Sviests
0
Tātad, trīs jautājumi:
1)kāda ir tava visnejēdzīgākā izrīcība metālmūzikas pavadījumā?
2)šaušalīgākis skats, ko tu esi redzējis?
3)vai tu tici mīlestībai?...
Lūdzu, nesmejieties; šādi vienā žurnālā metālzvaigznes tika aptaujātas...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
un shajaa briidii es esjutos kaa zvaigzne jo man ar tiek dota iespeeja atbildeet uz shiem jautaajumiem :D :D
0
nu tad izmanto iespeeju un atbildi crazy..:D
0
he he he shitas labs:

1) nu ta ka metalu ipashi biezhi neklausos uz shito atbildet ta pagrutak; laikam jau visnejedzigaka lieta man ir metala klausishanas ( nu gan mani lamas!)

2) mh ja taa padomaa taadas iistas shausmas nav gadiijies redzet; laikam shausmigakais bija kada tuva pazinjas seja zaarkaa - taa bija tik nedabiiga un baisa.

3) neee...lai gan ko nu kursh ar sho jedzienu saprot
0
1) gadus 7-8 apakal, siena talkas laikaa, klausoties slayer 'reign in blood' albumu (ja nemaldos tieshi dziesmu angel of death), saakaas histeeriski smiekli, kas, vaartoties siena kaudzee, noveda pie elpas truukuma :)) cik jeedziigi vai vells vinj zi, bet jautri gan.
2) ir paaris, bet neteikshu
3) jaa, protams. ljoti miilu galju dazhaados veidos, sodien apriju njemmiigu cuukgaljas sasliku. miilu arii uzgasiit kveiku. taatad - atbilde ir jaa
0
1) smagie tiek klausiiti tik daudz un nepaartraukti, ka visa ikdiena paiet pie taas, ar visaam diivainiibaam un ierastiibaam.
2) shaushaliigaakie skati mani vajaaja, kad man bija gadi 6-7. Mauciigaas halucinaacijas. Viens no asinsstindzinoshaakajiem bij tas vakars, kad manas maates balss uzrunaaja mani vaardaa, vienreiz..., otreiz... (taadaa nedabiigi mieriigaa balsii.) Kad pagriezos, vinja seedeeja pie manas gultas kreeslaa, bez galvas. Un tas efektiigaakais jau bij tas, ka tie nebija murgi, bet halucinaacijas, un ticiet man, tas ir 100reiz iedarbiigaak un reaalaak. veel jau ir vaajpraatiigas lietas redzeetas porno industrijaa, bet par to citreiz... varbuut kaadaa grind tekstaa...
3) uuu jaaa.... hey beib! ticu miilestiibai visos taas paveidos un apakshzhanros.

P.S. kveiks laba lieta, kaadudien vareetu uzsist kopaa, ko? Lai gan iecieniitaaks ir vecais Unreal Tournament.
0
1)griezu veenas
2)kad eeda pa tv fear factor picu.nebiju skatiijusies apmeeram gadu tv un iesleedzot shitaadi murgi.un kad paarkoda taas govju un aitu acis...veee!pat antikrista dedzinaajumi un griezumi un pat kaku eeshana ir saliidzinoshi normaala lieta.vieniigais-nespeeju skatiities uz iegrrieztajaam meeleem tatoo &co jurnaalos.un veel nespeeju skatiities uz savu peedu,kad uzkaapu uz naglas...
3)ar katru dienu aizvien mazaak un cilveekiem vispaar.diemzjeel taa nu tas ir.vismazaak ticu miilestiibai starp vecaakiem un beerniem.vieniigais veel joprojaam biezji mani piemeklee taa saucamaa platoniskaa miilestiiba uz jaukiem cilveekiem.
0
hm padomasim
1)ta ka metals man vienmer skan domas tad jau laikam... hmmm... es vispar esmu nejedziigs!
2)hmmm... itka jau man viss ir cieshams. man tik besi ka draugs sak lauzit savus pirkstus! a vo es redzeju to tipu kas noleca no peterbaznicas(baigi labais skats bija)
3)es agrak ticeju, tagad vairs nee! kautka vairs nesanak iemilet cilvekus!
0
1) tad mans veel dziivoja mazpilseetaa un tikko bija azinaajis kas tas metaals taads ir ne jau nu tas smagaakais kaneeja waltari skaneeja un mans izdauziija paaris logus rezultaataa smuki roku sagriezu kaukaads besis bij uznaacis
2) ha tagad liekaas jautri bet toreiz gan taa nebij vilciens notrieca kaukaadu bomziiti shamais labaa paalii paari sliedeem planee ar visiem veetras efektiem un burtiski tika izskaidiits
3) muusdienaas shis jeedziens saak izpleeneet kaukur kaukaadaa nebuutiibaa visi miil naudu un tas arii viss
0
nu man milestiba nav! ja nu vienigi stipra piekershanas gimenei, mocitim! varetu jau teikt draudzenei, bet tas man ilgi neturas ]:)
0
tas kas noleeca no peeterbazniicas bij no maneejaa ciema:(bet es vinju pat dziivu redzeejusi nebiju.tev paveicaas vampiir(nesmiekliigi).
0
1) Pildiju majasdarbus(tadejadi necienot muziku un atbidot to otra plana ka fonu, ko loti nozeloju, jo pamacities nespeju)
2)Kalteti bebru pauti- zel palika...
3)Cilveku milestibai neticu, tas ir tikai egoistiskas tieksmes, ne milestiba.
0
nu piedod ja aizskaru tavu butibu! ja kas tani nedelja es maniju kadus 2 likjus bet brachinjsh 3
0
1) Nezinu, vai neatceros...
2) Pārāk daudz kas redzēts, bet varu pastāstīt, kas ir vispretīgākais, ko esmu ostījis: Alnis, beigts aptuveni 1-2 h, kad tam uzšķērda vēderu. Tā tik bija smaka, iesaku visiem izbaudīt!
3) Droši vien jā.
0
par uzshkerstiem likjiem! baigi feini izskatas kad tas zarnas ta izkriit! un kad njem nosts aadu!
0
OFFTOPIC:
To BigUgga & fauns - q2 dm1, vai arī q3 jebkurā laikā.. ;P
0
tres^:
q3.name.lv (q3demo)
0
kad man bij kaadi 6 gadi mani pielika pie piilju kjidaashanas arii laba smaka bet vilciena gadiijums reaalaaks
0
1) Izmantot kā šūpuļdziesmas
2) Redzēt aci pret aci cilvēku ar apdegušu seju 13. gadu vecumā naktī, pagriezos un uzreiz, negaidīti parādījās šis nepatīkamais skats
3) Es mīlēju, mīlu un mīlēšu, nevajag ticēt, bet vienkārši mīlēt!
0
1) nez
2) asins peljkje, noasinats miets nakts viduu uz ietves.. lai gan nemaz tik shausmiigi nebij.. avaarija, kur mashiina apmeta 3 kuulenjus.. un slimniicaa dzhekinjsh, kuram sunji bij saplosiijushi wisus kaaju muskuljus...
3) jaa
0
Tjā... Kas tik viss nabaga metālistam nav jāredz... Kāds nu tur brīnums, ka pēc tam "iet uz mežu un nevienu nemīl"...

Hehe, jā, BigUgga, iedomājoties vien, kā tantiņas ļimst pār grābekļiem, "Angel Of Death" pavadījumā no siena vāla iznirstot baismīgam matainim ar trejžuburi rokā, paliek jautri :)))

Es te vēl tai žurnālā palasīju, kā, šķiet, veči no Vomitory pa naktīm gāzuši fermeriem govis apkārt (piezīme: tas lops saviem spēkiem piecelties nevar)...
Tādēļ - dienas jautājums (Greenpeace - stay away!): vai jūs bērnībā darījāt pāri mūsu mazākajiem brāļiem dzīvniekiem, un kā?
0
ne es esmu jauks puika! tadag tik censhos iznidet balozhus! nu par pelem kartupelju lauka ar ir jautri parekt :P
0
es vienreiz mazinjsh buudams apraku dziivu sienaazi un vairs nevareeju atrast. Ilgi mociijos ar sirdsapzinjas paarmetumiem. Veel tie mani mociija, kad laukos ar suni skraidiiju un raadiju vinjam, kur ir pelju alas, liidz vienu reizi manu acu priekshaa vinjsh izraknjaaja vienu alu, kur iekshaa bij mazulji. Es to vienu asinjaino pusembriju panjeemu rokaa, un sametaas nedaudz nelabi.
0
2 vampiirs.tev paveicaas vampiir(nesmiekliigi).to nesmiekliigi es ieraxtiiju sava stulbaa teksta deelj.neaizskaari tu manu buutiibu bet paldies ka apjautaajies.
0
:) nesauc manus tekstus par smiekligiem! grrr... citadi sakshu atkal piesarnot forumu ar rupjiem vardiem! HA HA HA HA HA!!! likji mani izraisa smieklus, gribetu redzet tavejo, un tu? dirsties gan nevajadzetu! ka es to tagad daru!
0
es beerniibaa, cik atminos, esmu paaris reizes paraustiijis kakji aiz astes. Tiesa gan, arii atmaksu sanjeemu, taadeelj vairs taa nedariiju :)
Bet mushas, dundurus un odus situ veel tagad.
0
vampiir tu to man?taa buutu atbilde uz 2.jautaajumu vai arii liela novirze no teemas?:)kaada veel beerniiba:)?( intar)
0
nu tu pati te kasijies! es izteicu savas domas par plakanigo likji un tu man shitaa! butu nu humakaaka un... labs ir! ieshu turpinat speleties ar balozha liikji :P
0
baaac nu atkal tu nepateemu saac:)kuraa vietaa es tavus textus par smiekliigiem nosaucu?????ko es tev shitaaaa???tu esi maximaali diivains.:):)
:)
:)
0
hmm

1) kautkada sestaja klase klasesvakara, kad metals tika nomainits pret kkadu popu aiz dusmam izdauziju logu, vel tadag reta "rota" manu duuri.. :)

2) vecotevu 10 min pirms mirshanas

3) ja!
0
hmmm eu cliche a kas tu pie velna vispar esi? nu ja es esmu jokains :)
0
1) laikam no galvas kratiishanas nogjiibu. :D
2) neatceros
3) laikam
0
nekas iipash vamp.,parasta meitene,kas daz,reiz aiz bezdarbiibas ieiet truemetaalaa kauko palasiit.
0
1) Nejeedziibas notiek visu laiku, metaala pavadiijumaa vai bez taa (nu nevar piedziivot normaalu starpbriidi, ja maacies vienaa klasee ar 1996)
2) Kad biju siiks(6-7 gadi), piepaliidzeeju talkaa - tika zaagjeeta un kraameeta malka. Viss notikaas ar taadu kaartiigu ripzaagji apm. 1.25 m diametraa. Viss riteeja labi, liidz kaads mans radinieks (iisti neatceros, kursh) nejaushi uzgruudaas zaagjim virsuu. Roku vinjam paarpleesa no plaukstas liidz elkonim, asinis pa gaisu, dreebes gabali arii, juceklis, nu, un es tur malaa staaveeju un breecu. Kopsh taa laika mani asinis iipashi nav iespaidojushas, bet to reizi veel tagad atceros ar shausmaam.
3) Atbildi uz sho jaut man naacaas apsmadzenjot kaadas 5 minuutes. Secinaajums - ticu! Tomeer ticiiba pamazaam ruuk.

P.S. Faun, Unreal's tieshaam nenormaali rullee. No kaada IP tu parasti speelee? Vareetu pashaut viens otru!
0
1. Laukos biju sageerbies kaa g0pnjix(bij' auxti) un gandriiz saaku attieciigi uzvesties. Bet savaadaak vai nu nav, vai neatceros. Metaals skan ik dienu.
Bet = 1 pasaakums, ko dariiju pie toch nejeedziigas muzikas. Atkal lauki mees - paaris comi, demoleejam autobusu uz metaalluznjiem, bet fonaa skam Lucano Pavaroti, ibio-sesku, jo redz' daarza raveetaajiem taa gribeejaas.
2. "Faces of Death" skatoties pirmo reizi. Veel paris murgi.
3. Jaa. Ljoti interesanti paveerot, ko tie hormoni & to kombinaacijas dara ar pasha praatu. Njaa, interesantas izjuutas.
4. Dzivniecinjus nemocu.

P.S. Atziistu un daudz vairaak patiik pirmais UT. Bez vaarda runas uzrautu. Count me in.
0
eu es kadam saku tracinat??? eu cliche ja tiesham gribi ko par mani spriest cik es esmu... neizteiksimies garas runas tad tev mani ir jaredz darbiba(bla ko es te runaju) :DDDD
0
nu ja jau pavaroti ar sepulturu tad jau veel var paciest
0
vampir esi ka nu raams! ;)))
0
nee! es nevaru! es esmu paraak nogribejies :DDDDDDDDDDDDDDDDD
0
ts ts ts :)
0
Veciit, protams, ka pirmais UT, tie jaunie kraasainie shkjiibacaino murgi nav laika teereeshanas veerti. Nu redz pashreiz taa suudiigaak ar to uztiikloshanu, jo tikai darbaa tieku pie neta, un tas buutu taa diezgan nesmuki darbaa desmachot. Redzees kaa ar naudaam buus, mosh vareeshu kaukaa atljauties to netu maajaas, bet nu tas taa, gan jau.
0
OFFTOPIC: ugga, kur lai es izroku q3demo?!
0
Par jaunajiem UT... 2004 nedaudz ieper, bet tas tomeer nav tas... Pirmais tomeer ir un paliek labaakais - karalji nemirst!
0
Pareizi, pirmajaa vismaz galja shkjiida nevis lidoja pa gaisu stiivas, degoshas kaajas. phe, stulbums... Viss tik sasodiiti kosmisks palicis, ka riebj. Ierochi arii taadi, ka nevar izlikt savu niknumu uz kaadu nabadzinju un izshkjaidiit vinju pilniibaa pa sienaam, taa ka pilniigi zosaada uzmetaas no kaadas perfekti izspeeleetas epizodes. Nav nav vairs....
0
1) vingrojusi
2) ---
3) tikai virtuaalajai ;)
0
0
1. Tas pats kas Pagaanam.
2. Drosi vien liidz naavei piekauts vecis saulkrastu mezaa!!!
3. Tiesi par kaadu miilestiibu iet runa. Ja miilestiiba pret savu valsti un tautu tad jaa, bet paareejai ticu vairs tikai daleeji!!!
0
1.Gandrīz izbliezu istabai logu ar krēslu, kuru sviedu, labi ka trāpīja nedaudz zemāk pa radiatoriem!
2. Uz ceļa līķis, blakus pa ceļu izšķaidītas smadzenes un atliekas no galvas.
3. Mīlestība... Es ticu iekārei
0
Hehhhhh... kaa q2/q3 taa tres^ klaat HAHAHHA!!! Man ar UT tuvs... ehhh aceros vecos labos laikus, kad speeleeju UT 14 stundas diennaktii.
1)Skatiijos Britnijas Spiirsas klipu kaukaada URURUURRUUR pavadiibaa.
2)Kaukaadaa ineta lapaa atradu bilzhu galeriju ar nocirstaam galvaam. Bildes paarsvaraaa no Aafrikas un tuvajiem austrumiem.
3)Ticu miilestiibai jo miilestiiba un vaajpraats ir viens un tas pac!
0
Paldies, bija interesanti :)
0
1)Zvaniijis meitenai, lai uzaicinaatu satikties.
Skaidri atceros - staaveeju koridoraa pie telefona un manaa istabaa skaneeja Pungent Stench. Ljoti jau nu piemeeroti he he.

2)Daudz kas ir redzeets, bet neko iipashi izcelshanas veertu tagad nevaru iedomaaties.

3) Jaa laikam kaa taa ir miilestiiba, kam es ticu. Jebkuraa gadiijuma - es ticu labai draudziibai.
0
1. eedu biezpienu
2.skats no ''aplja'' -there was a sweet little girl
3. i believe in mirackles yeaaah
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas