Aborti
0
Mana klasesbiedrene taisa zinaatniski peetniecisko darbu par abortiem un kautkur atrada Dr.Dan Diculencu (Ginekologs no Berliines) rakstiito:
"Maza beerninja nenotikusii saruna ar maati...
1.janv. Shodien mani vecaaki miilestiibas vaardaa ieluudza mani shajaa dziivee.
15.janv. Manas pirmaas arteerijas saak darboties, un mans mazais kjermeniitis attiistaas ljoti aatri.
19.janv. Man jau ir maza nutiite.
21.janv. Mana SIRSNINJA jau pulsee.
28.janv. Manas rocinjas un kaajinjas ir paaugushaas. Un ir tik jauki taas pieraut pie kjermenja.
18.febr. Man ir mazi pirkstinji. Un driiz ar tiem es speeshu kaut ko sataustiit, sajust.
19.febr. Tikai shodien mana maaminja saprata, ka esmu sheit.
20.febr. Urrraaaaa!!!!! Es zinu, ka esmu maza meiteniite.
24.febr. Visi mani kjermenja orgaani ir attiistiijushies. Un es speeju sajust.
3.marts. Man ir izaugushi matinji. Es esmu skaista.
5. marts. Man ir acis, kuras jau speej saredzeet, lai gan plakstinji veel ir aizveerti. Driiz es redzeeshu. Redzeeshu savu lielo, miiljo mammu, pasauli, kas ir ap mani.
16.marts. Mana sirds pukst. Es juutu un esmu LAIMIIGA.
17.marts. Shodien mana mamma noleema...mani NOGALINAAT."

Ko juus domaajat par abortiem un sho nenotikusho sarunu?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Te forumaa bija teema par abortiem. Atkaartoshos un veelreiz pateikshu, ka tas ir spekulatiivs savaarsmojums. No taa teksta vajag iznjemt aaraa visus ES, MAN, ZINU u.t.t, jo taada ES nemaz neeksistee shajaas embija attiistiibas stadijaaas. Aborts ir taspats, kas izopereet aklo zarnu.

Domaaju daudz vairaak pirms naaves vareetu paastaastiit mazi kakjeeni, kurus sliicina... vai arii dziivnieki, kuri tiek nokauti apeeshanai.

Moraalaa divkosiiba.
0
piekriitu deadfall'am,personiiba veel nav izveidojusies,taa kaa par izrautu zobu es paardziivotu vairaak
0
Tak nesāksim šito debīlismu vēlreiz!
Bigij, dzēs ārā!
0
Viirieshiem nu gan par sho teemu nebuutu pamats taa izteikties. Juus nezinat, kas jaapaardziivo sievietei, un nekad arii nezinaasiet. Protams, ir jau taadas, kuraam tas ir kaa zobu izraut, bet vairums to ljoti paardziivo- tieshi gariigi, ne tikai fiziski. Un taa kaa es ticu dveeseles esiibai, tad ticu arii, ka dveesele atnaak tajaa briidii. kad notiek olshuunas apaugljoshanaas.
0
mees tiessaam nekad nebusim sievietes,un abortus netaisiisim,bet ne mums tie aborti bijussi, ne mums par tiem spriest,ssito topic vajag dzeest aaraa!
0
dzelzsgriezeejs(, Tu runā tā it kā šeit nebūtu sieviešu. Jautājums. Vai savai meitenei Tu liktu pārdzīvot kaut ko tik riebīgu?

P.S. Basteta, dzimumu nevar noteikt tik ātri. Turklāt Tur ir aplūkots ļaunākais variants, kad aborts tiek veikts pēdējā brīdi. Tas noteikti NAV ginekologa rakstīts un ja ir, tad es pie viņa savu mūžu neietu.
0
Taa ir taada pati emocionaali iebiedeejosha un didaktiska propaganda, kaa taa kas maaca miileet savus melnos un dzeltenos braaljus, kuru tavaa apkaartnee nez kaapeec peekshnji kljuvis tik daudz. Aarezemees taada ir visur - televiizijaa, radio, sabiedriskajaa transportaa, uz plakaatiem... Tas viss ir balstiits uz lietaam, kam kaads tic un uzskata, ka citiem jaatic tam pasham.
No otras puses - piem. latvieshu naacijai katrs aborts ir liels zaudeejums un cilveeki vispaar ir kljuvushi tik vieglpraatiigi un iedomiigi. Un nezheeliigi arii.

Vispaar - kursh tad saka, ka aborts ir kaut kas labs? (Kaads jociigs vaards - "labs") Es domaaju, ka sievietes, kas par to izshkjiras, to nedara ar vieglu roku. Un taas, kas dara ar vieglu roku, taas kaitee sev pashaam (neprasiet, ko es ar to domaaju, to ir gruuti un gari jaaskaidro un es veel neesmu visu izdomaajis un noformuleejis liidz galam)
0
Aborts tomeer ir sociaala probleema, kuraa ir iesaistiits gan viirietis, gan sieviete(parasti), taapeec nevar teikt, ka viirieshi par to nevar runaat. Bastetas mineetajam tekstam vajadzeetu buut no svietes (viiriesha) viedoklja rakstiitam, tad tas atspoguljotu lietas buutiibu. Citaadaak shaads teksts ir leeta, emocionaala demagogija, balstiita uz nepareiziem faktiem.

Luusha doma par dveeseli ir apsverama, tomeer jautaajums paliek tas pats... Ar ko apaugljota cilveeka olshuuna ir labaaka par apaugljotu vardes olshuunu? Itkaa atskiraas tikai horomosomu skaits. Tad jau sanaak, ka vardei arii ir dveesele... bet franchuuzhiem vardes ir delikatese... un neviens te neraksta varzhu memuaarus zupaskatlaa.

Atvainojie, bet es te neredzu neko ciktu, kaa kaarteejo cilveeka veelmi moraali pieskanjot savaam vajadziibaam. Shitaada moraale ir amoraala.
0
Shitam staastinjam virsrakstu vareeja likt arii "maza kakjiisha bla bla bla... maza veelkaukaa bla bla bla un dajebkaa nenotikusii saruna ar dajebko... "... interesanti, uz ko tas iiblis kas to i sarakstiijis bij cereejis...
0
Jaasaka vienkaarshi blj***. Atkal kaarteejaa intelektuaalaa buutne veelas paspiideet ar kautkaadiem no pakaljas izrautiem materiaaliem un kjipa beidzot "likt mums aizdomaaties"
0
Labdien!
Mani sauc uz papiira uzvilktais aplis.
Shodien mani miilestiibas vaardaa uz A4 lapas uzvilka Jaanis.
Paskat man jau ir centraa ievilkts kvadraats!
Manas pirmaa perpendikulaaraas liinijas ir tik skaistas.
Re, man jau ir mazas kaajinjas.
Uraaa es zinu ka es esmu gjeometriska huinja!
Paskat tagad man ir arii pieziimeets mazs paralelograms.
Tik jauki ka var ar savaam liinijaam sajust A4 lapu.
Tagad man ir divi ovaali taismnstuuri tieshi starp paraleelaam tasneem. Driiz jau es vareeshu vienkaarshi buut!
Mans kvadraats IR. Tas Pukst!
Bet shodien Jaaniitis noleema mani izdzeest. :(((

Ko juus domaajat par nabaga gjeometrisko ziimeejumu?
0
Cilveeks ir radiits kaa augstaakaa buutne zemes virsuu. Cilveeks ir atbildiigs par to kas notiek uz shiis planeetas. Dveesele ir tikai cilveekam...
Taapeec shis raxts neattiecas ne uz vardeem, ne kakjiem.
0
Enemy, Tu sevi saliidzini ar gjeometrisko figuuru?
Tad jau nekas nenotiks ja tevi peekshnji sapleesiis mazos gabalinjos un nolaidiis tualetes podaa(tas ir tas aborts).
0
Es nedodu sūdu. Cilvēks ir pamatīgs draņķis, kāpēc tādu žēlot?
0
Jaaa, tagad es juutu peec kaa te ozh.... A vispaar kas tev liek domaat ka cilveeeks ir augstaakaa buutne. Pati taada varbuut juuties?
0
Juutos gan. Dievs mums deva sho zemi, lai mees ruupeetos par to, nevis izniicinaatu(taa tas notiek pashlaik).
0
Kuraa graamataa tu to lasiiji? Kaut kaa piemirsaas tas nosaukums... Bet dzirdeeta bij.
0
Basteta rakstiija: "Dveesele ir tikai cilveekam..."

Teikshu iisi un skaidri - NEDIRS!!!! Tev kaadreiz ir bijis kaakjis vai suns? Tu gribi teikt, ka viniem nav dveeseles? Ieskaties sunja aciis, gudriniece!
0
Shitaas umnjicas man patiik. Neviens nekaapj virsuu, jo nevar sasniegt attieciigo klinjkji un palikt pie samanjas reizee. Tur arii rodas taada slimiiga interese par neizdiigushu abortenju shkjeereeshanu, iedziljinoties anatomiskos siikumos.
0
Kā var šitā dzīvnieciņus apcelt, pasludinot, ka tie ir bezdvēseliski (arrrrrgh). Murgs. Tiešām kk:( pareizi pateica - ieskaties sunim acīs, arī kaķi reizēm uztaisa tādu skatienu.....
Par tiem abortiem - man personīgi besī tas, ka šī problēm tiek uzkarauta tikai sievietēm, ne, protams, džekam vieglāk - ai nafig man to sīko, lai pati tiek galā! Un vajadzētu tādiem prātvēderiem pašiem caur pakaļas caurumu ar āķi, piem., nieri "izķeksēt" ārā, lai zin, kā apmēram sievietes jūtas. Un patiesi mūsu sociums palicis pārāk pofigistisks, kas attiecas uz šādiem jautājumiem!
0
Bullshit! neizteikshos garaak! Araa sho teemu...
0
Dveesele tikai cilveekiem? Absurds. Un cilveeks nav augstaakais radiijums, driizaak jau pats sliktaakais, jo chakaree zemi, kur pasham jaadziivo, neviens dziivnieks ta neriikojas.

A par abortiem- neatbalstu to aizliegshanu,ja, Dievs nedod, buus vajadziiba, pati buushu spiesta to izdariit, bet man nepatiik shitie "gudrie" teevinji, kas to uzskata par nieku, kaa jau te dazhi teica- aklaa zarna vai zobs. Vardu sakot- kniebjas ta abi, bet ja rodas probleema- lai skukjis tiek galaa, pati vainiiga, ka deva.
0
Es ar dveeseli biju domaajusi to cilveeka dalju, kas nemirst. Kas augshaamceljas muuzjiigajai dziiviibai. Un taada ir tikai cilveekam.
Piekriitu tiem, kuri apgalvo, ka cilveeks izniicina sho pasauli, bet ti un taa, cilveeks ir tas, kas to paarvalda un taapeec arii ir par to atbildiigs.
To: kk:(
Jebkursh izgliitots cilveeks zina, ka taa graamata ir Biibele!!!
0
"lai skukjis tiek galaa, pati vainiiga, ka deva."

Ko tu tur muldi? Te kaads kautko taadu teica? Dazhi, redz, speej savu seeklu kontroleet un neshljaksta kur pagadaas. Taa nu reiz ir iekaartots, ka miesiski jaatbild jums dailjaas daamas, bet ar shaadaam probleemaam varat griezties pie augstaakaam instanceem, nevis te forumaa chuomus par sukuljiem saukaat, taapeec, ka vinjiem luuk neko tur nebaksta. Bet juus, kaa gadiijies kaa ne, esat bakstiishanai arii paredzeetas. (fuj, es kljuustu pretiigs. Uztvert luudzu ar ironijas pieskanju)
0
vispaar neliktu gan,neesmu abortu atbalstiitaajs,bet ja situaacija spiezz tad....reizeem taa vienkaarssi ir vieglaak.
0
Esot vienu krievu rakstniekam stāsts, kurā tikai stāsta beigās atklājas, ka viņš tiek stāstīts no vistas redzespunkta. Iepinot vakardienas holokausta tēmu šeit, starpība starp vistu femu un koncentrācijas nometni ir tikai tā, ka vienā tiek nogalinātas vistas, otrā - cilvēki. Nu bez šaubām katrs indivīds ir šausmās iedomājoties sevi nabaga žīda vietā.

Runājot par dvēselēm, izlama teroristi ir pārliecināta, ka nopelna sev mūžīgo dzīvību nogalinot radības bez dvēselēm - "neticīgos".

Vienvārdsakot Basteta, lai nav jāmokās šinī nežēlīgajā pasaulē, ej un pakaries.
0
BlackDATA ka saucas tas darbs?
0
Basteta, taa vieta ir nevis truemetal.lv, bet gan baznica.lv
0
murgi vien
es personīgi pret abort bet vajag domāt uz priekšu arī nedaudz nevis jāties pa labi un kreisi lai nerastos problēmas
0
Deathperado

Vinja jau no turienes naak. Uzdarbojas tur gan ar taadu pashu niku kaa sheit, gan arii ar citiem (man skjiet). Nekas, meitenei tomeer patiik metaals taa ka tipa saveejaa vien ir. Laikam.
0
Tādā gadījumā Basteta var sev to "grāmatu grāmatu bībeli" iespraust sev kaut kur, kur it silti un smirdīgi!
0
Basteta - kristiete. Tā ir diagnoze. Tiem vieta tiešām nav truemetal.lv, bet gan dogmuvergs.lv vai bezsmadzene.lv, diemžēl tādu lapu nav, tāpēc izlīdzēties var ar baznīca.lv

Starp citu, Bībelē nav nevienas vietas, kur būtu rakstīts par abortiem.

Par to, vai aborti ir pieļaujami vai nē, kristieši ir izstrīdējušies pamatīgi, jo nav skaidrības, kurā brīdī tas sasodītais Svētais Gars ielien cilvēkā un izčakarē to - apaugļošanās laikā vai bērnam piedzimstot. Tikai tas ir atrisinošais aborta jautājumā. Kristietībā vienojās, ka tas notiek pirmajā gadījumā, tāpēc aklie sekotāji bļauj, ka aborts ir slepkavība.
0
Es nesaku, ka aborts ir kaut kas labs, bet nu tagad teikt, ka embrijs, kurš neko vispār nevar sajust ar saviem nervu aizmetņiem, jo nav vēl izveidojies cerebrālais kortekss, kas šos impulsus laistu smadzeņu aizmetnī, ir pilnīgs absurds.
Tie kliedzēji parasti ir ar IQ koeficientu ar mīnuss zīmi un uberprimitīvām zināšanām bioloģijā.
0
Aborts=slepkavība... Bet ko lai saka, redzot topošāš māmiņas, kas pīpē, ka zili dūmi kūp, riktīgi iepiļī un vēl kādu tableti norij...
0
Fauns: ...bet dazhi savu seeklu kontroleet nespeej. Tieshi taadiem arii bija veltiits mans komentaars, un nevienam konkreeti, bet gan taadiem cilveekiem kaa sugai. Kaapeec tu manus tekstus meedz uztvert tik ljoti attiecinot uz sevi? Ja tu esi viirietis ar atbildiibas sajuutu, un neparedzeetas gruutnieciibas gadiijumaa savu meiteni nepametiisi, vai bezjuutiigi nespiediisi izdariit abortu- ljoti labi, man par to tikai prieks. Savukaart es nevienu chomu par sukuli nenosaucu, un arii par to, ka meitenes paredzeetas bakstiishanai nesuudzos, nevajag te ar demagogjiju njemties.
0
Nu nezinu!varbuut naudas nau,bet ir tak arii 72 h aizsardziibas!nevajag pites bez prezjiem vai paareejaam hujnjaam,tad nebuus aborti jaataisa,un nau arii jaapiedzeraas taa ka neapjeedz ko dara,Bet taa jau ir katra personiska lieta!ja man tomeer gadiitos es noteikti izveeleetos abortu!
0
Redz, tur jau taa lieta, ka katrai var gadiities- iespeejamo situaaciju ir daudz. Un neba nu vienmeer to 72h laikaa var konstateet gruutnieciibas iestaashanos. Taapeec tie, kas sludina abortu aizliegshanu par pashu sievieti- cilveeku nedomaa. Jo beerns- tas noziimee pamet maaciibas/darbu un aizmirsti par savas dziives veidoshanu- tagad taa jaavelta beernam. No manu pazinju loka tikai vienai sievietei izdevaas laist pasaulee dviinjus, izshkjirties no sava maukura viira un veel pabeigt Stradinjus, bet tas izdevaas tikai ar milziigu vecaaku atbalstu.
0
nu šķībacainie vismaz domā ka pesoties tā dvēsele ielien iekšā tai bābai ko pes tāpēc viņu savus sviestainos horoskopus saka ka jārēķina par dzimšanas brīdi tad kad tavi seņči tevi taisīja
0
::Par to, ka esmu kristiete - jaa, pietam veel paarliecinaata arii sirdii, ne tikai vaardos.
::Un man tieshaam patiik metaals.
::Maajaslapaa baznica.lv man ir cits Niks.
::Tie kas neatbalsta abortus, to dara arii taapeec, ka biezhi sievieteem peec aborta veikshanas nevar buut beerni un vinjas ir gariigi izniicinaatas uz visu atlikusho dziivi. Dazhas arii mirst aborta laikaa. ...
::To sarunu neuzrakstiiju es, man taa tikai tik ljoti iepatikaas, ka gribeeju dzurdeet arii citu domas. Taa saruna bija ZPD jautaajumu beigaas (paardomaam).
To:Black DATA
Es neatbalstu arii pashnaaviibas!!!
0
Basteta.
Man pie po ka mani sarauj gabalos pirms vēl es esmu sācis kaut ko sajust.
Tu kā visi stulbie kristieši uzskati, ka dvēseli Dievs dāvāja tikai cilvēkam. Nu ja tā,,, tad klausies. Cilvēks par cilvēku kļūst tikai pēc zināma laika mātes vēderā (tas ir tas ko tev cenšas cilvēki iestāstīt). Un no tā izriet, ka ja embrijs vēl nav kļuvis par īstu cilvēku, tam nav arī dvēseles. Tātad NOGALINOT embriju mēs neNOGALINĀM dvēselisku būtni. Značit mēs varam pretendēt uz tādu pašu grēku piedošanu kā brutāls mežcirtējs.
Tā ar morāles jautājumiem esam tikuši galā.
Tīri praktiski.
Sievietes mirst, paliek neauglīgas udt. arī dzemdību laikā, operāciju laikā, nelaimes gadījumu laikā, un citos brīvos brīžos.
Un par būtību.
Kā liktens lemj, tā notiek.
Citam lemts tikt sarautam gabalos, citam uzaugt dzērāju ģimenē, citam tikt atrastam labu ļaužu miskastē. Tā varētu turpināt. Un aizliegt abortus pilnībā nevar. Var mēģināt, bet sievietes vienalga atradīs veidus kā tikt vaļā no bērna (embrija vai jau apdvēseļota).
Grūts liktenis tām meičām. Tāpēc visu mūžu priecājos ka esmu vīrieškārtas.
0
a jūs pierādat ka tāda dvēsele vispār eksistē
0
Dveesele - to katrs pats sajuut.Bet par dveeseli vareetu gari un plashi runaat, jo nav iisti noskaidrots, kas tad dveesele iisti ir un kur atrodas.Psihologam, filozofam, zemniekam, aarstam, kristietim u.c. katram sava teorija, kas ir dveesele un vai taa vispaar eksistee.
0
nu, ir zinātniski pierādīts, ka cilvēkam nomirstot, viņš paliek par 21. gramu viegāks.
0
Ir dveesele vai nav, shis jautaajums ir tieshaa saistiibaa ar "Ir Dievs vai Dieva nav?"
0
Par tiem 21.gramiem...
Domaaju, ka tas ir saistiits ar neobjektiiviem meeriijumu apstaakljiem. Ja buutu iespeejams noveerst pilniigu vakuumu apkaart, arii plaushaas, nepieljaut nekaadu izgarojumus izdaliishanos un bliivuma izmainjas, tad nekaadam masas iztruukumam nevajadzeetu buut. Shaadus ideaalus apstaakljus nav iespeejams noorganizeet.

Varbuut shaadu eksperimentu vajadzeetu veikt arii ar govi? Varu dereet, ka govs masa samazinaatos veel vairaak. Un tad jau sanaaktu, ka govij ir lielaaka dveesele par cilveeka dveeseli :D
0
Oi kljuudiijos, vakuumu nevajag noveerst, to vajag noorganizeet:)
0
Labi, apnika!!!
Es veeleejus dzirdeet dazjaadus viedukljus, nevis visaadus uzbraucienus u.tml.
Piekriitu, ka katram ir cits viedoklis, kaapeec driikst vai nedriikst veikt abortus, taapeec jau tos gribeeju dzirdeet.
0
Zheel tikai, ka shii bija pirmaa, bet ceru, ka nepaliks peedeejaa un vieniigaa teema, ko Basteta ierosina shajaa forumaa, citaadi kaut kaa druumi paliek.

(p.s. ja tu bazniica.lv nelieto sho pashu niku, tad kaads cits gan)
0
"Dievs mums deva sho zemi, lai mees ruupeetos par to, nevis izniicinaatu" - ja jau Dievs ir visuzinoss, kadel tad vins deva zemi tadiem idiotiem, kas vinu iznicina? Un par to,ka piedzimstot musos iemajo svetais gars - tad jau sanak, ka tas gars ari iznicina so pasauli. Cilveki bija pedejas butnes, kas radas uz zemes - pirms tam visi ekologiskie un biologiskie procesi bija lidzsvara. Mes esam seerga zemei, kas nezeligi vairojas un sagrauz zemi gabalu pa gabalam, atstajot aiz sevis vienigi atkritumus. Uzskatam, ka mums piemit baigais saprats un radam superigakas tehnologijas, bet vai to ir iespejams salidzinat ar dziva organisma uzbuvi? Izmantojot savus nozelojamos 3 procentus no smadzenu potenciala mes spriezam par lietam, kas musu sapratam nav aptveramas. Vai mes drikstam iznicinat dzivibu, kuras fenomenu mes neizprotam?
0
Ja dvesele tiek uzskatita par garigas dabas paradibu, tad kapec ta tiek saistita ar tadu fizikalu lielumu ka svaru?
0
Dievs shito dievs to! DIEVS MUS VISUS DIRSA PANJEMS JA MES VINJAM NETICESIM! bljaa tadu dievu nav vispar neviena religjija! un kristietiba vispar ir pati slimaka no visam
0
To: kk:(
Droshi vien, taa ir mana maashele. Vinja manii taa saaka saukt.

Sveetais Gars cilveekaa ienaak tikai kristiibu laikaa!

Uz zemes mees veicam pashizniicinaashanaas procesu. Nebriiniitos, ja driiz tas buutu pabeigts.
0
nedomaaju, ka kaads iipasi briiniisies, tas notik ar vai bez `kriestieshu dieva` paliidziibas. pagaashais gadsimts i pieraadiijis izniiciibas karu iespeejas. domaajams, naakamais globaalais karsh buus peedeejais. un ir tur juusu dievs vai nav - neizbeegt no taa.

var jau piekerties pie staba un breekt - glaab mani - varbuut kaadam no taa paliek labaak. uzpriekshu!

muusdienu ekonomikaa shis bizness vairs nestraadaa.
0
Aburtu netaisa tāpat vien - asu izjuutu peec! Tam vienmeer ir iemesls.Parasti speejas uznnemties atbildiibu truukums, kas izsakaami vaardos:"japabeidz macities, jadabuu darbs un bla bla bla.."
Labi vien ir, vismaz tadaa veidaa tam beernam izdariits pakalpojums,neja piedzimst un tiek pamests savaa vallaa vai uzgruuzz vecajiem. Taa arii rodas jaunie urleeni vai religgiozie fanaatikki, kurim vecmammas pilnas smadzenes pieboree.
Vispar taa "nedzimussa beerna intervija" ir realaakaa propoganda, lai uzlabotu demograafisko staavokli valsti,speeleejot uz katra"cilveeciibas"
0
"Taa arii rodas jaunie (..) religgiozie fanaatikki, kurim vecmammas pilnas smadzenes pieboree."
Nu tam gan es nepiekriitu. Mani ar par fanaatu reizeem sauc(tie, kas mani nepeziist), bet es esmu vieniigaa kriestiete ~ 5aas paaudzees(paareejie ir vai ir bijushi pagaani, senlatvieshu dieviibu piekriteeji), taa ka ar vecmammu tur nev nekaada sakara.
0
Basteta- gjimenes baltaa avs.
0
nu tad netaisi sava gjimenei kaunu un ej pasuka macitajam, es domaju tas kung to veletos!
0
Neveeleetos gan!!!
0
Nu jaa, maasa arii nav pagaans, bet kristiete arii vinja nav. Vinja satusee ar urlaam...
0
Bastetai: Ekur būs tev padoms: vispirms izravē nezāles no savas puķu dobes. Ar to es gribu teikt- ja pasauli gribi padarīt labāku, sāc ar viltvāržu izskaušanu pašu kristiešu vidū, cīnies par visu pedofīlo mācītāju atstādināšanu, nelaid baznīcās tantiņas, kas turpat pēc grēku sūdzēšanas vērpj intrigas. Un kad nu tas viss būs darīts, kad kristietības būs tīra no sārņiem, tad arī nāc un sludini. Bet tagad- no tādām kristīgām ticībām es mūku pa gabalu, jo jūsu vārdi ar darbiem nu galīgi nesaskan. Un nekad arī nav saskanējuši.
0
Bastetea
Metaals un kristietiiba????????!!!!!!...
Katraa gadijumaa es domaaaju ,ka abortus aizliegt nevajag,bet arii reklameet nevajag.
0
Tas ir atkariigs no katra cilveeka personiski. Saatans arii tika radiits kaa enjgjelis. Es neesu naakusi te kaut ko sludinaat. Juus pirmie saakaat runaat par kristietiibu sheit un es atbildeeju. To sarunu neuzraxtiija kristietis. Man tikai to gribeejaas paraadiit jums un paveerot dazjaados viedokljus.
Beidziet visi braukt virsuu!!!
Es jums kaut ko paarmetu?
0
nee es nebraucu virsuu,es tikai briinos1
0
"Metaals un kristietiiba????????!!!!!....
daudzi nesaprot, kaa to var apvienot, bet var, un tiiri normaali. Ja atceraties, uz Latviju bija atbraukusi ASV kristiigaa metaala grupa: "Disciples"? Vinjiem ar to izdodas apvienot.
Tie ir aizspriedumi, ka kristieshiem jaaklausaas tikai eergjeljmuuzika. Muuzika jau nav nekas slikts, vienalga kaadaa stilaa.
0
Parastie stereotipi ir. ka kristietim jaabuut perfrktam, kaartiigam, klasiski gjeerbtam, jaaklausaas tikai bazniicas muuzika...
Patietiesiibaa arii kristieshi ir ljoti dazjaadi. Ir daudzi kas klausaas smagu muuziku, atbilstoshi gjeerbjas..., bet neviens pat nenojaush, ka vinji savaa sirdii tic Jeezum. Ir pat daudzas kristiigas metaala grupas. Daudzi klausaas arii punk un HC.
0
Kaapeec tik negatiiva nostaaja pret kristietiibu? Muusdienu kristietiiba ar savu Jauno Deriibu ir nes ljoti sakariigu un vienkaarshu moraales maaciibu. Vareetu teikt, ka taa ir Pratktiskaa Moraale (analogija praktiskajai psihologijai, kura teorijai rod praktisku pielietojumu). Nekaadu ljaunumu kristietiibaa neredzu, bazniica no valsts jau sen ir atdaliijusies (vai arii tai ir tikai simboliska noziima varas sadale).
0
Nau negatiiva,ne man ir pohuj!Nevajag aborta nevajadziibu pieraadiit caur kristietiksaam runaam-Es ar dveeseli biju domaajusi to cilveeka dalju, kas nemirst. Kas augshaamceljas muuzjiigajai dziiviibai. Un taada ir tikai cilveekam.
tas nekam neder!man jau pilniigi veemiens naak!
Jaarunaa cilveka saprotamaa valodaa nevis sapnjaini kristiigi piesaatinaataa runaa!
0
Ne pa teemu, bet neviens iists panks nevar buut kristietis, jo panku dziivesveids veids un paarlieciiba galiigi nesaskan ar kristiigo ticiibu, iists hardkorists kristietis visdriizaak ir liekulis, varbuut veel industriaalis iet uz bazniicu klausoties "Jesus is dead"? Un bazniica no valsts nekad nav bijusi un nebuus atdaliijusies - roka roku mazgaa. Pa teemu -21 grams, iespeejams, ir tikai energija, taatad visa dziivaa radiiba ir energija.

0
Daargaa Gotikas jaunkundze! Pirms izdari dizhenus spriedumus, padomaa, vai shajos jautaajumos esi pietiekami izgliitota. Un noskaidro pie seviim vai tavs viedoklis vispaar ir viedoklis nevis kautkaads kreisais smadzenju izdaliijums. Pshhhh......

Saatans rullee ciisinjus!!!!

Juhuu, es par jums visiem fanoju!
0
man nepatik religjijas
0
Metaals ar kristietiibu tiiri labi iet kopaa. Ja palasa biibeli, tad tiiri labi rodas taada Black/Death/Gore noskanja. Ja veel paintereseejas par kristieshu izdariibaam ar pagaaniem, tad vispaar bez vaarda Brutal vispaar nevar iztikt.
Vai vai gandriiz aizmirsu. INKVIZIICIJA!!!! Nu superiigaakais Grindcors ka nu vai. Alelujaaaaaaaaaa!!!!!!!!
0
bibele vispar ir shausmu gabals :)
0
padoma veel par krusta kariem, ko tik ticibas varda nedarija!
0
Saaksim ar to, ka krusta kari bija ekonomiskais, nevis religjiskais karsh. Karavadonjiem vajadzeeja kaut ko aiz kaa pasleepties.
Par raganu tiesaam arii esmu lasiijusi un tur nav ne minjas no kristietiibas.
Es zinu tikai vienu iistu panku, jo anarhiju neatbalsta gandriiz neviens. Par paareejaam paarlieciibas ieziimeem neesmu informeeta.
0
esi tik parliecinata? taja laika jau visu vadija baznica! es domaju ka tevi baznica ir apvedusi ap sturi! tu esi maldinata! paskaties uz visu no cita skatu punkta! jebkura religjija ierobezho cilveka garigo brivibu!
0
jebkura religjija ierobezho cilveka garigo brivibu!
Jaa, bet erii ateisms (Dieva noliegshana) ir religjija
0
Ateisms nav religjija, bet gan ticiiba. Ticiiba- uzskatu kopums. Religjija- ticiibas apliecinaashana ar dogmatiskiem rituaaliem, liidziigi domaajosho(ticosho) apvienoshana kopienaas, taadejaadi piesaistot cilveekus kaadam grupeejumam. Kauch kaa nav naacies dzirdeet, ka ateisti veiktu nez kaadus rituaalus vai religjiskas darbiibas. >:/
0
Līdz nelabumam daudz esmu interesējies par kriestietību, jo Rietumu kultūra ir kristīgā kultūra, pagāšnedēļ uzrakstīju pat kursa darbu filozofijā par Aurēliju Augustīnu, kas ir kristietības ētikas un dogmatisma veidotājs.

Kopsavilkums visām manām domām par kristietību ir tāds: man tā riebjas, es pat to ienīstu un to aklos sekotājus arī (tas nenozīmē, ka esmu sātanists)

Kad lasu, ko tādu, ko raksta Basteta, nevaru palikt vienaldzīgs.

Basteta, krusta kari bija reliģiski kari, protams, ka tur bija arī ekonomiskais faktors
(slinkums skaidrot to, palasi Augustīna mācību par divām valstībām, vari izlīdzēties ar A.Rubeņa grāmatu "Viduslaiku kultūra Eiropā")
0
Daargais, Faun! Neuztver visu tik nopietni! Sheit neviens necitee zinaatnisko literatuuru. Jo sviestainaaka teema, jo sviestainaaki viedoklji. Kaadi izteikumi, taadas atbildes:)
0
a pohujisms?
0
Basteta rakstiija:

"Saaksim ar to, ka krusta kari bija ekonomiskais, nevis religjiskais karsh. Karavadonjiem vajadzeeja kaut ko aiz kaa pasleepties."

Un beigsim ar to, ka karaa piedalaas ne tikai karavadonji. Ir vajadziigi arii kaadi (masas), kas tieshaam karo. Domaa visiem tiem milziigajiem bariem, kas tur gaaja arii bija kaadas ekonomiskas intereses? Nez vai. Citi vienkaarshi bija noziedznieki, kas cereeja un soliitio "greeku piedoshanu", tad veel visaadi diikdienji un daudzi, daudzi, kas to dariija savas kristiigaas ticiibas deelj. Kas devaas tur ar pilnu sirdi sveetu juutu (ha), jo kaads bija pateicis, ka sveetaa pilseeta esot jaatbriivo no "neticiigajiem". Un vinji tur devaas bariem, gatavi mirt un nogalinaat shiis ticiibas deelj. Un ar karavadonju plaaniem tam ir tikai taads sakars, ka tie vadonji shiis cilveeku masas taa izmantoja, bet to izdariit, savukaart, bija iespeejams vieniigi taapeec, ka vinji ticeeja tam kam nu vinji ticeeja. Un nekas nav mainiijies liidz pat muusdienaam.

(Labi, ka vairums apmira ar meeri un citaam slimiibaam, zheel tikai, ka nmeeris kjeera arii mieriigos iedziivotaajus)
0
Patiess kristietis nekad nespeetu nogalinaat, taatad karoja tikai liekulji. Karoja taapeec, lai ieguutu pagaatiibu. Tajaa laikaa arii Biibele bija pieejama tikai gariidzniekiem. To, ko vinji staastiijaa, paareejie arii uztveera. Taapeec Luters iztulkoja Biibeli, lai taa buutu pieejama ikvienam, lai "gariidznieki" ar to nemanipuleetu.
0
"Patiess kristietis nekad nespeetu nogalinaat, taatad karoja tikai liekulji."

Jaasaka vienkaarshi - VAAAAU!!! Tu nu gan izdari satriecoshus spriedumus. :DDDD Viegli jau peec astonjsimts gadiem te shitaadas lietas pasludinaat.
0
jaa, viegli
0
Labi, juus pa visiem mani pierunaajaat - es shajaa diskusijaa vairs neteikshu ne vaarda par kristietiibu.
0
es gan neatkartoshos! kk:( baigi labi tu pateici :D
0
Basteta

Gandriiz nocietos, bet tas tavs "Patiess kristietis nekad nespeetu nogalinaat" man izraisiija.
Labi saakam no saakuma.
Religjiju, dogmas, ticiibu, dievu, tosteri, krusta karus utgcd. izgudroja CILVEEKI!!!!!!!
CILVEEKI IR LJAUNI!!!!!!!!!!!
To lai visi atceraas.
PIERAADIIJUMS. Ja ne taa tad nebuutu metaala. Metaals ir taa vieta kur cilveeki izgruuzh savas ne taas jaukaakaas emocijas laukaa.
labi atgrieziisimies pie teemas.
CILVEEKI IR LJAUNI!!!!!!!!!!!
Un taa kaa vinji izgudroja visas taas jaukaas lietas (augshmineetas), tad nedomaa JIDRITVAI ka ja n-tie miljoni skaitaas kristieshi tad vinji visi ir labi un nespeejiigi nogalinaat. Vienkaarshi NEDIRS!!
Mazs piemeers.
"Miili savu tuvaako kaa sevi pashu"
TAS NAV IESPEJAMS!!!!!!!!!
to pieraadiija Z. Freids.
Taa ka nevajag staastiit ka visi laimiigie kristieshi taa prosta atnaaca pie braaljiem pagaaniem ticiibu sludinaat.
Vinji atnaaca laupit, zagt, izvarot, nogalinaat.
BET
Atshkjiriibaa no Vikingiem kas to atklaati dariija vinji to dariija TIPA kristus vaardaa un pie tam sistemaatiski.

Beigu beigaas.
"Patiess kristietis nekad nespeetu nogalinaat"
IEBAAZ SHITO SEV ..................

BLJA ZAJEBIS!!!!!!!!!!!!!!!
0
:DDDDDDDD
0
vajadzeetu sho teemas nosaukumu paarveidot!:)
0
reeciigaa teema, Enemy forshi par to ziimeejumu uzraxtiija.. es pat apraudaajos :D
0
Cieniitaa Gotika, taadiem gadiijumiem ir izdomaati taadi burviigi vaardi kaa "manupraat", "peec manaam domaam" u.c. salikumi.

----Cienjpilnais onkolis Fauns----
0
Tik pagaidiet ,kad Hellhammers sheit atnaaks... :))))
0
doma shis ar ko jestru piemines?
0
doma shis ar ko jestru piemines? iesaku izveidot truemetal.lv jestrako izteicienu topu! ielikt labakos izteicienus kas ir mineeti Foruma un sabalsot tad par vinjiem :)
0
jaa,ideja vietaa,Hellhammera viedokli gribeetos dzirdeet.Cieniitie,ssii teema ir bijusi sviests jau no passa saakuma, un kaa vairums teemu paarveertusies par savstarpeeju dirssanos!(manupraat)
0
dzelzgriezeejs:Nu bet ja viens tēviņš atnāk un uzraksta, ka aborts ir tik pat kā zoba izraušana, tad gan man rodas iebildumi.. >:)
0
Bet, ja zoba izrausahanu paarveidojam par gorebortion un veel nofilmeejam lai veelaak vareetu masturbeet pie taa, tad nav pretenziju?
0
Vampirs

Es domaaju,ka vinja sheit buus ko pateikt-vinjam tak vienmeer tik labi sanaak...:))
0
Nu, ja kaadu te uzbudina zoba izraushana vai aborts, tad.. Nu, kaa saka, uz slimiem cilveekiem nedriikst dusmoties.
0
nu bet nopietni! zinot Fauna ipashi muzikas gaumni, kas ari man shkjiet patikama viss ir skaidrs :) es te censhos dabut video ar kakja kastraciju :DDD
0
Nu labi, es jau saku- dusmoties nedriikst, taapeec arii nedusmojos. :D
0
Atgriezhoties pie taas krusta karu teemas... Vaardi no iista kristiesha mutes (lai nebuutu taa, ka pasaku tikai savu viedokli):

"Those in Christ do not go to war…at least not in their hearts…if on a battlefield, the enemy is Satan, same as before.

They pull the trigger, they die, but not for God and Country…for God only…as the Lord demands all of our heart, anything less is idolatry, anything less is Satanic."

the enemy is Satan... jaa jaa, protams, kaa vienmeer he he

Es shito atradu internetaa, tas raksts pilnaa garumaa speej izraisiit gariigu nestabilitaati, man skjiet. 100000 tonnas sviesta. Iesaku pamekleet ieksh Google, kas paraadaas ierakstot taadas fraazes kaa:
"Saved by Jesus' blood"
"kill the children of god"
"inherit the kingdom"
utt utt
0
Kad saku, ka neticu Dievam un jebkādām reliģiskām izpausmēm, tad tas arī nozīmē ka mani šis murgs ne skar, ne interesē, bet jebkurš kristietis man ir teicis, ka tādā gadījumā es ticu Sātanam.BET Sātans man ir līdz tai pašai dirsai kā Dievs.Es ticu SEV!Patīk tiem kristiešiem meklēt savus izskaidrojumus, lai izzinātu citu atšķirīgo dabu. Nu nesapratīs mani neviens kristietis, tāpēc nav ko te līst.Mums nav kopīgs ceļš ejams.
0
Domaaju, ka shajaa forumaa var piedaliities un izteikt savas domas gan kristieshi, gan saatanisti, gan budisti, gan ateisti.... un buutu ieteicams, lai vininji buutu smagaas muuzinkas piekriteeji.
0
Tie, kas pieluudz Saatanu parasti tic arii Dievam. Jo nav sliktaa bez labaa. Tie, kas netic nekam, netic nekam.
To: gitara
ar kuras konfesijas kristieshiem tu par to runaaji?
0
lol
0
Khm, khm..

Basteta, 31. janvārī, plkst. 16:17: "Labi, juus pa visiem mani pierunaajaat - es shajaa diskusijaa vairs neteikshu ne vaarda par kristietiibu."
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas