Audiofiiljiem: dzelzhi
0
es taa sen jau biju ieplaanojis uzjautaat pie kaadas aparatuuras tad metinaam?man Sony STR495 resis + Panasonic S35 ar 192kHz/24-bit Audio D/A konventieri un divaam technics 100W akustikaam (pagaidam :)+ audio signaals caur optisko laazeri.
p.s.negribu te izlekt vai lieliities vienkaarshi ja ir kaads audiofiilji te tad buutu interesanti kaadu audiosisteemu ir izveeleejushies vinji un kaada buutu vinju sapnju sisteema.starpcitu ELKOR servisa centra priekshnieks man teica, ka cenu klasee liidz 300 LS nav labaaku akustiku par Radiotehnikas jaunievedumiem (ekvivalentas un kvalitaates zinjaa sliktaakas bet ar brandu(JBL, Canton) maksaa saakot no 400ls...)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Mājās pie parasta veca Radiotehnkias ražota pastiprinātāja, ir arī priekšpastiprinātātājs... bet labu nekāda, tikai vairāk vadi tiek izmantoti he he, pie divām 90W, bet normāli pastūzim viss kas vajag - tonis un bass, protams skaļums un balanss, bet skaņa man patīk. Mēģinājuma telpās, kā kur īpaši necenšos iegaumēt aparātus...
0
Man vienkaarsh datora speakers "Hercules XPS 2.100 silver" 35W Subwoofer un 2x12.5W Satellites. Jauda pilniigi pietiekam istabai, paliek pat paari:) Vispaar shitaas tumbinjas mekleeju ljoti ilgi, veikali ir pilni ar nekvalitatiiviem suudinjiem, tachu Hercules ir labaakais, ko var atrast pa nieciigu cenu (~Ls45).
0
radiotehnikas pastūzis, 2 divdesmitpiecnieces un ne īpaši labs cdroms. jāmaina :)
0
Parastais aareejas TV mono pastuziitis(pasdomijas laiku) :D
0
Sven 5.1 ar sabaa iebuuveetu pastuuzi. sabs 36W + 5X18W. veel pa leeto piepirku old skaljrunjus taadus kaa agraak bija vecajos kino. bet tie jau neko daudz nedod aaraa (tikai 18 W).
0
gribeetos kaadreiz naajkotnee vinila atskanjotaaju nopirkt un pielikt pie resha 5.1.buutu interesanti :) un tad buutu jeega dabuut taas jaukaas plates un pakaifot...
0
Man pašlaik stāv nenormāli mēslains platenieks par pastūzi, kurš baro pārīti sešdesmitnieču. bet nu gadījās ievērtēt Mackintosh (nekāda sakara ar kompjiem) 400w pastūzi kopā ar Norsk Audio tumbām... Hell yeah!
Ja runā par sapņu sistēmu, man kaut kā iepatikās divu Walrus monobloku sistēma, bet tādām lietām ir arī attiecīgs ceņņiks :)
0
Par Radiotehniku piekrītu tas ir varen labs bet es kaukā to pastipruli nosvilināju un 1 30w tumbu arī tagad iztieku ar Krievu sūda Vega 10 y 120 c[laikam nemāku lasīt slāviski] un kaukādas mistiskas "miera laiku" 15w vai 25w tumbeles vispār skan tīti labi ja datorā ekvalizeri pareizi saregulē bet basi gan debīli
ja gribas kauko vacu tad kasete darbojas no Ukraiņu Hota mp 220 c platenieks gan labs radiotehnika bet slinkums lūrēt ciparos un vēl ir pussprādzis Orbita lentinieks un otrs kas nesprādzis neatceros nolauzta tā daļa un pazaudēta kur rakstīts
secinu ka es kā īsteneam proletārietim pienākas dzīvoju laikam vēl tajos laikos piekāst man tos ķīniešu un eiropiešu aparātus.
0
Bleakness:man ar 1 reiz nosvila pastuuzis, gandriiz maaja aizdegaas, aizkari nodega pilniibaa ;D
0
man arī datoram skaņas karte ir piedzīvojusi līdzīgu likteni pagāja gads kamēr izdomāju ka var salodēt
0
muuzika prasa upurus (kartes un aizskarus ;)
0
nepaardziivotu, ja man kompis nosviltu..buutu cepts pingviins iekshaa :D
0
:D
0
Mājās po esmu reti, tāpēc neklausos, darbā lietoju ausis, bet mašīnai tikko pasūtīju 2x Pioneer TS-G1348 skaļruņus (lēti, bet puslīdz normāli) un drīzumā taisos iepirk Kenwood maģīti ar Mp3, lai nav jāmudās ar audio diskiem. Kakaini, bet max, ko es varu atļauties! Nākotnē plānoju iepirkt normālu pastūzi un sub-wooferu.
0
visai prasts Denver muuzcentrs. Nav diezko advanceeti, bet vismaz skan!
0
Uz kompja man ir divas 35W tumbinas, bet centrinam esmu veel piesleedzis vienu vecu Radiotehnikas tumbu!! Maajai pilniigi pietiek!!
0
man ir taads Sony kosmiska dizaina muz centrs ar divam pa 100 tumbaam. ir jau labi, piektaaa staavaa dzird, ir naakushi lamaaaties., vieniigi neka nesanaaak pareizi taas izvietot, lai buutu ideaali ar skanju...
0
To mairita
iesaku akustikas atdaliit apmeeram 4 metrus vienu (muuzikas centriem kopaa saliktas tumbas skan galiigaa d****) no otras (japiepeerk laikam garaaki vadi-elkor centraa ofc audio vadi saakot no 50sant/metraa) un tam Sony ja ir balance opcija tad pavisam labi (attieciigi uzstaadi 4m).Jo akustikas buus aukstaak, jo telpiskaaka skana buus (gaumes lieta), bet jaaskataas arii no telpas lieluma.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas