiršana.

Deputāti sprieduši, ka Bauska sevi sauc par festivālu pilsētu, tādēļ arī tiek sniegts atbalsts dažādu festivālu organizētajiem. Turklāt pasākumi pulcē ne tikai novadniekus, bet arī viesus no citām Latvijas pilsētām un valstīm.

Publicēta: 25.07.2020 11:45
Gaļina Kudrjavceva, LETA
+1
Kristīgie, sargieties!!! :D

www.delfi.lv/news/arzemes/kinas-...
0
Šitas ir brutāls pisaks - Beirutas ostā uzgāja gaisā 2750 tonnas amonija nitrāta (čau, Ventspils) - reģistrēta 3.3 baļļu zemestrīce:

twitter.com/Jtruzmah/status/129...

www.theguardian.com/world/2020/aug/04/h...
+1
^ Ventspilī trīs gadu jau kā šitais nav pārkrauts un uzglabāts. Toties Rīgā gan ir:
nra.lv/latvija/riga/321368...
+1
Pa LR1 (Dzīves ritmi mūzikā) intervija ar Tesa:
lr1.lsm.lv/lv/tiesraide/?chann...
0
www.delfi.lv/news/national/polit... neaizmirstam, ka rītā sākas balsošana visiem tiem, kas deklarējušies Rīgā!
+1
^ Balsošanas rezultāts visai daudzsološs izskatās.
+1
Mamuti sen kā izmiruši, bet to melnie caurumi, kā izrādās, ātri rotē kosmosā un iesūc sevī visu, kas trāpās tiem pa ceļam. Pie tam pamanās arī palaikam savstarpēji sadurties. Nu, tā, vismaz, TVnet saka(piedurās?). Teksta ''pērle'' atrodas zem titulbildes.

www.tvnet.lv/7054061/fikseta-vel...

Diez vai pastāv arī baltie caurumi, un, ja pastāv, vai arī tie ātri rotē???

+1
Nesapratu prikolu par zemtitulbildi.

Baltie caurumi "pastāv" matemātiski. Realitātē gan (vēl) nav novēroti. Man šķiet, ka nerotējoši melnie caurumi arī pastāv tikai matemātikā, bet varbūt par šo kļūdos. Te var palūkot pafilozofēšanu par baltajiem caurumiem (pats labākais populārzinātniskais kanāls par tēmu, imho):
youtu.be/S4aqGI1mSqo...

Tajā pat kanālā ir materiāli par LIGO un VIRGO detektoriem un kā tie darbojas.
0
Par white holes es nezinu, bet noteikti eksistē assholes
0
Rasisti jobanni novākušies :O
BLM!!!!
0
Vīrelim, kam vēderā brūvējas alkohols, situāciju izlabo fekāliju transplants.

www.iflscience.com/health-and-medicine...
0
LETA: Latvijā 63% zīdaiņu ar uzturu neuzņem pietiekami daudz dzelzs, un tas var radīt kognitīvās attīstības traucējumus, kas iet roku rokā ar valodas attīstību, noskaidrots uztura speciālistes un Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) doktorantes Ingas Širinas pētījumā "Agrīnie uztura paradumi zīdaiņiem un to saistība ar dzelzs metabolismu".

Tātad metāls ir svarīgs jau pirmajos dzīves mēnešos!
+1
Dying Fetus!
0
Kārtējā vardarbība, nofilmēta Ukrainā:

www.youtube.com/watch?v=4nTSFhgm2yE...
+2
FENCE LIVES MATTER!!!!
0
Pirms pāris gadiem visi nesaprašanā grozīja galvas, kad "tūrē" devās Dio hologramma. Tagad pretējais: grupa ir īsta, bet auditorija ir izdomāta, un šīgada fests arī... ko sakām par šādu imitāciju?

www.youtube.com/watch?v=C8wwk5xiOZY...
-1
nu.. pofig, laikam.
+1
Zajebis - kas var būt vēl labāks par koncerta baudīšanu savā dīvānā.
+2
Drausmīgi! Vairs nav iespējas rīvēties gar sasvīdušiem matainiem vīriešiem :D
0
Kremlim rādījušies "sātanisti" Rīgas domes vēlēšanās:

www.delfi.lv/atmaskots/dezinform...
0
Santjago, 19.okt., LETA--DPA. Čīles galvaspilsētā Santjago valdības pretinieku protestos, kas notika vardarbīgo pagājušā gada nekārtību pirmajā gadadienā, svētdien aizdedzinātas vismaz divas baznīcas.

Tīmeklī ievietotajās fotogrāfijās redzams, kā sagrūst tornis vienam no senākajiem Santjago dievnamiem "Parroquia de la Asuncion". Citos attēlos redzams, kā deg dievnams "Iglesia de San Francisco de Borja", ko bieži ceremonijām izmanto policija.

Demonstrācijas sākās mierīgi Itālijas laukumā, bet drīz vien, neraugoties uz lielo policijas klātbūtni, tās kļuva vardarbīgas.

Čīli pērn satricināja vardarbīgi protesti no 18.oktobra līdz 30.novembrim. Demonstranti pieprasīja labāku piekļuvi veselības aprūpei un izglītībai, kā arī atvirzīšanos no neoliberālās ekonomikas sistēmas. Protestos dzīvību zaudēja vismaz 30 cilvēki, un policija izpelnījās pārmetumus par nesaudzību pret protestētājiem.

Pēdējā laikā protesti atsākušies, tuvojoties 25.oktobra referendumam, kurā čīliešiem būs jāatbild, vai viņi vēlas jaunu konstitūciju, kas bija viena no pērno protestu galvenajām prasībām. Patlabanējā 1980.gada konstitūcija sarakstīta vēl diktatora Augusto Pinočeta laikos.

Publicēta: 19.10.2020 10:24
LETA, DPA
+1
Pirmā pozitīvā ziņa 2020. gadā:

today.rtl.lu/entertainment/news/...

www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/l...

Kas to būtu domājis, ka tītars čehiski ir "kruts".
+1
Izklausās, ka kruttie patcani patusējuši
+3
12 šāvienu palīdzība - arī tā neko sev :D

Apollo skribenti turpina ''spīdēt'' ar teksta ''pērlēm''. Kopēju no ziņas teksta. Redzēs, vai arī šoreiz šie veiks labojumus tekstā... Tātad:

'' 2017. gadā, Mātes dienā, Miriama Rodrigeza ar 12 šāvienu palīdzību tika nogalināta savas mājas priekšā. Līdzcilvēki varonīgajai sievietei ir veltījuši bronzas piemiņas plātni San Fernando pilsētā. ''

www.apollo.lv/7135410/mate-meksik...
0
www.blabbermouth.net/news/entombed-a-d-s...
ziņa būtībā nav jauna, un, iespējams, TM jau pavīdēja kādā brīdī, bet nu - ar lielu varbūtību Entombed faniem jābūt gataviem nelabām ziņām.
0
Luterāņu bīskaps Vanags: intervijā atzīstas: "Kad aptekas sirds un gribas sevi sapurināt, tad kaut ko asāku kā „Impellitteri” - „Jehovah”, ukraiņu „Jinjer”- „Pisces” (Live Session) vai moldāvu „Infected Rain” - „Orphan Soul”.

Varētu jau nu iznākt no skapja līdz galam un atzīt, ka paslepen klausās arī Skyforger "Čūsku sievieti".

neatkariga.nra.lv/intervijas/338750-j...
0
Es nemaz nezināju, ka Infected Rain ir moldāvi, biju domājis, ka krievi vai ukraiņi.
0
^ gan jau precīzāk būtu teikt Moldovas nevis moldāvu. Lai gan, kas zin', pasi redzējis neesmu...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas