MERRY FUCKING CHRISTMAS
0
kas tie par tizliem sveetkiem un nahuj taadi vajadziigi??? taas jobanaas davaanas var davinaat kad grib, kam grib. pieriities arii var taa pat bez iemesla. Nahuj veel kau kaadus tur Ziemassveetkus vajag???
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
saproti, šie svētki ir ljoti liekulīgi. Protams, ka daavanas var daavinaat visu laiku, tikai dažiem indivīdiem uz Ziemassvētkiem liekas, ka dāvanas ir kā grēku atlaišana :). Īsumā, kristiešu un liekuļu svētki.Un, ja labestību izrāda tikai Ziemassvētkos, tad tiešām nah vajag!
0
Zaaliishu pacinjas veljas pa gaisu
seetaa naak narkass ar daavanu maisu!
atnaaca nolika priekshnamaa kluci,
aizgaaja izdraast kaimunju kuci!!!
0
jā. dabūju stāvēt pusstundu rindā, lai nopirktu piektdienvakara aliņus, jo masas tā iepirka paiku, it kā karš būtu sācies. pilni rati ar saldumiem, omg.
0
Nez..man patīk tā sajūta, kad ziemsvētkos varu aizbāst vaiģeļus ar pīrāgiem. Oj, sēžu ar sāpošu punčāru, drīz sāks iedarboties štovētie kāposti.
0
bet visus tos piiraagus un kaapostus tu vari riit arii taa pat!!! ja kas...
0
Kā tad!! Pašam tad jātaisa! Tu māki to visu sačiņīt? Zini es neesmu diezko labs pavārs! :P
Priecīgus ZSV ļaudis!
0
ej dirst.
0
priecigus jums, visi neapmierinati un saruktinati, dieva dela Jeezulinja, musu pestitaja dzimshanas dienas svetkus... :DDDD
0
A kaapeec ne shodien tomeer? Vai taadeelj, ka vienam kraaninjam dzimene es atteikshos garshiigaam vakarinjaam? Redz, pat sanjeemu kartinju no kautkaadas gjimeniites, uz kuras rakstiits..un sveetaa beerna tuvumaa mums gribas labiem, miiljiem buut. Ak, cik aizkustinoshi :)))
0
Mr. J. Has been re-BORN!
0
Es ZSV svineeju 23. ar draugiem polshu un metaalu. A vakar bija tikai pieriishanaas gjimenes lokaa.
0
a man ziemassveetki shogad nava jo ir jaastraadaa man taa kaa padomju laikos kaa iistam proletaarietim bet vakar gan sanaaca smuki sadzerties visaadus alkoholus
0
viela paardomaam.cik stulbi ir buut saprotosham un miiljam tikai reizi gadaa kautkaados religjiskos sveetkos.ko juus,cilveeki.shaadi nu mees ejam postaa.par pasaules nelaimiigajiem un vientuljajiem mees atceramies tikai tagad,ja vispaar atceramies.tad jau tie ir civilizaacijas ljauniibas sveetki,simbols muusu stulbumam.
0
un arii- ja kaadu neapsveic sveetkos tad tew visu atlikusho gadu jaaklausaas paarmetumos par to, liidz naakamajos z-sveetkos tu tomeer kaut ko vinjam uzdaavini. un tad atkal kau kas naw taa kaa vajag!
un par to pashu kristus dzimshanu- kur tam visam ir pieraadiijumi??? ok, biibelee taa raxtiits, bet taadas biibeles jau var uzraxtiit nezin cik un nezin kaadas. ja tajos laikos buutu bijis kaadaa graamataa raxtiits ka muus visus radiijis kaads urla, tad tagad mees varbuut svineetu citus sveetkus. tas viss ir kaarteejais cilveeku izmurgotais sviests lai tikai tiktu sew pie kaada labuma!!!
0
klusa nakts svēta nakts
nepatīk tā man
labāk lai visu nakti
metāls apkārt skan
0
Patriots
Es sho dziesminu pa radio dzirdeeju!:)
Ai nu ko juus pukojaas!!!Lai tak vientieshi svin savas kristus buushanas!Man nau nekas pret shiem sveetkiem-Neuztveru tos kaa kristus dzimenes svineeshanu,vienkaarshi jauka diena,kad tev kaads kaut ko uzdaavina,skolaa skolotaaja ieliek pa balli augstaak,jo ir tak sveetki!Var arii jauki pieesties-maneejiem neiestaastiisi ,ka zvs svineet nevajag!
Vieniigais,kas man kaitina ir taas garaas rindas un dziedoshie bazniicnieki,kas staigaa un dzied!:)
0
Bet k tad ar to 7+seli par to ka visiem itkaa jaapiedod tas man visvairaak iet uz nerviem
nemuuzam netiaos piedot paraadu bijushajam priekhniekam un viena ukrainju un 1 baltkrievu izcelsmes urlu izdariibas vienaa stroikaa
satikshu - padariishu aukstus
0
kjiiseli bij domaats man tilde nokaarusies
0
nu moins.. visi ziemassvētkus uztver vai nu kā kristišu svētkus, vai arī, kā izdevību pierīties. Ziemassvētki ir pagānu svētki - saulgriežu svinēšana, gada tumšākā nakts, un īsākā diena. Ir tak mežonīgi daudz superīgu tradīciju, kuras no mūsu senču senču laikiem godāt un kultivēt. Holivuda ar savām pliekanajām ziemasscētku filmām ir aizmālējusi acis visai pasaulei ar īsteni amerikānusku ziemassvētku uztveri, blja es neciešu šo zemi, kurā nav ne kultūras, ne mentalitātes.. Blje, bet kā visi idioti uz vinju tiecas - degradēties.
0
Shii nejaukaa X-mas diena ir garaam.Ja nejauc iekshaa kristietiibu, tad shiem sveetkiem nav ne vainas.Bet viss ir atkariigs no taa, kaadaa atmosfeeraa tiek svineets, ar ko, kur utt.
0
Ziemas saulgrieži ir 21. decembrī, nevis 24, 25 vai 26
0
sanaak ka kristieshi ir atpalikushi un slaavu krusta kalpi veel jo vairaak jo vinjiem vispaar kautkaadaa janvaarii bija
0
Jaasaka gan, ka muusdienaas Z-sveetkiem ar kristietiibu ir mazs sakars. Pirmajaa plaanaa ir Santa Klaus un kaa jau mineeja Aklaa_niere, tad jaapateicas par to ir amerikaanjiem. Santaklaus ir kljuvis par pateereetaaju sabiedriibas priesteri un antikristu vienaa personaa. Vai tas ir labi vai slikti? - Tas jau ir attieksmes jautaajums.
0
Matainajiem dāvanas nes Lauskis! Zinkā, viņam tur nevajag nekādas krāsniņas un skursteņus, viņš ar cirvi izsit logu un ierāpjas iekšā (dažkār izgāž durvis). ja bērniņš tur slikti uzvedies un nav atstājis lauskim alu, tad ar cirvi mugurā! Vienīgi viņš tai vienā vakarā paspēj tik pāris mājas apciemot, jo aizlej mūli un pēc tam vēl ilgu laiku vazājās, stutēdamies gar māju sienām un taisot troksni.
0
jaa, tas taa vareetu buut Kraft!!! =)
0
Kas attiecas uz kristieshu Ziemsv.- pilniigs ignore no manas puses.
Man ir mani pagaaniskie Saules atgriezanaas sveetki, ko arii centos svineet.
0
Microsoft Christmas alert version 2.0 X
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~...

Christmas is coming!
_______ _______ ________ ________
Accept? Block? Ignore? Abort?
~~~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~~~ ~~~~~~~~
0
Uninstall...
0
:D
0
Charmed69 un līdzīgajiem.

Kristiešiem ziemassvētki ir kristus dzimšanas svētki. Dāvanas tiek dāvinātas, jo tur tie 3 kas viņi tur bija ieradās pie Jēzus ar dāvanām - tāpēc itkā dāvanas jāsaņem esot ziemassvētku rītā.

Latviešu valodā Ziemassvētku nosaukums nesatur kristus vārdu, un tie ir bijuši ziemas saulgrieži (neiešu atkārtoties). Un par dāvanām runājot, ja nav uzbrucis vecuma marasms, tad liekas lasīju, ka letiņiem ar bija kaut kas līdzīgs apdāvināšnai, bet tieši z-s vakarā atšķirībā no kristiešiem. Jā, un pantiņus šķiet kristieši ar neskaitīja.

A santa klauss šķiet ar bija kaut kāda dievība, nedaudz citā formā protams. Varbūt kaut ko jaucu, bet nu ar kristietību nu viņam noteikti maz sakara. Ja kādam darīt nav ko, var netā pameklēt.
0
Santa Klauss ir lidz nepazisanai transformejies Sv.Nikolass, kurs pirms cikturtiemgadsimtiem klainjoja apkart ezelisa mugura un palidzeja nabagajiem, atdodams savu pedejo kreklu, par ko ari tika ieskaitits sveto karta. Un tad nezcikturtosgadsimtus velak vienam milosam vecaakam prata ienaca spidosa doma- Ziemsvetku rita nolikt davaninu savai mazajai, nespetnajai atvasei, un pateikt, ka to noliciss Sv.Nikolass par labu uzvesanos. Un taa tie rati aizbrauca- ari parejie milosie vecaki saprata, ka tas ir lielisks veids, ka berninjus piespiest but paklausigiem(vismaz decembrii).

Musdienu Santaklausa teelu- bardains, apaligs vecuks ar sarkanu meteli un raksturigo ruukja cepuri- esot radijusi Coca-cola(ta vismaz kaut kur lasiju).

Interesants paveids ir Ged Moroz, vinju lielaas slavu tautas gaisakie prati ar pasiem vien zinamu logiskumu salaulajusi ar Sniegbaltiti, kapec- tas lai paliek noslepumaa un degviina tvaikos tiits..
0
Par latviesiem- Ziemsvetku veciitis un eglisu izcirsanas tradiicijas Latvijaa esot ienaakusas tikai pirms nieka 150 gadiem, taa luuk.
0
Lauska teorija labā
0
savā veidā arī lausks izpaužas ar saviem sala efektiem cērt tā smagāk rokās man māju būvējot, bet ja iedzer tad ir mierīgāks
0
hmmm,...Ziemassvetki...cit... isbesi ta ka vemiens nak,ka piemeram sogad!!! blaviens,es tak teicu bralim ka es nopirku vol.3:(The Subliminal Verses)-ne,vins panem un noperk velvienu,labak butu nopircis kadu veco Slipknot albumu!!! sasodits,atkal bus jakraj nauda lai nopirktu kadu sakarigu mantu!!! kads zin,vai vecie Slipknot albumi maksa 13ls vai vairak??? protams neskaitisim Mate.Feed.Kill.Repeat.,jo lai to nopirktu,man laikam butu jasak stradat...
0
Zsveetki, jauks pasaakums dveeselei, nav jau uzreiz jaaskrien un jaaperk daavanas, kuras aizmirsaas ieprieks iegaadaaties, nav jau visu laiku jaastaigaa apkaart iignam uz pasauli, cik tad var gruziities un breekt ka paareejie kas nezaadjee ir peedeejie.........
0
2 Maggot

Zini internets.
Zini DC++.
Zini Mp3.
Zini Nero Burning Rom.
Zini CD-R.
Zini Marķieris.
Zini pirātisms.
0
enemy

zinu,bet gribu orginalu,gribu dziesmu vardus,negribu but parazits,jo tapat man jau tas visas dziesmas ir no DC++...,bet tomer,...dzeki ir ielikusi daudz darba tajos albumos,tapec ari jaciena vini...
0
jā tie maskās slēptie bļauri nu tiešām bankrotēs no tā ka viena fane legālā diska vietā pirks nelegālu vai pumpēs no globālā tīkla
0
bleakness

nee,nebankrotes...un kapec man butu jaseko vina piemeram??? DC++ taka nevar dabut dziesmu vardus!
0
Nu, ag dies`! www.azlyrics.com var dabūt dziesmu vārdus.
0
Maggot

Zini www.google.lv
Zini Slipknot lyrics
Zini uzspied dajebko kas paraadiisies un bez textiem nepaliksi.
Zini sajuuta ka 1. diena tev i pie datora i pie interneta. >:|
0
kas jums pret ziemassveetkiem ?
0
vairs nekas. tie marasmaatikju liiksmes izpaudumi laimiigi beigushies.
0
>:)
0
man pec pedejas darba dienas aizgaja nopirka visai ggimenei davanaas un aizbrauca prom no Rigas pie ggimenes un visus apsveica un sedeja pie eglites un eda piraagus un piparkuukas! Vai piedodiet, laikam jau IISTS metaalists taa dariit nedriixt?
Visiem - happy brutal New year!
0
klludu lab. komenta pirmajam vaardam - nevis man, bet mans:)
0
Hellhammer:
es arī tāpat, tad jau neesam real "true" ko?:)
0
Hellhammer & beldegir
Es gan ziemassvētkos biju true. Gāju mežā ar lāpu vienā rokā un cirvi otrā. Viss aptinos ar patronu lentām. Skrēju pa mežu gaudodams kā vilks un ik pa laikam nelabi ieķērcos: "Kakas un vēēēmekļīīīīīīī... :D:D
0
Tu negaji ar Burzum lideri (un vienigo grupas dalibnieku:)))) vienaa klasee vai beernudaarzaa:)))????
0
To beldegir

laikam gan! Jo true ir jagrauzz egle, janogalina Salaveciitis un Sniegbaltite.......:)
0
to kk:)
Kā tad:)
0
To Hellhammer: Sniegbaltiite jaaizvaro vai jaasakroplo? Vai abi kopaa? Un kaadaa seciibaa?
0
Ar sniegbaltiiti manis peec dariet ko gribat, kautvai padariet par verdzeni, bet salaveci neaiztikt - vinjsh tak ir metaalists :/ (gari mati, zaabaki u.t.t.)
0
Nu ja, matainais lops alkoholikjis.
0
.. un veel pedofiils.
0
To ~Lūsis~

Tu ruugti maldies!!!!!!!! Ja Tu taa izdarit varetu, tad mums pa cellam nav!!!!!! Es doddu priekssroku egliissu sveccu gaismaa skaisti pamileeties katram ar savu sniegbaltiiti.
0
To Hellhammer!!!

Romanjtiku mums netruukst vai ne?Pilniigi lauzjas uz aaru!:))))

0
Romantika - tas nav nekas slikts.;)
0
To Hellhammer: Nee, es taa ar Sniegbaltiiti izdariit nevareetu, es esmu meitietis.
0
Es tomēr nesaprotu, kāpēc nevarētu? :D
0
Nu nezinu, ar ko tad lai es to Sniegbaltiiti, ar ziimuli, slotaskaatu, vai? Nu jau aiziet perversijas, fui, kauns, ne tam truemetal forums domaats! >:)
0
To tres^

bet kapeec gan ar Tevi taa nevareetu izdariit:D ?
0
Hellhammer, kurš un ko tad? :O
0
Tu sniegbaltiti, es tevi:)))))
0
Nē, tad labāk, tu sniegbaltīti, bet es stāvu malā un filmēju, pēc tam pārdodam materiālu internetā un pa sapelnīto piķi dzīvojam ilgi un laimīgi.
0
he he he, ideja laba:) Bet kaa Tu pafilmeesi? Ar vienu roku gruti kameru buus notureet:DDD
0
Man stipras rokas, trennētas. ;)
0
Kura tad iisti? Ar ko turesi kameru vai ta ar ko...:D
0
Abas rokas vingrinātas pēc dr.Levina metodēm. :P
0
Perfekti, varei staties musu klubinnaa %- ()
0
Sinigunde
Es jau neteicu ,ka romantika ir kas slikts,tieshi otraadi!:)
0
Nu, redzu, ka naakamie Ziemassveetki jums abiem jau ir saplaanoti! >:) Bail domaat, ko Lieldienaas dariisiet ar Lieldienu Zaki. :)))
0
Zaķis ir ejoša ideja! Paldies! Ja gribi padalīsimies peļņā! ;P
0
atkal te nauda prātā pa citu ko nespējat domāt
0
Nu pag, tad jau man ideja jaaregistree AKKA, lai vareetu es ar` lielo piki smelt. >:)
0
To tres^

lieldienas tuvojas, vajadzeetu plaanu un idejas, ko ar zakki un vinna olaam izdariit.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas