Grind un citi zvēri...
0
Mani interesē, kāda ir tautas attieksme pret Grind'u un viņa radiem (Porngrind u.t.t.).
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
man patik!
0
jaa man ariii... mmmm ... GRINDGORE mmm
0
kaadi veel jautaajumi?! Shit in mouth with pride!!! Ja viss izies kaa plaanots, naac 3. nov. uz Fresh Blood un iecheko Tabestic Enteron. Neliels kaku projektinjsh. Mazo, baalo, saguleeto pimpiishu stafete, anaalaa tuviiba un veco ljauzhu tuuplju kjeede... nu tu jau saproti....
0
a jaa,man ari patik,it ipashi anal grindcore..
0
grind or die.. :DDD
0
Man loti iet pie sirds Grindcore, gore, pornogrind utt. Bet mazaakos daudzumos par death metal. Nu mans jaunais atklaajums ir TORSOFUCK. Rktiiga grind galla.
0
grind atsevisškas grupas ir OK!
0
Kas tur ar to Fresh Blood?
0
Tas ir jauno latviešu metal bliču konkurss, info var izlasīt metalshow.lv
0
Faun, Tu gadījumā "Siena šķūnī" nebiji redzams?
0
es to grindu galiigi nesaprotu nu katram jau sava gaume man aktuaali ir vecie heavy metal un blacki [nedomaajiet taadu komerciju kaa cradle un dimmu jaunos] varbuut kaads grind fans vareetu izskaidrot ar ko tieshi shis stils taa iet pie sirds vismaz cik esmu klausiijies nu nerulee galiigi ribaas tas taa mans viedoklis tikai nesaaciet lamaaties
0
he-he a ko juus domajat par muusu pashmaaju Necroanus? Tie speele Jazz'n'Grind:)))))
0
Necro Anus neesmu dzirdeejis. Siena shkjuunis ir labs raidiijums, bet kas tev liek domaat, ka man ar to kaads sakars? Runaajot par grind, man personiigi vislabaak patiik jautrais grind. Patiik eksperimentaacija un tualetes humors ariidzan. Kaa nekaa Djuuss Bigolo - viirietis zhigolo ir viena no manaam miiljaakajaam komeedijaam. Grinds man iepatikaas, kad pats saaku to speeleet. Peec 3 gadu grindoshanas jau domaashana ir nedaudz izmainiijusies. Taa ir viena fekaali jautra nodarbe. Peec razhiiga meegjinaajuma skats uz pasauli ir pavisam savaadaaks.
0
Anal Cunt ir kaut kas neatkārtojams. Man personīgi baigi patīk Cock and Ball Torture; nesen ieguvu Penile Suffocation. Principā viena no grind labajām pusēm ir lirika, kura ir samērā unikāla!
0
jap, viens no maniem miiljaakajiem Anal Cunt tekstiem ir "you're so bald, that you can blind a bird" Veel unikaals ir vinju black projekts "Impaled Northern Moonforest" vaacinjsh ir ideaals, par dziesmu nosaukumiem un izpildiijumu nerunaajot vispaar. Es biju pilniigi liiks no taa pasaakuma.
0
runaajot par grind tekstiem, man baigi patika vienaa Last Days Of Humanity intervijaa teiktais, kur laikam gjitaaristam jautaa par tekstiem. Kas tur iisti ir ar vinjiem. Atbilde bija aptuveni shaada :"muusu vecais vokaalists pameta grupu, un teikshu atklaati, man nav ne mazaakaas nojausmas ko vinjsh tur burbuljoja."
0
eu hellhammer TORSOFUCK ir vienkarshi lieliski, es vinjus vienkarshi dievinu :) tada feina shtelle! arghhhhhhhhhhh
0
eu faun - a vaitad grinds var buut arii nejautrs? :)))))
0
jap, var gan, un taa ir lielaakaa varza grindinieku, kas ir sasodiiti garlaiciigi. Paskaties netaa, vinju tak ir pilna pakalja, un 90% pilniigi vienaadi. Kaa teica viens chominjsh kautkur netaa vienaa recenzijaa: grind (te laikam tas vairaak attiecinaams uz goregrind) ir domaats, lai klausiitaajam liktu justies neeerti, lai shokeetu vinju, radiitu ieksheeju apmulsumu, diskomfortu. Ne visi censhas izvilinaat smaidu no klausiitaaja. Taa kaa ir gan jautrais, gan, teiksim nejaukais, gan garlaiciigais grind. Ideaalajaa variantaa jau buutu apvienot abus pirmos. Un ir arii galu galaa vienkaarshi patiikami grinderi, kaa Cock and ball Torture. Smiekliigi jau ir tie dziesmu nosaukumi par erekteetiem pandu penjiem un hieenas orgasmiem, bet pashaa muuzikaa taa jautriiba neatspoguljojas, kaa piemeeram Romperprop briinishkjajaa dailjradee.
0
mjaa man arii labaak patiik jestrs grindeklis taac pancisks ar humoru izvirtiigs karoch jo sliktaak jo labaak :) un jautraak

aa un fuck off tiem grinderiem kas raxta "no fukking vokal modulations used!"

aa un starpcitu anal cunt ir NOISECORE - to ielaagojiet
0
nu tiek aizsaka loti interesanta tema par loti interesantam grupaam! ko teiksim par torsofuck, cock and ball torture, anal cunt(un parejie anal...) ehhh vienkarshi jauka muzicinja :D
0
Par to Anal Cunt var pastrīdēties! Viņu pirmie albumi tiešām bija noisegrind (vai noisecore, po). Bet vēlākie albumi bija grind, kaut vai It Just Gets Worse, vai Everyone Should Be Killed.
0
mjaa un veel jau ir arii liriskaa country ballad stilaa ietureetais "picnic of love" .... mmm..
0
Nedrīkst aizmirst arī Unplugged!
0
:) nu man personigi vinji patik visi! it sevishkji malas balade par zvaigzneem :D
0
to †

Tev passam fuck off! Man tiessi patik, ka vokaals izdabuu pats no sevis visus anaalismus nevis ar procesora paliidziibu! Fuck off tiem kas to izmanto!

0
To Vampiirs

Yeah, Torsofuck ir zveers, mazliet besii, ka bungmassiina nav taa vairaak apstraadaat, paaraak uzkriitossi:( Bet citaadi ir OK. Taapat nezzeeliigi ieper DISGORGE (usa). Nezeeliigi tehniski rifi, drausmiigaakaa brutalitaate kombineejumaa ar haiperblaastiem un klasisku brutal detuhas vokillu.
0
paskatishos!!! :)
0
Par tiem vokaaliem - jap, man ar labaak patiik, ka dzheks pats izshtuko kaa dabuut no sevis aaraa kaukaadus murgus. tad jau katrs idinjsh var njemt proci un buut ahuunais dziedonis. Nav nav tas efekts, kad dabuu pabriiniities kaa tas maukulis speej kaukaadus menstruaali vaginaalos pirdienus pa muti laist. Bet, jaatziist, ka ir arii smuki sakropljotie vokaali ar proci. Piem. tas pats mans miiljais Romperprop (visiem grainderiem dabuut momentaa un obligaati - pirmklasiiga manta!!!) to izmanto, tikai atshkjiriibaa no leimeriem vismaz dzheks to ir izkopis pilniibaa, un eksperimentee ar visu proci.
0
nu cock and ball torture ir diezgan interesanta rukshkjeshana! kwiiiiii
0
es tomeer turos pie uzskata ka elektronika it seviski jau nu balss veidoshana ir komerciaala ieziime metaalaa iznjeemums ir tieshi industriaalji tur tas viss dod savu efektu
0
nee es neuzskatu ka muuzikaa buutu sevi ar kauko jaaierobezho. turklaat ja pati muuzika ir veidota un iecereeta kaa njirgaashanaas par muuziku vispaar tad veel jo vairaak. piemeeram HAEMORRHAGE lieliski kombinee tiiru vemshanu ui tb vokalizaaciju ar pitchotiem un xrenszin kaa izkropljotiem growliem tachu skaneejums nau nedabisks un sinteetisks un + veel interesantaak klausiities
0
Grind = cienjaa. Peedeejaa laikaa it sevishki Exhumed.
0
nu ja tas ir domaats kaa prikols tad gan visu veidu sinteetika piedod savu jautriibu
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas