Burzum
0
Visiem acu priekshaa paveeeraas Varga dailjrades paarveertiibas... un arii vinja pasha... kaapeec taa notiek? baac,kas bij par auru vecajos labajos albumos..iists kliedziens,iista duure...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Shitaas ir tukshas pljaapas. Kaa man riebj, ka shitaa runaa. Padomaa pate, cik ilgi tu vari speeleet vienu un to pashu. Ja nevar izveerst to pashu, tad lec iekshaa jaunaa laucinjaa. Paskaties kaa Cannibal Corpse 3 peedeejie albumi skan pilniigi vienaadi. Man tas Gore Obsessed vairs pilniigi neinteresee. Ja Biedris Grishnaks taa gribeeja, tad taa arii izdariija. Nu neklausies jaunos, ja nepatiik. Klausies vecos un baudi. Vaavuljoshana, tiiraakaa. Labi, ka veel nenosauci to par nodeviibu, kaa dazhs labs shaurpieris.
0
Vilkensam cietumaa nav pieejama gitaara, ja nemaldos tas bija arii spriedumaa. Taakaa turpmaakaa filozofija ir tuksha.
0
Hahaaaa, labulabais. Bet, ja nenjem veeraa shaadu faktu, man tieshaam kaitina taas sarunas par to, cik agraak labi zeeni bija, bet tagad razho dranjkji.
0
To Fauns: ja nejuuti nekaadu sskkirbu CANNIBAL CORPSE albuumos, tad taa ir Tava dzirdes probleema!
0
domaaju,ka ir taa....ja tev vairs nav ko pasniegt, kaut konkr.stilaa,tad tas jaapaartrauc..
nevis leenaam jaabalee...saprastu,ja nomainiits tiktu nosaukums... Jo Burzum, taa muuzika
dziiva bija saakumaa...pat nosaukumaa ir liela aura,kas veesta par kopsakar.
bet tagad ,vai tas ir Burzum...? ok,ja to,kas tika razjots peedeejos gados liktu priekshaa
kaa proj.,ar citu nos... bet zinu,ka Fauns tuuliit saaks - kautkas vinjam nepatiks,ka
man tik noziimiigs liekas nosauk.,un ka es piesienos vinja miiljotajam Varg(g- zviedru val.,
peec burta -r-,izrunaa kaa-j-..tulk.-vilks)...utm... BET PRASU CITU CILV. DOMAS!!!!!!!!!!!
0
Burzum.....jaa nu true black metal laucinnaa, vinnss bija autoritaate. Tur protams ir sava fisska, bet es nedomaaju, ka Burzum razzojumiem ir iipassa muzikaala veertiiba.
0
Shoreiz ar kaadam jaapiekriit,un tas buutu Hellhammer...
0
Bet es nesaku nevienu sliktu vaardu par Burzum & Kaunt. Vieniigi zzeel, ka cilveex bija tik lloti apmaats ar savu domu un filozofiju, ka tas viss saakaas ar skraidiissanu pa mezzu-laapaam rokaas, kopaa ar Mayhem lockelliem, bet beidzaas ar to, ka cilveekam galiigi aizbrauca ciet.....
0
Burzums ir un paliek Burzums. Mainās skanējums, melnums paliek.
0
kas iisti tagad notiek grishnaka dziivee?
0
Dzheks njeema vagu no cietuma, ai kaapeec man jaastaasta tas, ko visi jau zin. Pie interneta tiec? Tiec. Vai tev gruuti izbraukaat un palasiit. Es izraavu cauri to vinja graamateles chapter 1. Tam tieshaam praatinjsh aizgaajis nedaudz ciet, lai gan dazhas lietas vinjsh baigi labi pateica. Man patika saliidzinaajums ,ka ziemeljnieki-kristieshi ir tikpat smiekliigi kaa neegjeris ar vikingu cepuri galvaa. Un runaajot par tiem Cannibal Corpse, man ar dzirdi probleemas nav, taa driizaak buutu taa probleema, ka par maz klausos. Bet tas mani nezinkaapeec neuztrauc, jo desu klausos ljoti maz, parasti fonaa. Tas runaajot par Gore Obsessed. Gallery un Bloodthirst savulaik malu diezgan daudz, un es neapgalvoju, ka vinji ir vienaadi, kaa cilveeks, kursh pirmoreiz dzird smagos(tad dzird tikai troksni). Es runaaju par kopeejo albumu skaneejumu. Piem. Eaten back, Butchered, Tomb Of, Bleeding(ahhhhh, ku labs), Vile, Galery - visi ir ljoti atshkjiriigi, katram savs skaneejums. Bet Bloodthirst jau ievilcies Galery, un kad 2reiz noklausiijos Gore, Galery 3 dalja. Taa nav trilogjija? heheee.
0
tekst.aftenposten.no/tekstcgi/tekst.cgi?...

Viss par Burzum skunka dziivi peedeejo gadu laikaa ;)
0
Nekaada triloggija taa nav! Galery vispaar ir hallava no CC puses! Vecci to saprata, tapeec veelaak labojaas:)
0
god is dead...meklee taa kapu un ceļat augša. āmen
0
aaaa...kur baisi palika:)
0
Un, ja CC shkjiet, ka gallery ir taada haljava, tad kaapeec vinji tik ljoti sho albumu slaveeja, saucot to par 100 procentu CC? Man personiigi, atshkjiriibaa no tevis, ir vienalga, ko saka vinji pashi, man galery patiik. Laikam taapeec, ka vados peec savas gaumes, nevis peec sveshas, aamur.
0
Sodien es 2 Burzum albuumus nopirku. ;-))
0
ES NEZINU
0
To Fauns:
He he, ko tad vinni citu butu teikussi cirvi! Reklamas nolukos un tu protams uzkkeeries! Te ir arii gaume?? Tas ir kas jauns!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas