Suņa Murgs!!!
0
vakar man viena draudzene izstāstīja sekojošu penteri - esot gājuši pa Vecrīgu helovīna vakarā tā ap desmitiem, priekšā bariņš skinu musorņikus spārda. Kā nākās, kā ne - viens no šiem izcili intelektuālajiem ar bļāvienu "es tos jobanos gotus nositīšu!" un ķēdi teš virsū. Loģiski, ka arī citi piesējušies pakaļā... rezultātā knapi aizmukuši, bet pa galvu tāpat dabūja.
Trakākais tas, ka kāds imbacils skūtgalvis pamanījās ieklapēt arī meiteni...
Ļoti konkrēts jautājums - what the fuck?! Tā jau stulbi, ka piesienās neformāļiem, ja tik ļoti niez rokas - aizejiet uz kādu kikbokseru klubu un izkasieties ar urļukiem, bet nē - ir taču daudz krutāk kādu meiteni iekaustīt. Tik daudz drosmes un spēka vajag!
Lai mūžam mēness atspīd uz jūsu tukšajiem, skūtajiem pauriem you spawned freaks!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
es par skiniem biju labākās domās...
būtu labāk čigānus 13.Janvāra ielas tunelī izdaužījuši, tie tur cilvēkus apzog.
Jā... līdz vācu skinu kultūrai ir ko augt un augt - daudzās pilsētās šie tur nodrošina kārtību un mieru, izdzenājot visus melnos utml, bet mūsējie ir vairāk kā parodija.
0
kamēr tiešām kāds viņus neizdrāzīs kārtīgi, tikmēr nesapratīs.
0
nu paliek jau traki man kaa vecriigaa vai netuseejosham nebij zinaams
pagaajshgad uz beigaam bija mieriigaaki palikushi itkaa bet nesen braucot kaukaadi divi meegfinaaja notriekt kauko dikti lamaajaas
0
blj bezjeedziigs marazms kaukaads. URLAS! ko vinji interesanti grib panaakt ar sho ceelo darbiibu? nu pilniigi pilniigi idioti neko teikt :(
0
Vareni jau mums ir tie skini :(
0
Ko gan var gribēt no tādiem, kas tikai uz saukļiem dzīvo? Vai tads sen nebija skaidrs, ka šiem vien tukša agresija ir pamatā?
0
Aunu bars. Debīli un tizli. Piedevām vēl ļoti sievišķīgi! Pimpauši!
0
man gan liekas vinji ir moraali kroplji(nerunaaju par visiem) un sameera aprobezhoti cilveeki(atkal ne par visiem). Laikam tiem cilts vadonjiem drusku vairak IG(taa no 5-10) un ar to pietiek lai saprast ka divataa(vai viens) sitot kaadu var arii atrauties un drooshaak to dariit vismaz pieciem.
0
nu ko te daudz, sist stulbas idejas vaardaa un deelj izskata ir kautkaaa....STULBI nez vinjiem patiktu ja matainie vinjus saaktu slaaniit???
0
visvarenaaka LV skinhedu organizaacija ir T-16:)) man tur kadreiz viens pazistams chuvaks tuseja:)) nu un shitie debiili tikai ar to un nodarbojas ka lauza "musornjikus":) un dzera uz ielaam:) ta vinji ciinijas par "nacijas tiiribu":))))
0
Nu citējot klasiķus, pie mums skinu nav, ir tikai "panki pererostki". Bet nu meiteni daudzīt domāju neatļautos arī daudi urlas.
0
heh, kur nu urlas dauziit... tas tak var izraadiities pasiem saapiigi. fui! interesanti, kaapeec viniem tiesi pret gotiem taaads naids? vienkaarsi lai buutu kam piekasiities?
0
Tapēc, ka tie parasti staigā apkārt mazākos baros. Bail jau kādu pazīstamāku mataini iekaustīt, ka pēc tam kāds nenāk atriebties...
0
At least that's my opinion
0
Nu brašuļi, brašuļi... Dižie skini, bļē, gribēju pateikt kkādu gudru dirsienu, bet uz šitādiem jau neko sakarīgu pateikt nevar... tātad- GŖĀWERŠDĢXDŅBX'D'DA'H...
Nu re, cēlie latvju tautas ziedi! Mūžam dzīvot apskinotai Latvijai. Uzlieniet vēl uz Mildas un nodzeniet šai ar pliku pļešku, superģēniji!
0
To Dragonheart, vai tik tu pats nebiji tas kursh visu laiku grib kauties, it sevishkji kad esi ieraavis to stipro alu. Un kopsh kuriem laikiem tev taads niks — dragonheart?
0
ja peec bild paziistu pareizi ta dragonheart laikam bij baigais beztolkaaskjeris :)))
0
a pret tieshi gotiem vinjiem naids jo tie kraasojas shad un tad
urlisks piekasiishanaas iemesls vai ta goti vinju gjiimus iet maaleet???? kaukaa nav redzeets
0
es jau sen to teicu-skini latvijaa lielaakoties ir tizli.vinju domaashaanas veids nav progresiivs un neizceljas ar iipashu logjiskumu vai jeegu.vinju filozofijja ir novecojusi,veel ljaunaak-taa ir degradeejusies,to interpretee sliktos veidos un tur,kur tai nav ne ar ko nekaada sakara.neatbalstu skinus,jo mans pacietiibas meers ir pilns.pati esu noraavusies, es neveelos vairs nekaa kopeeja ar shiem muusu (nu it kaa neformaalo) sabiedriibas stulbaakaa slaanja paarstaavjiem(ne visiem,vienmeer ir iznjeemumi).manupraat,liet... raxturo shos cilveekus,ja tos vispaar taa var nosaukt,vareetu buut sekojoshas-dzerstiishanaas... nebeidzamie un pilniigi bez jeegas uzsaaktie kautinji un tukshu LIELAAKOTIES stulbu ideju nepaartraukta izbljaushana,demagogjija.i... naidu pret vinjiem sleept nevaru.man ir draugi,kuri sevi uzskata par skiniem,bet vinji ir ljoti jauki cilveeki,kuri nekad neko taadu nedariitu.jau ieprieksh atvainojos par tik izmisumaa skarbu stilu.
0
To henesy & bleakness - ar jums tusēts nav, tā ka zināt nevarat. Un niks man tāds bijis no laika gala.
0
pilniigi piekriitu. tie degjeneraati ir veel sliktaaki par urlaam jo urlas vismaz savu bezpredjeeelu nepasniedz paarspiileeti ideaalistiskaa gaismaa. lohi
0
He - He...Es jau agraak teicu,ka jums matainni biedrossanaas ar skiniem nebeigsies labi.... :D Taa turpinaat....
0
Miskastu dauziisana ir pilniigs sviets, jo pats dziivoju privaatmaajaa un labi zinu, cik tas joks maksaa. Soriit izgaaju, biski paspaardiiju, bet neko iipasu nesajutu..
0
Ar tiem skiniem nav jau tik traki, kautgan jaaatziist, ka dazi eksemplaari meedz pabojaat kopteelu. bet taadi jau mees latviesi esam, vispirms tiksim valaa no paarinieka, tad kersimies pie lietas :D
0
lohi.
0
nu ta sorre dragonheart pa to beztolkkasskjeri
peace
0
Ne visi skini ir urlas, a bet urlas vaig iznīdēt no zemes virsas, arī pazemē tādiem nav 'vietas un gaisā ne tik. Tāda dusma ienesās... Viņiem toč smadzeņu vietā sū..!
0
ir atskiriba starp latvieshu un krievu skiniem. uz helovieniem vecriga bija krievu skini :/
0
kaada interesanti ir atshkjiriiba? un vai tieshaam krievu skini runaa un lamaajaas latviski? visi vinji vienaadi .....
0
vismaz man viens krievu skins draugs lai arii cik nu vinjsh i skins ja jau taty vinjsh klausas bet vispaar normaals chuvaks
visvairaak man prieks pa to ka shamais lv maacaas un cenhas runat a taa skinoshana sham i pret nigeriem un pret eiropu
0
mja nu nez ja latvieshu skini ir kaut cik nacionalisti tad nez kas tas par skinu ar krievu karogu pie pleca. manuparat vispar ir debili visas tas svastikas tetovet, jo vacieshi jau ari latvieshus shava nost ne tikai zidus. no krievu skiniem pazistu tik 1 cilveku ar kuru ir verts vispar runat. parejie jefinji
0
ka tik tas nav tas pats freaks vaardaa valjiks laikam
0
ja,letinju skini ir labie
0
man taa shkjiet ka policijai buutu jaasaak pieveerst uzmaniiba taadiem "grupeejumiem" tad vinji vareetu demonstreet savu speeku peec pilnas programmas a to liekaas ka tie ir kaut kaadi beernelji kam tas ir taads stils. SCUM!!!
0
Nu publisks fui, visiem skinu vadoniem, ka nespeej saveejos savaldiit!!!
0
Gan jau mani atkal nolies ar kaku spaini, bet es nespeeju saprast, kaapeec visi (vismaz liela dalja) metaalgalvu nevareetu dziivot mieraa un saticiibaa, un, ja gadaas situaacija, arii paaizstaaveet tos, kam dara paari... Vai tad nav gandariijums, ja esi no skiniem vai kaadiem citiem siveeniem pasargaajis kaadu simpaatisku meiteni?
0
Tad tapeec dunkelheit kljuva no gotes par skinu parodiju...
0
:DDDDD
vai... :DDD
0
>purity

haaaa haaaa ..// nu jaa tas tagad modee
0
es aizstaveshu agu! vai nav vienalga... jums tas baigi grauzh? es nasaprotu, kapec tagad butu jasmejas ka padebiliem! pasmejaties ari par mani, jo es domaju ka dunkelheit ir jauks cilveks! un jaa es esmu rasists un nacionalists!
0
kaads dunkelai sakars a skiniem
laikam taa jau iet ka vecriigaa neraadaas
0
AGRESIJAS UN MŪŽĪGĀ ADRENALĪNA PĀRŅEMTIE CILVĒCIŅI. VIŅI TAK MOCĀS DZIĻĀ VĀJĀ PRĀTA DEGRADĀCIJĀ...amen
0
eu, liek tak to dunkelheit mieraa!
0
dragonheart nav nekaada puukja sirds, driizaak punkjadveesele, ja te liek priekshaa kaukaadu mistisku info. hmmm, vinjsh to meiteni izglaaba no krieviem? vai vienk paluureeja, kaa jameejaa tiek dauziita? un tad atnaaca uz forumu paraudaat? ibio.
0
Zveeraa :D njematies,varu paardod akmenjus ar kuriem vienam otru nomeetaat......
0
purity:

nu jau jau ta, tad kad tiesi esmu bijusi gote? hmm neatminos kautka.. hmmm... mjaa... a kas tagad tu esi? oldschoooool panks vai reperis atkal, vai tomer vecais labais hevijs blekeris?
0
Nee, es esmu pensionaars, kas staav pie tunelja un paardod maisinus. Nu es taa padzirdeeju ka tu esot bijusi gote un tagad tev uz sienas esot uzraksts GOTI SMIRD. Fantastiski, ne? Nee nu labi, manis peec turpini skiniem pieliist...
0
oi... nu esi ka nu raams.. nu ja cik cilveku, tik viedoklju, to diemzel nevar mainiit.. skumji, ka tu tads U.O.
0
Ak jel goti tieshaam i lohi un miikstie!!!!!
0
Kas sheit,shini teemaa vispaar iisti jaapspriezj?Ka skini ir kropli?
0
Es esmu kas? Es tik stulbi neriikotos un no gota us skinveidiigo nekljuutu. Gluxis man teica ka tu to skinu padariishanu uzskati par dziives veidu. Laikam gad biji lielaa gote arii to uzskariji par savu likteni. Veiss, katram ir savas domas, bet nafig tos gotus vajag sist? Kapeec nevar aiziet maajaas un padauziit spilvenu vienkaarsi?
0
Da nafig shie kapos dzer un demolee kapus vo ko nesaprotu un viss!!!!
0
nenu labi, purity, man jau nav tev nekas japierada. tu jau mums tas gudrakais.. ak, es druuma gote!
0
ne tu taksh i nazi skingote taa pat kaaa es..... vai atceries!!????? :D
0
dunkelheit = baltaa aga?
0
eu a mosh apdirsisim nevis skinu un gotus, bet vienkarshi piekaujam purity?
0
Vo blaaa vot to vareeetu!!!! Man patiiik ka tu vampiiir taac praaatiigs cilveeeks!!!! Lai baltais speeks ar tevi! :)
0
Hehe... Atkal Gljuks maskeejaas ar niku Purity
0
veiss: interesanta filozofija - es nesaprot, taapee dolbii.
0
nenu ja pareiz, mums tach bij javeido mega goiga skingotu armija.. nu ja ka tad es vareju piemirst! ;D
0
nu goti pirmie saaka cuuuciski uzvesties
0
veiss: vari man, kaa neziniitim, pastaastiit - kaa tas ir?
0
he he BigUgga ierunajaas :)
Paldies tev Veiss par labiem vardiem :D
0
es jau gots neesmu, bet kapos shnjabi dzert man patiik..heh, buus tagad jaasleepjas no Veisa..;)
0
es a kaukaa nav maniijis ka goti kauko cuuciigu dariitu
0
Es domāju, ka genocīds un kodolkarš atrisinās visas radušās domstarpības!
0
vai abām partijām nav jau zb šito visu atkal runāt? Cik var - goti tādi, skini šitādi... Es varu pateikt abi labi - ir gan normāli, gan cūciski tēli, vienīgi tie cūciskie vairāk acīs krīt un rezultātā apkauno pilnīgi visu "subkultūru".
Ja tik ļoti viens otram nepatīkat, tad sēžat atsevišķi un nelienat viens otram virsū.

Deathperado, vienkārši metālists (ne gots un ne skins).
0
Taatad:Skini, aizstaaviet saveejos(es neesmu skins)
0
Ak nee mani atmaskoja! Ko gan es tagad dariishu! Laikam buus jaaiet un jaaparaud! Ak nee... Nu labi, ja goti pirmie saaka cuuciski uzvesties, tad arii biku ieslaaniit vajadzeeja, bet ne jau meitenes...
0
vispaar tos subjektus kas vecriigaa biezzaak uzturas navar saukt pas skiniem. esmu redzeejis kaa tie krutie "skini" tureejaas ar reperiem runaa par hiphopu un patiesiibaa ir loxi kas nezkapeec zaabakos ieveerussi baltas ssnnores (laikam tapeec ka filmaas redzeejussi ka tad varees kauties). taadi kretiini kas kliist apkaart sisdami visus degradee sso subkuultuuru un grauj kopeejo iespaidu par skiniem. (es neesmu skins)
0
Vecriigaa tieshaam neesu redzeejis vairs skinus. Tie kas tur ir palikushi ir kaukaadi slaavu meesli. Un tie kas uzshaava meitenei noteikti bija urlas. Gan jau ka bija botaas un trenninjbiksees, nevis zaabakos. Un ja tie tomeer boja letinji, tad man shkjiet, ka gan jau matainiishi kaukaa izpelnijaas, lai atrautos. Nekas nenotiek taapat.
0
jaa nekas nenotiek taapat. shis gadiijums piemeeram notiek taapeec ka dazhs labs ir pilniigs idiots un kroplis .... bet tas taa.
0
Bekon, lai atrautos no debilikja, pascham nav taadam jaabuut. Pilniigi pietiek ar to, ka tu esi schis vai tas.
0
Nu nez nez latvieshu skini taaapat newienam tieshaaam virsuuu nekluuup!!!! Droshvie krievinji atkal ko sastraadaajushi!?
0
Nekluup... jaa jaaa.... ticu ticu......
0
Nee, taisniiba jau ir, nevis neparko, bet gan pat to ka ir goti
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas