Tiamat
0
labs doom ne?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
bija labs es teiktu. patīk viņu vidēji vecie albumi "Wildhoney" un "Clouds" - šitie jā, tas ir riktīgi labs doom ar death piesitienu. Vēl vecāks "The astral sleep" ne visai un doom tur ari vēl nebija. Bet jaunākie nepatīk "Deeper kind of slumber" un "Skeleton..." ir baigi garlaicīgie, principā pa vienai normālai dziesmai katrā. pašus pēdējos cd esu palaidis garām, nezinu kādi ir tie
0
Ko??? Doom??? Nedirsiet! Tiamat nav nekāds Doom! Tas ir kāds Gothic nevis Doom! Gribat Doom, tad klausieties MDB, Morgion, Paradise Lost, The Prophecy, Cathedral vai Black Sabbath.
0
nu Tiamat jau ir izbraukushi cauri ļoti daudz un dažādiem stiliem sākot no death / thrash un beidzot ar hvz kā nosaukt, varbūt gothic. Nu vismaz cd "Clouds" es liktu vienā stilā ar Paradise Lost cd "Gothic". vai tas pareizi skaitās doom vai gothic vai doom/death/gothic sajaukums man isteniba ir vienalga. galvenais ka labi skan!
0
Clouds - spārda.
Judas Christ - patīk ir vāji teikts.
Prey - vienkārši mīlu katru noti un zilbi.
0
kautkāda īpaši specifiska noskaņa nāk virsū kad klausās viņu to dūmaino albumu
0
Man Timamat sāka patikt no "Wildhoney" laikiem, pēdējais "Prey" vipār ir vienreizējs albums!
0
Ieksh Judas Christ vinji savu stilu nosauca par doom/death metaalu apvienojumaa ar gothic "to create a more moody atmosphere". Dabuuju vienaa piegaajienaa 5 albumus, visvairaak ieper tas pats Judas Christ.
0
Man no Tiamat patiik tikai 2 albuumi - "Clouds" un "A Deeper Kind of Slumber".
0
Tiamat "Clouds" bija vispār viens no pirmajiem metāla albūmiem, ko esmu dzirdējis un kas man nu ļoti ļoti patika (un patīk vēljoprojām).
Wildhoney un Astral Sleep arī ir baigi labi, Deeper Kind of Slumber - nu tā, ja ir garastāvoklis, tad var, pet viss pārējais, kas no jaunajiem, man pie sirds neiet, cik nu esmu dzirdējis...
0
Tiamat... kaut kas baigi dzirdeets.
0
man akal tiiri labi tiik `deeper kind of slumber` it seviski, ja noskanjojums uz taadiem
0
Baigi patīk tie pēdējie darbi un arī Edlunda šlāgerprojekts Lucyfire. Īsts rokenrols un pamatīga izņirgāšanās par pasauli; apburoši.
0
Jē, lusifair nav slikts, ja piever acis uz J.Edlunda kunga brrrriesmīgo akcentu, kurš it sevišķi uzkrītošs ir tieši turtan.
0
Manuprāt, arī tas viņam tīri šarmants :)
0
nezinu vai Edlunda k-ga akcents ir šarmants vai nē, bet fakts ir, ka izskatās viņš pēc baigā luņa
0
Apbriinojami dzilsh un plashi pamatots viedoklis shoreiz no Slayer puses.
Taa jau ir - dazhs arii savaa lunismaa ir lels, cits pat savaa gudriibaa - zaabaks.
0
Lucyfire skaitaas shlaagerprojekts? Buusim zinaat, pirmoreiz noklausoties, praataa gan vairaak naaca cits vaards - disko.
0
vienigais ko esesmu dzirdeijis ir wildhoney, neko sliktu nevar teikt (pec vokala atgadina vairak therion pirmos diskus, tads aizsmacis, dziezgan ipatnejs.) man liekas vispar wildhoney ir tads labs 90to vidus parstavis lai tiri rodas izpratne par to laiku un atmosferu. Tomer Death dooms mana izpratne ir vairak ka esoteric, tas man liekas interesantaks.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
nerve
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
skru (9 gadi)
M (jauniņais)
Viskas