Vīru asaras!
0
Ka jums, tautam, shkjeit vai tas ir normali kad dzeki raud....??? vai tas ir galigi slimi un njunjas ir tikai skukjiem, ko?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nee man tas liekas pilniigi dabiski,ka dzeki raud!
Dazreiz man pat taa pietruukst!Labaak nedaudz paraudaat nekaa visiem bojaat gariigo vai aardiities!
0
Kas par lietu,tu raudaaji?
0
Audzeej,kas ta nu pa lietu? Asaras..dzeki var.. vispaar kaada atskjiriiba kas esi-dzex vai meitene [shajaa jomaa] ja gribi- raudi,negribi- neraudi! es izveelos neraudaashanu un man no taa sliktaak nepaliek..
0
To Audzeejs:

Tas ir pilniigi normaali ka tu raudi, bet tomeer, neapvainojies, bet taadus jautaajumus labaak uzdod psihologam nevis TrueMetal forumaa.
0
Nu patiesiba es neraudu... :DDDD Bet lita tada ka man te paris dienas atpakalj sanaca saruna ar kadu viru par sho temu... un galu gala ta ari nenonacam pie kompromisa, man tas shkjita dabiski, kautkan diezgan neparasti... bet savukart tas virs man vestija ka ja gribas raudat, tad kadam ir jaiekrauj pa muti un viss domas ir uz to bridi un situaciju... :) Luk un es ta izdomaju ka butu interesanti paklausities ko doma citi cilveki, jo tomer velos pabeigt sarunu ar sho cilveku par sho tematu...
Nezinu pec personigas pieredzes varu pateikt ka gototies ir stulbi labak ar draugiem aiziet un piedzerties.... :)
0
Atkarbībā par ko raud, vai par to ka tev saplīst kompim labā peles poga, vai par to ka čībiņas no rīta nevar vairs sildīt kājas, jo suns iepriekšdien tās saplosīja, vai arī tev ar metināmo nobrauc gar seju, kā Diesel reklāmā, kur teikts, ka vīri neraud, tas ir atkarībā par ko, ja tā ir mīlas lieta (pret civlēkiem tuvākajiem) tad tas var būt normāli, bet ja par skuķīgām lietām (lai neapvainojas latvju dūdiņas) nu tad tas jau vairs nav normāli.
0
Man shat tad ja apdzeros uznaak kaukaada melanholija vai arii menalkaholija
0
Kā ir ar prieka asarām? Man piemēram tās līst čupiem.
Vispār,kāda atšķirība vai puika raud vai meitēns. Ja lieta ir nopietna, rijot asaras var kaut ko sabojāt iekšās...
0
man jau tapat iexas nodzertas
0
Peec buutiibas raudaashana ir tas pats, kas smieshanaas, t.i. emociju izraadiishana. Vai tas ir normali, ka dzeki smejaas...? :D

