Iesniedz ierakstu LAT. MET. gada balvai!
+6
Latvijas smagās mūzikas grupas un izdevēji tiek aicināti iesniegt 2020. gadā izdotus ierakstus tradicionālajai Latvijas Metālmūzikas gada balvai. Tiek gaidīti jebkuri 2020. gadā iznākuši smagās mūzikas ieraksti — metāls, hārdroks, postroks un postmetāls, kā arī jebkuri to apakšžanri un hibrīdi.

Pieteikšanās Latvijas Metālmūzikas gada balvai ir bez maksas.

Pieteikumus gaidīsim līdz 23. janvārim uz e-pastu zobensunlemess[at]gmail[dot]com

Interneta balsošanas sākums tiks izziņots 1. februārī, bet pati balvu pasniegšanas ceremonijas norise vēl tiks precizēta.

Metālmūzikas gada balvas pasniegšanas šogad Latvijā notiks divpadsmito reizi. Tās iniciatori ir apvienības «Zobens un Lemess» un mūzikas kluba «Melnā piektdiena» pārstāvji, kas ar metālmūzikas pasākumu organizēšanu nodarbojas jau kopš 1996. gada.

Latvijas Metālmūzikas gada balva iepriekš ik gadu tika pasniegta kategorijās "gada labākais albums", "koncertgrupa", "gada debija", "gada vokālists", "mūziķis - instrumentālists", kā arī "gada labākā grupa" kopumā. Visās kategorijās uzvarētājus noteica interneta balsojums un žūrija. Žūrijai ir tiesības piešķirt papildus balvas par ieguldījumu Latvijas metālmūzikas attīstībā, kā arī par citiem nopelniem un/vai aktivitātēm.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu cik ta iesnieguši, diez?
0
^ ir bijis vairāk. Bet šis tas ir.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
DestructerOfNewb
PeterisP
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas