Kā visforšāk svinēt dzimeni?
0
Sveiki! Kā jūsuprāt varētu visforšāk nosvinēt dzimenīti?!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Ag dies' Kristy! Tu nevari vienreiz aizvērties ar savām pokemoniskajām tēmām un nepiesārņot forumu? Paskaties kaut vai uz savu valodu! "Dzimenīte", "forši" bļe! Nav īstā vieta, kur meklēt tautu priekš "barbecue" Piņķos vai tml. - šeit gandrīz neviens nav tavā vecumā(vismaz garīgajā noteikti ne). Un beidz izdomāt jaunas tēmas - nevienam tās nav vajadzīgas!
0
kudar, nu ko tad tik agresiivi? Buutu labaak beernam ieteicis ko praatiigu:)?

To Kristy:
savaac Cannibal Corpse fanus, smekleejiet normaalu vietu, salaadeejiet maggiitii CC albuumus, sapeerciet paaris kastes alinnus un lieta dariita!
0
No saakuma vajag kaartiigi izkaarniities. Peec tam paluudz lai tavs draugs iestumj tev dibenaa sljuuteni un pielaizh ar uudeni. Atkaarto proceduuru. Peec tam seko anaalais sekss un izlijushaa anaalaa shkjidruma izpeete. Vari to apeest. Vem kakas, kasi dibena caurumu. Ir tik daudz iespeeju. Un CC nomaini ar Anal Cunt un dziedi liidzi.
0
Tas saucas - man ir gore humora izjuuta!
0
Tas saucas - neuzdod tik stulbus jautaajumus.
0
Tas saucaas slimiiga fantaazija. Nesen viens cilveeks staastiija, kaa vinsh notuseejis nedeelju kopaa ar slimajiem metaljoriem... iisti iebilst vinjam nebija ko. Var jau buut ka kau kas taads ir redzeets kaadaa klipaa, bet ja tas ir fantaazijas auglis... nu veciit, par taadu fetishu laikam pat dzirdeejis neesmu (lai arii kaa buutu ar taam salkanajaam teemeem).
0
nu protams, no aamura neko citu nesagaidiisi kaa vien CC, CC, CC, CC.... :D
2 Kristy: a kaa pati veeleis taa arii buus visforshaak... vareetu padomaat citiem ljauzhiem vienmeer viss ir forshaak ij ta jaasvinm kaa citi...
0
To Fauns:

Uz stulbiem jautaajumiem atbild stulbi fauni!
0
Hellhammer: :DDDDD
0
Yeah:)
0
Tas par tām fekāliju izdarībām vairs nu nemaz nav asprātīgi...
Fauns = Klauns.
0
Nu jau tu saac man glaimot. Redz aamur, es saprastu tavu prieku par gjeniaalo joku, ja tu pats nepiedaliitos stulbu jautaajumu atbildeeshanaa. Skatos, shii lapa ir izsmelta, un juusu jeeliibas taapat. eh...
0
:)
0
nabaga Kristy gribeeja uzzinaat kaa visforshaak nosvineet savu dzimeniiti, a ko juus te?..
0
Jaa, te skarbi iet, bet samierinies Kristy, tāda ir dzīves realitāte...
bet ko ta var teikt, tavs jautaajums tiesām ir diezgan stubs...
0
Stulbs vai nestulbs! Puse teemas te ir sviests! Cilvex gribeja tikai da prikolam uzzinaat citu domas par dzimenes svinessanu un viss!
0
Taisi kaadu teemu gribi, novediis pie citas teemas he he!

Taa vinsh i, vajag uztaisiit forumu, kursh ietvertu plashu tematikas loku, lai nenovirziitos no teemas!

Vislabaak, svineet savu dzimeni ir pie dabas, vai ja veesaaks kaadaa uudens tornii ar dziivo muuziku, nav jaabuut muuzikai agresiivai, galvenais lai no dveeseles un miesas taa tiek radiita! Un paarsimts draugu uzaicini un vienkaarshi baudiet dziivi, kameer to veel var, jo realitaate ir druuma!
0
to Black DATA: varbuut pastaasti ko tuvaak par to nedeelu. Nebiju domaajis ka shadas izdariibas ir populaaras mataino viduu, nav jau slikti tikai nevajag parspiilet un padaudz agresiivi iztureeties (tas atiecas uz mazgadiigajaam, toposhajaam bargajaam kundzeem. )
0
Mjaa.. diezgan nekonkreeti esmu uzrakstiijis komentu. Tur staast bija taads, ka visu shito nedeelju shis skatiijies visaadu galjinieku klipus (veel bez dzershanas), nu un atlodzei filmu par teksasas cilveekeedaaju gimeniiti. Paaris klipi esot bijushi dazhu gudriishu izklaastiitu jeeliibu liimenii. Visas detaljas nezinu, jo runaajaam mees par to pie galda.
0
Par to, kas ir slimiiga fantaazija, tev labaak apskaidros Hellhammer. Es domaaju, vinjsh sheit ir lielaakais Gore/Porn/Grind pazineejs. Pastaigaa pa netu un pacholee taadas grupas kaa Anal Bleeding, Cock And Ball Torture. Tad tu redzeesi, kas ir slima fantaazija. Mani teksti jau veel taada romantika vien ir.
0
Vechi, kas ar jums? Visi taadi rozaa palikushi?
0
Ssoreiz man Tev tikai jaapiekriit:) Nu vienreiz esi traapiijis 10niekaa! Vesals es tiessaam neesmu, ja godiigi tad apseets un slims maniaks! Bet ko dariisi, kaads nu kurss ir:)
Cock And Ball Torture ir tiessaam labs.
0
Neuzskatu sevi par labaako, bet tikai par maniaku, kam taas lietas nezeeliigi interesee.
0
Tiiri interesanti dzhekinji ir Last Days of Humanity, labu laiku atpakalj dzirdeeju vienu sho gabalu izlasee, un nu dzirdeeju albumu. Visai interesanti un ar visu
0
pretiigumu
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas