PATRIOTISMS
0
VAI MEES ESAM SAVAS VALSTS PATRIOTI
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Kas ir mēs?
0
MEES LATVIESHI
0
buutiibaa ar mani ir taa ka ciest nevaru valsti bet miilu sho zemi
taa jau valstij nebuutu ne vainas ja visaadi austrumu gopnjiki un urlas nebuutu piesaarnjojushi un tik daudz maitas valdiibaa neseedeetu
bet vispaar patriots esmu daljeeji driizaak jaa nekaa nee
0
Jaa,esmu! tik Latviju latviešiem!!
0
Sii ir muusu sveetaa zeme, senteevu dzimtene, taakaa muuziigs kauns un negods tam, kas nestaav par Latviju liidz galam!! Bet par to valdiibu piekriitu tur vajadzeetu veikt generaal tiiriisanu, par daudz zaglu un nodeveeju tur seez un bojaa gaisu!!
0
valdibu necieshu. savu saknju cienishana ari ir galvenais
0
nespeeju apzinaat sevi kaa dajebkaadas valsts vai tautas vai jebkura cita grupeejuma sastaavdalju .... piedodiet laikam galiigi neesu patriots.
0
cienu un milu Latvijas zemes, mezhus, upes, ezerus! es miilu Latviju ka Latviju! nevis ka valsti! es cienu senos Latvieshus un nicinu visus kas vinju ir iekarojushi!
0
Laikam jau esam, bet ne visi (pie tiem ne visiem, laikam neietilpstu). Dadzi ir muļķi un velkās līdzi sirdīgiem civēkiem, paši kļūstot par maitām uz kuras sirdis mētājās, vārds ir spēcīgs, bet darbs tur vārdu, ja muldēsim bet nedarīsim, vārds būs sūda vērts tik pat vērts kā te jau pieminējušai valdībai, bet sūds arī ir vērtība, jo tas dod labāku augsni labībai no kuras tiek cepts un barots šis sūda vārda nesējs, tik pārliecība dara par patrotu, manas domas. Neesmu nekāds dižais mega patriots, bet par nacionālistu mani ir nosaukuši. Lai zaļo mūsu zeme un tā tiešām zaļo, vajadzētu tai zaļot pie valdības ēkas, lai tie mērgļi atminās, kur atrodās, bet pagaidām, lai putinātas viņu mašīnas...
0
panesaas www.latvians.lv arii te :D
ja patriotisms ir taads ko to uztver Garda tad nee-es neesmu patriots
tie fanaati tikai uz krieviem skataas bet tas ka 73% no visas Latvijas zemes ir nopaardots visaadiem eiropieshiem un jenkiem, to gan lielaakaa dalja neuztver kaa probleemu...
0
...100% patriote.
0
Man jau liekas ka es ariii esmu patriots.....grrr alkahols pa daudz..!!!??? :p
0
Es noteikti esmu patriote!!!Bet ne valdiibas patriote!
0
Irēn, Tu esi tā, dēļ kuras LielaisUga (Mārtiņš) iegrūda viņa skolas biedru sniegā, paņerot viņa draugu?
0
Pagāns: nesapratu. kas tas par story veel? un kas ir "paņerot"? :D
0
paņerot ir atvasinājums no vārda paķert he he. Tas ir stāsts par to Krievijas futbola klubu, piemirsu, kā to dēvēja. Pēc Sanctimony koncerta.
0
Pagāns: nav ne jausmas, bet izklausaas diezgan interesanti.
0
Tad, laikam, nē, bet došu vēl vienu iespēju he he. Tā meitene ar sarkaniem matiem kura bijusi Sanktpēterburgā un uzkata, ka tā ir miskaste. Tas ir viens. Tā meitene pie kuras kājām tomēr viens izlūdzās tev aizšķilt viņa cigareti. Vēlreiz atgādinu Sanctimony koncertā. Tas ir otrs, ja nē tad nē he he.
0
Nu, katrs atbild par sevi. Es esmu patriote, bet man šķiet, ka pārāk maz latviešu ir patrioti.
0
Visi ir patrioti kad jaabreec par hokuju vai futbolu.Bet ikdienaa daudzi nepiedomaa kas ir labi Latvijai. :(
0
Hokuju? Kā būtu, ja tu ņemtu pie manis latviešu valodas privātstundas? ;)
0
:]
0
nja..
Viela pārdomām te ir..
Pēc "definīcijas" tas ir cilvēks kas nes reālu labumu savai valstij. Valstij...
Valsti man pakāst, esmu anti patriote?
Nu nez..mīlēt savu zemi ir kas cits, to apzināties..Ne tikai 18. novembrī un valstij svarīgos brīžos, bet arī tad kad sūdi ir līdz kaklam..
0
Patriotisms- dzimtenes mīlestība, nevis valdības mīlestība. Ja valdībā visi būtu patrioti, tad tev nebūtu pakāst.
0
nemīlēt var tikai cilvēkus.
0
nemīlēt var tikai cilvēkus.
0
tpu!!! bla! Kaukas nogļukoja :P
0
nemīlēt var tikai cilvēkus.
0
agraak ieniidu visu kas ir saaistiits ar Latviju, taas valodu, cilveekus un citas latviskuma izpausmes, bet kluustot laikam gudraakam un vecaakam, viss ir nostaajies pareizajas vietaas, esmu75% patriots, bet gan jau izlasiishu veel kaadu graamatu veltiitu latvijas pagatnei vai mitologijai un buus piizd...
notetoveeshu visu miesu ar Latvijas karodzinjiem...
vienvardsakotPatriots,gand...
0
Cienu un godaaju tos, kuri nolikushi savu galvu par Latviju.
Manu patriotismu apslaapee visas nejeedziibas, kuras patreiz notiek Latvijaa. Saprotu to, ka patriotam nelielaas devaas jaabuut arii ikdienaa, tachu tas nav viegli.
0
Mairita, vai par īstu patriotu kļūst tad, kad izlasa kādu vēstures grāmatu?
Ja kāds nezina valsts vēsturi, viņš nevar būt patriots?

Starp citu, 9.klasē mācīja Latvijas vēsturi un, kad es to biju samācījies (vēsturi man vienmēr patika mācīties), tad patiešām biju 100% kaislīgs patriots un necietu visus tos, kas brauc strādāt uz ārzemēm, nevis pūlas Latvijas labā utt.
Tagad situācija ir mainījusies un nespēju pateikt, par cik procentiem esmu patriots. Es gribu, lai Latvijā runā latviski un vēl šo to, bet domāju, ka patriotisms ir sarežģīts jautājums un saistīts ar dažādiem varas aspektiem, ar mākslīgi izveidotu identitāti, mākslīgu attieksmi pret citiem un vēl nezin ko tur.
0
Kā ir ar patriotismu tiem, kam ir dažādas tautības vecāki? Par ko viņiem patriotēt? Vai viņiem nav jādalās savā patriotismā, piem., 50% par vienu tautu un 50% par otru? Vai to izšķir valsts, kurā dzīvo?
0
f: Apmeeram 10% pret 90% un vieniigais piemeers, kuru varu iedomaaties ir hokejs, kad speelee Somija - Latvija. Tiesa gan neesmu paarliecinaats vai liidzjushanu hokejaa var nosaukt par patriotismu.
0
Patriots
0
to: F
drusku nepareizi mani saprati, patriotisms nav juutas kas rodaas izlasot tikai graamatas par veesturi, vienkaarsi ar mani taa bij, taas man lika aizdomaaties par patriotisma jautaajumu

0
skaidrs ka nebūtu pakāst ja visi darbotos par labu savai zemei, tautai..tad valsti varētu apvienot ar zemi..
Bet izskatās ka tuvākajā laikā tā nu gan nebūs.
0
tas ko iemaca skola ir ka pamats pasham meklet vel vairak un vairak informacijas ne delj atzimem vai ka cita ... Tikai prieksh sevis , savam zinashanam jo manuprat latvieshiem ir jazin celjsh kuru pagatne ir izgajusi musu tauta
0
Noteikti daudzus aizvainoshu , bet lai jau : "LATVIJA SMIRD !!!" Latvieshi ljoti daudzi ir tizli un debiili , jebkuraa nozaree. Krievus es arii necieshu , bet jaateic - vinji kautko dara.
Vinji maacaas , straadaa labaakos darbus un izmanto visus latvijas resursus , kameer latvieshi neko nedara un beigaas laiza dirsu krieviem , lai piemet pie algas. Vot taada ir situaacija. Turklaat Latvijaa nav nekaa , kas ir civilizeetaas zemee , man personiigi vemt gribas. paaris gadus veel jaanocieshas , un "esi sveikta - dziive !"
0
"Latvieshi ljoti daudzi ir tizli un debiili , jebkuraa nozaree. Krievus es arii necieshu , bet jaateic - vinji kautko dara.
Vinji maacaas , straadaa labaakos darbus un izmanto visus latvijas resursus , kameer latvieshi neko nedara un beigaas laiza dirsu krieviem , lai piemet pie algas."
Kaut arī krievi ir slinkāki un prastāki par latviešiem augšminēto situāciju nevar apstrīdēt. Tas viss sākas jau no mazotnes. Pirmkārt kā krievi māca savus bērnus un kā mācās krievu bērni. DAUDZ DAUDZ cītīgāk kā latviešu bērni. Pieskaitam tam vēl krievu nekaunību un uz galvas kāpt gribēšanu, un redzam mēs vienu pamatīgu latviešu - malā - nobīdītāju. Tā, manā uztverē, arī veidojas HeNcHz izteiktā situācija. Un tas tā notikās tādēļ ka latviešu inteliģence sākoties Otrajam karam saprata ka nu būs sūdi un vai nu aiztinās, vainu tika izšauti uz reiz, vai nu tika izšauti vēlāk 50 gadu laikā, vai nu aiztinās vēlāk. Un tā nu neatkarību atguva Latvija, kurai bija metodiski sabojāti gēni un tāpēc mēs brīnamies kāpēc "gudrā" tauta ievēl dumjo valdību kuru visi tā nīst. Lai atjaunotu latviešu gudrības potenciālu vajadzēs daudz laika. Savukārt krievi šai ziņā ir mums priekšā un tīksminās par latvju idiotiem.
Tas tā mans redzējums uz brīnišķo latvju saimi.
0
latvieshiem biezji pietruukst motivacijas macities , kura Latvija dzivojoshajiem krieviem ir lielaka . un ta vinji macas un iegust labus amatus kamer latvietis ar savu slinkumu ......

Tas protams ne par visiem
0
kad juus beigsiet shirot peec nacionalitaates un saaksiet runaat pr indiviidiem.latvieshi ir normaala tauta bet reizeem ir sajuuta ka peec dzelzs priekshkara vinji graabj visu, ko var, peerk Dior un Chanel huinjas kaut gan patiesiibaa taadi mieriigie ziemelju zemnieki vien esam.rijam kaut kaadus suudus makdonaldaa un rijam to tupo popkultuuru.par krieviem tomeer esmu noveerojis to, ko teica arii mans krustteevs-kur krievi, tur bardaks (vinsh pats ir puskrievs)
0
...esmu latvieshu tautas un Latvijas dabas atbalstiitaajs(nevareeju izdomaat citu vaardu)...
0
kas juus tieshaam laizat dirsas krieviem lai piemet pie algas? Es nevienam dirsu nelaizu (ar krieviem darba lietas vispaar atsakos biidiit. Taada neliela profesijas priekshrociiba, var atljauties), bet nosaucu savu cenu. Kas juus kautkaadi seenes? Katram naakas pastraadaat suudiigus darbus lai tiktu pie labaakiem. Es nezinu kur juus taadi kadri esat radushies, bet mani pazinjas un vecie korishi visi apgalvo tieshi preteejo - krievi paarsvaraa ir melnstraadnieki. Ar augumaa kaapshanu augstos amatos netiksi. Aatri vien suukaasi pirkstus. Un nezinu kaa juus, bet es zinu, kas notiek ar 90% "ciitiigajiem/-aam skolniekiem/-ceem". Ja sunim pieliimeesim spaarnus, vinjsh lidos? Cik jums ir gadu? Vienreiz paarstaajiet klausiities mammu un teetu pasacinjaas par 9 un 10 noziimi viduskolaa un to, ka juus nekad nebuusiet tas un shitas. Man visaa taa gaushanaas tikai dod stimulu, kameer pasham nenaakas kaadureizi iesliigt sevis zheeloshanaa, bet tas ir paarejoshs siikums. Kas jums te par masu apsuudoshanas sisteemu?! Noliecam galvinjas un atziistamies: "jaa... nav ko sevi maaniit, mees esm slinki un stulbi". Es juus noslauciishu no zemes virsas, ar no mana limuziina birstoshiem cigaaru pelniem, shampaniesha putaam un pupainu chochinju spiedzieniem. Shii dziive pieder man. Nost no celja!
0
Faunam tiešām taisnība, lielākā daļa melnstrādnieku (Latvijā) ir krievu tautības cilvēki, ostās - krievu valoda dzirdama, pašam radinieks zivju fabrikā strādāja, kur viņš vienīgais latviešu tautības, daudzi sētnieki ir krievi... Un ja par augstākiem amatiem, strādāju divās darba vietās, vienā, kur priekšnieks ir latvietis, otrā, kur priekšniece ir krievene, pat ar mazu smadzeņu daudzumu ko izmanto cilvēks sapratīs, ko gribēju teikti. Bet ja tomēr nesaprot, pie priekšnieka — latvieša, ir omulīgi, gaiši, tīrs un kārtīgs, pie krievenes — priekšnieces, ūķis pamatīgs... Un nereti, piemēram, tādas firmas, kuras piedāvā intertīkla pakalpojumus, lielāka uzticība tomēr būs latviešu kantorim nevis krievu, jo ar latviešiem ir iespēja dialogu saprātīgu veidot, krievu kantoriem, nereti šāds dialogs nebūs iespējams... (Es nerakstu par 100% visiem, tikai no personīgās pieredzes)
0
Lai nu kā, man liekas, ka šņabis vairāk ož nekā alus.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas