Six Feet Under VS Canibal Corp
0
Nezinu...SFU mana favorite metal band... domaaju ka Canji vairs nav tas jo saakl atrazhot biki sevi.paaraak daudz CD cepj.
SFU skjiet daudzslaanjainaaks bet juusu domas buutu ljoti ineresanti uzzinaat
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
amerika the brutal vieniigais ko zinu,bet ir labs
0
Gan jau ka HELLHAMMER tevi apgaismos! :)
0
Six Feet Under, viennozīmīgi ir mans favorīts. CC diskus tiešām bez-maz-vai štancē. Kaut gan SFU to dara tikai mazliet lēnāk.
0
manuprat sfu galvenais ir vokals,bet cc visi instrumenti ir puslidz vienlidzigi...sfu ari taisa parak daudz kaverus(kaveri jau laba lieta, bet ne jau 2 pilni albumi ar kaveriem...)...es nosliecos par labu CC
0
bals CC, mav vinji vienkarshi patiik labaak par SFU
0
Man personīgi ar šīm abām grupām ir savādi - Kanibāļiem labāk patīk vecie CD (Tomb of .... favorite) un no Siksiem labāk jaunie - sākot ar True Carnage.
0
man tieshi tie kaveri jautriibu izraisa
es tomeer pa 6feet
0
six feeti tieshi cepj tos cd parak atri.kapoec bija vajadzigs tad Graveyard Classics 2?
tads mesls.izvemties var!!
0
SFU viennoziimiigi labaakais
0
Six Feet Under saliidzinaat ar CANNIBAL CORPSE - death metal superstaariem, metal piemineklliem! haa haa haa!Paskatieties ko tas 6 feet dara tagad??? Tas peedeejais albuums Bringer of Blood... nu blaaviens! Cirx gatavais! Chris Barnes sen ir nodevisus death piekriteejus! Ha, driiz jau varees likt vinnus vienaa alternative compilation ar Soulfly, Korn, Slipknot, Limp Bizkit kopaa utt. Sorry, ja saakumaa Six Feet Under bija OK, mees pat spelejam War is comming koveri, tad uz ssobriiddi vairs te nav nekaa metaala cieniiga, ieprieksseejais true carnage jau lika pamatiigi vietaam raukt degunu, tad par bringer of blood man nav ko piebilst. fuck it!

CANNIBAKL CORPSE sstancee cd?? UN tad ?? Ja cilveekiem vai spraucaas pa visaam malaam araa true death metal energgija un veelme veel un veel izteikties un speeleet, tad tas ir tikai apsveicami! Un no CANNIBAL CORPSE es vispaar nevaru nosaukt nevienu cd, kas butu kaut zem viedejas kvalitates, bet tos lielakaa dalla ir vinnu ieraxtu var tikt apziimeti ar atziimi 10+!

Ko juus te saliizinat death metal monstrus ar nu-metal death'n'roll-eriem!

Beidziet te aaxtiities.

Un pie tam Cannibal Corpse speelee apsaluuti atsskkiriigi no Six Feet Under, pilniigi citaa tehnikaa un stilaa (ja kaads pamaniija). Six feet spelee taadaa tehnikaa, kur diez vai vairaak par gadu praxe ir vajadziiga (es NEESMU teicis, ka pirmajos ieraxtos tapeec ir slikta muzika), bet CANNIBAL CORPSE stils ir jau augtaakais death metal speeleessanas liimenis. Taa luuk!

0
hellhammer, atcerēsimies vienu svētu lietu - SFU un CC ir VIENAS saknes, tādēļ arī šāda diskusija. Salīdzināt SFU ar nu-metālu ir samērā nepareizi. "Death metal superstāri" jauks apzīmējums, man patīk!
0
Hellhammer
Tu spēcīgi pārspīlē!!!!
0
nu ka mans draugs teiktu Chris Barnes is a pussy
0
Cannibal Corpse nav nekads 'true death' nav pat vienkarsi tīrs death ... un nav viņi ari monstri - vienkarsi labi straadaa. Striidos neiesaistiisos, lai gan druscinj nagi niez .. :) Anyway , ieluurot death muzikas pirmsakumos-tagadnē-iesp.... varu teikt sek... nedz CC nedz SFU :)))) - Morbid Angel !! - vo tur i desinja. Par nakotni ... hehe ... daziem te gribetos lai 'nu-metal' mirtu ... ar jaunaas paaudzes favoritiem nepastridesies - japaraada ka iists metal ir katkas par vairakam pakapem labaks. Tapec SFU bus viennozimigi popularaks par CC un ilgak dzivos ... - jo speelee uz plashaku un jaunaku publiku.
To HELLHAMMER. Tu kaut vienu SFU konci esi redzejis???
0
Nu, nezinu - sakiet, ko gribat, bet vismaz man Six Feet Under patīk labāk. Par profesionalitāti nerunāšu, bet mūzika Six Feet Under, manuprāt, ir daudz interesantāka.
0
yeap. Kudar's right ... SFU ir jutams ari eksperiments. CC savu stilu attistija un mira ... tagad slauc ko var (tipa kamer pirmspensijas vecums vel nav iestaajies) ar konchiem , diskiem , merchandaizingu utt. :/
0
Brutal_Soul, nu tā nu gluži es neteicu.
0
Brutal soul labs piegājiens - CC, SFU... A šim Morbid Angel! Bet nu banda tiešām zvērīga...
0
nu jaa tagad shajaa 6FU vs CC iesaistas laikam arii morbid angel
ja taa ta es pa morbid neesu jau nekaads deatheris bet nu tomeer manu heavy/black dveeseli speej aizraut morbid angel skanja

a tam nu metalam kakaajot virsuu tik traki nav visi muuzikas kritikji jau paaris gadus apakalj saaka to stilu lamaak ka visas n-taas grupeles tikei speej vaargi viena otru atgremot pilniigi vinjiem piekriitu
tagad pasaules roka skatuvee to nu metal jau ir nomainiijis garage rock revival [white stripes, hives, strokes utml] tikai laikam latvijaa praata nepietiek tautai lai shas stils kljuutu aktuaalaaks
bet no vienas puses vabuut nevajag ar jo peed laikaa arii no tiem garage rock revivalistiem viens otru tikai atgremo un nekaa jauna nevar izdomaat, ta kaa arii vinji nu lielaakaa dalja var iet kakaat

kad vells ar aaraa iistais metaals izliidiis no sava underground statusa aaraa
0
jaa jaa un tad pie nu-metal liekam visu ko vien varu un veel treknu komercijas ziimogu... nu ir SFU palicis vieglaax gan bet brutal chant joprojaam ir pietiekami brutaals.visi jau gribeetu noliist pagrabaa un panemt underground cd's un buut kaifaa tik te daudzi soad veel liek, sepulturas, un veel ramsi pa vidu visam.te jau galvenokaart shitie bandi ir komercijas apmaakti bet bez taas jau mees nezinaatu par ko runaat.labi, nekomercijai Disastrous Murmur... kaadas atsauksmes (ja kaads ir dzirdeejis:))
0
par underground! lai metals paliek undergroundaa! ja vinjsh bus araa, muziku pielagos sabidriibas vairumam, spelees vieglaak... jus to veleetos? es nee! lai paliek turpat! esmu apmierinaats ari ar shito! par CC un jaunatni! ziniet ko man vinji patik kopsh saku klausities metalu, nemaz tik vec ari neesmu 18 gadi!
0
taadaa zinjaa vampiiram taisniiba shobriid nuclear blast baaztin virsuu baazas ar sonata arctica nu viegls jau pat paaraak veel pa power shos dikti sauc
domaajis es biju taadaa zinjaa ka metaals izliistu no undergrounda nezaudeejot savu smagumu, bet tad jau ir jaapshauj pus pasaules lai tas kaukaa taa sanaaktu peleekaa masa paliks duma liidz savam zaarkam
0
To Brutal Soul.

He he he, Morbid Angel ir true un CANNIBAL CORPSE ne! :)) Es izlasiju Tavu komentu un sapratu, ka..... eh... aar Tevispaar nav jeegas runaat, ju ne skaidrosties ar cilveeku kursaa praktiski ne suuda nerubii to death metal liela jeega nav. Kaapec? Jo Tu nemaz nellautos apgaismoties. Visu ciennu Morbidiem, bet runaat taadas axtibas par Cannibal Corpse, kas ir augstaaha death metal pilotaazza... tas jau veciit liecina tikai par tevi passu... ka Tu uzskati, viss ko es klausos un esmu iztelojies kas iists death, tas arii ir iists, nekaa mazais draugs.. paskaties un parocies dzilaak un padomaa, kaut arii nevienam neatziisti peec tam, bet vismaz sevis labaa izgliitojies vairaak par death. protam MA ir death metal, bet te runa nav par to, runa ir par Tavu attiexmi un death metal zinaassanaam... Hee hee, bet ssitas man patiik.. vai vai vai, oi oi, ne CC ne SFU, bet vo MA, jaaaa tas ir vieniigais iistais:)))))) Nu humorists esi Tu naaviigs:)
haa haa, jaa jaa SFU ir populaaraax.. platbikssu death-leekeetaaju auditorijai.. jaa jaa, to jau es neapstriidu!
Ha, un ja nu esmu redzeejis kaut 1 SFU konci, ko? krutais?

Paareejiem....

SFU interesabtaax, nu ziniet, es neticu savaam aciim ssito lasot. reizeem tiessaam rokas nolaizzas, jo liekas, ka te speciaali tiek runaatas ssitaadas mullkkiibas, lai tikai saaktu kasskki!

0
Nuuu, Helhammer, kāpēc uzreiz tā! Nu Tev nepatīk, nu a man Siksi patīk labāk, ne jau kāds te meklē kašķi!
0
To roof

Disastrous Murmur esmu dzirdeejis. Biju viilies, kad noklausiijos:( Nu sorry, ssitaads thrash/death kkipa man neiet pie duussas. Teixim taa, puikas negribeeja speeleet tajaa extremaalaakajaa veidaa, tad vareeja arii videejo smagumu pasniegt interesantaak.
0
Ja, kas tad bringer of blood ira?? Death metal? varbuut veel true? :))))))))) Tas ir visiistaakais nu - death'n'roll metal!
0
To Beldegir...

Paga paga, ar tevi ir cits staats, tas ir viens;) Otrs ir tas, ka ssobriid neiet runa par menos personiigo gaumi, bet gan par vispaareejo situaaciju, taa luuk!
0
manu gribeeju teikt;)Sorry
0
Bet kāda tad ir vispārējā situācija? Paskaties globālāk - nu ir Six....... death metal, tikai savādāks. Death metal taču sen jau vairs nav tikai Deicide, Cannibal Corpse u.c. Un kas pie velna ir "true" death metālā? Ja mēs skatamies no tekstu viedokļa, tad šajā gadījumā Six...... ir tikpat "true" kā Cannibal Corpse, jo arī Bārns raksta tekstus par slepkavībām pagrabos, karoče apdzied nāvi un dažādus tās veidus, līdzīgi, kā CC. Labi, nav viņiem baigi ātri ritmi, bet nu arī nafig, viņi ar saviem rifiem ir tikpat brutal kā CC, un man ir aizdomas, ka pieminētajiem "platbikšiem" Six..... nemaz nepatīk, jo ir par smagu, tas taču ir un paliek Death metal.
"Bringer Of Blood" , manuprāt,ir vienkārši ritmiskāks un ātrāks par "True Carnage", bet viņu brutalitāte un smagums ir saglabājies tāpat!
0
Hellhammer
Diez vai "platbikshi" vareetu ierakstiit Haunted kaut arii pasen.Ja arii ne true tad brutal death gan veel vinji ir.Piekriitu ka One Bullet Left ar Ice-T bija tiirais onaanisms bet tomeer ja vien vinu eksperimenti neostu tik loti peec tiekshanaas uz komerciju tad tas buutu tikai apsveicami.Ar taadu brutal chant tas nav un nebuus "nu-death'n' roll".
0
"Death metal taču sen jau vairs nav tikai Deicide, Cannibal Corpse u.c."
jauki...agrak bija, un tagad vairs nav?? tatad tas kas tagad ir nacis klaat ir nu-death...
0
To chaZZZrock
SFU saakums 1995 gads
0
to chaZZZrock:
Es neteicu, ka vairs nav death, bet NE TIKAI! Death ir mainījies, kļuvis daudzveidīgāks!
0
To all!

Nu es vienreiz esmu nokaitinaats, sorry metalbrothers bet beidziet man te DIRST, ka SFU bringer of blood ir death metal, haa haa haa haa. Ja jums tas patiik, tas cits staasts un ir OK, bet nebaaziet man aciis un neaizrunaajiet man ausis, ka taads vistiessaakajaa noziimee nu death metal ir taads ko var ievilkt zem death metal lietussarga, fuck taadaa gadiijumaa! Deell reecossaa vokaala, nu sorry, beernudaarzs! Paannem nost vokill un uzlieciet pa virsu ko citu, jaa, tad gan ir taads death, ka nemetaas, ne???

Lasiist arii dazzs nemaak! Velns, es nerunaaju par The Haunted, bet gan peedeejiem 2 un iipassi par peedeejo rezzojumu!

Jaa, jaa jaaa, blaa blaa, SFU tikpat brutaali kaa CANNIBAL CORPSE! :))))))))))))))) Tikai, ka taa!
0
Hellhammeri vispaar te neviens nav naacis paarliecinaat :D
Tev vienkaarshi tie Death raamji ir konservatiivaaki jo galu galaa beldegir ir taisniiba.runaat par to vai SFU ir kluvis daudzveidigaaks vai komercionaalaaks-tas gan ir jautaajums!

0
beldegir - tu ieprieksh komenteji apm "agrak bija tikai deicide, cannibal corpse u.c.", bet tagad esot savadak...tatad tas tagadeejaas izmainjas ir nu...to es centos pateikt...
roof - nu es piekritu ka SFU sakums ir 1995 gads, bet ko tas maina? vai tu ar to centies pateikt ka vinji nav nemaz tik jauni???nu nez...par CC vinji ir daudz jaunaki, to es zinu toch...

CC ir death metal etalons, SFU vinjiem ipashi neliidzinaas, taatad vai nu vinji nemak spelet, vai ari vinjiem ir cits stils...opcija par "death, bet savadaks" nemaz neeksistee..
0
chaZZZrock
nekad neesmu teicis ka CC nav death etalons.Arii to ka SFU speelee savaadaak es pats loti labi zinu.vienkaarshi,manupraat... jebkuraa muzikaalaa novirzienaa, arii death veic savu taalaako attiistiibu un mainiishanos.vai tas ir vai nav pienemams jau ir muusu katra zinjaa.95 gadu mineeju taadeelj, ka tomeer 9 gadi ir pietiekosh laiks, lai grupu uztvertu pietiekami nopietni, un vinu mainiishanaas nav kaut kaada jaunu gurkju ambicioza lekshanaas,bet gan sava veida stila paplashinaashana un taalaaka attiistiiba.
0
es nesaku ka es neuztveru SFU nopietni...es saku ka es neuztveru SFU kaa death...bet par to mainishanos gan nepiekriitu...stilam nebutu japaplashinaas, jaattistas vai tml...
piemeram ir heavy metal, un kad tas kaa tu saki "attiistiijaas" tad to attiistiito dalju nosauca savaadaak(nu trash laikam...)tapat piem rock attiistitais/mainitais variants ir hardrock...ja stilu attiistaa par kauko taalaaku, tad ari nosaukums ir jamaina, lai varetu atshkirt no sakotneejaa...sakotnejais death ir CC, tas kas no sakotneja death ir attiistiijies, manuprat jasauc kaadaa citaa vaardaa...
0
chaZZZrock
Palasi skaidrāk manu komnentu, besī, ka neiedziļinās un tik močī - es rakstīju tieši: "detah metal sen vairs nev TIKAI Deicide......", TIKAI, velns parāvis.
Un stils NAV jāsauc savādāk, ja tas palplašinās. Heavy metal attīstījās un tas palika Heavy metal, nevis trash! Tāpat ir ar death, tas ir palicis daudzveidīgāks, savādāk to būtu piemeklējis nu metal liktenis - nāve. SFU ir death, patīk vai nē!
0
nesen ieguvu SFU dvd!!!jeee....labs!:)))
0
TO boheemists
Baisi vajag man to SFU DVD (Double Dead)!!!!!!!
Nevari man vinju paarcept(par samaksu protams)?
0
CC NAV saakotneejais death! Viens no ietekmiigaakajiem un veeraa njemamaniem jaa, bet saakotneejais (zinaamais) death bija Possessed - Seven Churches un Death.
0
manis peec...
beldegir - jaa, tieshi par to 'tikai' es piesejos...ideja bija tada, ka tu saki ka 'agrak bija tikai', bet tagad vairs nav tikai, un kaukas ir klat...un vispar shii saruna ir bezjedziga...SFU ir un paliks death prieksh tevis, taapat kaa SFU nekad nebus death prieksh manis...
0
Ok, bet pasaulē viņus vienmēr pieskaitīs Death metal!
Velns parāvis, nebija nekāda ideja "tikai", tu māki lasīt, vai nē. Ideja bija par to, ka ar šīs grupas savulaik vislabāk raksturoja death metal tajā laikā, bet tagad ir situācija mainījusies un death metal ir kļuvis plašāks ka stils!
0
nu ko juus striidaas kanibaalji nenoliedzami speeciigs death [bet es klausos citus death atziistu varbuut ka man pa smagu],
un metal archives lapaa raxtiits ka SFU ir Death-groove metal, death'n'roll
bet es tagad rage paklausiisies
0
to Bleakness:
ķuri diki tev no Rage labāk patīk - vecie, vai Unity un Soundchaser?
Atvainojos - neliela atkā§e no tēmas!
0
OK, visi gribam butu moderni un zinossi, bet man jau saak smiekli nakt nevis dusmas, juus tikai spiiteejat passi sev, peedeejo reizi - SFU saka kaa death metal grupa, bet tas tagadejais kas aizsakas true carnage(tur vel kas bija) un visam pielika punktu vinnu peedeejai razzojums. Nu es tak atzistu, death metal tad vismaz speleja, ne? Bet ssobriid tas nu deaeth vairs nav, tas ir kautkads USA death'n'roll, bet nekads death metal un vel mazak ne "true"!
0
To Intars

Piekritu, bet paskaties (paklausies) pats, vai tad tas ir tads ists death metal, drizak gan parejas periods no thrash uz death metal, net taa?

Piekritu ar, ka CANNIBAL CORPSE ir viens no ietekmiigaakajiem, bet arii precizeessu, ka CANNIBAL CORPSE ir viena no pupularaakajaam metal bandaam vispaar un noteikti death metal sceenaa soli priekssaa visiem paareejiem, arii visu miilajiem MORBID ANGEL un DEICIDE!

CANNIBAL CORPSE ir patiesie deatg metal karalli un skatoties ssobriideejo situaciju, neredzu nevienu, kas butu kaut meegginaat speejiigs gast vinus no ssi tronna, so keep fuckin' support death metal!
0
To chaZZZrock!

Stay sick&brutal and support death metal:)
0
Cannibal Corpse foreever!!!!!;)
0
driizaak vecie rage bet ne pashi pashi pirmie
black in mind taads intresants
0
Florida paliek Florida - abi labi ;)
0
Runājot par true death metal:
Dimmu vox Shagrath intervijā žurnālam Metal Edge uz jautājumu, kas, pēc viņa domām, šobrīd spēlē true death metal, atbildēja īsi: MORBID ANGEL un DEICIDE!
Kā jums šāds formulējums?!?
0
Man patika teksts par to, ka Six Feet Under esot baigi interesantais muzons, khe khe.... Riktiigi interesanti, viss aptuveni vienaa ritmaa, sameeraa vienmulji un buldozeriigi. Man Haunted albums ljoti patiik Graveyard classics arii, paareejie nu taa, vienkaarshi patiikama fona muuzika, bet kuraa vietaa interesanta? Cock And Ball Torture arii mosh ir riktiigi interesants? Kas jums pie velna skaitaas interesanti?!
0
Tiessi taa Fauns par interesantumu! Apsaluti precizi vaardi SFU!
0
Shagrath ir blackeris un viss! Nedomaju, ka vinss objektivi veertee gallu. Varbut vinnam vienkaarssi ir kautkadas personogas pretenzijas pret CANNIBAL CORPSE, varbut vinnss nespej pardzivot to, ka CANNIBAL CORPSE ir tomer mazdruscinn popularaki par vinniem:)))))))))))
DEICIDE jau ir true un MORBID arii, bet nu ssajaa jautaajumaa man ne silts ne auksts ko Shagrath saka, vinss dziivo iekss black metal no beerniibas un es to passu daru iekss death, taapeec labaak pallaujos uz savu un to cilveku viedokli, kas sso teem kozz.
0
Kad CC sastaavaa vija Kriss Barens,man pat ljoti patika CC.Neieshu arii apgalvot,ka SFU ir labaaks vai sliktaaks par CC.
Labaakie albuumi no CC man liekas ir Eaten back to life un Tomb of the mutelited!
0
gan sfu gan cc ir labi, abaas grupaas ir labs vokaals, kursh ir galvenais uzsvars vinju muuzikaa, bez shiem vokaaliem buutu savaadaak, tajos ir speeks.
0
Hellhammers jau nu gan ljoti objektiivi veertee galju. Galja priekshaa, galja pakaljaa :)
0
CC rules the death metal! SFU kautkur tuntulē...
0
Galla priekssaa, pakallaa un anaalaa atveraa, kur sabaazta izmantojot anaalaas atveres paplassinaataaju.:D
0
Kad pirmo reizi dzīvē izdzirdēju SFU vokālu likās ka skaņa tiešām nāktu no taisnās zarnas.
Un principā SFU uz beigām tiešām ir kļuvis par vieglu death. CC gan ir palikuši vismaz tikpat labi kā sākumā. ja ne DAUDZ labāki.

tas ir mans necilais viedoklis.
0
Es gribēju teikt par vieglu PRIEKŠ death.
vārdi izgaist...
0
six feet under poljubomu kru4e
canibal corpse very boring
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas