Šodien aprit 3 gadi kopš starp mums vairs nav Lil Peep, pilnīgi neticas. Šobrīd atrodoties kapsētā un klausoties viņa visu laiku labāko darbu Crybaby, jūtos drausmīgi, tā dziesma nogalina..
Man tomēr vajadzēja iegūglēt, kas ir Lil Peep. Izrādās emo reperis :D
Ballīte pirms aiziešanas bijusi iespaidīga:
"On December 8, the Pima County Office of the Medical Examiner released details from a toxicology report, certifying the cause of death was an accidental overdose due to the effects of the pain medication fentanyl and the benzodiazepine alprazolam.[96] Blood tests were positive for cannabis, cocaine and the painkiller Tramadol. Urine tests also showed the presence of multiple powerful opioids, including hydrocodone, hydromorphone (dilaudid), oxycodone and oxymorphone. There was no alcohol in his system.[1]"
galīgi nepareizais forums, bet diezgan dīvaini man liekas tas, ka daudziem tiem sīkajiem reperiem un xanaxeriem patīk staigāt metāla grupu kreklos, kuras viņi, ticamākais, nav nekad klausījušies.
Tieši nesen, kaut kur youtubē, skatījos, kaut kādu video, kur USA smago grupu dalībniekiem prasa, kādas ir viņu domas, ka cilvēki izvēlas staigāt metāla mūzikas grupu kreklos, lai gan, tai pat laikā šo grupu nezin. Lielākais vairums nāca pie secinājuma, ka šo bandy krekli ir ļoti profesionāli un dizainiski forši uztaisīti, ka cilvēki izvēlas dēļ attēla un pofig, kas par grupu virsū :D
Nu, `neinterneta` ērā albuma vāku noformējumam bija milzu nozīme, tas bija pirmais, kas piesaistīja uzmanību, fakts. Pēc tā varēja spriest par aptuveno saturu.
Cik es atceros Trūmetālu (sāku te lasīt smagās anekdotes pirms gadiem 10, kas ievilka), šī ir pirmā tēma, kas nevis no mūzikas aizgājusi uz pupiem un dzeršanu, bet... otrādi!
^^^
OVERKILL – UNDER THE INFLUENCE
Navigating the New York subway is hard enough without Avenged Sevenfold’s mascot trying to blast you with its eye lasers.
----
Par šo vien jau viņi būtu nošaujami.
P.S. intersanti, ka tur ir divi Scorpions vāki, bet pats skandalozākais iztrūkst.
^ Jā, Scorpions un Exodus vāciņi man arī liekas ok. Tāpat no tā saraksta arī Coopers, Overkill, Maiden, Mortiis, Anthrax, Sabbath, Rush, Immortal, Messiah, Type O, Slayer, Stryper un Exciter arī nav pelnījuši tur būt.
^ nu par Type O - ok, ar Stīla stilu/humora izjūtu tas sader, bet es nevarētu apgalvot, ka spalvains sūdcaurums ir tas, ko man patīk redzēt uz albuma vāka :D
es speciāli nomainīju Mp3 pleijeri no Apollo uz Foobar, lai varētu uz albumu vāciņiem skatīt, citādi konstatēju, ka labai daļu grupa nezinu kā logo izskatās :D
Exciter arī OK, bet Alice Cooper un Anthrax tādi amatieriski, līdzīgi kā ''Kurbadam''. Anthrax gadījumu pat ļoti sader ar amatierisko un vienkāršo muzonu