NILE, SIX FEET UNDER UC eiropa
0
Es nejaussi parakajos NILE majaslapaa, jo gribeeju Tuvaak iepaziit bandu kas man ar katru dienu vairaak iepatiikas un uzraku to, ka jaunajaa gadaa pa eiropu tuuree braukaas vesela plejaada metalstaaru un izskataas, ka vismaz viena no ssiis plejaades jums katram patiik, taa, ka varbuut kraajaam pikkiiti un nolemjam uz kuru konci tiessi un braucam visi kopaa!!!!!!!!! Bet nopietni! Ko tauta saka?

SIX FEET UNDER, NILE, DARK FUNERAL, DISBELIEF, DYING FETUS, CATARACT

13.03.2005. FR PARIS @ LA LOCOMOTIVE
14.03.2005. D ESSEN @ ZECHE CARL
15.03.2005. D HAMBURG @ MARKTHALLE
16.03.2005. D BERLIN @ COLUMBIA CLUB
17.03.2005. CZ PRAGUE @ ABATON CLUB
18.03.2005. D GLAUCHAU @ ALTE SPINNEREI
19.03.2005. A WIEN @ PLANET MUSIC
20.03.2005. A INNSBRUCK @ HAFEN
21.03.2005. ITA MILANO @ TRANSILVANIA
22.03.2005. CH PRATTELN @ Z7
23.03.2005. D LUDWIGSBURG @ ROCK FABRIK
24.03.2005. FR STRASBOURG @ LA LAITERIE
25.03.2005. D FRANKFURT @ C.ROYAL
26.03.2005. BL ANTWERPEN @ HOF TER LOO
27.03.2005. NL TILBURG @ 013

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Varētu vai nu Vāciju, vai arī Čehiju! Kāpēc ne!
0
Nu tiessi taa! Davai savakties vajag un aiziet. Es arii domaju, ka uz Ccehiju or Vaciju. Man jau vairak taa kaa uz Ccehiju velk.
0
Man vien gallas draugs dzivo Ccehija, es pavaicassu lai ievac ar laiku sikaku info par visam lietam, kuraa vietaa, cik tas pikkos utt.
0
es Dying Fetus deelj obligaati nestos uz turieni.ja brauciens notiks,tad Hellhammer zinjo man.
0
NOTIX! Galvenais savaakt pietiekami daudz cilveku, jo vairak jo labaak! Bet brauxim kaut 2:) Izreklame sava puse un uzraxti kurss 100% barux, laika ir dahuja, taa ka pikkiti vareetu iekraat!
0
Nu vareetu buut tagad kaadi 6 purni! Ha un te nu ir lielie NILE un fani un SIX FEET UNDER aiztaavji, kad ir iespeeja redzeet, tad neviens pat netaissaas. Ssaubos vai tuvaak vinni buus veel driizaakajaa laikaa. Jaa, un blacker dievi DARK FUNERAL, ka nevajag nevajag!

To Corpse:

Nu cik ar Tevi barux, bet tocna?
0
nu, kad vareeshu nomaksaat visus reekjinus, paeest + alinju iedzert un nopirkt kaadu duaalo dildo + elljinju, tad arii saakshu domaat par tiem konchiem. drbs drbs drbs....... psc, nesen uzzinaaju, ka manas profesijas paarstaavji normaala staavoklja zemees pelna liidz 60 Ls stundaa. Biku duusha apskreejaas par taam kapeikaam, ko mums te maksaa. Es saku man pietiek!!! Kad pabeigshu to, kas man sheit daraams, laidiishu ka es baroties uz kaadu vietu, kur mani un manu darbu ciena. nemaa!!! 666
0
Faun, tikai neaizmirsti, ka ārzemēs cigarešu paciņa maksā 4Ls un šur tur arī parasta bulicņa ap 2Ls.
0
Nu man tadas pasas problemas, bet te neko nevar iesakt sitaja fucking zeme, jo mums tur augssaa seez vieni nozzeelojami smirdiigi pretigi idioti, kas nespej izdomat praktsiki neko sakariigu izznnemot to, kaa izspert vaklsti, es labpraat visus vinnus uzsskkeerstu un ar vinnu iekssaam aipilditi bedres celliem un sabaaztu vinnu gallu belassos, kas tad buus pilnigi needami.! Un ja vel dzive galvenais ir nodarboties ar muziku, tad vispar.... Bet noko te noladeets nevar izdarit! Es grabinassu kapeikas un baraukssu pateikt Chris Barnes aciis to, kaapeec vinnss bija taads kretiins, ka bija jaapadzen no Cannibal Corpse!
0
kudaram
A shanbis vispaar 25-40 Ls. Un visa paartika vispaar ljoti daarga.

Bet toties elektronika leeta.

Hellhammer

A kursh tad to visu liidz galam uzorganizees?
0
"shnabis" es biju domaajis...
0
Labu mantu jau pa leeto neviens netaisaas atdot :D
0
es un Lilija 100%,tad veel ir 2vi gribeetaji uz 80%.vel varu savakt vairakus.
0
To kk:(

Nuu, es taa kaa biju domaajis! Doma saakumaa bija taada, ka sarunaat ra kaadu paziistamu ar mazo businnu, samaxaat par bendzzu, nu mazliet uzmest pa visrsu un taadaa pat garaa visiem mociit uz turieni. Vell ir variants, ka man Ccehijaa dziivo viens gallas draugs un vareetu ar vinnu sarunaat, lai mums paliidz tikt galaa ar visu, jo koncis jau vilx drosvien liidz riitam. Nu un tad jau vareetu bliezt ar parasto satiksminieku, ne ?
0
Tp corpse

Labi! Tad nu pacenties noskaidrot kas veel 100% barux un nav tadi, kas pedeja bridi - ai nee, es nevaru utt.
0
To Napoleons

Tu dark Funeral nemaz negribi redzeet!??
0
es jau ar sevi veerteetu ap 75%, tikai cik tas vareetu izmaksaat - man kaa nestraadaajoshajam (resp.,skolniekam) ir diezgan svariigi to uzzinaat laiciigi lai es zinaatu vai manos speekos buutu vajadziigo summu sakraat...
0
Tiek jau skaidrots, bet nu summa buus desmitos.... ka bus skaidrs taa dosim zinnu, bet nu kraaj ciitiigi, laika ir gana, saki, lai Tev ssito uzdavina uz ziemassveetkiem, normala daavana, pamatiigs metal konciitis.
0
njaa ziemassveetki + veel dzimene pa vidam. tas ir labi.
(*katarakt saak dziivot taupiibas rezhiimaa*)
0
Labaak saac mekleet darbu, gan jau kau kaa var apvnienot ar maaciibaam. Pannem piessancee kaut kur uz puslodzi vai briivdienaas. Kura banda tad Tev passam no ssitaam vislabaak?
0
sfu man tikai viens albums bet tas diezgan interesants un tiikams. Nile ir diezgan OK. mazliet ir dzirdeets shis tas no Dying Fetus bet konkreeti neko nenosaukshu. kaa smejies izraadaas ir grupa liidziiga manam nikam... vairaak shkiet arii neko no shiim neesmu dzirdeejis bet nu manupraat nekas slikts tas nevar buut turklaat taa ir iespeeja iepaziit jaunas grupas. turklaat tuvaakajaa laikaa centiishos dabuut kaut ko no shiim grupaam un noveerteet...
bet vai vari sniegt padomu - kur lai skolnieks ziemas viduu meklee darbu. man pagaidaam ideju nav :(
0
lai gan tas sfu interesantums arii paariet apmeeram dziesmas viduu, tad paliek garlaiciigi... nu taa - starp citu.
0
hail,visi latvijas true metalhedi.es tagad esmu baigaja shmigaa..gribeeju pateiikt tikai to,ka es juus visus ljoti miilu.uz konci obligaaati braukshu..
stay sic Laaci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
corpse
0
es arii obligaati uz konci braucu.
0
To corpse:

Nu es tevi nobeigssu , Laaci:)
0
Hellhammer,tu esi vieniigais Laacis.tapee nesauc arii citus taa. ,)
0
:-D
0
To katarakt

Nu vai tad tiessaam kur Tu dziivo nav kaads barcciks, restoraans kur vajadzeetu kaadu paliigu virtuvee, vai arii piestaigaa da jebkur, vienkaarssi ej uz VISAAM vietaam, kur var tikt pa durviim iekssaa un apjautaajies, gan jau pa seju neviens par to nedos:)
0
iisteniiba nav(dziivoju Riigas nomalee). bet esmu diezgan drosh ka naudu vai nu citaa vai tomeer shaadaa veidaa dabuushu :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas