stulbums
0
protams,atvainojos visiem,kuri taa nedomaa,bet man skjiet,ka sheit tiek ljoti akcenteeta alkoholisko dzeerienu lietoshana.man kaa alkohola nelietotaajai ljoti nepatiik visaadi taadi jautaajuminji,piem.kursh alutinsh nu tas labaakais,utt.uc.ar piepiipeetaam koncertu vietaam ciiniities buutu ljoti stulbi,bet ,taa kaa man ir dota iespeeja izteikties,tad nu luudzu-miiljie veidotaaji,juus ljoti labi zinaat,ka te ienaak ljoti daudzas nepilngadiigas personas,kuras bara instinktu rezultaataa visu redzzeeto uztver par veelamo un obligaati uz sevi arii attiecinaamo.varbuut tad uzreiz-kuras cigaretes viskrutaakaas,kura vislabaakaa tochka,kur mentu mazaak?teiciens "metaalisti -dzeeraaju tauta" no parasta aizsprieduma saak kljuut par patiesiibu.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
un ko tu ar to gribeeji teikt? Lai nedzer? Lai nepiipee? Lai nerunaa par to kaa mees tur un tur patuseejaam? Hmmm a ko tad lai dara? slaatus eest? ar sportu nodarboties? jaa varenas izredzes
0
nu kapeec ne?:)
saproti,taa katram sava dariishana,vai vinsh to dara vai neee,man tas neinteresee.
bet man besii,ka te paraadaas tik nepaarspeejami stulbi jautaajumi un temati.alternatiivaa naacija,blja.
----->uz to ko lai darot.nezinaaju,ka dzershana un piipeeshana ir vieniigaas lietas uz pasaules,ar ko var nodarboties.neka cita svariigaaka laikam tieshaam nav.
0
dzert nav normaali,normaali ir nedzert
0
Mhe, pēc pēdējā kodiena esmu nolēmis PĀRTRAUKT. :DDD Nu redzēsim, cerams, ka izdosies. Pietiek. Jāiztiek kaut kā bez šmīgošanas.
0
Un kaa tad atpuusties? mas shito nesprot, labi dzert nav labi, bet visam ir robezas, nav ja jaadzer kaa lopam, bet nevajad jau arii arlielu plakaatu staigaat apkaart un kladzinaat, ka dzert ir slikti! Reizeem iedzert drusku nav ne slikti, ne nosodaami.
----> un par to, ka nav ko dariit tas nebija jaauztver ti burtiski! Take it easy es jau tik drusku pajokoju
0
heh! skatos apolinaria ir ljoti nobazhijusies!

nu principa lidz man palika 18 es kodu ka vells, tagad es dzeru tik ja ir iemesls un ir verts! ta teikt saprata robezhaas! un tu gribi teikt ka tip visi matainie ir nodzerushies lopi? nezinu gan!
0
Es gribu un dzeru tagad uznācis gan ka tikai vīnu agrāk bij tikai alu bet senāk - pilnīgs vajprāts un tā ir katra paša brīva izvēle vai dzert vai nedzert un bara instinktam cilvēks ar daudzmaz jēdzīgu prātu tik vienkārši nepakļaujas
0
Tu varbūt gribēji šeit diskusijas par to, kur tirgū lētāki puķkāposti vai kurā rajonā neveselīgāks gaiss? Tik ļoti, manuprāt, dzeršana un pīpēšana te netiek akcentēta. Teksts par ietekmi uz nepilngadīgiem vispār ir pilnīgs sviests - alkohola un tabakas reklāma ir ik uz soļa un visādu piemēru arī tāpat ka biezs. Galu galā, tāds nu ir hevī mettl dzīves veids, paskaties kaut vai uz Lemmy.
0
Principā, ja runa iet par maziem bērniem, tad taisnība vien ir - tie 14-gadīgie auni domā, ka dzert un pīpēt ir ūber-kruta u.t.t... Bet tik un tā, trūmetālā es, personīgi, nesaskatu nekādu īpašo propagandu. BTW - ja valda uzskats, ka hevī mettl dzīves stils ir cieši saistīts ar alkoholu un cigaretēm (man - Tullamore Dew un Caines), tad ir jāatgriežas pie jautājuma par pōzēšanu. Iesaku visiem uzpīpēt un nomierināties!
0
šitāds topiks - vo tas tiešām ir stulbums!
0
Es nojautu, ka tu esi pastulba, bet tu tachu esi pilniiga laapsta. Tad jau nepilngadiigajiem ir arii ljoti neveseliigi klausiities smago muuziku, jo taa ir pilna ljaunuma un slimiiguma? Man kaa nedzeeraajai nepatiik... un taapeec luudzu protaties.... TU PAR KO MUUS TURI?! Es atljaushos teikt muus, jo domaaju paareejie man piekritiis, taapat kaa es piekriitu ieprieksheejiem. Ak tad nebuutu labi, ja mees apspriestos kaads alinjsh ir garshiigaakais? Miiljaa pasaule, kur tu griezies! Panjem labaak kaa es pashreiz - vakaraa paseezhu pie kompja, iesuucu alinju kaa cilveeks 1reiz pa ilgiem laikiem (Piebalgas kaa vienmeer, mmm...), varbuut iepluudiis tevii kaut nedaudz sapraata, kaut nedaudz cilveeciiga dziiviskuma johaidiiaraaraa. Iesaku tev atveesinaaties ar Teervetes alinju, jo Piebalgas tomeer labaak garsho iesilts. Shitie ultra veseliigie kretiini besii taapat kaa kaapnju telpaa guljoshie siinji.
0
blaaviens, nu par shito es reaali iereecu...
Nah tach... daudzmaz metaalaa ir pienemts dzert, piipeet un kumariit un ir n-taas grupas kas to propogandee
ja te arii naak taadi mazgadiigie, kuri ir tik tupi, ka ieraugot kaada komentu forumaa un tikai taadeelj saak lietot alkoholu tad tam cilveekam ar galvu viss nav kaartiibaa
Tas ka apolinaria nelieto alkoholu ir apsveicami bet navajag te tautu maaciit dziivot un spriedeleet par no zila gaisa njemtaam teorijaam ka kaads te saaks dzert deelj foruma :DDD
reizeem taada sajuuta ka te dazhi cilveeki to vien rib, kaa ierosinaat peec iespeejas skandolozaaku/tupaaku teemu lai sakultu uuudeni un kaifaa peec tam glaastiitu monitoru to visu veerojot.

P.S. sviesta topaa pirmaa vieta garnteeta
0
apolinaria-tu esi extra labeejaa metaaliste :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
0
Es ar nevaru noturēties. Te īsti nevar saprast, besīties vai smieties (vairāk jau rēka sāk raut). Man kā nedzērājai... šito tu sev uz kapakmeņa vari pasūtīt, zelta vārdi. Nu i ko pārējiem tagad darīt. Tos pašus augstāk minētos puķkāpostus iespējams neēd vairāk cilvēku nekā nelieto alkoholu. Un par ietekmi uz pusaudžiem vispār vāks. Moš tev kādu prēmiju bioloģijā vajag, par jaunas sugas atklāšanu - pusaudži bezmugurkaulnieki. Nezinu, vai tu es lāpsta, bet īsti labi ar tevi nav noteikti.
0
Ja nelieto alkoholu - patio vainīga! Negaršo - tad vismaz netraumē citus! Lai dzer!
0
Viss SHITas man atgādina to epizodi no SouthPark par nepīpātāju organizāciju :)
0
hahhaha bibo, pareizi, tur bij veel tas forshais sauklis "butt out!" :DD
0
Lai vai kaa, lietot alkoholu ir kaitiigi. Smeekeet ir kaitiigi. Katrs pats izveelaas kaa bendeet savu organismu. Tiinjiem ieteiktu klausiit vecaakus.
0
Es te vienu dienu pamēģināju nedzert - tas bija drausmīgi.
0
Dzert tachu ir tik forshi :DDD Visjautraak jau ir naakamajaa dienaa, kad pohas mociiti visi baraa liimee filmu par ieprieksheejo vakaru kopaa. :DDD
0
Un beigaas taa arii nesaliimee...:DD
0
Toties kaa var paarsmieties uz jautrajaam pohaam :)
0
apolinaria - ar sirdi un dvēseli iekš true white metal :)))
0
Apolinaria

man liekas,ka tu to visu njem paaraak pie sirds!Man prieks,ka tu ieturi veseliigu dziivesveidu!Bet ne jau visi cilveeki ir vienaadi,tas par taam piepiipeetajaam kafeijniicaam-arii es neesmu iipashi sajuusmaa,bet likums atlauj smeekjeet kafeijniicaas un arii dzert,un iipashi veel tur taados pasaakumos ,kaa smagaaas muuzikas.
Es nezinu,kaa atrisinaat tavu probleemu,peec manaam domaam,tam nau jeegas!Vari iet ar gaazmasku!:))))
joks
0
zheel Apolinariu, par to, ka visi brauc virsuu un par to, ka nedzer. Tas, kursh nedzer vispaar ir nopietni slims, reliģisks fanātiķis vai vienk. pozeris.Kas esi tu, nezinu, varbuut kaut ko piemirsu.
0
Tas kurš nedzer vispār ir veiksmīgi izārstēts alkoholiķis
0
Nu personiigi es dzeru tikai alu un nebuut ne biezi!! Koncertos piemeeram tas ir veids kaa labaak izbaudiit muuziku, kluut sabiedriskaakam utt. Bet tas jau nenoziimee, ka ir jaanodzeras liidz klinkim, viss ir jaadara sapraata robezaas, jo ir tacu taads teiciens- Kas par daudz tas par skaadi!!
0
"Tas, kursh nedzer vispaar ir nopietni slims, reliģisks fanātiķis vai vienk. pozeris."
Tātad es pagaidām varētu būt slims pozeris. Jau kādas piecas dienas. :))) Nu neko darīt, tāds liktens.
0
Gotika arii izceelaas. Shitaas mazaas klukstes mani sajuusmina. Kursh vinjai brauc virsuu par to, ka nedzer? Brauc virsuu par to, ka vinja grib lai mees par to nerunaatu un vinja vareetu justies eerti. Taa, es tagad te atnaacu un luudzu visi tagad dariet taa, lai man buutu forshi. Un tas viss tiek nomaskeets ar kautkaadu mistisku pasaules glaabshanas misiju.
0
es domāju, ka Gotika to domāja ironiski...
0
hahaa, nekaa, es atkal kautko saputroju un ne taa izlasiiju. Atvainojos meitenei. Man ir druumaakaa poha jau 6 stundu garumaa un tas ir stulbums. Taa apolniaria buus uzlikusi kautkaadu laastu. Baltaa ragana. aaaa, galva....
0
Mana nedzeršanas tūre ilga līdz šodienai. He. Miesa ir vāja.
0
Man "nedzeršanas tūre" ilga arī līdz šodienai jeb precīzāk līdz naudas saņemšanai.

P.S. aiz ilgām pēc naudas un priekiem no tās saņemšanas, nācās kādu daļu no tās nodzert.
0
Isteniibaa par to gaazesmasku-nemaz nau tik slikta ideja,un veel pleznas un uudensliideeja teerps...
Vai driizaak skafandrs-100% duumu drodhi!:)
0
Šķiet, tas bija Paradise Lost koncerts, kur varēja vērot cilvēku ar respiratoru uz sejas - acīmredzot tā paša iemesla dēļ :)
0
>Intars:

Ja padomaa, tad nav nemaz tik smiekliigi, varbuut tam cilveekam ir astma, bet uz koncertu tikt gribeeja, ko tad citu lai dara?
0
drugs is bad mkeee, alchocol is bad mkee...
0
Tiešām nav smieklīgi :( Varbūt tas cilvēks pēc tik drausmīgi piepīpēta koncerta aizbrauca ārstēties uz Indonēziju, kur tagad ir ļoti noslīcis.
0
Es jau ar nemaz nesmejos. Turklāt astma ir ļoti izplatīta slimība, tikai daudziem tā piemīt vieglā formā.
0
>Juods: Indoneezijas tropu klimats pilniigi noteikti nav piemeerots astmas aarsteeshanai. Plaushu slimiibaam vislabaak par labu naak meerenais klimats, optimaali- juuras krastaa, kur daudz priezhu.
0
> Intars: Jaa, man tagad astma praktiski vairs nav, un peec piepiipeetiem konchiem nav arii nekaadu komplikaaciju, bet kad 5.klasee saslimu, tad pat vientuljsh smeekjeetaajs kaut cik sleegtaa telpaa izraisiija klepus leekmi un elpas truukumu. Pati gan nesmeekjeeju, bet paziistu dazhus cilveekus, kam astma ir diezgan smagaa formaa, bet kuupina kaa skurstenis.
0
jautaajums cilveekiem kuri vispaar nedzer:kaa pie velna juus uznnemat sskidrumu???intravenozi???
0
arī man ir astma un arī es pīpēju kā padomju rūpnīcas skurstenis un kad sāku pīpēt man tā astma mazinājās bet laikam īstenība dēļ sporta sāka zust
0
Nezinu nevaru piipeet,kaa izpiipeeju vairaak par 3 cigareteem tad vemju!Un ja alutinjsh ir par2 litriem kunjgi vairaak tad arii slikti var beigties!:(
0
Svaks mums tas Saatans, taapeec jau arii kristieshu tik daudz, ka Saatanam speeka nepietiek.
0
P.S.Luudzu neuztvert kaa apvainojumu. >:)
0
Saatanam veel japaaugas - gan dienaas buus lietaskoks, hehe :)
0
Svaks,gan palicis!Jo nau laika pagodinaat alus dievu,jaamaacaas!Kristiesh... ir daudz,jo man ir slinkums-lai tak!Nu Saatans jau iisteniibaa nau nemaz tik mazs...;)
0
garsh un tievs!
0
i viens veids kaa no taas vemssankaites atbriivoties-Trenninjsh-Tr... un veelreiz-Trenninjsh
0
te atkal jaatsaucas uz pazinjaam. zinu vienu, kas treneejas...vemj aizvien biezaak un kvalitatiivak, un no mazaaka daudzuma. driiz varees bez alus iztikt.
0
"driiz varees bez alus iztikt." - un bez aknām arī...
0
Apolinaria- cepuri nost! schis ir bez ironijas, man prieks par Tevi! Varbuut varam kaut ko par dzerschanu sameilot? Jaa, vispaar, luudzu, padod zinju man uz meilu! Paliec, kas esi!
0
aknas, taa jau ir aizveesture...
0
Šitos divus izbanot un apprecināt...
0
Baptistu baznīcā turklāt :D
0
stulbs topic pashaa saknee. dzertr vajag shad un tad. tas ir normali. mans subjektivais viedoklis _ labak piedzertries kaa cuukai (apmeram ka sodien) neka riit shaibas vai pipet huinju. vot shaibas, zale un sprices, biedri, gan nahyj nav jalieto
0
nedzeeraaji.....itkaa jau vareetu iztikt bez, tikai kaapee tas ir vajadziigs.
0
Tas gan, nekas neveseliigs tas nav. Iespeejams, ka tie ultra atturiibnieki ir cilveeki, kas tikko ieshauj vienu alinju, taa uz nedeelju iegrimst bundzhaas. Alkashi patiesiibaa druumaakie.
0
Nu nav jau tie ultra atturiibnieki ar tieksmi uz nedeeljas alkoholismu, Faun, ir vienkaarshi cilveekuu grupa, kuriem vienkaarshi netiik lietot alkoholu un viss. Taadeel viskorektaak buutu neaizraadiit neko tiem, kas lieto alkoholu un otraadi. Ja cilveeks ir pieaudzis un netraucee citus, lai dzer peec savas veseliibas iespeejam, cik nu aknas un kungis velk. Es jau saprotu, ka sheit nedzeeraaja viedoklis ir visai nepopulaars, bet jaasaka godiigi, lai gan neesmu atturiibniece un alkoholu lietoju, tachu jaatziist, ka es negribeetu, lai mani beerni savos apziniigajos (tiinja) gados saaktu regulaari lietot alkoholu, tas nu ir skaidrs. Un ja uzzinaashu, ka mans mazais braalis saaks proveet alkoholu savos dizajos 13, tad vinsh simtprocentiigi dabuus ar naglotu mietu.
0
Tu vinju nogalinaasi? Arpraac, pashas braali!
0
brother slayer Zeme...
0
He, ne praataa nenaak braali likvideet, tikai iebiedeet:)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas