metaalists vai nee?
0
nedomaaju,ka shajaa teemaa buus daudz runaataaji,bet...saka,ka iists skolotaajs nekad neteiks,ka vinjsh ir
skolotaajs..(te runaaju,par gariigo maaciibu)...bet kaa tad iisti ir ar mums.. vai iists metaalists
teiks,ka vinjsh ir metaalists? un kas tad iisti ir metaalists?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Es sevi deeveeju par smagaas muuzikas piekriteeju, nevis metaalistu.
0
Metaalists ir cilveeks, kursh metaalu miil ar sirdi un dveeseli!
0
:)
0
Klausos metal mūziku, bet lielākā daļa Latvijas metālistu ir pilnīgi mudaki, sadzērušies un netīri lopi, Kas ārpus Ugāra neko nejēdz.
0
arii taisniiba..
0
es tads neesmu:)
0
Peec kaa tu to spried arx? Peec taa, kaa vinji uz tevi paskataas vai nepaskataas. Bet varbut tu esi meginajis parunat ar lielako dalju latvijas metalistu un nekas nav sanacis. Baigi globali tu vertee vinjus. Man liekas ka konchos vismaz treshaa dalja apmekleetaaju atnaakushi tikai uz tusofku (pretiigs vaards), vinjiem pie kaajas kas tur skan, ka tik izaardiities un aizliet muuli. Tie nav metaalisti
0
arx-Tu esi 1 pretiigs izjaats meesls un apkauno visu mataino civilizaaciju.
0
ljaudis luugtum ieveerosim kaartiibu un neapsaukaasimies, citaadi buushu spiests shito teemu nosuutiit uz recycle binu...
0
Bet Tev passam nekad nervi neluuzt, kad publiski apkauno visu metaalistu dzimtu?
0
nu ja viens taads iznirelis atrodas, tad nav jau visiem par taadiem jaapaliek...
0
mjaa...pat nez kaadi ir turpmaakie secinaajumi?
0
Abet kas tur slikts, ka cilveeki aiziet uz koncertu kaa tusofku? ja konkreetaa koncii skanoshaas grupas ne paaraak piesaista, bet pazinjas satikt gribas un tai atmosfeeraa pagroziities?
0
Metālists noteikti nav tas,kas tikai visu laiku klausās kaut ko smagu(p:D.Borgir vai vēl nu ko tur)un ģērbjas melnā un audzē garus matus...metālists ir tas, kas saprot mūzikas, ko viņš klausās, jēgu un, kas izdzīvo tās emocijas, ko pauž ši mūzika kā savas.Viņš var klausīties arī cita stila mūziku, viņš var būt lisijs un ar kedām, bet galvenais taču, kas iekša...
0
Nu tas ka cilveeks uz konci aiziet kaa uz tusofku nav nekas slikts. Neviens jau te nav viseedaajs, vai kaadreiz sanaak iedzert taa vairaak un nedzirdeet nemaz muuziku. Slikti ir tad ja muuzika ir pie pakaljas, bet baazhaas tai baraa lai pagruustiitos. Nu tie kas klausaas tomeer tas traucee, ne jau katrs klausaas to suucot alinju, kaads varbuut aiziet pie skatuves lai kaut ko redzeetu, pakratiitu pachku... nu vienvaardsakot saprataat. Man pa burtiem lasiit? "Metaalists noteikti nav tas..." un uzskaitiitas dazhas lietas. Nu atvainojiet... shitaadu var baazt tai pashaa maisaa pie "trulajiem blekeriem" (vai kaads tur bija apziimeejums). Apgalvojums identisks kaa visi kam nav matu nav metaalisti, tikai iipashiibu kopums cits. Nez vai garie mati vai tas ka es neklausos citaadu muuziku liedz man saprasts muuziku. Un godiigi sakot nez vai tam par skeersli ir arii trulums un aprobezhotiiba kaut kaadaa jomaa. A par to jeegu... nu piedod, atljaushos uzskatiit ka ne vienmeer taa ir. Jo sevishki ja es savu acu priekshaa redzu D. Borgir vaardu. Es varbuut izpelniishos kritiku, varbuut arii pamatoti, jo sho dailradi zinu virspusiigi, bet nu tur lirikaas iipashi daudz jeegas nav. Nez cik D. Borgir fanu pieluudz saatanu?
0
Par to "Tie nav metaalisti" es vienkaarshi gribeeju nedaudz atspeekot arx graujosho tekstu, ka lielaakaa dalja Latvijas metaalistu ir mudaki. Ja pie skatuves aardaas vesels bars ar piedzeerushiem netiiriem lopinjiem, nevajag domaat, ka tie visi ir coolie metaalisti, kas arx aciis momentaa paartop par mudakiem. Varbuut dažam labam no vijiem iekshaa no metaalista nav ne smakas.
0
...Jautriba jau ir ar tiem metalisties ... aizeju uz pasakumu paskatos paklausos, uzparsu sho to, bet tur 75% kite, nu labi tas ta, bet reti aju kursh sajedz kas ir Death/Trash/Black/Doom kur nu vel zinat tiem kadas grupas un aks mainijies to sastavos ... galvenais jau pa leto tikt cauri, neizglitotis metala joma un ietrekteret Vanagu. P.S. Neko nenemt personigi, tie ir tikai secinajumi!!!
0
Par to "Tie nav metaalisti" bija domaats nevis Napoleona bet gan myomy komentaats.
0
Aaa nu sorry. Vinja koments tads jocigs sanacis, ka pat neaizkjeeraas manaa dumaa galvinjaa. Jau aizmirsu saakumu, kad lasiiju beigas.
0
Par ķitē būšanu var pārmest ne tikai metālistiem, bet visam iedzīvotāju kopumam ("tauta" būtu baigi smalki šajā gadījumā teikts:). Tā nu tas ir ne tikai metal končos, bet praktiski jebkurā "tusofkā", ka 75% ir ķitē...
0
Es te lasu un brīnos, pa kuru laiku sākuši nodalīt "blekerus" no metālistiem...
0
kjite ta kjite, bet beer i neatnjemama koncha sastaavdalja. tas paliidz atslaabt un labaak izbaudiit. gadaas jau reizeem paarshaut paar striipu... bet kam negadaas :)

a kursh ta dala? vienaa bljodaa taapat paliks.
0
Man reiz radās iespaids, ka vairāk uz hc un new age orienteetaa jaunatne par blekeriem sauc visus "metālistus" :)
0
Nju tā jau es zināju, ka mans texsts neaizies...lai jau... tikai viens jautājumiņš tef Black DATA- kapēc tad tu klausies metālu,ja tevi pat neinteresē dziesmu jēga? tapē,ka labs BUM BUM BUM ritmiņš un BRĒ BRĒ RRR vokāliņš?
0
myomy :) Principaa negribeeju atbildeet, bet tik daudz vietaas nokritizeeti mani komenti. Muuziku es klausos taapeec ka man taa patiik, man kaut kaa tas shkita normaali. Man nedaudz vienaldziigas ir Saatana slavinaashanas, zhiidu apdirshanas un veel shaadas taadas lirikas. Par to ka biezhi taas nevar saprast, ja tev nav vinjas priekshaa rakstiitaa veidaa nemaz nerunaaju. Jaa man patiik labs black vokaals, pat ja biezhi vien deelj taa nevar saprast vaardus. Piedod, bet ir pat tik ljauni, ka es klausos Enslaved un nebuut labi nepaarvaldu norveegu valodu (lai gan vairums dziesmu jeegu zinu). Par BUM BUM, vispaar nau komentu, un sen tev metaals ar BUM BUM asocieejas? Vispaar jaasecina ka tu arii lasiit iisti nemaaki (apkopojot uzbraucienus no vairaakiem topikiem), nu piemeeram par Korn. Bet nu labi, ir droshvien ne tikai dzeki kas slimo ar STO bet arii dzuses kas slimo ar VTO. Varbuut turpinaasim ieniist viens otru bez komentaariem, citaadu tu jau gana piespamojusi buusi ar neargumenteetiem uzbraucieniem.
0
lai paliek, tapat neuztverat ne ironiju, ne zemtextu, ne vispār ko... es netērēju laiku, lai ienīstu kādu, ko nemaz nepazīstu...
0
Konkreec orums te taa. lai ko juus visi tur teiktu, mans viedokls i shitaads. nu dzer tie metaalisti daudz un arii aardas vinji pa tusoniem, taisa vinji suudus un varbuut dazhiem assholiem liekas, ka mees esam netiiri lopinji, bet lai saakuma pastaas uz sevi - taads pats netiirs un smirdiix lopinjsh jau vinjsh ir. ja taa padomaa Latvijaa jau taadi blatni tie metaalisti, jo maz vinju. juutas taadi extra cilveeki un tad jau var taa vairaak apriities, vai vairaak kaadu zaali uzvilku, vai kaadam assholam pa snukji sadot... a ko padariisi?
0
Iisteniibaa taisniiba, ka daudzi metaalisti issto metaala jeegu nesaprot. Daudziem shkjiet, ka jo smagaak, jo labaak. Taa nav. Ceru, ka saprataat par ko es runaaju!
0
nemaz ar negribu saprast :)
0
Var klausiities dazaadu muuziku bet metaals ir tuvs sirdij un es to miilu
0
a tu domaa "parastie" dzer mazaak par metalurgiem?:)) aizej uz La Rocu vai wherever un paskaties kaa visi ripas sarijushies..
0
Ripas riit jau nav tas pats, kas dzert :))
0
Principaa jau taadai lietai kaa metaalists nemaz nav defineejuma. Nekadaa gadijuma nav...!
0
puekriitu marko ! defineet metaalistu ir gruuti. bet ir vieglaak pateikt kas nav metaalists!
0
pēc garstāvokļa klausos metālu, reizēm vislabāk izsaka kā jūtos.:)
0
man iisti nepayiik vaards metaalists, nezinu kaapeec bet skan kaa lamu vaard taads kaa novazaats
0
Metaalists - muusdienaas nedaudz jau nodraazds vaards, vairaak vaardu metaalists lieto cilveeki, kas nav smagaas muuzikas piekriteeji - poperi, reperi - kas ir izdrachiiti vaardi!
0
Man vairak patik vārds-matainais, bet par metālistu piekrītu Pagānam!
0
Hellhammer! Ja tu nebeigsi tik spazmaini reaģēt uz komentāriem, es visiem pastāstīšu, kā Tevi sauc un kas Tu esi, jo es Tevi pazīstu. Tu jau zini.
0
A kursh ta to veel nezina? :))
0
Vislielaakos priekus man sagaadaa tas, ka shaadas teemas vispaar pastaav. Tas jau vien liecina par lielu procentu diivainiishu, kam galvaa kakas sabirushas, nemaz nerunaajot par teemas aizsaaceeju.
0
to fauns - ko tu ņemies, ja nepatīk tēma, nebāz savu degunu.
to BlackDATA - tu esi ieskatījies kādā Dimmu Borgir tekstā, ja pieņem, ka tur nekā daudz nav. Tur ir gan, un diezgan pamatīgi. Un ar Sātana pielūgšanu tur saistības nav.

0
Mjā... Vienīgais Fauna komentārs šajā slejā un tas pats izcili par tēmu un tikpat izcili prātīgs.
0
Apskatījos vēlreiz. Nē nav gan vienīgais Fauna komentārs.
Ar to arī apsveicu, Faun! Tas nozīmē, ka tikai 50% Tavu komentāru šajā sadaļā ir muļķīgi un rupji.
(skaļas ovācijas, bučas, salūts, fotografēšanās kopā ar laimīgo uzvarētāju)
0
Ā, vēl šampānieti un ziedus aizmirsu!
0
Oho... kaads manu drausmiigu veco komentu njeemis pie sirds. DB neesmu baigi daudz klausiijies, un veel jo vairaak iedzilinaajies tekstos. Bet nu taa virspuseeji.. vai ir dzudz dziesmu kur nav piemineets saatana vaards? Ok, ir viena dziesma no taa daudzu nemiiljotaas puritanikas, un dziesma ar liidziigu nosaukumu (cik nu liidziigu bet puritaanisma vaards tur figuree), nu tai vaardi man patika. Za zini veel piemeerus, plees valjaa. Man ir iipatniiba vaardos ieklausiities stipri veelaak par muuziku. Kaa piemeers Metallica... veel joprojaam speeju atrast vecajaas nodraaztajaas dziesmaas kaut ko jaunu, un saak patikt taas dziesmas kas agraak nepatika. Taa kaa atvainojiet, uz DB man vareetu buut veel lielaaka bremze, ja veel njem veeraa ka tie veel saliidzinoshi ir zalji gurki ar augstaak mineetajiem.
0
Skiet ka nedzudz offtopic ir sanaacis.
0
Hm.. Bet sakiet man,gudrinieki,ja cilvēks klausās metālu(un tikai metālu),bet netusē ar metālistiem,neģērbjas kā metālists,tad viņš ir vai nav metālists? / Un vai kāds ir padomājis,kāpēc mēs ģerbjamies tieši tā? Tāpēc,ka citi metālisti tā ģērbjas? Tatad mēs esam bara cilvēki(tāpat kā visi)? Vai cilvēks vispār var aizbēgt no bara,vai arī var tikai izvēlēties sev simpātiskāko baru un tam pieslieties?
0
Nebuutu cilveeki bara cilveeki, nez vai tad vinji shitaa savairotos. Iespeeja izveeleeties "simpaatiskaako baru" attieciigi radusies deelj taa, ka cilveeku daudz. Es domaaju ka agraak diivainjiem bija gruutaak, jo tiem nebija iespeejas samesties chupaa.
0
Nu ja,tā jau tas ir-daudz cilvēku,daudz uzskatu,daudz gaumju. Un tagad tiešām ir labāk nekā viduslaikos,piemēram,kad par savādākiem uzskatiem dedzināja,tagad mēs iztiekam vien ar fizisku un(vai)garīgu vardarbību. Es visvairāk ciešu no garīgas vardarbības.Ja cilvēks ir ar savu baru, viņš ir aizsargāts,bet ja viens..
0
Ja cilvēks pietiekami ilgi viens pats dzīvo ar saviem uzskatiem un bez domu biedriem, viņš ir pietiekami psihiski nostiprinājies, lai viņu nevarētu ietekmēt, ja nu vienīgi fiziski... Barā ir tā pati īpatnība - mēs nostiprinam savus uzskatus un sapratni, tikai kopā ar citiem! Tas protams ir vieglāk un tādēļ bieži vien esam tik atkarīgi no bara...
0
Nu ja, cilvēka ietekmējamība ir atkarīga no viņa paša, ja viņš sev pasaka-man pohuj, tad viņam garīgi tiešām neko nevar padarīt. Spriežot pēc mana tikko uzrakstītā domugrauda, es vēl neesmu pietiekami stipra un neietekmējama, šobrīd vēl tikai kultivēju sevī pohujismu, pagaidām tas ir tāds ārējs, pagaidām, he, he.. :)
0
to Beldegir: Pirmkaart sheit tika aizkaarta tema par satana piemineeshanu dziesmaas; lenaam mes nonaaksim ari liidz sakum teemai. Tas ka nepiemin "satanu" ( butne ar kazas ragiem, asti, pakaviem un uguniigam aciim Kristietiiba visa launa pavelnieks) nenozimee dziesma nav saistiita ar to. Velns, satans, vai kaa juus vinu tur sauksiet ir tikai literaars tels ko mees atdziivinaam ar savu fantaaziju. Satanisms nav ticiiba kadam vai kaut kam, ta vispaar nav nekaada ticiiba. Ta ir maciba palauties uz sevi, saviem speekiem, domaat veesu praatu, sekot saviem ideaaliem un meerkiem, sava veida "iistajai patiesiibai" u.t.t Protams pastaav jau dazaadi veidi La veysti, vecie jaunie u.c Bet ko es gribeeju pateikt ir Kaa tu tecici Dimmu Borgir tekstos nav nekaada sakara ar sho maciibu. Nu tad paklausies kaut vai no peedeja, blood hunger doctrine vardus. Ari kristieshu biibele nav visu laiku runa Par D...u. Tur visa dzilaa domas buutiba ir apsleepta stastos, pamaciibu veida, lai kaa mums negribeetos to atdziit un skali skandinot par savu briiviibu no baznicas, arii metala bliceem tekstos *dzilaa doma (*atzina par shiis maciibas( satanisma) eksistenci un pielietojumu dziive) ir ietverta ka apsleptaa jeega, ko nevar saprast pirmajaa reize izlasot vardus. Vismaz vairums ta dara ( neidzilinas ), nav jau arii obligaati. Protams nav jau obligati jabuut par kaut kaadu sektantu vai suuds vin zin ko, bet mulkiigi butu noliegt "aciimredzamo"; domaaju ka ar to arii metals atskiras no paarejas muuzikas. Metaals nav tikai vienkaarsh muuzikas veids, tas ir kaut kas kam tu juuties piederiigs, dala no taa; kas ir kaut kaada veidaa japaraada, butu mulkigi gerbties parastaas dreebes ( teiksim leeta zakete ), nakt uz metaal konci piradot ka " nav jaabuut no bara lai buutu ists matainais, jo taads var buut sirdii". Jamegina sadziivot un izprast shiis briesmiigas cilveku sugas parazas un tikumus, nevis uzlikt izkartni "es esmu savaadaaks" un dziivot ar taadu apzinu, tas ir iedomiibas un augstpratiibas cels uz nekurieni. Tapec arii vairakumam "mataino" ir gari mati, melnas dreebes, un taaa stilaa. Tas vienkarshi ir forshi, nav jeegas mekleet definiiciju tam, ka tu labi juuties, tas ir pashsaprotami citadi mees tachu nejustos labi. Kas atiecas uz neistiem " metalistiem, droshi vien domati tie kas majas saliimeejas ar piktogramaam, un klausas mensonu, domaa ka ja jau mensons ir baigais antikrists, tad jau jaklausaas metals -, tas jau tas pats vai ne, tatad COOL. Es domaju ka myomy ir nedaudz augstpratiigs, jo mes visi matainie tomeer uzskatam vens otru par liidzvertiigiem , daudz maz: blekeri, doomer, galinieki, pagani, hevysti un citi. Kas atiecas uz to cuuku padariishanu, varbuut mees tadi cuukas esam citu acis un par tadiem pashi sevi speciaali paradam publiski pirzot u.t.t., bet es varetu teikt ka taa ir sava veida aizsardziiba lai citi saprot bez vardiem ka mums neinteresee vinu smalkas modiigas dreebiites, vinu aizspriedumi, un pilniigi neuztrauc vinu domas. ( citaats no ielas, par mani: 1. meitene : "paskaties kaads briesmonis" 2. meitene :"Ja, tas gan ir briesmiigi noaudzis, pretiigi".) Un kad mees beidzot nonaakam pie temas kas nav iists " metalists " , domaju paiet kaadi 5 gadi un jums jau buus labas zinashanas muuzika, buusiet atradushi savu merki uz morali pec kuras dziivot. Nedomaju ka ir tadi neiistie metalisti, ja neskaita to Urlu no manas klases kursh nav bijis ne uz vienu konci, mati tam 2 mm, bet katru stundu skandina ka visu citu muzons smird un vel vinsh domaa ka clawfinger koncis "buus" labaks, par melno piektdienu kaut ari ne uz vienu neaizgaaja. Vo tas ir urla, pie tam shodien ta paveroju, jo majo - pediks. Domaju visi tie kas daudz maz tiecas izprast metalu, vienkarshi ta lai ir pa ko parunaat un var patuseet, pat ja nav tie labaakie metalisti, censhas kluut par tadiem un tatad ir dala no muusu eliiga bara. :)
0
Mees esam kaut kas liidziigs hipijam, kursh centaas ar savu izskatu mieru un miilu pasaulee ieviest, pret armiju ar rozi, mees arii ar izskatu izskatamies, taj laikaa bij hipiji pretiigi, nu mees esam, vismaz es ar saveejo izskatu, ar neesmu nekaads saldais puika, man kas liidziigs MITHRANDIR, gaaja garaam un skaneeja kaut kas liidziigs - fui cik pretiigs, he he, nedaudz lika aizdomaaties, bet vai taapeec es sev dziiviibu nnemshu nost nee, es atbalstiishu metaalu, atbalstiishu sho alternatiivo kustiibu veel jo speeciigaak!
0
Paarlasu... var noprast peec pirmajiem vaardiem, ka mees ar savu izskatu miilu pasaulee gribam panaakt, taa gluzzi nav, mees gribam panaakt (es), ka pastaav arii alternatiiva domaashana, ka ir arii nee, ne tikai jaa, ka ir melns ne tikai balts, pareizi atmineejos, es gribu panaakt liidzsvaru, ka tiek respekteetas abas puses, un ka mums neizbeegt no sliktaa, ka nebuusim ideaali, ka buus mums arii miinusi!
0
To Bledegir:

Par DIMMU BORGIR Tu pateici 100% pareizi.
0
Thehehe, par tiem citaatiem attieciibaa uz izskatu, bij taads gadiijums: seedeejaam uz solinja, viens no chomiem bija pilnbaardu atlaidis, protams pachka arii ne no mazaakaam; gaaja garaam divi urlas, un viens saka:"Pobrilsja bi, izvrashchenjec!" :DDDDD
0
Viens labs citaats ir "Kozhanij chuvak"
0
Ziniet, kas ir iists metaalists? Tas, kuram uz kaajaam tais vietaas, kur zaabaki beidzaas, spalvas nogaajushas.
0
shii teema izweersusiez wajraak kaa bezjeeciiga..juus neuzklawsat, bet burtiski piespiedu kaartaa uzspiezhat sawu wiedokli, tas faktiski arii wiss..
0
metaalists - kaukas liidziigs robocopam :D
es ir smagaas muuzikas (metaala) cieniitaajs! punkc!
0
2 Fauns - spalvas no zaabakiem :DDDD A tiem cilveekiem no armijas neesaajot tos zaabakus, ar spalvas nogaaja.. a vinji ir metaalisti? metaalisti, kas ciest nevar manu muuziku? ha ha.. :DDD
0
Pirmkaart tas bija joks, kursh nebij paredzeets kjidaashanai, un otrkaart es teicu, ka iists metaalists ir tas (metaalists), kuram..... Taa kaa manis peec lai vai tur kaadiem smago automashiinu vadiitaajiem un apkopeejaam ir spalvas nogaajushas, bet vinji nav metaalisti lai vareetu predendeet "iista metaalista" statusu. Kautkaa taa kjipa.
0
Piebilde - paveerojiet kaa metaalisti, kas speelee, atshkjiras no tiem, kas tikai klausaas: vieni miilestiibu (vai kaa tur) izliek uz instrumentiem, otri aareejaa izskataa. Un vispaar, kaada tur starpiiba - matains vai lisiks,aadas jaka vai kas tur veel, domaashanaa jau atshkjiraas. Vienu lietu gan es metaalistos nevaru saprast - shausmiigu kaartiibas miilestiibu, pat pedantisku - stundaam ilgi var diskuteet par to, kura grupa kuraa stilaa iederas vai neiederas. Baigaa pacietiiba! Apbriinojami! Tikai jeega kur? Stulbaakais jau tas, ka lielaakajai daljai to grupu ir smagi piedraazt, kaadaa stilaa vinja iedras..
0
Es jau kautkur tiku mineejis, ka shii stilu noskaidroshana peec tam lieti noder prasmee apziimeet kaadu jaunu grupu, orientaacijaa caur lielo guuzmu. Vieglaak atrast to, ko meklee. Un man arii ir interesanti par to diskuteet. Tas ko domaa grupas arii biezhi tiek njemts veeraa, jo dazhi tomeer sevi kautkaa nodeevee. Dazhreiz smiekli sanaak, kad kautkaadi jampampinji pazinjo, ka vinjiem luuk nepatiikot, ja vinju muuziku apziimee ar kaadu stilu, jo tas luuk esot kaa uzmaukts raamis. Taa var teikt, jaa, luudzu, tikai tad tev arii jaaspeelee, kas tieshaam interesants un netverams. Un vienalga to var apziimeet kaa experimental (death vai vienalga kas) metal. Un var veel siikaak. Progressive experimental sympho-technical metal. Veel siikaak? Var meegjinaat. Progressive psycho experimental scandinavian sympho-technical metal. Tas taa, piemeeram. Stilu iedaliishana ir jautra padariishana.
0
Ja grupa negrib, lai vinju iedala kaadaa stilaa, tad vajag to respekteet, nevis saukaat vinjus par jampampinjiem. Ir tieshaam grupas, kas speelee dazhaados stilos klasiski, nevis experimentee. Taa ir pakljaushanaas noskanjaam un emocijaam, kaads tur vispaar sakars ar stiliem? Taas ir juutas nevis metal, pop, disko utt. Katraa muuzikaa ir no visa pa druskai, tik cik cilveeki dazhaadi, tik dazhaada ir to muuzika - Tu tachu nevari teikt: Juris ir ljaunais; Laura ir labaa; Inese ir greizsirdiiga; es esmu dusmiigais, jo taas ir tikai dazhas no iipashiibaas, kas ir muusos, taapat ir ar muuziku. Reizeem vajaga pastaaveet malaa, ja muuzikjis veelas, lai vinju shajaas lietaas neiesaista, nevis apsaukaatie.
0
braucot no jeekabpils uz varakljoniem ir veikals "metalists".tur paardodd caurules.metaalists manupraat ir tizls apziimeejums,taapat kaa visi tml.ja patiik muuzika un veel shis tas,kaadeelj vajag sevi kaukaa nodeeveet?pie tiek jau ar vaardu vai pseidoniimu,ja objektiivu iemeslu deelj nelieto pirmo.
0
lieta tada ka es uzskaut ka cilvekus nedala mealist vai ne... Nu vismaz pec tadas sistemas ka vinjs tur ir metalists tapec ka vinsh stsiga melnos zabakos ar kedi un gariem matiem... galvenais ju ir tas kas cilvekam notiek galva. paskatieties piemeram uz Flying vokalistu, ja jus nezinatu ka vinsh ir Flying vokalists un jus vinju sastaptu uz ielas jus tachu nekad mua neiedomatos ka vinsh ig grinda grupas vokalists... Va paskatieties uz Peteri no skyforger ja jua tadu lidzigu vinjam cilveku satiktu jus padomatu ka vinsh ir labakas latvieshu gupas vokals? ne, ar to es gibu pateikt to ka metalists cilveks ir tikai ieksheji un tas ka vinsh izskatas nav svarigi.
Ja un vispar nevis metalists bet matainais.........
0
peek peek churas birst. Matainais, he he, un ko man dariit, ja man nav matu, bet es klausos smagos? Tad es vienalga esmu matainais? Beernu pupi. Nevaru iebraukt kaadas seenes poison saeedies, bet aizsapnjojies dzheks pamatiigi. Neredzu atshkjiriibu starp "metaalists" un "matainais"(abi vienliidz glupi). Manupraat tomeer visu nosaka atribuuti, nevis muuzika. Nevajag obligaati klausiities smagos viireljus, bet staipiit apkaart kjeedi. Apziimeejumi? Hmmm.... Kjeezhnesis, Smagulis, Matulis, Kondors X (shis man pasham patiik vislabaak). ******Hei hei hei!!!!! Tas ir jaunais kautkadu emociju izpaushanas koncerts!!! Speelees kautkaadas grupas, un beigaas viena ljoti populaara blice bez nosaukuma, jo nevajag sevi ierobezhot un apziimeet ar kautkaadu vaardu - "Mees esam kaa gaaze, mees esam kaa gaiss, duumi, neee neee neeeee, es atkal to izdariiju, atkal es saaku ierobezhot sevi un savu muziceejosho kolektiivu, ak nee, es atkal to izdariiju" Bez raamjiem!!!! Dazhaadi Fantaaziju lidojumi!!!!****** Stipri apshaubu vai kondori X apmeklees sho ej nu sazin, kam veltiito pasaakumu, bet katraa zinjaa tur speelees kautkas ljoti populaars.
0
nu bet kapec tad tu neesi garmatains? nu bet labi, tad tu esi smagas muzikas cinitajs, jo metalists iz klausas ta itka tas butu cilveks kas klausas Matallica, bet mu man nav nekadu aizspriedumu pret vinjiem...
0
Es esmu metaalsists man liekas ka metaal un metaalisti ir sva ticiiba un braaliiba.
0
Tikpat labi par metaalistu var saukt kaleeju, rotkali un citus ar metaalapstraadi saistiitu arodu prateejus :))
0
galvenais jau nav aareejais izskats bet gan tas kas tev ir galvaa.es arii nu jau gadu neesu matains un zaabakos arii nestaigaaju visu laiku. un man ir pilniigi pie dirsas tas. kaa es pats gribu taa staigaaju atpuushos un klausos taadu muuziku kaadu pac gribu
0
Nee nee, ja tev nav vismaz viena kjeede, tad tu neesi nekas.
0
Un ljoti ieteicams nemazgaaties paaraak biezhi un buut pastaaviigaa vafelee.
0
Intars, tu tiko noraksturoji Peksi?
0
dažādi mēdz būt metālisti.Es mēdzu staigāt tankos, melnās drēbēs utt. Bet kā jau te viens agrāk teica, galvenais tiešām nav izskats, bet tas kāadu mūziku klausies,un kas tev galvā.Bet tāpēc jau mūs metinātājus nevajag apdirst un saukāt par urlām.
0
Vai Motha Fuckin Doom Lover arii skaitaas "metaalists"? :)
0
Es uzskatu, ka Latvijaa ir tikai dazzi iisti metaalisti apmeeram kadi 8, bet paareejie ir tikai stila vai muuzikas piekriteeji! Taakaa esmu patriots ceru, ka metaalisti vairosies! Es nerunaaju par kaarteejiem pokemoniem kuriem 13 gadinni, bet par normaaliem sapraatiigiem cilveekiem!
0
panna, un ko tad vajadzeetu dariit lai buutu apmeeram 9 metaalists?
0
panna, 14. jūlijā, plkst. 01:52
Es uzskatu, ka Latvijaa ir tikai dazzi iisti metaalisti apmeeram kadi 8, bet paareejie ir tikai stila vai muuzikas piekriteeji!

2 panna
Bet vai tad metālisti arī pamatā nav metāla mūzikas piekritēji? Tas taču laikam ir svarīgs "nosacījums". Kas gan cits, ja ne mūzika ir galvenais. Stils (izskats) tas nav - tur es Tev piekrītu; mūzika arī ne (tā es saprotu no Tevis rakstītā). Bet kas tad?
0
ehh! ko jus tur stridaties! lielaka dalja no mums jau tapat ir matainie! un ka manas muteres darbabiedrene(bijusi metaliste) izteicas, metalisti ir pakapi inteligentaki neka parejie. tapec varie spriest ja jutaties vai pareizak sakot esat labaks par citu stili piekritejiem tad varat sevi uzskatit par nopietnu maitaini, bet ja galva ir tikai dzert tad nekas cits ka alkans! protams iedzert ir labi bet ne paraak daudz! un ne jau muzika ir tas galvenais, galvenais ir domu gajiens, ka tu uztver pasauli, cilvekus, politiku, sabiedribu, tur jau slepjas viss tas ka padara cilveku par cilveku! katram stilam domas ir nedaudz atshkririgas! es jutos ka matainais, un man pie kajas ka kads man tagad teiks ko citu, es neklausishos vinja jo es jutos tads kads es jutos! un lai jus visi butu vieni sakarigi mastainji, bez dzershanas manijas, pokemonijas un citu debilismu darishanas!
PALDIES PAR UZMANIBU
0
blavien ko es esmu sarakstijis? vai nu tas ir sviests vai ari nopietnigums no manas puses? hmm laikam palieku vecaks un nopietnaks! agrak stulbojos bet tagad jau vairak ne tik daudz, aproces ar vairs nevelku! njaa
0
eh tu politikis atradies - nazimatainis tads! :p hehe
0
pokemon tie jaanotwer jee pikachuu es izweelos tewi...
0
pokemon tie jaanotwer jee pikachuu es izweelos tewi...
0
Gribu notvert visus pokemonus un iet uz Dzoto liigu un taisiit lielo pokemonu ciinju!!!! :)
0
tad jau tev vajag niku nomainit uz Ashu!
0
Nee es buushu CHARMANDERS vai PSAIDAKS..!!!!!
0
pet pokemons nevar parvaldit pokemonus!!! taisam R komandu!
0
Lai notiek!!! nemsim to pashu R komandas himmnu vai jaunu tyaisiisim????
0
makten parveidot vajaga - lai pasauli no pokemoniem glabtu! hehe
0
Lai ziidus neegerus un mensonu sistu..!!!
0
Veiss ko tu lien visur ar saviem pastulbi ziidiskajiem komentiem?
0
a kas tew skauz????
0
nee man bessii aarra, Visi sheit tavu paarlieciibu jau zina, ko tu vari visu laiku plaaatiities
0
gribu un lienu.....
0
a man pie dirsas kas tew besiii , vot kaa
0
vispaar ziidietes nav skaistas!!! Pietiek vien paskatiities uz Zdanoku vien!!!
0
Lai taa buutu man nav veelmes kasiities shodien
0
ha ha ha
0
Baac, tieshaam nesaprot, cilveeki ka sheit iet runaa par metaalists vai nee? nevis kaut kaadu muldeeshanu... Tieshaam saak krist uz nerviem shii pllaapaashana.
Metaalists jaa! nevis nee!
0
Sabiedrībā ir uzskats, ka metālisti ir netīri,vienmēr lopā un lieto narkotikas, vārdu sakoot vienas vienīgas padibenes un topošie noziedznieki.
Bet es neuzskatu, ka tā ir patiesība, jā varbūt ir arī šādu indivīdu, bet lielākā daļa metālistu ir labi nodrošināti un narkotikas nelietu. Vairāk man škiet, ka sabiedrības stereotipi atbilst pankiem.
Ja runājam par tēmu, tad es uzskatu, ka metālists ir cilvēks, kas ar sirdi un dvēseli nododas metālam. Nav svarīgi vai tev ir gari mati vai nav galvenais, lai tu sirdī būtu metālists. Tagad skatoties Vecrīgā uz jaunajiem metālistiem metas žēlums. No mūzikas viņi neko daudz nejēdz, kā tikai skandē "Cradle of Filth" ir baigi labais un tādā garā. Tie ir cilvēki, kas vienā dienā nopērk kerzus, prikidu un metālists gatavs. Īstenībā atklāsme nāk ilgākā laika periodā. Un tad tu saproti, ka esi metālists.
Es pats esmu metālists un par nekaunos. Kauns nāk par jaunajiem metālistiem, kas taisa sūdus un nezin, ko no sevis iedomājas, kaut vai tas, ka es eju pa ielu un man pretim nāk kāds jauniņais, kas sauc " Metal Forever", vai tā nav sodība ciest par jauno metālistu idiotismu?
0
jaunajiem arī jāizaug, ar gadiem vērtības mainās!!!
0
un ja nu shis jaunais ir peec skata tik jauns? ja winjs klausaas metaalu jau kops beerniibas dienaam? ja winjs izskataas pielaagojoties macinja biezumam u.t.t.? un ja winjs wienkaarshi gib uzwesties kaa jauns, bet ar pieaugushu domaashanu? to no malas jau newar noteikt!!
0
Pakaljaa var iebraukt ar augstaak maniitajaam diskusijaam,nekas nav mainiijies peedeejo meeneshu un gadu laikaa,laiks iet ,bet dazhi tam liidzi nemaz negrib iet,neinteresanti viss viens u t pats,neinteresanta rubrika ir forums ,lai kaada teema,beigas vienmeer taadas pashas.
0
Nu galvenokārt viss ir no pāša iekšējās pasaules atkarīgs - ko, kā un kāpēc viņš dara.
0
Nu galvenokārt viss ir no paša iekšējās pasaules atkarīgs - ko, kā un kāpēc viņš dara.
0
vAI KĀDAM ŠEIT PATĪK him
0
vAI KĀDAM ŠEIT PATĪK him
0
vAI KĀDAM ŠEIT PATĪK him
0
vAI KĀDAM ŠEIT PATĪK him
0
oi jaa shitas man patik!!!
0
man skiet, ka pie temas HIM jau sis jautajums tika isi un konkreti izspriests... ej uz him forumu un himojies tur
0
ja es nebuutu tik sasoditi siiks es ar nomainiiti niku un pieliktu tam galaa 666
0
un kunksteetu par "naaviigo" miilu..
0
A te kaadam patiik Makgaivers? =0
0
Makgaivers ir vienkarsi topa! krutakais dzeks kas vispar iespejams!
0
runci, sheit tu esi muusu berniibas zvaigzne, forget Mcgaiver and think about RuncisRenaars
0
kā dunkelheit tu vari pateikt lai es nehimojos šī ir brīva valsts
0
nu davai tad apspriezham sheit jaunakas infas par nelliju vai tur eminemu. nez ko Tu tad teiktu?
0
kukū vaai te kāds ir
0
kukū vaai te kāds ir
0
katram gaume ir savādāka
0
cilveeks ir tas pa ko vinjsh sevi uzskata nekur jau nav rakstiits kaukaads nolikums kaadam ir un nav jaabuut metaalistam jaaklausaas ir iistais metaals jaabuut gariam matiem un jaadzer alus
0
Un es ar tevi kasīties negribu.atta
0
mjā piekrītu bleakness.
0
kukuu
0
nu kur jūs esat
0
ES TEPAT AKO VAJAG
0
Manupraat seit bja diskusija par metaalistiem nevis par miilestiibu un velns vinu zina ko
0
es neko nesaprotu
0
lol
0
Nu nez ggeerbjos jau es kaa metaalists. Ir piemeerotas dreebes un visaadi dzelzs atribuuti, mati ar gari.
Bet es klausos arii sso to no nu metaala, roka liidz ar to es neeesmu TRUE bet es neeesmu arii poke ES esmu vienkaarssi samgaas muuzikas cieniitaajs, fans, nu nezinu ka lai sevi nosauc katraa gadijumaa es neeesmu TRUE. esmu 85% metaalists 15% vis paareejais
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
LaurisPo
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas