Te nu bija sataņuga Bentons..
0
Pārmaiņas pēc mazliet par mūziku. Tas ir, tfu, kāda tur mūzika... dzeltenīga veļas mazgāšana no Deicide puses, uzzinot, ka Glens Bentons ir tāds pouzeris baigs :))) Gan jau ka pokemons ar'

www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...

(vai ielieniet blabbermouth.net pirmajā lapā)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
taada netiiraas veljas mazgaasana vien i...
0
Murgs
0
Droši vien tā jau arī ir, neies jau Hofmans muldēt, bet es nemaz nebrīnos par šādiem faktiem!
0
"No one said anything about his simulating sex sounds of him getting it in the rear on 'Torment In Hell'. That is why I did not do solos on that record."

:DDDDDDDD

Bet man patiik vecie Deicide albuumi (liidz "Serpents of the Light").
0
NU re, sanāk, ka E. Hoffmans ir vienīgais īsti krutais metaļors iekš Deicide :DDD Toč murgs kaut kāds.
0
Nene, otrs Hofmaņu brālis tak arī ir kruts no visa spēka.

Vislabākais citāts, protams, ir:
I wanted DEICIDE to have a evil video [...] They should have made a killer video, jamming in hell in front of Satan while demons mosh

Otrā vieta:
I never saw him once worship the devil. He was married in a church. It is all a show.

Not that I care, man Dīrsaid un Kanibāļi visprecīzāk raksturo pouzerēšanas (par ko te vairums dikti springst) būtību - muzons viduvējs, ne labs, ne slikts, zato ATTIEKSME! TEKSTI! ES BAIGI ĪVILAIS KRAISTHEITERIS! ES IZRAUJU JAUNAVAS KANTAM ĶESKAS! Un teksti man 12-gadīga līmenī.

Un, tā kā šīs lietas "pārdodas", tad jau muzons nav tik būtisks (galvenais, lai nav galīgs sūc).
0
Un kaads tur briinums? Ir tikai iluuzija par kautkaadu TRUE metaalu. Muuzika ir produkts, produkts tiek paardots, lai labaak paardotu ir shows, mees esam pateereetaaju sabiedriiba, atsevishka specifiska meerkjauditorija un tas arii viss.
0
HAAA HAAAA HAAA!!!
Izeediet dirsu, stulbie TRUE!!! It iipaschi Tu, spraunais klaun Faun!
0
Nu, 1996, Tu sevi tikko atkal apleeji ar dubljiem. Atradis jau nu iisto, kam piesiet paarspiileetu TRUE-ismu. Lai nu kursh, bet Fauns?...Eed pats, labu apetiiti.
0
mjā... 1996 ir kaut kādas dvēseliskas problēmas saistībā ar metālu...
0
...
0
Kaa man patiik, kad man nekas nav pat jaasaka.
0
To Wromg Tale

Uzmanigak ar izteicieniem par Cannibal Corpse. Man liekas, ka Tev draugs nav iisti skaidrs kas ir true un kas nav true. 1) Cannibal Corpse nekad nav likussi iipassu uzsvaru uztextiem un bidijussi tos priekssplaanaa. Vienkaarssi puissiem patik gore lirika un punkts. 2) Viduvejs muzons? Es biju labaakaas domaas par Tevi. Ne nu jaa, ja pats ggitaru rokaas nav tureejis , tad varbut var CC muzonu nosaukt par viduveeju, bet ja ir turejis, tad nu vispar jasak domaat vai nu pats liek uz puseeem SSuldineru (es zinu, ka vinnss bija iekss Death) vai arii otrs varinats - paaraak augstaas domaas vienkaarssi par sevi. Bet runajot par CC muzonu, attieksmi un uzvedibu, paradi man ludzu, kas ir vel lielax true par viinniem? Kam veel ir tik izsmalcinaata death tehnika un prasmes? Vai vinni ir matainos un metal pasauli nodevussi atsskkiriibaa no dazziem vinnu koleeggiem?
Par Deicide man pofig, Scars of the Crucifix ir kruta. Vai vinss skraida ar apgriezto krustu vai nee pa maaju apkaart man nekrata daudz.
0
To 1996

Aizej nu labaak pats izeed kaut ko?
0
To WrongTale

Sorry par klludu Tavaa vaardaa, nebija speciaali.
0
Gluzhi manas domas par CC. var veel piebilst ka kaut kaada tur Truuu EEEvil vai Satanisma vietaa vinji biida savu muuziku. To tad arii cilveeki noveertee.
0
Taa patiessaam ir. Ar savu fantastisko muuziku un vienkaarsso cileeciko attieksmi un savu paarliecibu par death metal vinni bija, ir un buus kings of death metal. Citi var teikt vai neteikt, ka bazzu tikai CC visiem sejaa, jaa taa ir mana miilaakaa banda, bet es arii esmu uzkeeries uz augsaa mineetaas "formulas".
0
to Hellhammer

man liekas jaunie kingi ir bloodbath ne ?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
lash
munky
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
skru (9 gadi)
M (jauniņais)
Viskas