Naave
0
Kaada attieksme pret naavi? Nemaz nav bail nolikt kerzus? :D
Kaa gribeetos nomirt (uzspraagt, sariities kaut ko, noshauties utt.)? Vai tie kuriem vairaak death metaals pie sirds tagad ir lielaaka izpratne par naavi un kaa (ja ir) mainiijuses attieksme? teema plasha :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Man loti ir bail nomirt,mums taksh visiem,ja taa labi padomaa ir tik iiss muuzjs!!
0
nav bail no nāves..tik gribētu mirt nevis tgd un dēļ kkādas stulbības,bet normālā,godpilnā nāvē,kad būšu kko dzīvē sasniegusi..vai arī vecumdienās nolecot no tābrīža augstākās būves pasaulē..tas tā.. =]
0
nu i na itkā jau es ar ka uznāk melnie muldos ka gribas mirt utml muļķības bet kad ir nācies patiesi nāvei acīs ieskatīties kaukā visa gribēšana pāriet vēl jāpaspīdzina šī pasaule ar savu klātbūtni
0
www.rigaslaiks.lv/article/default.asp...
Kam nav slinkums var palasīt "Pazušana: Žaks Deridā" par viņa pirmsnāves domām
0
Laiku pa laikam te uzpeld tēmas par nāvi. Kā dzīvot? Kāpēc dzīvot? Kā nomirt, vai vispār mirt, vai varbuut tomēr atrast jēgu... ko lai saka ja tev gribas tad mirsti vien, ja negribas vai bail tad dzīvo nost, bet var jau buut ka taa nmemaz nav, var jau buut ka par nāvi vajag parunāt un vēlreiz parunāt....

P.S Verbālā caureja man bija te piemetusies, piedodiet....
0
Nāve..... tas nav nekas baiss. Tas ir skaisti(zināmā mērā). Ž. Deridā ir labs autors. Tikai grūti izprotams. Nupat rakstīju nelielu eseju par kādu citu viņa rakstu. Galva sāpēja pamatīgi :)
0
Kapee gribi mirt? Vai nav nekaa dziivoshanas veerta? Miiljotaa cilveeka deelj vien gribas dziivot. Gribu lai buutu daudz ko staastiit kaulainai ;)
0
nu vakar es saaku domaat par savu vietu dzivee! depresija man ir uznaakusi liidz ar ziemu! bet mirt es nebaidos, ja nospraagshu tad nosraagshu, bail man ir palikt par kropli, vot no taa gan ir bail! a taa man ir liels pofigs! ka vareetu nomirt? nu manas versijas vai nu es nositishos ar moci, mani nositiis kadaa kautinjaa. katra zinja diez vai dabigaa naave!
0
par to ka es kautkad nezinkad nomirshu man vienalga,bet ja man buutu jaapiedziivo kaada tuva cilveeka naave,kursh nenovecuma nomiris,tad gan...nujaa..baigi..
0
Man ir bail no saapeem, ja kaads no maniem miilajiem nomirtu. Man gribeetos mirt pieklaajiigaa vecumaa vienkaarshi aizmiegot, bez saapeem. Mjaa, man ir bail normirt tagad, jo man tik loti patiik dziivot.
0
Man nav bail nomirt! Kāda jēga baidīties no neizbēgamā? Vērtīgāk ir tam paskatīties tieši acīs un uzlikt lielo, ļauno mīksto! Pamattēze: izpildīt savas karstākās vēļmes šodien, jo nezini vai rīt tev šāda iespēja būs! Un tomēr ir jāatstāj kāds mazumiņš vēlmju uz rītdienu, lai pamostoties un saprotot to ka tomēr esi dzīvs, tev būtu ko darīt! Lai nebūtu jānomokās ar jaunu mērķu meklējumiem...!
0
es zinu to, ka negribu mirt nedz tagad, nedzen pec gadiem 10. kad vajadzes mirt tad zinashu, bail vei nee :)
0
Tātad tēzi "dzīvo vienai dienai, jo tā tev var būt pēdējā" daļēji var noliegt! Ir vērtīgāk paturēt kādu 1 vai 2 tālākejošus mērķus, lai būtu pamats dzīvot ilgāk! Vari jautāt "bet ja nu tomēr īsi pirms būšu sasniedzis mērķi nomiršu? Kāda mērķim būs bijusi jēga?" Tā, ka tu vismaz pēdējās sava mūža dienas būsi pavadījis ar kādu mērķi, ar kādu iekšēju jēgas pārliecību! Un tajā brīdī kad būsi miris, tas tevi vairs neuztrauks! Tevi neuztrauks vairs nekas! Apsolūtais miers!
0
UN BEIDZIET IKDIENĀ GOTOTIES PAR NĀVES DOMĀM! TAS KA TU PIEŅEM DOMU KA KĀDREIZ JEBKURĀ GADIJUMĀ MIRSI, NENOZĪMĒ, KA TEV KATRU DIENU JĀDOMĀ "ES MIRŠU, ES MIRŠU..." UN NAV JĀSPREDIĶO: "nāve, NĀVE, NĀVE UBERALLES!"
0
Naave - tas gluzhi vienkaarshi ir dziives turpinaajums, dabiska lieta. Nee, es nebaidos no naaves, arii negaidu to kuru katru mirkli. Noteikti negribeetu nomirt kaa daarzenis (piesleegts sisteemai, pilniibaa atkariigs no apkaarteejiem), gribas mirt veel ar speeku sevii.
Vareetu sasniegt pensijas vecumu un liidz dziives beigaam dziivot Aljaskaa.
0
kas tur ko gototies.bija man taada jauka "rozaa" blondiiniite kura popaa urbaas, stundu kraasojaas, solaarijaa gaaja utt. kaadu dienu es vinjai teicu "nafig tev to vajag-taapat kapaa beigu beigaas taarpi tavu max factor nograuziis". buutu juus vinjas seju redzeejushi kad to pateicu. taa arii taas attieciibas beidzaas bet nenozheeloju. reizeem ir jauki taadus mazpaziistamus pinkus sagruziit un tad paveerot vinju reakciju, pietam ja vinji tevi vaaji paziist ;)
0
/me nemirstiiga
0
Mirt tas ir tikpat dabiski kaa piedzimt!
0
un jaa es gribeetu lai mani peec naaves noteikti kremee,ko dariit ar pelniem gan veel paspeeshu izdomaat.
0
Nu ta mirstiet ar'! Kā smejies.
0
nu es ar gribu lai manu miesu kremee! ka sensenos laikos! tas buutu jauki!
0
to jau nemaz nevar zināt vai nāve ir pāreja citā dzīvē
0
Es gan savaa isajaa muzinjaa esmu veelejies mirt, reizeem uznaak sajuuta ka sheit nav taa iista vieta kur atrasties.
man liekas ka naave gan ir paareja citaa"dimensijaa". ir radiem gadijies(kuri nelieto) narkotikas) ka pa nakti kaads aizgajies no radupulka atnaak, neko nepasaka un aiziet. laikam pie sevis sauc, ciemos uz neatgriesanos
to irena: nemirstiigi jau esam, tikai tuvinieku un draugu sirdiis peec aizieshanas
0
Naave ir tikai jauns cels, kas ejams mums visiem!!
Ja buutu taada iespeeja gribeetu nomirt kaa karaviirs ar zobenu rokaaa, bet galvenais buut tam gatavam!! Es no naaves nebaidos, jo no vinas taapat nav iespeejams aizbeegt!!
0
Kad es miršu, i es būšu
Velēniešu godiņā.
0
No naaves nevajag baidiities.Senlatvieshi nebaidiijaas no naaves, driizaak uztveera kaa tasiniibas dievieti, jo pret visiem attiecaas vienaadi.Atshkjiriibaa no Laimas, kura leema katram savu likteni.Ar kristietiibas ienaakshanu naave tika padariita baisa, slikta.Bet patiesiibaa mees baidaamies no posma pirms naaves, saapeem, slimiibaam.Jo, kad tu buusi miris tev viss buus vienalga.

Sometimes death is better...(Beseech)
0
kljuuda - taisniibas
0
Nespēju iedomāties situāciju, ka esmu mirusi. Droši vien tādēļ, ka neesmu bijusi patiešām beikta. Kamēr nebūsi nomiris, tikmēr Tev par nāvi nav vērā ņemama viedokļa! Un tas ir tikai normāli..
0
Visam savs laiks, īpaši par šo "personu" nedomāju!
0
Fuu, pretiigi, kaut kaa shii tema galiigi nesaista, paaraak labi kerzi lai vinjus noliktu
0
Kameer buus alus, buushu dziivotaajs
0
Cilveks piedzimst lai nomirtu, (nevis lai kaut ko paveiktu labu un skaistu vai ari preteji, mums ir dots noteikts laiks un katrs vinu iztree ka velas) bet katra ta Dzives diena sastav no neizbegama atliksanas..
No naves nav jabaidas,
Baidas tikai tie nomirt kam kaut kas seit ir palicis svarigs, vai kaut kas nepabeigts...
0
Cik skatos sadaļā Vecums, visi šeit esam salīdzinoši zem 50 pat zem 15 un jau gribās mirt? Ka šādu sadaļu sāk veidoti, par veļiem gan vajadzētu aizdomāties, bet ne jau tādā līmenī es gribu mirt tā un tā un varbūt savādāk... Nelaimīgi ir tie cilvēki, kuri dzīvo ar moto, lai katra diena būtu kā pēdējā, cik daudz atmiņu un asaru no sevīm un citiem tiek rauts, ka pat prieks tik tāla zeme, es domāju tos cilvēkus, kas no sirds tā tiešām dzīvo nevis banāli atbild, kad nav ko atbildēt, kaut gan nereti gan saka ar tādu domu, ka tā ir skaistākā diena mūža, muļķīgi, uzdodot jautājumus kaut vai tai pašai Maks Faktor lēdijai, ja viņai tāds moto būtu, tik pat muļķīgu grimasi laikam rādītu, jo seklums un aprobežotība, pilnīgi žēl tos nabagus, ja tik būtu muļķi...
0
Esmu egoiste,bet es negribu mirt!Gribu dzivot,lidz man apniik!!!!
0
Kāda jēga mirt?
0
Sinigunde: "Ar kristietiibas ienaakshanu naave tika padariita baisa, slikta."
Tā nebūs gan.
Kristietībā nāve ir tā, kas atbrīvo cilvēku no šīs grēcīgās un pasaulīgās dzīves, kur visapkārt ir sātana kārdinājumi (droši vien arī tā Sātana, kas ir šajā forumā). Kristietībā miesa ir dvēseles cietoksnis. Šī profānā dzīve (laicīgā)ir tikai pārbaudījums, lai nopelnītu savu pēcnāves dzīvi, kas arī ir īstā dzīve. Vienīgi kristietībā ir aizliegts izdarīt pašnāvību, jo tā ir nostāšanās pret Dieva gribu. Stulbi, vai ne?
0
Jaa, stulbi.
Nu, es biju domaajusi mazliet citaadaak.Viss mistiskais, savaadaakais un neizskaidrojamais, ko vareetu attiecinaat arii uz naavi, izraisiija kristieshiem bailes.Ar naavi vinji tachu arii sodiija.Es runaaju tieshi par viduslaikiem.
0
Mans subjektīvais viedoklis: Kristieši baidījās no nāve, jo nebija tomēr pārliecināti uz 100%, ka tāda Dieva valstība pēc nāves ir! Ta viņiem bija tikai cerība, jo cilvēka instinktos ir ticēt kautkam tikai tad, ja esi sev to pierādījis gan idejiskā līmenī, gan faktuāli vai arī materiāli! Ja viņi būtu par Dieva valstības esamību pārliecināti, tad pieņemot kristietības "patiesību", ka miesa ir dvēseles cietums un ka tu dzīves laikā pelni savu vietu līdzās ak "varenajam Dievam", tad jau viņiem no nāves nebūītu ko baidīties...!
0
Turēšos pie banālas atziņas / nostājas - parādiet man Dievu vai pasakiet viņam lai viņš man atmet vismaz meilu, tad viņam ticēšu! :P
0
arhiivs eku nostaajaas augstaak par cilveekiem, jo vinjsh patiesi zin!!! Pieluudzam arhiivu!!!
Muusu arhiivs debesiis... Visuvarenais Arhiiv, es veelos velosipeedu Ziemsveetkos! Nu plzzzz arhiiv! Aamen...
0
???
0
Ja tas bija sarkasms, tad dabūsi savu velosipēdu... :D Ja ne - tad kautkā man neliekas ka es uzrakstīju ko tādu, kas mani nostādītu augstāk par citim!
0
Protams tas bija sarkasms :P Vienk. dzirdot kaadu zinam visu par Dievu - es uzskatu vinju par dievu, jo tikai Dievs zin ko vinjsh domaa! (tas akal savdabiigs joks)
0
F
nu,jaa mani daudzi uzskata ka esmu saatane iista!
Bojaaju dziivi....
0
If you should die die in winter...
0
Nu ja - lai būtu Sātans! Uh - kruta! Ja sātans kādu dienu ar mani izdomās parunāt, dos kādu ziņu par sevi vai vismaz uzpīkstinās, es viņam noticēšu....! Savādāk - beidziet viens otram bakstīt sejā kautkādu mistiski safabricētus tēlu savas nostājas, pozas vai vienkārši izrādīšanās pēc! Davai dzīvosim savu dzīvi šeit - reālajā pasaulē - dzersim alu, mīlēsim sievietes, gūsim zināšanas.... Tas kas būs pēc tam, būs pēc tam! Tas mūs patreiz neskar! Tāpēc beidziet GOTOTIES vai Baušļoties un vienkāši aizejiet uzpīpēt, jo galu galā vēl esam miesiskā būtībā un spējat to vēl izdarīt...! :)
0
Man jau satans tikai iesauka,no skolas laikiem!!!Nevajag jau domaat uzreiz ,ka gots vai nez kaads!Teake it easy!!!
0
take it heavy :))
0
eu gotika tu esi bikinj jokaina! kursh gribes iet uz berem ziemaa! man piemeram tracina beeres ziemaa! vienmeer auksti un pretiigi! un veel tas beru vaditajs/a tik ilgi runaa! skultee piemeram ir taada debila vecene kas runa tik gauduliigi ka gribaas vinjai iemest ar kautko, bet aiz cienjas pret aizgajeju nevar :(
0
vispaar ,kas shitaa par tizlu teemu????:]]
man liekas katru otro dienu te ir teema,kuraa iesaistiita ir NAAVE-wouuuuuuu baisi sametas:]]]]]]
0
vampir, tu neiebrauci prikolaa un nezini Wumpscut.Man arii riebj ziema, beeres, kapi utt.
0
Vampirs, lai tak mirst ziemā. Tik lai neaizmirst norādīt lai viņas līķi paglabā līdz pavasarim. :)
0
Sinigunde, ko tu muldi? Kristietība nāvi padarījusi baisu???? Tieši pagāniskajās tradīcijās nāve bija kas baiss un drūms. Kristietībā vispār nāves nav.
+1
Sinigunde, ko tu plāties ar savu nezināšanu? Runā par lietām, par kurām neko nopietnu neesi mācījusies.... viduslaiki..... ha.....

Bet par nāvi

Tas ir tikai mirklis. viens mirklis un tad viss top skaidrs. nav baiļu. nav asaru. ir tikai miers. kluss miers. neviens vairs neko nejautā, nepieprasa. ir tikai kluss miers. so, die in desolation.....

0
Cik labi ja kāds jau ir miris un var pastāstīt kā tas ir :D
0
Cik labi ja kāds jau ir miris un var pastāstīt kā tas ir :D
0
Cik labi ja kāds jau ir miris un var pastāstīt kā tas ir :D
0
Edenbeast, es neplaatos ar nezinaashanu.Es esmu maaciijusies ljoti daudz un zinu, ka pagaaniskajaas tradiicijaas naave nav bijusi ne baisa, ne druuma.Taa ir senlatvieshu dieviiba.
Ja tu uzskati savaadaak, taapeec jau nevajag noniecinaat manas zinaashanas un uzspraagt.
Vai tu esi studeejis kristietiibu, ka visu tik labi zini?

Tu tieshaam zini, kaa ir, kad nomirst? Wow
0
runājot par wumpscut varen labs industriālis it sevišķi albums embryodead bet ne visi var zināt wumpscut, kā nekā šeit nav industriāļu lapa
0
naave, bez saapem un cieshanas, bet tika tas attiecas uzi aizgaajeeju nevis uz tiem kas bija vinjam apkaart un gaaja kopeju dziives celju..
0
patiesiibaa mees esam peedeejie egoisti ja beerees mums ir skumji jo mums ir skumji SEVIS DEELJ, jo mees jau to cilveeku neredzeesim un MUMS vinja pietruuks.Bet reizeem kad ir reaali smagi tad gribas sev galu pielikt bet ne jau visi to speej un arii nevajag :)))
0
Edenes nezvēr (Edenbeast), par kuru pagānu tautu Tu runā, kura padarīja nāvi basu? Pats nelien lietās ko nepārzini, ja senlatvieši viņu padarītu baisu, tad to neapdziedātu, ka vecajiem vēl daudz skuju vietas kapos, bet jaunajiem nē.
0
Bet, ja par nāvi runā, tad filmas Spoks laikā uzzināju, ko interesantu par klīniskajām nāvēm, mans vecaistēvs tādu vienreiz piedzīvojis, labi, ka tomēr palika vēl šai pasaulē, bet kad viņš esot saļimis un jau pie tēviem gandrīz gājis, viņš esot juties kā tādā lielā gaišumā, nesaprazdams, kas notiek un kur atrodās, jo viss šķita tik reāli it kā nekas nebūtu noticies.
0
Kristieši nāvi padarīja baisu, lasot nāviniekam tukšus, garus gairlaikojošus stāstus, ieturot 40 dienu sēru un valkāt melnās drēbes.
0
Jebkuraa kultuuraa kaada cilveeka naave tiek personificeeta ar sevi (ja nu es vairs nebuutu, ja vairs neko neredzeeshu shausaulee)
0
Mirušie nerunā!
Viņi ir pārāki par mums, jo zina, to, ko mēs nezinām. Kā ir būt beigtam zina tikai viņi. Protams, ka kristietība un tml. arī to sakām zinām, bet kā lai viņiem tic, ja es pat neticu viņu reliģijas pierādījumiem?
0
Ei nu, f, tu tiešām gribi teikt, ka bomžatņiks ziliķis kas nosalis un nosprādzis kādā no tām aukstajām ziemas dienām ir pārāks par mums? :)
0
Es domāju, cilvēki baidās no nāves, jo tas ir kaut kas nezināms, neizpētīts.
0
Pagān, ej ieskrieties. Es zinu, ko runāju!
0
Un kristietību, dārgā Sinigunde, es pazīstu labi. Neizskatās, ka Tu būtu kaut ko mācījusies, ja vari tik analfabētiski spriest. Bet es neko nevēlos uzurpēt. Lūdzu, ticiet kā vēlaties.

Šis ir mans pēdējais koments par reliģiju. Vairāk neteikšu neko, tāpēc, ka šeit tikai noliek un muld, bet necenšas veidot toleranci un adekvētu, pieauguša un izglītota cilvēka, izpratni. Fare thee well....
0
Esmu slims tapēc tagad negribu skriet, vēlāk ieskriešos, bet arī tev nenāktu par ļaunu ieskrieties! Un es arī zinu ko runāju un rakstu!
0
Edenbeast:
''Tas ir tikai mirklis. viens mirklis un tad viss top skaidrs. nav baiļu. nav asaru. ir tikai miers. kluss miers. neviens vairs neko nejautā, nepieprasa. ir tikai kluss miers. so, die in desolation.....''
Kaads negrib man paskaidrot,kas tas par MURGU???

0
Interesanti kur parādās tas miers kad tev kāds no muguras ar cirvi mugurā baksta. Nu jā varbūt ja tu no lodes (vai jebkā cita) mierīgi guli uz zemes un noasiņo tad ir zināma skaidrība un asiņu peļķe arī noņem bailes.

Runāsim atklāti nomirt bez sāpēm miegā ir labākais vispār uz ko var cerēt cilvēks.
Pats gan neesmu miris (kā te viens otrs) bet man liekas ka pārējās nāves ir ellīgi nepatīkamas.
P.S.
vārds ellīgi nenozīmē "o baigi kruti".
0
Ehh, Edenbeast, labāk nerunā par reliģiju, jo Tu nosauc cilvēkus par analfabētiem vēl lāga neiesaistījies diskusijā.

Pēcnāves dzīve tiek apskatīta visās man zināmajās reliģijās. To cik ļoti cilvēks sēro pēc aizgājēja ir atkarīgs no pieķeršanās tam, nevis pēc tā nēsā tu kaklā krustiņu ar mironi vai nē.
0
Graveworm no When Daylight's Gone - Awake Thy Angels Of Sorrow
man šīs dziesmas noskaņa uzsit tādu nāves ainu nu tādu savā veidā skaistu un skumji biedējošu
0
Gandrīz ikviena pagāniskā reliģija(arī senlatviešu) ticēja pēcnāves dzīvei, tāpēc deva aizgājējiem līdzi visādas lietas, kas aizsaulē varētu noderēt. Ir gadījumi, kad ir apglabāti kopā divi cilvēki, piem. jauna sieviete ar zīdaini- acīmredzami abi miruši radībās- lai māte varētu audzināt bērniņu. (Man bāliņis jauns nomira, Veļos ņēma līgaviņu) Senie latvieši ticēja, ka arī pēc nāves turpinās dzīvošana, līdzīga līdzšinējai, un no tās nebaidījās, dainās piemēru ir daudz. Kad kristieši aizliedza glabāt savus aizgājējus senajās kapusētās, aizliedza dot līdzi lietas, aizliedza zemliku (veļu) laiku, viņi kropļoja ļaužu dabisko nāves uztveri, palicēji jutās vainīgi, ka savu radu aizvadījuši bez pareizās attieksmes, bez noderīgām lietām, bez pienācīgā goda un pieminēšanas.

Varbūt atkārtošos, bet es kristietību uzskatu par NOZIEGUMU PRET CILVĒCI! Es uzskatu, ka reliģija, kas piezīdusies tik daudzu cilvēku asinis un asaras, nevar nest ko labu, tā joprojām ir pilna ar šīm bēdām un ciešanām.
0
Lūsi, es tiešām gribi teikt, ka "bomžatņiks ziliķis kas nosalis un nosprādzis kādā no tām aukstajām ziemas dienām ir pārāks par mums", jo nav svarīgi kāds cilvēks ir bijis dzīvē, bet tas, ka viņš ir beigts, viņš zina, vai pēc nāves kaut kā ir, vai nav. Domas par to, kas būs pēc nāvi, maina attieksmi pret dzīvi, pret to, vai kaut kas ir grēks, vai nav.
Arī es kristietību uzskatu par NOZIEGUMU PRET CILVĒCI, jo tas pārveido dabisko cilvēku par vienu lielu vainas apziņu, turklāt vēl visu ķermenisko pasludina par grēcīgu.
0
Un uz Ziemassveetkiem kristieshi paliek jauki un labsirdiigi.Liekuliiba.
0
pilniigi piekriitu Lūsim un Sinigundei!
0
jā kā lai tu zini precēt to meiču vai nē ja nav izprovēta pirms kāzām
0
Naave ir lieta kas princiipaa vel taa pa iistam nav izpeetiita. Psihologgiska tieksme sevi nogalinaat, aiziet dabiigaa naavee, vai kaa citaadi beigt dziivi ir katra cilveeka liktenna peedeejais punkts, bet to kas buus peec tam, mirushajaa pasaulee, neviens nezin...tikai nomirstot mees uzzinaasim kas tur iisti notiekas, bet eh kaa to negribas...
0
O, johaidi, te bez Ph.d. graada filosofijaa vai tamlidzigas zinaatnees es pat neuzdrosinos ko bilst...
0
Naave kaa bildee, domas
0
piekriitu, te lielaakaa dalja izrunaajas analfabeetiski. var jau buut, ka juus zinat, ko raxtat, to jau juus daraat pie pilnas apzinjas, bet zinaashanas vajadzeetu paarbaudiit pirms kategoriskli sludinaat tumsoniigas iedomas. par religijaam... pastudeejiet nopietni vairaakas un saliidziniet...simbolus un teelus, nevis tiishupraat paarprastu textu. un vispaar, vai juus esat paarliecinaati, ka tas, ko redzat, dziive ir reaala? peec tam var domaat par naavi. ja tu te esi vieniigais, pastaav iespeeja, ka esi nermirstiigs, bet citu nav bijis vispaar. beeres ziemaa, taa ja.
0
un luusha texts par bomzi bija zemisks...
0
Es jau vispaar esmu zemisks radiijums, kaa jau no zemes naacis. Par zemi arii palikshu.
0
a ja shita ir perfekta vieta
0
nu un kur ir kads taads pats pimpis ka es kursh shodien sez majas, ja ta padoma, reali tikai huskvarn'a, skyforger's un human ground, nu ja disease vel, a par ko tad 10 ls, nu laikam par to brivo dabu, :((((((((, ja es te vienakrshi muldeshu, jaiet uzpipeet, nu ei tu kas ari ezh majas un kasi kuli naac uzpipet
0
man liekas latgales alus vinesno sliktakajiem, ja nsekaita lachu, nu piekriteeji, davai davia, sarosas, augury tu neko nerubi
latgales pats labakais, davai uzduriet mani, aiziet
0
tu seedi aaraa piemaajas zaaliitee eenaa un juuties tik labi, un tad neviljus galvaa uzpeld atminjas no pagaatnes par visiem tiem pashnaaviibu sviestiem, cik labi ir apzinaaties, ka tu tomeer esi un ir jeega dziivot tikai shaadu reto mirklju deelj, kad sajuuties dziivs. bailes vai nebailes no naaves, tas viss liekas bullshits, kam nodoties taadaam domaam, ja shobriid juutos tik labi un rokaas ir veess alus...
0
aamen
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
Viskas