Kur iemaacities speeleet bungas?
0
Man ir taada veelme iemaaciities speeleet bungas! Kaads vareetu mani painformeet par to kur vareetu iemaaciities speeleet bungas. Vai arii iedot kaada skolotaaja telefonu, e-pastu, vai kaa savaadaak! Buutu lloti pateiciigs ja kaads vareetu man sniegt sso informaaciju!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
kādas bungas, priekš kam vajag??? :) Bungmašīna pārspēj jebkuru bundzinieku.

0
baigi gudri!!!
0
Bungmassiina pamatiigu suck! Nekas nevar buut pretiigaaks par sinteetisku un nedziivu skannu!
0
redzu, ka tu mums esi pilnīgs oldskūlists hehe, un tālāk par savu degunu neredzi. hehe oldshool :PPPP
Ko tu vispār no skaņas saproti!?
0
Tiessi otraadi, taads kaa Tu, kas tikai klausaas muzonu jau nejutiis sskkirbu, bet man personiigi riebtos, ja bunnggiera vietaa buutu kompiitis, taa luuk supermodernais speccuk!
Drossvien esi kaut kaads diehard Urskumug fans.

0
nop atkal garām. Iespējams stāvu tuvāk mūzikai par dažu labu "dziedātāju", nezinu varbūt tu arī kaut ko spēlē.Pokuj.
0
Speeleeju, bet ne jau par to iet runa. Atkaartossu veelreiz(Tev jau neaiziet ar 1.reizi?)- man riebjas ja bunnggiera vietaa meeggos, live ssovaa vai vienalga kur citur ellee rataa ir kompis nevis dziivs bunnggieris! Veel neaiziet?

0
kas neaiziet:PPPP
Ar kādām bunģenēm tad esi strādājis, ja zini, ka ir slikta skaņa?? Vienīgais, kur piekrist varētu, ja pacenstos, tad bunģieris izskatās efektīvāk koncertā. Optimālais variants ir kombinēt bunģeni ar dzīvo bundzinieku.
0
Ha, nezin tad, ar kaadiem mudakiem-bunnggieriem esi speeleejis???? Ja ir bunnggieris-monstrs, tad viss OK un nav nekaadas vajadziibas peec drummassiinas!

He he, Tu gan esi kadrs! Paarlasi veelrez, vai tad tiessaam neaiziet, kapec man nepatiik bungmassiina, ko?

0
Ar kādām bunģenēm tad esi strādājis, ja zini, ka ir slikta skaņa??
0
kuram te neaiziet?
0
Nu kaut kas ģeniāls! Cilvēks pajautāja, kur var iemācīties spēlēt bungas, bet te divi, tā vietā lai pateiktu kaut ko noderīgu, atkal sāk rieties.
Pajautā Kārlim no NF. Varbūt pie viņa. Varbūt viņš kādu var ieteikt.Iespēju jau netrūkst.
0
Šajā pašā forumā sadaļā <Viskas -> Vajag bundzinieku> Rustams (Distant Light, Silenced, ex-Nightwing) piedāvā savus pakalpojumus.
0
To arx:

Velns un elle, man pajaat par to skannu, Tu nekker tiessaam, kapeec man nepatiik bunnggele - cik Tev lai skaidro!?
0
Bungmassiina pamatiigu suck! Pirmīt runāji savādāk: Nekas nevar buut pretiigaaks par sinteetisku un nedziivu skannu!

Rādās tu esi no tukšiem muldētājiem un neko no bunģenēm nesajēdz.
0
Tu pats esi no tukssiem muldeetaajiem! Nav iespeejams panaakt 100% liidzveertiiguu skannu ar bungmassiinu un dziivo bunnggieri!
Jebkuraa gadiijumaa: bungmassiina suck!
0
Protams, ka nav un nevajag,var dabūt labāku, 10 000 ātrāku spēcīgāku, agresīvāku utt. Bet kā gan tu to vari zināt?? Labs piemērs tam ir Berzerker or so.
Šī saruna jābeidz, paliec pie sava oldskūla un turpini domāt, ka elektronika ir pats lielākais ienaidnieks. Es gan domāju, ka pat tāds noliedzējs ar laiku iepazīstot arvien vairāk skaņu un instrumentu, kāda ir protams arī bungmašīna, sapratīs, ka ne jau tie principi ir galvenie, bet mūzika. Un skaņu var veidot "n" veidos -bungmašīna, sinizators, frekvenču ģenerators, smaplers, un veacā nodrāztā giča, utt pat balss.
0
Abiem strīdniekiem - arx un Hellhammer

Izskatās, ka te divi ēdās principā par tukšo.
Pastāv dažādi mūzikas stili, to novirzieni un paveidi. Un katrā no tiem bundziniekam un bungmašīnai ir savi plusi un mīnusi. Bundziniekus bungmašīnas nekad neaizstās visos stilos. Ja runājam par Rock/Metal mūziku, tad šeit bundzinieks ir pārsvarā visās grupās. Un kāpēc?(to arx). Tāpēc ka dzīvā grupa ir dzīvā grupa un tur spēlē dzīvi cilvēki. Par ātrumu - te nu tiek šauts greizi - pasaulē ir pietiekami daudz ģeniālu bundzinieku (Nicholas Barker, Pete Sandoval, Dave Lombardo, u.d.c.), kas ātruma ziņā mierīgi var sacensties ar bungmašīnu (protams, ja runa ir par muzikālu ātrumu- tādu, ar kuru klausītājs var uztvert ritmu, viss pārējais jau ir diezgan liels sviests!)
Un ķengāt jēdzienu Oldschool ir galīgi nekorekti, laikam arx trūkst izpratne, kas tas īsti ir. Bet neiešu te skaidrot, iesaku palasīt roka presi, tur var precīzāk noprast Oldschool nozīmi un jēgu.
Par spēcīgumu, agresivitāti (un arī kvalitāti) tev arx arī vajadzētu labāk paklusēt. Kā nu kurš to uztver. Un tagad liela daļa bundzinieku lieto trigerus, kas spēcīgi izlīdzina bungu skaņu un dod savus efektus, arī palīdz ātruma ziņā, ja protams bundzinieks māk vispār ātri spēlēt (pārsvarā tās ir profesionālas detaļas).
Un vēlreiz par stiliem: kā jau minēju, pastāv diezgan ievērojamas atšķirības stilistikā. Ja ir vēlme spēlēt, piem., techno, jungle, drum$bass stilā tad labāk der bungmāšīna, jo tā nav "dzīvā" mūzika, bet var arī bundzinieks spēlēt, visādos savienojumos ar elektroniku. arx pieminētie mūzikas instrumenti vairāk attiecas uz citu mūziku,nevis Metal un tāpēc uzskatu, ka šis nejēdzīgais strīds ir absurds jau pašos pamatos. Nedomāju, ka arx ir lietpratējs dzīvās (tātad lielākās daļas Rock un Metal) mūzikas lauciņā.

to Hellhammer - beidz taču tērēt savu enerģiju un bojāt nervus nejēdzīgās diskusijās. Cilvēku stulbumu (tas nav personīgi domāts par arx!!!) tāpat neizārstēsi un visiem nevar būt vienas krāsas šajā pasaulē.
Ceru, ka nevienu neapvainoju,
ar cieņu,
Kaspars - bundzinieks (Ex animā, Necromancer, Mutilate Myself, ex- Hell Patrol
0
Ja par Rock/Metal mūziku, tad šeit bundzinieks ir pārsvarā visās grupās- tieši tā pārsvārā visās.
Es runāju par vairāk extrēmākiem mūzikas novirzieniem, rocku nevaru ciest. Tāpēc arī lietoju (ķengāju) vārdu oldschool, piedēvējot tam nicinošu un nievājošu attieksmi, pret lielāko daļu XX gadsmita rock/metal mūziķiem, grupām un faniem.
Ja ir vēlme spēlēt, piem., techno, jungle, drum$bass stilā tad labāk der bungmāšīna -- :)) sen tie laiki jau ir garām, kad bungmašinu izmantoja tikai augšminētajos stilos. Black metālā vieni no pirmajiem, man zināmajiem bija Misticum, kas izmantoja BM, bet šo nezin kurš katr- es domāju standarta metālists. Nerunāšu par mazākzinamiem projekiem, bet Samael arī ir paspieduši ķepu dzīvajam buņģierim. Pie nedaudz jaunākām grupām pieder aborym, thee maldoror kolective, šo sarakstu varētu turpināt.
Neesmu bundzinieks, bet šķiet tevis pieminētais trigers apstrādā un izlīdzina uzlabo skaņas kvalitāti, kas tiek darīts apstrādājot skaņu elektroniskā veidā. Tā nav elektronika?
0
Visur jau pastāv izņēmumi (Samael jau arī nespēlē vairs tādu mūziku, kā agrāk. Tagad viņi ir stipri elektroniski), bet lielākoties Rock (pieņemu, ka nevari ciest, bet tomēr) un Metal mūzikā bundzinieki ir un būs. Par trigeriem - tā nav elektronika, nepavisam nav. Skaņu elektroniski apstrādā ierakstu studijās, bet trigerus lieto arī koncertos, kur skaņa netiek speciāli elektroniski apstrādāta, tikvien, kā apskaņota caur mikrofoniem.
Par drum&bass- jā protams, bet es teicu pamatā un pārsvarā šajos mūzikas stilos (neskaitot Industrial Rock u.c.) lieto šos instrumentus (cita rina ir par sintezatoriem).
0
īsumā:1. augsti vērtēju gan dzīvo bundzinieku, gan mašīnu, bet nevaru saprast, kā citi nezinot, kas tas ir spēj pateikt, ka tas ir sūds. 2. gribi vai negribi, eletroniskie instrumenti arvien vairāk veido daļu no metāla un ar katru dienu ir vairāk tādu grupu, kas apvieno labāko no dažāda veida instrumentiem, nedomājot kas ir dzīvs vai nedzīvs. Lai gan dzīvais var nomirt :)))))P
Beidzu.
0
Daudziem ir mode izteikt nekorektus spriedumus par neiepazītām lietām un vērtībām.
Tik ilgi, kamēr cilovēki spēlēs ģitāras, bungas u.c. dzīvos arī dzīvā mūzika saplūstot vai arī nē ar elektroniku. Viss pašu rokās!!1
0
To arx: nedomaaju, ka elektronika var sacensties iekss metaala ar dziivo bunnggieri!
Tev jau passam nav vairs nojeegas, kas ir metaals un kas nav! Ha, ja balck Tev skaitaas visi ssitie elktroniskie meesli, tad sorry!
0
Un berzerker skanna ir miskaste.
0
Par tēmu kā black metal ir jāspēlē, varbūt kaut ko izlobīsi, bet diez vai:
"my argument with people is the fact that music should be played how you like - IM SICK OF THESE TRUE BLACK METALLERS WHO TELL YPU HOW BLACK METAL SHOUD SOUND .....i think so many of these guys seem so SMALL MINDED, which they would incorporate some more into opening their music span!
Bands like Aborym are breaking ground - because their like fuck it, we will play OUR BLACK METAL how WE want to play it"

www.ultimatemetal.com/forum/showthread.ph...
0
Ha, tas ir vinnu(un laikam jau arii tasvs,ne?) viedoklis, kaa blekkis jaaspeelee! Cik cilveeku un grupui, tik arii katram savs viedoklis kaa taa lieta daraama.
Tapeec jau black arii iedalaas lloti siiki, taapat kaa death. Nevar saliidzinaat Cradle of Filth ar Burzum, piemeeram, vai peedeejiem Satyricon darbiem.

0
Uh... no tipika kaa iemaaciities izveertaas diskusija vai vispaar ir jeega. Samekleeju vaaardu suuds, tas tika mineets vienaa vietaa, taakaa lai kaa buutu ar Hellhammer vaardu suuds vinsh nelietoja (ja nemaldos bija nepatiik). Runaajot par to kaadam jaabuut BM, Fenriz mineeja ka bungas vispaar nav svariigas, galvenie ir rifi... taakaa iipashi filozofeet kaadam jaabuut BM nav jeega. Un tas ka tev patiik Aborym taapat kaa daudziem citiem nenoziimee ka nu tas ir BM etalons, ja man nepatiik neklausos. Par sho topiku ja nemaldos ir tikai divi komenti, viss paareejais ir sviests, tai skaitaa mans komentaats.
0
Hellhammer, var jau būt ka tev ir tik dzirdīgas ausis, ka tu spēj IERAKSTĀ atšķit bm no dzīvā, lai gan stipri apšaubu(protams ja runa iet par black un nav speciāli veidota sintētiska skaņa). Kaut esmu bundzinieks es nespērju.To pašu varēt teikt par arx. Domāju arī tu nezinot neatšķirsi.
plusi bm ir ka nevajg rēķināties ar velvienu cilvēku, nav konflikti, vārdsakot mazāk cilvēku mazāk problēmu, vieglāk uztaisīt. itsevišķi, ja mūziku kompanē viens cilvēks, kas precīzi zin ko un kā grib dzirdēt.Spēlējot ar bm, nevajag mēģinājuma telpas var mēģināt kaut dzīvoklī
Par sarežģītību: Tik cik beķī vajag tik sarežģīti normāls bundzinieks var nospēlēt un nav vajadzība pēc bungmašīnas. Un arī koncī labāk izskatās bundzinieks. Tā lūk eksperti.
0
MINDAUGS.
Ja vel vēlies iemācīties bungas spēlēt, nopērc kādu bungu skolu kas domāta iesācējiem. Vari aiziet uz kādu mūzikas instrumentu veikalu un pajautāt, gan tev iedos kāda bundzinieka kordinātes. Bunģierim nav jābūt metaļoram, galvenais, lai tev pamatus parāda. Pārējo var pats apgūt mūziku klausoties un uz končiem staigājot.
0
to HH
Cik cilveeku un grupui, tik arii katram savs viedoklis kaa taa lieta daraama - tā jau ir, tikai citi meklē jaunus risinājumus, bet ir eksemplāri, kas spēle to, kas jau nospēlēts "N" reizes līdz viņiem. PS COF ar Satirycon (jauno) var attāli salīdzināt. Burzum ir unikāls kadījums.
0
Tik cik beķī vajag tik sarežģīti normāls bundzinieks var nospēlēt un nav vajadzība pēc bungmašīnas - kā tas ir "tik cik"???? nav standartu nav ar ko salīdzināt, bl__
0
Tik cik beķī vajag tik sarežģīti normāls bundzinieks var nospēlēt un nav vajadzība pēc bungmašīnas - kā tas ir "tik cik"???? nav standartu nav ar ko salīdzināt, bl__
0
kādi etaloni, par ko tu domā, nekad nēsmu nekādus etalonus ievērojis un pat pieminējis. visi standarti ir tiem, kas dzīvo pēc likumiem.
0
Minētā itālu grupa tika nosaukta tāpēc, ka necieš tādus mācītājus kā tu, un nav rakstīti standarti par kuriem arī krbrs runāja
0
Lai tad vini arii taisa taalaak to savu sviestu! Nu zini, es labaak klausos kaut vai N reizes atspeeleetu 1 un to passu, bet kvalitatiivu un paarbaudiitu lietu, nevis sajaatu saccakareetu darbu, kas varbuut vareeja buutu labs un vienkaarss.

Ko Tu ar to domaa, ka Burzum ir unikaals gadiijums?
Taadu kaa vinnss - vientullo true blekka maaxlinieku ir neskaitaami.

0
Burzumu par vientullo true blekka maaxlinieku negribētu saukt. Tas ir vairāk par turl true black - Personība, ar kuras darbiem ir pazīstami tūkstošiem cilvēku. Necilāšu viņa saniegumus ne metālā, ne elektronikā, ne holokaustā. hhhhe
0
arx kātad ka nav standartu. Netminos ka būtu apgalvojis pretējo. Bleķim lielākoties nav nekā tāda, bungu partijās, ko nevarētu nospēlēt labs bleka bundzinieks ar divām rokām un divām kājām. Vismaz es nēsmu līdzšim neko tādu dzirdējis. Turpretī ir muzikas stili, kuros lai nospēlētu bungu partijas ar divām rokām un kājām nepietiek. Saprati ko es gribēju pateikt? Iedod man paklausīties bleku kurš vienam buņģierim nav nospēlējams un es piekritīšu tev ka tur neiztikt bez bm vai vismaz vairākiem bungu sitējiem.
Runa nemaz nebij par etaloniem un likumiem, vismaz es tā nebiju domājis.
0
----ok----BM-versus-Drumz-...
0
kā jau teicu ierakstā nekādu starpību nejūt bm vai cilvēks.
Ja gribas uztaisīt ko piesātinātu ar dažādām skaņām un ritmiem, protams ka bm ir pārāka. Tikai dzīvjā spēlējot ar bm improvizāciju nekādu neuztaisīsi.
0
vizssszu var uzztaisiit.
0
Ho ho, te nu laikam ir 2 amatieri satikussies!
0
Visu var uztaisīt, bet pastāv tāda lieta kā principi, un es varu atšķirt bungmašīnu no dzīvā bundzinieka un neciešu, ja metāla grupā ir bungmašīna. Bet tajās grupās, kuras es klausos un kuras cienu, ir tikai un vienīgi dzīvie bundzinieki. Neviena bungmašīna nekad nepārspēs Nicholas Barker - u!!!
0
Tipiski, te neviena tēma neaiziet līdz galam. Vienmēr atradīsies kāds, kas sāks rieties par stiliem vai paša jautājuma būtību!
0
Tiessi taa! To var uzreiz pateikt, vai ir bungmassiina dziivais bunngggieris!
Nicholas Barker, vai arii Pete Sandoval, vai Hellhammer(ne jau es;)! nevar saliidzinaat bunnggeli ar taadiem grandiem.
0
Mindaug,
pamēģini uzrakstīt uz adresi juriss@vide.lv - šis cilvēks kādreiz piedāvāja dažādu literatūru roka instrumentu apgūšanai pašmācības ceļā + audio/videoskolas utt.
0
Nu vo , vajadzeeja iet uz "pļapām" par Strīdiem!!!...
Vai arii vajadzeja sniegt kādu udru padomu!
0
Tu to man?...
Kas taadiem paargudriem suudabraaliem kaa tu muuzhiigi var nepatikt...
Es te atziimeejos ne jau taapeec, lai sniegtu "udru padomu"; ja kaads tik ilgi skraidiijis apkaart kaa es pats, liidz atradu ko, kur pamaaciities, tad taads snobisms kaa tev atkriit momentaa...
Bet, ja tev kas niez, atrodi kaadu stabu, un kasies gar to!
0
Ar tiem dziivajiem bunjgjieriem jau ir taa probleema, ka pirmkaart atrast t6aadu ir gruuti, otrkaart kvalitatiivi ierakstiit sagaadaa veel lielaakas probleemas, taadeelj arii jaunaam grupeleem vienkaarshaak ir piegruust bungmashiinu, kas nav nemaz tik slikts risinaajums(ir veel kaads?) Protams, ka var atshkjirt bungmashiinu no dziivaa, tur nu nav divu domu. Ja nu vieniigi tas bunjgjieris nav kautkaada pilniigaakaa mashiina robots pulkstenis, kura sniegums peec tam veel apstraadaats taa, ka sitieni skan pilniigi identiski. Bet vai vajag? Arii taada lieta, kaa neliela tempa liiknes izmainja piedod dziivumu. Nu nevar nevar bungmashiina buut tik dziiva. Es zinu, ir cilveeki, kas klausaas dazhus gabalus un netic, ka bungas ir maaksliigas, jo skanot luuk tik dziivi, bet mans deguns saozh to mantinju uzreiz(protams, kaa vienmeer, ir iznjeemumi, nu gan jau ir...). Un domaaju, ka neesmu vieniigais oshnjaataajs.
0
Jaapiebilst, ka ir arii grupas, kuraam piestaav bungmashiina. Nesen dabuuju shaadus taadus gabalinjus no krievu grindcore Anal Nosorog, kuru skanju papildina banaala un liidz riebumam vienkaarsha digitaalaa bunga, kas vietaam izraisa smaidu un piedod patiikamu garshu. Arii THorns tas pieshkjir krietnu devu aukstuma, kas tikai un vieniigi paliidz panaakt unikaalo skaneejumu.
0
Nemaz nerunaajot par grupaam, kuraam elektroniskaas bungas tiek jo iipashi uzsveertas. Kas buutu The Berzerker bez gabera kropliigaas bundzinjas? Droshi vien rushinaatos kautkur pa pagriidi, taa arii visas muzikaalaas karjeras laikaa neuzpeldot virspusee. Ah, un naak praataa neshpetnie Legionz Ov Hell. Kaadam kaads sho albums? Es nevaru nekur vinju atrast, un tas ir sasodiiti skumji. Ir tik kaadi 7, 8 gabali, kas novilkti par briivu no mp3 com. Kjipa shareware. Chaabiigi. Negribaas no neta pasuutiit, lai gan buutu arii gatavs samaksaat par taadu baudu. Pilniigs bezdveeseles murgu holokausta blieziens pa riepaam. Uh...
0
Sveicināti zem zilā karoga:(
0
Kaads saskaabis jaunietis.
0
Pāris gadus atpakaļ mūsu pilsēteli apciemoja kāda Rīgas jazz rock vai progressive rock, vai kā viņu tur, grupa; saucas Olive Mess... Jūs zināt tādu?... Es arī nebiju par tādu dzirdējis... Bet visu koncertu stāvēju muti vaļā un blenzu uz viņu buņģieri. Ne šis spēlēja gaismas ātrumā, kā to cenšas darīt metālisti, ne ko - bet, lai tik dvēseles ieliktu bungu mašīnas skaņā, cik bij viņa spēlē, tik nianšu, ritma izmaiņu, skaļuma un tempa niansējumu, pie tā skaitļotāja programmēšanas būtu jānosēd, laikam, svs mēnesis. Ja ne gads...
Te nu arī ir jautājums - vai to ir jēga darīt?... Ja viens puikiņš to spēj panaākt vienā vakarā... Un ar daudz vairāk garantētiem rezultatiem("dvēseliskuma... ja tā var teikt, ziņā), nekā visjaunākajam un dārgākajam elektroniskam verķim...
0
zinu to bundzinieku,vinju sauc Edik.
0
Viss jau buutu ljoti jauki, tikai taadi bunjgjieri kokos neaug.
0
tas tiesham,iipashi latvijas metalskatuve ir nedaudz iistu proffu,davaj taisaam topu!

1.Kaarlis (NF,Sanctimony)
2.Taras (gust of anger)
3.nezinu ka sauc to no DISTANT LIGHT un Silenced)
4.hm.....laikam tad viss...

tas bija mans viedoklis,juums ir savs viedoklis
0
Pretenatural un Flaying bunnggieris man patiik vislabaak.
0
es nesen paklausiijos distant light jauno ieraxtu,mani vidoklji par bundzinieku apstiprinaajaas:)
0
Starp citu, diezgan uzjautrinoshi, ka "tas no Distant Light un Silenced" shajaa topikaa ieprieksheejo reizi ir ieposteejis 5 rindinjas augstaak :))) (nothing personal) vismaz tagd zinaasi, kaa vinju sauc :)
0
Labs:)))))
0
:(((( piedodiet luudzu.
0
ES te tā palasījos, nu baigi interesanti, tikai viena lieta, tēma jau bija par bungu spēles apgūšanu, bet tas tā. BUNGUMAŠĪNAS uzbrūk=)
0
sheit vienmeer taa,saakaas runa par vienu beidzaas par otro...
0
Visslabakais ir ieraksta rakstit rokas. Visas grupas uz basbo4kam lieto semplus(pat musu Flaying ta izdarija uz savas dziesmas Injaction).Pashi Morbid Angel un lidzigie vispar
visas partijas( pat gi4as un vokalu) raksta pa sempliem.Dzivas muzikas vairs neeksiste!
0
Tas nu nav pilnīgi 100% pareizi!
0
Tas ar jobanajiem sempliem jau tiešām nav vairs forši =(
0
Tad jau drīz vairs vispār nebūs jēgas mācīties instrumentus spēlēt, konči notiks visiem tā kā kaut kādiem Kraftwerkiem, stāvēs visi pie kompīšiem nekustīgi un taisīs muzonu...
0
zeel,es gan basbo4ku raxtu dziivaajaa,bez semplien un trigeriem
0
Es arī neesmu izmantojis ne semplus, bet trigerus gan taisos, jo ļoti esmu sajūsmā par trigerēto bungu skaņu (gaume, gaume...). es arī nepiekrītu Hurricane, ka visi populārie bundinieki studijā spēlē ar sempliem. Cita lieta ir trrigeri un apstrāde!
0
Kāds var man pateikt kur atrodas A.Medņa mūzikas skola (Adresi). UN vai tur māca spēlēt Bungas?
0
Man šķiet, ka nemāca viss. un ja māca, tad tikai džezu!
0
Njā, es domaaju ka 118 NEWskinam vareetu liidzeet, bet bija kaut kur uz Anreja Upiisha ielas un bungas laikam maaciija...
0
Bet cik esmu dzirdējis visai dārgi, bet tas laikam, kā kuram tas macinš plešas. 30 Ls mēnesī esot, vismaz bass ģitār mākslas apguvei.
0
zinu ka ir3 lati par 1 maaciibu stundu vismaz es kad maaciijos taa bija :)
0
mwahaha, maksaa 2.50 Ls par stundu bass, grupaa - 6 cilveeki, kuri tiek laipni saaicinaati telpaa, kuraa 5 no vinjiem tiek piesleegti basi, sestais vispaar piesleegts netiek, un tad, tad var visu nodarbiibu kaut ko tarkscjinaat un maksaat naudu! :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas