Metaals - pilns ar kljuudaam!
0
Kam negadaas nosaukt VADER par FATHER, vai domaat, ka CC ir saiisinaajums CENTRAALAJAM CIETUMAM utt. Shii teema vareetu buut kaa uzzinju avots mazajiem saatanistiem [ :) ] , lai kljuudas peec tie nekljuutu par mulkjiem. Man kaadreiz taa ir gadiijies, kautvai ar to centraalo cietumu, un peectam visi CC koncii saak njirgt. Takaa raxtiet, ja esat pamaniijushi kkaadu sviestu metaalmuuzikaa. OK,peace. m/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
kāda jēga šai tēmai???
bet ja gribam pasmieties par kādiem indivīdiem ta bij viens tāds choms vecrīgā kas ac/dc uzskatīja par smagāko metāla grupu bet impaled nazarene par pankroku
0
:DD
es zinu pietiekami daudzus kas domā ka AC/DC ir domāts "Alternating current/Direct current" (līdzstrāva/maiņstrāva...
un W.A.S.P. tiek bieži tulkots kā "Lapsene" vai "White Anglo Saxon Protestants"...
Vel man patiik kaitinat cilvekus ar jautajumiem "Which Band Is The Hardest In The World?" un "Vai Tu Zini "The Troggs"/"Mannfred Mann`s Earth Band"/"Europe"?"...ljoti biezhi cilveeki atbild nepareizi...tas taa...par to ka jaapaarzin arii roks, ne tikai metals...
0
nu vispaar AC/DC arii to noziimee!
0
Secinājums: tu esi starp tiem kas tā domā...
0
elektriķiem tuvākas strāvas
metālistiem mūzika
0
W.A.S.P - We Are Sexual Perverted
0
AC/DC slengā nozīmē arī "biseksuāls".
Tiesa, paši eisieši to nemaz nezināja, līdz kāds taksists šiem apvaicājās, vai šamie "strādā uz abām pusēm", par ko viņam tika piesolīts pa rīkli :D Nabagi to patiešām bija paņēmuši no uzraksta uz kāda elektrolīdzekļa (vēstures domas dalās - šujmašīnas, putekļsūcēja, vai kaukā citas), un par slenga nozīmi ij nezināja.

Abbreviatūras WASP oriģinālnozīme ir "White Anglo Saxon Protestants", tb, 100% amerikāņi, ti, cilvēki, kuri pieder tai pašai rasei/reliģijai/utt., kā pirmie Amerikas kolonizatori no Anglijas.

A par kļūdām - topā ir stāsts, kā vārds Death tika izrunāts "dīč". Un vispār Latvijā nav vērts labot izrunas kļūdas - tad jāaizliedz cilvēkiem vispār izrunāt grupu un, nedo dieaz, dziesmu nosaukumus. Drošāk "Death" nosaukt par Nāvi, & beigta balle.
0
žetons Deadfall par pareizo atbildi...
pārējie turpina minēt ac/dc...
0
Šajā adresīte var ielūkoties grupu nosaukumu atšifrējumos panaceja.aeons.lv/info/bandnames_a.ht...
0
jaa jaa, un ac/dc ir saiisinaajums no AntiChrist/Death to Christ, to cik atceros izdomaaja gudri onkolji ar pareizu paarlieciibu ieksh taas 80. gadu graamateles "We want your soul" vai kaa nu tur....
0
Fauns:
neaizmirsti pievienot Kiss - Knights In Satan's Service :)
0
Njaa, es ar savu paarlieciibu atkal varu izdomaat, piemeeram Anaalais Caurums/Dirsas Caurums....:)) (specveltiijums Faunam)

Dea, ja nemaldos, WrongTale arii ir Panacejas autors...
0
Man arī liekas, ka Wrong Tale ir šis lappusītes autors. :) Man tajā palaikam patīk ieceļot.
0
Jums liekas pareizi ;)
0
KISS - Knights in Satanic Service

To arii izdomaaja tie pashi gudrie onkulji. Taa graamatinja ir pieejama arii latviski - "Mees gribam tikai tavu dveeseli". Vidusskolaa izlasiiju pa divaam maaciibu stundaam. Nosaukums ir citaats no Black Sabbath dziesmas "Cornucopia". Onkuljiem protams gribeejaas panjemt priekshaa tikai vienu rindinju, pilniigi ignoreejot par ko patiesiibaa ir dziesma. Vinji arii Elvisam bija atradushi, kur piesieties. Par Mercyful Fate un Venom nemaz nerunaajot. Labi, ka toreiz veel neeksisteeja ne Deicide, ne Belphegor, ne Dark Funeral, tad taa gramatele buutu DAUDZ biezaaka, he he.
0
Mazliet par citām tēmām, bet tomēr, atgriežoties pie tā, kā tiek interpretēta un saprasta mūzika var ieskatīties žurnāla "Rīgas Laiks" decembra numurā. Tur ir fragments no Pītera Belča grāmatas 'Tabu meldiņi. Aizliegto grupu un cenzēto dziesmu vēsture". Ierosinājums radās U.Bomera (ja pareizi atceros uzvārdu) minētas grāmatas sakarā. :)
0
Es atradu vienu urlu kas Black Eyed Peas(pee bjaka) uzskatiija par black metaalu...

Taalaak vairs nav kur.

0
Es atradu vienu urlu kas Black Eyed Peas(pee bjaka) uzskatiija par black metaalu...

Taalaak vairs nav kur.

0
Nu tad lai uzskata taalaak!Vai arii tu vinam ieskaidroji?;)
0
Blackmetaals ir lauris reiniks, vot taa!
0
Desa - death metāls;
Frikadeles - eskalops;
V.V.C.A. - Very, very cool abbreviation;
F.U. - Fuck You;
GFYS - Go Fuck Your Self
u.t.t. u.t.j.p... šim vajadzētu atrisināt visas neskaidrības!
P.S. Žetons lapas ar nosauku izskaidrojumiem autoram!
0
To Enemy
(smejos, nokrītu uz grīdas salaužu roku bet turpinu smieties kamēr izkalst iekšas un tās var uzskatīt par voblām)
0
man jau patīk termins "TRASH METAL" (mēslu metāls)...
0
Ir man viens stulbs paziņa kurš vislaik cenšas lauzt pasaules kārtību. Piemēram Dimmu Borgir cenšas pierakstīt Death, bet Carcass atkal pie Black. Nu lohs. Viņš kādreiz laikam arī MM pie Numetāla mēģināja pierakstīt. Protams kas ir Gotic/Power/Heavy/Grind/=S... nu vēl Doom viņš vispār nezina.
0
ai, laikam jabeidz klausīties šitos murgus ):<
0
ir jau daudz ļaudis kas blacku no deatha neatšķir bet patiesībā cik zinu gramatiski pareizi ir thrash
0
Bet vai vispar metāla grēcīgajā pasaulē var izšķirt līderus? Katram sava zeķe tuvāka, tāpēc viens var ārdīties pie tādu mūziķu darbiem, savukart otrs par tādiem zināt nezin pilnigi neko.
ceru, ka mana doma ir skaidra
0
nu ko juus pieseejaties Ac/Dc manai miljakajai grupai(arii shupuljdziesmu vietaa bija)
0
nekam nepiesienos man tīk ac/dc bet runa bij par stilistisko piederību
0
Tevi kas neapmierina? Ja Ac/Dc ir tava miiljaakaa grupa, mees nedriikstam par to runaat? KLHFDEfd...

Karoch gribeeju pazheeloties, un pabriidinaat tos, kas veel nav iemaniijushi: esmu nedaudz saruugtinaats, bet Metal Storm diskograafijas mani ir smagi pieviilushas. Es saprastu paaris kljuudas, bet tur nu ir mazliet par daudz un par uzkriitoshu. Ja var albuma tracklist ielikt pilniigi achgaarnu un nezin no kurienes izvilktu, nu tad piedodiet atvainojiet, taa nav arshana. Tas pats, kas Darklyrics nevar uzticeeties albuma iznaakshanas gadam. Tas veel buutu shtrunts, kaa nekaa lapa specializeejas uz tekstiem, bet nu tas Metal Storm likaas tik eerts un paarskataams. Ai ai, ku nesmuki! Salikushi lielos kvantumos, bet nav ne pirksta pakustinaajushi to visu no saakuma paarbaudiit.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas