Jauns BLACK SABBATH albums
0
Internetā ir parādījies kolektīvs fanu lūgums ierakstīt jaunu SABBATH albumu.
Apskatīt to vai pievienoties tama var šeit: www.petitiononline.com/BlackSab/petition.h...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Manuprāt, nespīd, bet joks labs!
0
Nu nez nez, nedomaaju, ka vinji uzreiz taa skries. Un ja jaa - kaads taadaa gadiijumaa buutu sastaavs? Iommi/Osbourne/Butler/Ward... Man personiigi Ozijs tikai vinja legjendaaraa statusa deelj nav vajadziigs, jo gan Dio, gan Tonijs Martins dzied daudz labaak/speeciigaak. Un bundzinieku atkal paarnjems kaada slimiiba, tikliidz kaa sirmais Vorda kungs pieseediisies pie bungaam.
0
Kur pazuda "d" burts?
0
Nu baumas par jaunu albumu vinji pashi palaida jau pirms kaadiem 4 gadiem, veel atceros, kaa sapriecaajos, izlasiidams, ka viss originaalais sastaavs jau teju teju ies studijaa un rakstiisies, ka dziesmas jau gatavas etc.
Diez vai ko sagaidiisim :(
Un sava dalja taisniibas arii kk:(
0
Opiishi domaa trakot :D, sviests nu nemaak ar cienju beigt skatuves gaitas
0
Nezinu; Classic Rock rakstīja kādu laiku atpakaļ, ka šie jau esot bijuši studijā; bet laikam atkal kas nojuka.
Tomēr Sabbath bez Ozija nav Sabbath, lai kādi izcili vokālisti viņiem pievienotos; visas labākās melodijas ir rakstījis tieši Ozijs.
Un salīdziniet viņa solokarjeras gaitās radīto ar Sabbath pēc tam, kā viņš to pameta...
0
Nu nez vai vajag jaunu Black Sabbath albumu, nu neesmu pārliecināts, tapat nepārspēs iepriekš sasniegto. Vot jauns Geezer (vai G//Z/R kā tur pareizi viņus sauc) albums gan derētu ar FearFactory vokālu! "Plastic planet" manuprat bija super albums, kudiš labāks par pēdējiem BlackSabbath un personiski patīk labāk pat par Fear Factory. Tur cita starpā kā reizi ir dziesmiņa "Giving up the Ghost" par to, lai Tommy Iommy beidz Black Sabbath labo vārdu bojāt. A Iommy pašam tīri labs soloalbums bija. Taka drīzāk nevaig jaunu BS albumu.
0
2 Stonerosis

Ozijs protams ir liels malacis. Tachu esmu arii lasiijis ne vienu vien pietiekami praatiigu recenziju, kuraas par labaakajiem BS albuumiem atziiti "Eternal Idol" un "Heaven and Hell".
Fuck the historical importnace!

Es jau nesaku, ka nevajag albuumu. Tikai shaubos vai vinji tomeer to dariis. Un shaubos par to, kaadaa sastaavaa. Bundzinieks vinjiem ir galiigi savaardzis. Ozijs arii vairs nav nekaads stiprais un veseliigais.
0
Un tomēr: ir labas heavy metal grupas, un ir BLACK SABBATH. Ar Oziju Osbornu. Jo bez Ozija - tā ir vienkārši laba grupa; lai kaut vai vislabākā.
Vienkārši - vai nu cilvēks uztver to viņu agrīno atmosfēru, vai nē.
Pamēģini sameklēt kādus no viņu agrīnajiem "dzīvajiem" ierakstiem, vai kādus mēģinājumu ierakstus, demo - daži ir oficiālos diskos; tad Tu viegli sapratīsi, par ko es runāju...
0
lai tik dod ārā
ja būs labs, būs ko klausīties, ja ka ka tad ko palamāt
0
2 Stonerosis
Man ir maajaas gandriiz visi Sabatu 70-to gadu albuumi un veel shis tas, un vinji ir izklausiiti "no vaaka liidz vaakam". Es esmu izgaajis cauri diezgan nopietnam BS aizraushanaas posmam (vaards "posms" cerams Tevi neapvaino) savaa dziivee. Bet tas vienalga mani nepadariija par vienu no puuristiem, kam tikai Ozijs ir pienjemams.
0
Nu ja... Mana segvārda pirmā puse laikam tad izteiks vairāk par to auditoriju, pie kuras es piederu :)
Ir tādi apdauzīti nirvanisti; metālā ir gaļenieki un visādi progresīvisti... Bet ar vārdu "stoner rock" parasti apzīmē tā neprātīgi atmosfērisk°o un draivīgo roku/metālu, kura labākais paraugs metālā, grozi kā gribi, ir BS ar Ozija balsi.
Nezinu... Tas vienkārši ir jāizjūt. Var jau būt, ka kādam tā muzikālā pieredze ir tāda, ka viņam tas ir gājis secen. katr5am kaut kas var neķert; pats to teici kādreiz :) Pie ta varētu arī palikt un nemēģināt vēl apgāzt vienam otra vērtības. Suum cuique - katram savs :)
0
Es jau neko nemeegjinu "gaazt". Gribu tikai pateikt, ka esmu noveerteejis BS. Peec labaakaas sirdsapzinjas. Taa nav, ka izskaos par kaut ko man sveshu. Vienkaarshi BS un stoneri nekljuva par manu novirzi. Man vispaar nav nekaada konkreeta virziena, tikai metaals vispaar.
0
Es jau arī, saskaņā ar savu pieredzi šai forumā, ne mirkli nešaubos par Tavu kompetenci. Man savukārt vienkārši gribējās uzsvērt, ka ne visiem tas ir "historical importance".
O.K.; dažādi viedokļi nu ir izteiti, un tas ir labi :)
0
Ok. Starp citu, Tu atkal manii uzjundiiji veelmi paklausiities Black Sabbath. Zheel, ka seezhu darbaa. Jaapacieshas.
+2
Ir laiks ar tēmu nekromancēšanu nodarboties, jo, skat, pēc 9 gadiem tēma beidzot ir kļuvusi reāla un aktuāla. Citiem vārdiem sakot, publiskots singls "God is Dead?" no gaidāmā jaunā Black Sabbath albuma "13":

www.youtube.com/watch?v=wVfUimq2KeI...

Verdošu gluži nemīžu, bet jāteic, ka ļoti solīdi skan. Pat Ozijs izklausās labāk, nekā gaidīju. Vieš cerības, ka albums nepavisam nebūs zemē metams.
0
Tā otrā daļa dziemai (pēc 6:20) man patika daudz labāk, kura atgādināja vecos SABATUS.
0
Pirmo reizi klausieties tā tā, bet ar otro liekas čaļi itkā diezgan normāli kapā. Arī mani pārsteidza Ozija balss, pagaidām viss štokos.
0
''Fuck sabbath, hail bullet for my valentine and black veil brides. This is shit. Matt tuck should teach iommi how to riff out, but hes too old and feeble to ven pick up a guitar, oldass fagget. Sabbath is for gay emos like u. Bullet ror my valentine have wqy better biceps and beautiful metal hair compared to sabbath''

YO, mazafakka!
+2
trololo
0
jaunākie pētījumi liecina, ka Black Sabbath mūzika augiem patīk!

www.tvnet.lv/muzika/jaunumi/4614...
+4
Klausies «Paranoid» un esi dārzenis!
+1
Vēl viena jauna gabala koncertieraksts - The End of the Beginning (live in Auckland)
www.youtube.com/watch?v=d7wkNL9oR_8...
-5
man patika, bet ... neliekas ka zeni kope pasi sevi, gribeja kaut ko , sanaca labs, bet ... klasiskie ir labaki, sajuta ka kope 70's nevis rada jaunus 70's
Ozzy ir tikai dziedatajs, uzzinaju ka Geezer raksta textus, ta pat solo citi muziki, tas slikti liecina par Ozzy
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas