Latvju eposs suuraas skanjaas
0
es te suuc suuraas dziras un filozxofeeju ...
a nebuut azh nemaz slikti ja Skyforgeri vareetu uzbliezt latvju varonjeposu suurajaa silaa azh kaa Amorphis :))
domaaju ka es nebuushu vieniigais fans kas taadu lietu atbalstiitu ... sakiiet tach ka tas buutu lieliski :)))
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ueff tieshaam jo vairaak par to domaaju ... Skyforgeri tach kaa radiiti taadam uzdevumam - tiesa viegli tas nebuutu viss (ja gribeeu kaukaa labu uzrazhot - bet teema - afigenna pateiciiga :))
0
lai arii esmu shiis teemas uzsaaceejs bet tomeer ... varbuut mees kaukaadaa veidaa tomer arii Latvijaa speejam nodroshinaat kaadu pilnveertiigu saiti ar klasisko muuziku? ... es uskatu ka shaada saite itin nemas nav neraaala - pat vairaak - domaaju ka shajaa laucinjaa veel tiehaam ir daudz ko dariit un ir plashas iespeejas popularizeet ne tikai tiiri klasisku muuzikas stilu ...
gribeetu dzirdeet citus viedokljus shajaa laucinjaa ... ne tikai metaalistus ...
0
Latvijā saiti starp metal un akadēmisko-nereāli.Es zinu,mācos mūziķenē,zinu vidi un uzskatus(izbaudu visu uz savas galvas,jo esmu ļaunais tēls),uztaisīt ko tādu kā,piem,Nightwish es baigi gribētu,bet neviens akadēmiķis uz to neparakstīsies,viņi baigi norobežojas no pārējās mūzikas,čuhņa tā Latvija,vārās katrs savā sulā,eh.P.S.Nepārprotiet... jūtas manī ir pārpārēm,tikai cilvēku aprobežotība kaitina.
0
to Lūsis,
Ko tieši mācies??
0
Tu domā instrumentu? Flautu(specialitāte),un klavieres(obligātās). Un vēl visu satriecoši jauko mūzikas teoriju,mūzikas vēsturi.
0
Pirms kāda mēneša klausījos interviju ar vienu latviešu komponistu, kurš dabūja Lielo Mūzikas balvu, ja nemaldos. (Nejaukt ar micrec balvu, runa ir par akadēmisko.) Aizmirsu vārdu, uzvārdu.
Vārdsakot, šis atzinās, ka kādreiz viņa lielā mīlestība bijusi "smagais roks"- precīzāk nepaskaidroja.
Arī tagad viņš no tā neesot pavisam aizgājis.
0
to Lūsis
Sen ir doma uztaisīt vienu galbalu (ģitāras un viss pārējais, kas parasti + trompete), varētu arī flautu ielikt, jāskatās. Tagad gan laik nav, bet vasarā pie tā varētu piestrādāt.
Kā tev tādas lietas?
Tev mails ir?
0
Ideja labu labā,ja kas tāds notiekās,esmu ar mieru. Maila man nav,pie datora vispār reti tieku.Varu pateikt savu tel.nr.-6771146.
0
To Dekaels Vienmēr jau ir izņēmumi, es runāju par vispārējo attieksmi.
0
Ok, tas priecē. Nedēļas nogalē padošu ziņu.
0
Luusis... es zinu ljoooti daudz cilveekus, kuri savieno akadeemisko + smago muuziku. Es esmu viens no shiem cilveekiem. Un vispaareejaa attieksme taada nu gan nav :))
0
To Syculpture Vispārējā attieksme.. Varbūt mazliet pārspīlēju, sakot visi, bet ja ņem lielos vilcienos, tad gan man taisnība. Varbūt tu vari ieteikt kādu simf. orķestrīti, kurš piekristu tādam ekstrēmam projektam (ar šauru klausītāju loku)? Šaubos gan.
Varbūt pastāsti, kā tu to savieno? Man ir tīra profesipnāla ziņkāre. Un tiešām priecāšos, ja būšu Par daudz kļūdaini domājusi.
0
Lūsis: tad kad es vēl spēlēju, tad savienoju gan to ko man jāspēlē ar to kas man patīk. No problems... tik vienīgi laika maz.
Nu par to orķestri... heh... tāda nav :D neviens nepiekristu. Kaut gan rokoperas cilvēki labprāt klausās, kāpēc ko tādu klausīsies tikai tas šaurais loks?
0
To Syculpture
Nu bet ir jau Latvijā šaurs tādas mūz. klausītāju loks. Es zinu cilvēkus, kas mācās akadēmisko mūz. un spēlē arī vēl kādā rokgrupā, bet ne jau to es biju domājusi. Es runāju par to, ka Latvijas mūzikas dzīve ir par primitīvu tādam darbietilpīgam, finansietilpīgam un cilvēkietilpīgam projektam kā Nightwish u.c tādas grupas.
Rokopera tomēr ir daudz vieglāks žanrs.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas