Metaala softi???
0
Gribeeju uzzinaat vai eksistee kaada laba vairaak uz metaalu orienteeta komponeeshanas programma vai arii ir tikai kalbasniku softi?Buutu baigi noderiiga...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ritmus var visādus sataisīt arī uz fruity loops kautgan tas skaitās primitīvs variants kautkāda skaņa ne tāda
bet no gudrākām progām nekā nejēdzu
0
Vislabaakaa komponeesanas programa ir ziimulis, dzeesgumija un apnurciita nosu liiniju lapa- viegli, leeti, vienkaarsi, mazliet nostalgiski un senatniigi romantiski. Prieksrociiba- galeejas radosaas kriizes gadiijumaa ir iespeeja viegli un finansiaali nesaapiigi atvieglot nervus, dusmas izgaazot uz to pasu ziimuli, dzeesgumiju un nu jau daudzkaart apnurciito nosu liiniju lapu.
0
bet ko darīt ja notis nejēdz???
0
Nu, tad nekaa. Tad atliek ilgoties un tiekties. Es atkal programas nejeedzu. :)

0
Nu man bez noshu zinaashanaam sanaak kautkaads shizo industrial
0
native instrumental guitar rig- diezgan laba proga, jāsaka ka šai progai priekšrocība ir tā, ka ir ļoti lielas izvēles iespējas kā iespēlēt ģitāru, dažādi kombiki, pedāļi utt. vajadzīgs laiks lai piešautos pie šīš progas bet es esmu apmierināts
0
nedomāju gan, ka ar softu tu uzcepsi daudzmaz normālu metālgabalu. tuci-buci gan vēsi.
0
www.guitars.ru/words/boss.html...
Šitais gan izskatās pēc mantas!...
0
Roof ko tu īsti gribi?
Progu uz kuras ar peles klikšķiem var uzburt gičas zāģa zīdaino skaņu vai tu gribi iespēlēt ar jau reālu giču iekšā un saliekot varākos trekos izveidot ilūziju par varākģitāru bandu? vai kā?
0
Enemy
Es gribeeju progu kuraa var komponeet metaalisko roku no A-Z un kur ir ne tikai gichas bet arii bungu drive, bassenes utt un kur var piesleegt mikji un taa lai to visu radot beigaas var iecept diskaa un buut laimiigs :) Liidziigi kaa Reason softs tikai metaalam
Ja kaadu taadu softu zini tad es buuti baisi pateiciigs ja tu man pateiktu kur un kaa var vinju dabuut

BigUgga
Jaa vecais es to apzinos un taadeelj arii jautaaju vai ir metaaliskaa roka softi :)
0
Lai arī kā tie datori būtu sadomāti dzīvu ģitāru imitēt nesanāk vienmēr tai kompja skaņai kautkāda debila pieskaņa
0
Tiesi taa, maaksliigi veidota muuzika arii skan maaksliigi.
0
ehhz...
es sadomaju ritmu uz bassa
iedrukaju to ieksh gp4, piedomaaju veel ko citu ar bassu! tad bungas
paklausos ka vinjsh anali izklausaas! un tagad ir jakjeras lai to visu ierakstiitu ta kartiigi! tam es izmantoshu magix samplitude! man tik interisee ar kuru progu var nomali imitet bungas?
0
Ir taadas progas kaa Cubase vai Cakewalk...

Tajaas var itkaa pats bez dziivaas gichas ar peliiti rosiities bet var arii ar dziivo iespeeleet un tad salikt kopaa. Piepist klaat bungas un gatavs. Vispaar es domaaju tieshi Cubasi jo ar Cakewalku es iisti nerubiiju apieties. Protams galvenais jautaajums ir par gichu. Ja gichas nav, tad iespeeja uztaisiit to skanju ar datoru ir visai neciiga. Sanaaks taads pavaajsh pop & rock. Zato ja gicha IR, tad vajag veel tikai Soundforge (veelams 7.0), kuraa iespeelee ar gichu un tad tur apstraadaa. Tad jau apstraadaatu skanju ieliek kaut Cubasee, tur pietaisa bungas un IR!

Ceru ka mans bezjeedziigais teksts paliidzeeja.
0
Jaa, Cubase tieshaam rullee. Uz doto briidi normaali nokrekota ir otraa versija - Cubase SX 2. Ar sho progu var izmantot visus zinaamos VST pluginus. Prieksh gichas labaakais ko esmu atradis ir RealGuitar, tas ir akustiksaas gitaaras emulators. Skanja nav atskirama no iistas gitaaras, tur ir visi skrip, skrap u.t.t Rakstam muuziku MIDI formaataa un palaizham to caur RealGuitar. Pats neesmu meeginaajis, tachu teoreetiski to signaalu var arii palais caur visiem distortion efektiem un skanjai vajadzeetu buut labai. Vieniigi izpaliks Palm Mute, jo RealGuitar tas nebija iekljauts. Naakotnee RealGuitar plaano izlaist versiju arii prieksh elektriskaas gichas.
Veel ir taads Virtual Guitarist uz 3CD, tachu neieteiktu. Tur gan ir diezgan pasmagas gichas iekshaa, tachu prieksh normaalas muuzikas tas nederees, jo ritms ir statisks un tur neko nevar mainiit.... Virtual Guitarist iesuukaa.
0
enemy
jap, paliidzeeja gan!paldies!aiznemshos no choma gichu taa kaa viss buus o.k.paldies veelreiz
0
Cannibal Corpse un blue rullee
0
Es kautkā no tā cubase galīgi nekā nejēdzu man pa sarežģītu
0
IMHO Sonar (agraak saucaas Cakewalk) ir ljoti eerts softs rakstiishanas padariishanaam. uzliec tempu, ieraksti gjitaariiti un peecaak vari klaat komponeet visu ko vien sirds veelas, kaut simfonisko orkjestri ar 666 bundziniekiem;))) nedaudz pachakareejoties bungas var pietuvinaat dziiva izpildiijuma skaneejumam. peec tam apstraade, mix un albums gatavs;))
www.cakewalk.com/ tur arii padomi kaa chakareeties ar bungaam. gjitaariites draivam gan vajag kaadu praatiigu plug-inu pamekleet, jo, pa taisno no pedaalja rakstiita vai Sonar draivu izmantojot, tai buus smirdiiga skanja.
bet, ja interesee kaa izklausaas caur kompi maajas apstaakljos rakstiitas dziesmas tad netaa var samekleet muusu pashu ZX Spectrum demo ierakstu - sounds like shit! tomeer dzhekiem zhetons par ckakareeshanos.
0
Ja jeedz noshu garunus, tad ar gp4 var uztaisiit jebkuru ritmu un jebkuru breku bungaam. bet ja taa sajeega par garumiem ir maza vai nav tad ir diezgan sarezsgjiiti vispaar kautko uztaisiit. Par skanju varu pateikt tikai to, ka gichas skan debiili. Bungaam diezgan normaala skanja.
0
vispar soundforga var panaakt taadas gitchas zagja sknjas ka nemaz neliekas es kadu stundinju paseedeetu un to gitchu kas ir cubasee uztaisiitu par diezgan sakariigu ka skanees ka metaals pats to esmu kaads paris reizes jau veicis
0
krbsrs ir taisniiba! tur var feinu ritmu uztaisiit un bungas skan labi! bet gp4 var izmantot vienigi lai sacereetu meslus un patureetu atminjaa! peectam ir jaspele pasham iekshaa! jacer ka brachinjsh atrak dabus gichu, varesim ko kopa valet iekshaa :)
0
Es domaaju, ka tos softus var izmantot tikai lai paarlabotu taas vietas, kur kaads albuuma ierakstiisanas laikaa ir nolaidis greizi.

nevaig perfekti paarzinaat notis lai sacereetu melodiju. pietiek ar muzikaalo dzirdi(ja taada ir) visu dziesmu ar bungaam un basu tacu grupa sacer kopaa? vai ne taa
0
Kaa ta iisti ir? Vai ta metaalaa nekaadas notis nepieraksta? A kaa peec gadiem atceraas kaa speelet? Nav tak jazzz kur laizh nahujul.
0
Es domaaju, ka tad, kad kaada jau populaara grupa grib uzspeeleet vecos gabalus, vinjiem atliek vien i-neta pamekleet fanu sarakstiitaas tabulaacijas, un tad jau viss atkal iet uz prieksu! >:)
0
Es neieshu nemaz lasiit shito idiotismu. Gribeeju tikai pateikt - ja tu gribi atrast progu, kuraa no A-Z neattejot no kompja uzcept metal - aizmirsti par to. Gjitaaras partijas tev naaksies ierakstiit pasham, a paareejo, kur tu saliec, tam vairs nav noziimes, vai tas ir kalbasnjiku vai kaads tur softs. Nomaini samplus un i viss.
Kaa kaa pieraksta, tabos saraksta. Ja ir ieraksts, tad kaadas vispaar probleemas, paklausies un atsvaidzini atminju. Cilveekam tas bumbulis starp pleciem uz kakla nav tikai cepures neesaashanai.
Nu luudzu, neesiet tik fekaali!
0
Fauns
ko tu vienmeer tesies iekshaa ar saviem eerglja izteicieniem?Tev kaut kaada grind paaraakuma sajuuta piemetusies?Ja man vajag taadu softu tad taa ir mana dariishana un es paprasu normaaliem cilveekiem lai dod padomu un to ka gichas partiju ir jaaiespeelee pasham es pats labi apzinos pietam uz gichas arii veidoju saakuma materiaalu.Nafig shitaa lekties es nesaprotu
0
peek peek (dzirdi kaa taalumaa piiles smej?) Grind paaraakuma sajuuta, kas tas taads? Tu maz pats saproti, ko tur murmulee? Uz taadu sviestu mana reakcija ir nemainiiga jau kopsh sevi atceros.

"Es gribeeju progu kuraa var komponeet metaalisko roku no A-Z un kur ir ne tikai gichas bet arii bungu drive, bassenes utt un kur var piesleegt mikji un taa lai to visu radot beigaas var iecept diskaa un buut laimiigs" ------ ko tu saproti? par kaadaam gjitaaras partijaam ko tu saproti? Kas tev ir? Skaidri un gaishi pats rakstiiji - no A-Z. Nav idiotisms? Piedod, ka naakas tevi taa saruugtinaat, bet ir. Seedeesim maajaas pie kompja un cepsim augshaa savu metal blici neko nedarot, kaa tikai spaidot podzinjas un klaviatuuras? Uzrakstiisim komandu - man luudzu gjitaaras solo, un softs uzgjenerees mums forshu soljnjiku, ko ne? Nu doma jau nav peljama, protams. Meek meek.
0
P.S. cik tu esi maigs... mmm...
0
Un no otras puses, kaapeec jaadara taa kaa visi? Katrai lietai ir savi plusi un miinusi. Ja taisa grupu, kuraa katrs piedalaas radoshajaa procesaa, tad taa paarveeshsas par kompromisu maakslu. Kaapeec radot muuziku buutu jaareekinaas ar ciitu veelmeem?
Ja jau reiz kompjuutertehnika ir taa attiistiijusies, neredzu nekaadu iemeslu vinju neizmantot.
0
runa ir par to, ka vinjsh runaa par neiespeejamaam lietaam. Nevar tikai spaidot podzinjas dabuut augshaa metal un i viss, tas tehniski nav iespeejams. Jaa var dabuut aaraa smagu elektroniku, bet taa buus un paliks elektronika, nevis metal. Un ja meegjinaas iesamplotu gjitaaras akordu vai noti maaksliigi slidinaat shurpu turpu, taa buus porgnograafija. Un mani eergliskie grind-paarakumiskie vai kaadi tur teksti izspiedaas taapeec, ka cilveeks pirms pakustina smadzenes, teshaas pa taisno iekshaa sheit un saak uzdot uzjautrinoshus jautaajumus.
0
Fauns
nee, nu tu esi totaali sick persona
man ir viens choms kursh ir ar mieru meeginaat paliidzeet ar gichas iespeeleeshanu un taalaak es savas idejas varu apstraadaat kompii KAMEER NAV ATRASTA PILNSASTAAVA GRUPA.pietam ir jaaizmeegina kas kaa skan vismaz atuveni lai saprastu pie kaadaam vadliinijaam taalaak pietureeties un ko mainiit!Softs ir nepiecieshams lai pilniibaa uztaisiitu vismaz paaris dziesmas un saprastu, kaa vinjaam buutu jaaizklausaas grupas sastaavaa
Tas ka nevar uztaissit metaalu uz kompja ir daudzmaz skaidrs un nav vajadziigs kaut kaads eerglis lai to pateiktu.Patiesiibaa pat nevajadzeeja taadam duckmancer kaut ko izskaidrot jo visaa visumaa tavs monoliitais viedoklis man ir pie kaajas
Aaamen
0
Nu tad beidzot tu saac runaat kaa cilveeks, nevis pauts. Un atbilde ir iisa. Jebkaadaa programaa, kuraa var ierakstiit, tu vari to izveikt, un tev nav jaameklee kautkaada mistiska metal proga. Kautvai tai pashaa soundForgaa vari ieteest, ta kautvai windows sound recorderii. Ieraksti savas divas vai 3 partijas, palasi helpaa, kaa samikseet tos celinjus, vai atsevishkjus failus un i viss. A ko tev veel vajag? Bungu partijas? Nu ja tev tas ir grupas vajadziibaam, tad bungas pieshtukos bungotaajs attieciigi savai prasmei un chaklumam, kaa arii taviem ieteikumiem. A ja gribi uztaisiit kvalitatiivu, smuku skanju, tad vai nu saac kraat naudu labai skanjas kartei un apnjeemiigi urbties caur tutoriaaljiem, helpiem un attieciigaa softa forumiem, vai arii atmet ar roku un raksti pa taisno ar visaam snjaakonjaam un gljukiem. Un tici man, ar to tev pilniigi pietiks, ja kaa tu saki, tas ir dziivajai paartaisiishanai. Nu ko tu uzreiz nesaki, kas par lietu. Nee, njemaas kautko apkaart pusnepateemu... Tev vajadzeeja cik? 3 postus, lai beidzot noskaidrotu, kas tev iisti ir vajadziigs un prieksh kam. Kursh te no mums ir diivainiitis?
0
0
peec Fauna profila bildes man liekas, ka zinu kursh ir "diivainiitis" :DDDD
0
Tev ir kautkas pret sievieshu dzimumorgaaniem?
0
Ak mii un zhee, es laikam kluushu par vegjetaarieti:D
0
>Fauns

Tieshi kuri sievieshu dzimumorgaani tie ir? Zini, viss asinjains, un man jau ar` nav gadiijies no iekshpuses redzeet, tad nu netieku gudra, vai taa buutu dzemde ar olniicaam, vai kaa?
0
taa nu ir taa vieta, no kuras mees visi naakam.
Deadfall - jaa, man arii shad tad uznaak uzseesties uz gore dieetas. Peedeejaa laikaa buushu pavisam pakaameejis. Ir taada riebiiga iipashiiba, ka tu zini, ka tuuliit redzamais buus kautkas pretiigs, bet nee, jaaredz. Jaaspljaudaas, bet jaaskataas. Diemzheel ir arii darbiibas, kuru moraalaas degradaacijas liimenis tomeer paarsniedz zinjkaariibu.
0
P.S. es ilgi domaaju, un nevareeju izveeleeties starp stomu un dzemdi. Mediciiniskaas maajas lapas man atgaadina beerniibaa shkjirstiitaas maates izgliitojoshaas graamatas. Agraak vinja bija pediatrs. Sava veida nostaljgjija, tikai pietruukst tas graamatu smaards.
0
Un te nu mees iepaziistam Fauna personiibas maigo un juutiigo skjautni.
0
a vot shitamajaa es galiigi neiebraucu :D metaalsofti noved pie softmetaala
0
Tad jau tu daudz esi dzirdeejis.
0
Veel viens sakariigs forums www.rmmusic.ru/
0
esu gan :) bet par metalsoftiem gan nebija naacies dzirdeet un vispaar pret jebkuriem softiem esmu veseliigi skeptisks jo shaaaaaausmiigi nepatiik vaards SOFT
0
godplayer

es to IMHO sonar meeginaaju dabut oDc bet man vinsh vairaakaart tika bez seriaala nummuriem un Cdkey. Varbuut padaliisies ar saveejo Cakewalk un atsuutiisi uz: trap@one.lv hubu kkuraa es to vareetu dabuut.Thanx
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas