HAMER gicha
0
KAads kauko zin par shitento Hamer? KAadas ir taas vinju gichas? ko varat teikt par shitaadu -> ss.lv/images/msg/19/934/3...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ja gribi gichu nem ESP!paarbaudiits un sevi pieraadiijis brands.
0
Hamer ir laba firma, bet protams arii vinjiem ir labaaki un sliktaaki modelji. Shii izskataas taada kaa pamatiigi lietota, bet tas jau nebuut nenoziimee, ka slikta. Tas tieshi vareetu liecinaat par kvalitaati un ilgdziivoshanu. Iesaku sarunaat ar iipashnieku un apskatiit tuvumaa - cik izgrauztas ladas, cik stingri turaas kolkas, paklausiities kaa skan (nepiesleegta un piesleegta) - cik dzidra, vai ir kaadas notis, kas aatri "izdziest". Vajag pameegjinaat, cik parociigs ir grifs un kaa vinja karaajas siksnaa. Vajag vispaar noveerteet kopumaa peec skata. Vai tas ir labs pirkums vai ne ir vislielaakajaa meeraa atkariigs no cenas.
0
to kk:( -> 40lz
0
40 Ls? Nuu.... es nezinu. Tas ir ljoti leeti, bet liek apshaubiit kvalitaati. Bet varbuut ka tomeer. Varbuut vinju paardod kaads, kursh pats neko nejeedz no gichaam. Piem. kaada maate, kurai deels kaadreiz speeleejis, bet tagad mezhus ceert/remontee mashiinas.

To gichu vajag redzeet klaatienee. Izmeegjinaat.
0
Cik es tajaa bildee redzu - vinjai truukst to grozaamo "korkjiishu". Gan jau ka kolkas ljodzaas un veel shis tas. Mosh piesleedzot neskan. :) Bet to visu var sataisiit. Vajag tikai mazliet laika un ari naudas.
0
Hamer spēlē pats Glens Tiptons... Un kas tik vēl ne - apskaties www.hamerguitars.com
Par 40 Ls? Tas būs ķīnietis! :) Parasti šitāda maksā ap Ls 300...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas