izlasiet šo!
0
www.apollo.lv/portal/articles/392...

Luuk shaadi cilveeki Latvijai ir vajadziigi. Pieminiet vinja vaardus.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Diemžēl, tas neturpinājās tikai 1983. gadā, bet arī vēl līdz mūsdienām, lai gan ielu nosaukumi ir atgūti, Ko? Kas? Krieviski vēl turpinās, un man ar par to ir žēl un rūgtums, tāpēc cenošos netbildēt uz krievisko jautājumu tādā pašā valodā, bet mūsu tēvu - latviešu, žēl, ka ir tik daudz krievu baros, kuri uzskata sevi par pasaules tēviem un visi pārējie ir muļķi un degredāciju dziļumi, un žēl, ka latvieši pēdējā laikā tik maz turās kopā, neesmu nekāds stiprais un cīkstējies ar esmu nežēlīgi maz, bet tomēr, kad pretī nāk viens riebīgs krievs, kurš vēl neapzinās ka viņš staigā pa Latvijas takām, galvu un muguru pret tādiem vajag augstāk celt!
0
Es gribu zinaat, kaapeec Latvijas veestures tik saapiigo laiku- 2.pasaules karu un padomju okupaacijas laiku- skolaas maaca tikai 9.klasee, kad cilveeks jau ir izveidojis savu raksturu, kad sabiedriiba jau iedeestiijusi vinjaa cinismu, kad patriotiskaam juutaam vairs nepaliek vietas, un Latvijas varonju liktenji un paardziivotais vairs speej izspiest tikai sarkastisku smiinu?
"Tas jaamaaca gjimenee", juus teiksiet. Mans braalis uzaudzis padomju laikos, vinjam ir divi beerni. Ko vinjsh tiem var iemaaciit, ja pats no skolas sanjeemis tikai izkropljotu un viltotu informaaciju? Vinja vecaakais deels dzimis 1991.gadaa, laikaa, kad tanki pa Riigas ielaam brauca- tik nesenaa pagaatnee, bet nojausma par taadiem padomju laikiem ir tikai aptuvena, un mani staasiijumi vinjam shkjiet kaa taalas, sen notikushas teikas. Kaapeec jau 5. klasee vinjam skolaa to nevareetu maaciit? Ne jau iekalt gadaskaitljus vai vaardus, bet tiiri taa- informaacijas peec, lai ieaudzinaatu lepnumu par savu tautu un taas paveikto.

Shonedeelj manai klasei bija iespeeja noskatiities veel tapshanas procesaa esoshu filmu par 1940.-56. gada slepenajaam Latvijas atbriivoshanas kustiibaam. Sirmi teevi un maates staasta, kaa toreiz- kad vinjiem bija 14,16 vai 17 gadu- vinjus notiesaaja par savas dzimtenes miilestiibu, par patriotismu, par ceriibas nezaudeeshanu. Kaads viirs staastiija, ka gruutos briizhos luudzis Dievam tikai tik daudz speeka, lai nenomirtu tur- sveshumaa, lai pietiktu dziiviibas kaut liidz Latvijas robezhai tikt, kad tikai galva buutu paari robezhai Latvijas zemee- tad vareetu laimiigs nomirt. Bet kaapeec tikai muusu klasei bija lemts redzeet sho filmu? Kaapeec taada neatsauciiba no paareejo skolotaaju puses? Kaapeec gan ne visai skolai to nevareeja paraadiit? Tad varbuut manam veestures skolotaajam nebuutu jaastriidas ar manas paraleelklases krieveni, kura stingri palika pie sava uzskata- "taada Riibentropa- Molotova pakta nav, tas ir latvieshu fashistu izdomaajums. Njet reformi." Nelabi man paliek no shiis pasiivas valsts un izgliitiibas ministrijas attieksmes.
0
Kosmopolītisms un nākotnes lielā naudas smaka vilina un vēl joprojām liek aizmirst par īstenību, vilina daudzus uz nelietību un māca izskaust patiesību, muļķu vēl ir daudz un līdz ar to tie skrien vai nu naudai pakaļ, kā izdurtām acīm, vai sekli grimst mīlestības mokās nezinot kāpēc, tikai tāpēc, ka tā ir labi. Manai klasei bij Okupācijas muzeja apmeklējumi, gan barikāžu apmeklējumi un 90%, bija dziļš vienaldzīgums, ko stāsta un rāda, kā tādus lopus priecīgi baro, kasa aiz auss, līdz beigos no apgādnieka ar nazi vārīgajā vietā - sirdī...
0
www.vip.latnet.lv/lpra/def...
0
Kas tad nu kompim nepatika, ka galotni nogrieza? www.vip.latnet.lv/lpra/def...
0
default.htm
0
Lūsi, ja vairāk par cikturtiem burtiem tad šis forums negrib turpināt tavu dziļodomu he he, bet iesaku tev ierakstīt, vai nokopēt ar visu jo tad uzreiz parādīsies saite un varēs uzklikšķināt tavā komentārā, bez liekām piepūlēm he he.
0
palasiet par Nacionalistu ieksh www.latvians.lv (23.01.2005 skatiita adrese)
0
Ir jau atshkjiriiba starp nacionaalismu un patriotismu, Ac/Dc.
0
ir gan,tas par to neveeleessanos neko teikt,ir taapeec ka negribam aizvainot krievu juutas(he he)taapee ka ja sie apvainosies daudz kas var notikt.Taapeec to nemaaca skolaas.
0
njaa... skumji lasiit, bet patiesibaa tas pa daljai jau notiek ari musdienaas! no slavupuses musu zemee un no "dizhas maates" krievijas! netaisniiba
0
Muusdienu jaunatne ir saslimusi ar vienaldziibas un pofigisma seergu!! Vini vienkaarsi negrib maaciities veesturi, jo tas redz neesot kruti!!! Nebrinos, ja saaktos kaadas nacionaalas nesaskanas sie dizie patrioti labaakajaa gadiijuma noliidiis kaut kur pagrabaa kameer viss paariess!!! Patriotismi tautaa vajag maaciit nepaartraukti, lai ir taa kaa Ulmanlaiku paaudzei, kas visu okupaaciju un veel tagad ir sagalabaajusi savas patriotisma juutas, jo tajos laikos jebkuru pilsoni audzinaaja par patriotu un tajos laikos augusie krievi veel tagad tekosi un labpraat runaa latviski!!!
0
Pareiz' ka veesturi maaciities nav kruti, kam vajag tos t.s. "skeletus skapii"?? Beerniem jaabuut tikai uz biznesu un personiigo labumu orienteetiem kosmopoliitiem! Dziivosim tikai gaishajai naakotnei, kuru mums saruupeejushi onkulji tur augshaa. :(((((((((

(Bet, ja nopietni, tad neaizmirsiisim arii, ka katrai tautai ir taada valdiiba, kaadu taa pelniijusi. Ko es ar to domaaju??? Pavisam vienkaarshi - kursh no mums nopietni njemas, lai mainiitu situaaciju? Kursh regulaari censhas kaut ko reaali iespaidot? Es, godiigi sakot, arii ne.)
0
Es ticu ja cilveeks censas pilnveidot sevi, izkopt sevii tikumu, godiigi dziivot, vienkaarsi nebuut neattiistiits tizlenis, tad vins jau daudz dara savas valsts labaa.
0
Vairai nevajag braukt uz uzvaras sveetkiem krievijaa!
0
Es ar no saakuma taa uzskatiiju. Vinjas pazinjojums par braukshu man taadas dusmas aizdeva! Bet tagad visi it kaa runaa, ka braucot uz turieni, vinja vares pieveerst Pasaules uzmaniibu Latvijas okupaacijas fakta atziishanas probleemai. Nu redzees, redzees, vai nu kas sanaaks, vai nee. Nav jau teikts, ka vinjai atljaus taa runaat un bojaat krieviem sveetkus.
0
vot ta riciiba par okupaciju no krievijas puses man ar nepatiik :/
0
Mūsējie tur varētu rihhhhtigg ierullēt un parādīt, kā patiesībā bijaun tos lielos kaimiņus apsēdināt un dirsas, vai ne Lūsi!
0
>st.fear:atshujies.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
skru (9 gadi)
M (jauniņais)
Viskas