Jautaajums patiesiibaa ir par sabiediibas aizliegumiem jeb aizspriedumiem. Taapeec man pie kaajas. Jums nee?
0
pareiz ir jaaliek kolektiivs miikstais uz aizspriedumiem stereotiepiem un vel vells zin uz ko vienkaarshi uz visu peleeko muljkju masu
0
Vai ted vechiem nav emociju?Neesam jau zombji :D
Kad pirmoreizi Droshsirdi redzeeju arii uzsita asaru.A ko padariisi... Un kad siikais dzims un ja buushu klaat tad arii stroga paraus
Teema laikam ir domaata tapeec, vai skarbie metaalisti speetu raudaat.Bet ja reiz bliezh tik labu muuziku tad ar emocijaam mums ir viss kaartiibaa ;)
0
nu pec butigas jau mans uzzskats ir tads ka lielaka dalja mataino ir melanholikji... luk un melanholiskam raksturam visvairak iz izverstas emocijas...
0
Nau jau arii taa ka sievietes visulaik to tik vien dara kaa pinkshkj!Es veeleetos biezjaak redzeet,ka arii dzejkam nobirst kaada asarina!:)
0
Saaksim paarspriest ,kas katrs ir peec psihologiskaa tipa,tad jau viss buus skaidrs!
0
Pec psihologa sprieduma = Pohujists
0
es ar vizdriizaakais ka pohujists bet taads depresiivs pohujists kas beizzi besaas aaraa
bet nemaz tik melanholiski matainji nav citi tieshaam uzvedaas kaa no azbesta taisiiti
goti tie taadi skumjie driizaak
0
ak juus laimiigie!man laikam asaru dziedzeri vispaar nestraadaa.tas ir nomaacoshi,taapeec raudiet cik speeka un cik duushas.
visviirishkjigaakaa un drosmiigaakaa lieta,kuru viirietis vien var izdariit-raudaat visu priekshaa un nekautreeties no savaam asaraam.
0
tas ir pilnigi normali, ja vien nekauc un netaisa hisreijas sabiedriskas vitas ka daza laba sieviete!
Jo ne visie ir lemts to saprast!
0
eu audzej raudat ir normaali! taa kaa brauc pie manis paraudat ar mani :D mani paris stundas atpakalj pasutiija meitene! :( nu lab es neraudaashu, bet iedzert gan gribaas! brauc shurp!
0
nu Vampirs saproti es vakar biju pasaciena un neesmu praktiski gulejis... jutos ka mani kads butu appedis un parstradajis....
0
Nu, tā jau ir sabiedrības audzināšana- vīrieši nedrīkst raudāt. Bet šaubos, ka ir kāds vīrieties, kurš ne reizi nav raudājis.
0
pamatiigi aizkustina redzot vecu viiru raudam. 18. datumaa es uzsleedzu LTV un tur veteraani acereejaas II pasules karu un savus kritushos draugus. Aukstajaa gaisaa, kaa aizgaajeeju dveeseles, ceelaas dvashas gar kamoliem veco viiru kaklos. Kad ar asaraam aciis vecais viirs staasta kaa tapa noshauti vinja draugi, braalis un teevs...
Par siikumiem viirietim nav jaaraud, bet tas nav cilveeks kam nav emociju.
0
Nezinu...
Man nepatiika ka virietshi raud, man vispaar nepatiik asaras. Taa ir vaajuma paziime, nespeeja "savaakties". Tas nav nosodaami, bet man neliekas pienjemami.
Nu tas jau ,protams, ir tikai mans viedoklis...
0
tad jau sviishana arii ir vaajuma paziime. PROTAMS nav jaaraud par lietaam par kuraam TF "puikinji" un tamliidziigie meedz liet gauzhu asaru. Bet cik liela ir piemeeram vaajuma paziime noliet 3 asaras teeva beerees?
0
Kapeec vienmeer kaut kas ir jaaizdomaa taads pie kaa vareetu piesieties?
Shobriid nerunaaju par beereem. Beerees raudaat ir pienjemami. Viss punkc.

0
:DDD
0
stastiishu gadijumu iz savas dziives! agrak skola mani vislaik apdirsa, pa reizei iekaustija(tapec es tagd jokains tips esmu sanaacis, metals man palidzeja savakties un liela dalja pari daritaju tika atshauti, nejausha kartaa :DD ) nu vo iedomajieties kaa tas ir katru dienu dzirdet to ka tevi nonievaa(arpusskolas es devos uz majaam) nu jaa juutas ko dzirdi katru dienu sakaapa arvien vairaak, un jus jau zinat ka vards ietekmeee cilveeku, un a kadreiz vairs nevar tureet sevii visu iekshaa un tas naak araa! tapeec es uzskatu ka tas ir dabiigi un normaali!
PS:nepaprotiet mani savadaak, tie kas mani zin dzivee zin kads es esmu cilveeks! aa jaa es lasiju vina saitaa par tadu faktu ka rokeri(noteikti varam ari pienjemt ka metalisti un citi zveeri) raudot biezhaak neka citu stilu viiri! un tagad tam variet mekleet izskaidrojumu!
0
man liekas ka tas ir absoluuti normaali, nepareizi ir no beerniibas skandinaat beernam ka viri neraud, tas ir vajadziigs, jo kaa jau visi zin labs veids kaa izlaadeeties, kad ir smagi uz sirds, pasham gadaas un esmu pateiciigs tam kas deva sho speeju cilveekam...sviests, bet no sirds.
0
nu ja paskatās amerikāņu filmas tad var redzēt ka neraud pat ar iekšām uz āru un saškaidītu krūšu kurvi
0
taapeec vinji tur tagad apshauda savus klasesbiedrus katraa skolaa, jo skolaa apdirsh(sry) un izlaadeeties nav kur, tass kraajaas kraajas un lido aaraa(lodes) he he
0
Kā tad un vainīgas protams ir vardarbīgās datorspēles (piem Serious Sem). Nav tā ka katrs kuram nav slinkums un ne pārāk liela patika pret klasesbiedru, uzreiz ņem rokās lielgabalu. Tādus gadījumus parasti kā milzīgu notikumu apraksta presē un neesmu manījis ka kaut kur būtu mežonīga statistika ar amerikāņu skolu headšotiem.
0
skatos "ienaidnieks ir dikti labi informeets par paarejiem fooruma apmekleetajiem(un tas viss 15 gados ) un labaak butu uzrakstijis ko neitraalu un neuzbrauchosu nekaa kjert aiz manas miiljaakas speeles.
0
no kurienes tev info par to serious sam jeb es vienkaarshi esmu kljuudijies?
0
ups, pats par to reakstiju,sry
0
Pagaajuschajaa nedeeljaa guutaa dziives pieredze liek uzrakstiit. Aizpagaajuschajaa piektdienaa skolaa sanjeem meilu, kas man lika aptvert, ka no visiem cilv., ko zinu, nedzer tikai 3. Par to dikti sadusmojos, sabeedaajos un pagalam izsamisu. Maajaas ejot biju tik traki dusmiigs, ka gribeejaas kaut ko saschkjaidiit, bet vieniigais, kas naaca praataa- ar teeva divstobreni ieschaut galvaa. To iisti negribeejaas dariit. Jums nu gan nepaveicaas par mata tiesu... Maajaas ieraudziiju savu suni, un iedomaajos par to laiku, kad man, taapat kaa Tev, Vampiir, skolaa katru dienu dirsa virsuu garo matu deelj. Schunelis tad bija vieniigaa buutne, pret kuru izjutu taadu kaa miiljumu. Apskaavu vinju un, pascham par neviltotu paarsteigumu, paar vaigiem saaka birt asaras. Nedaudz nomierinaajos, iegaaju iekschaa, izdariiju maajas darbus un uzliku My Dying Bride. Pie dziesmas "For my fallen angel" apraudaajos otrreiz, bet nu jau no sirds. Ziniet, tajaa briidi, kad viss naids un izmisums izlauzaas no manis, kad nokritu uz griidas un pinkschkjeeju, jutos tik ljoti labi... Man ir pilniigi vienalga, ko juus par to domaajat! Es it kaa izlaidu aaraa visas negatiivaas emocijas un sajutos tik tiirs... Tas bija fucking labi! Taa kaa lielaakaas juusu daljas reakciju it mieriigi var paredzeet, tad pateikschu jau tagad- ejiet dirst!!! Bet es to saku nevis ar dusmaam, bet ar smaidu... Ir cilveeki, uz kuriem neapvainojas... ;)
Lai jums laba diena!

1996

P.S. Lai kaadam atkal nebuutu iegansts izbezdeet "1996- muljkjis, jo jauc jeedzienus "pagaajuschaa" un "aizpagaajuschaa" ", piemineeschu, ka peec taas piektdienas (9. dec.) aptuveni nedeelju biju taadaa kaa neizpratnes radiitaa depresijaa, domaajot par to, kaada ir dzerschanas jeega. Ceturtdien, 16ajaa beidzot sapratu, ka jeegas nav.
0
es tieši tiku vairāk apdirsts kad nebiju matainis vecie paziņas saka ka tagad izskatos bīstamāks
0
...man biezhi kautko redzot vai dzirdot sarieshas asras aciis... citiem varu ieteikt raudat droshi, jo man tas ir iipashi gruuti(pats nezinu iemeslu), bet dazhreiz gribas taa kaartiigi izraudaaties... par fiziskaam saapeem man pavisam gruuti raudaat...

...man ir izdevies sevii realizeet sisteemu ka vaardiskus un miesiskus apvainojumus (skola ak skola - tu mums pilna ar urljikiem :P) no cilveekiem ko nepaziistu uztveru ar smiekliem vai vienaldziigi... takaa taada apcelshana man ir nekas traks, bet dazhreiz ja kaads draugs pasaka kaadu dzeljoshu vaardu, tad gan paliek taa shkjebiigi ap sirdi...

...shajaa sakaraa iesaku noskatiities filmu Green Mile... humaanisma meistarstikjis, pie kura es apraudaajos...
0
to 1996:
respekts tev par petiesu attieksmi pret sevi!
0
...heh... labi ka es jau kaadu laikmetu nedzeru... es pirms airaakiem meeneshiem vienu dienu vienkaarshi domaaju un man kautkas smadzenees paarluuza un galvaa atkaartojaas secinaajums - "Bet kaada jeega dzert vai lietot narkotikas....."

...nu labi... tas jau novirzaas no teemas... :)
0
man gan patīk dzert bet narkotikas noliedzu galīgi
0
2 mairita.
Es tik pavilku tevi uz zoba par to serious sam.:)
Pats laimīgs spēlēju katrus ziemassvētkus (tradīcija).
Ja kas tu pats to kaut kur uzrakstīji.
0
ak re kaa, bet es jau domaaju ka mani agents tavaa izskataa izseko un atmasko. skaidrs...
pats ko speelee, varbuut kaadreiz paplosiisiemsies kopaa...
0
Beldegir, paldies :) , bet vai Tu nevareetu paskaidrot, kaa tieschi domaa neviltoto attieksmi pret sevi?
0
Nu, spriežot pēc daudziem komentiem šajā lapā var noprast, ka metālistiem jābūt īstiem "true", bez emocijām, tikai pure fucking, headbanging and beer drinking! Bullshit! Kā jau pats minēji, tevi varēja te sākt kritizēt par asarām, bet cilvēks ir emociju pārpilns un jādara to, ko sirds, prāts prasa, tavā gadījumā tevis aprakstītā situācija, kas rāda, ka biji paties pret sevi un nemeģināji ko aizturēt, vai noslēpt! Lūk tā attieksme!
0
gadās arī tā...
0
Viiru asaras. Hm.. Bet kaa ar meitiesu asaraam? Atziisos, ka man acis ir slapjaa vietaa, un tas man vienmeer sagaadaajis probleemas. Saakumskolas klasees klasesbiedri speciaali mani kaitinaaja, lai es saaktu raudaat, viniem taas bija jautras sacensiibas un izklaide, bet man taa bija mana nozeelojamaa dziive. Bija arii dazi skolotaaji, kas centaas mani "izaarsteet" ar skarbu attieksmi un nievaajosu iztureesanos, diez kaa man tas neliidzeeja.
0
Tāpēc domāts metāls lai spētu paglābt vīrus no asaru plūdiem. Lai dotu spēku brīdī kad gribas raudāt.
0
Jaa, jaa... My Dying Bride nav doomMETAL? Ir metaals, un velk uz pinkschkji... Bet saprotu, ko Tu domaa. Redzi, ir briizhi, kad metaals vairs neliidz... Klausiijos tovakar pirms MDB gan Gorgoroth, gan Napalm Death, gan Slipknot. ND gan ne ilgaak par 10 sekundeem- tas nu tieschaam ir meesls, pat GayheM ir baudaamaaks... Un ne gorgorotaa, ne sliidmezglaa nebija taas saapes, kas man bija vajadziigas... Vai kaads nezina grupu, kura liktu kopaa Gorgoroth un slipknot dusmas un smagumu ar MDB seeraam? Es it kaa ar savu bandu taisu ko liidziigu, bet nav jau pieredze, un pagaidaam sanaak tikai dusma...
0
a vabūt izprovē kādu industrial metālu tas vislabāk atslēdz domāšanu un tad nav jābesās
0
Raudaat tak ir dabiski,tas nenoziimee,ka raud tad ir vaajsh,dumsh un veel sazin kaads!!!
Cilveeks raud ja vinam ir stress -raudaashanas iemesls ir izvariit liekos stresa hormonus aaraa no kermenja!Taa ir savaa zinjaa kaa imunitaate-piemeeram, cilveekam kuram nau shiis imunitaates ,ja gribees uztaisiis pashnaaviibu,jo nedabojas pareizie hormoni,kuri apslaapee stressu!!Luuk taa!:)
0
Bleakness- paskatiischos. Varbuut vari ko labu ieteikt?

Saatan- jau atkal muusu domas saskan! :) Gribeeju kko saakt rakstiit, bet pie Tava teksta ne ko pielikt, ne ko atnjemt.

1996
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas