Krevi cilveeki, latvji GANCI?
0
Nu karoche taa miilishi. Jibannie sarkanie atkal ir izlaidushi kaarteejo albuumu kuraa tiek aprunaata latvieshu tauta un izteikts aicinaajums latvieshus izdzeest no latvijas ar varu. Ko lai dara? Varbuut jaatdziivin Hitlers lai novaac tos krievu pidarjugas? Vai arii varbuut muusu pashi latviju beerni njems shautenes un izniicinas kaadu krieveli? Vai arii venkaarshi visus krievus pakaart pie briiviibas piemineklja? Ko juus iesakat? Lai apskatiitu zinas ejeiet www.tvnet.lv
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Jaa, pareizi, piesauc Hitleru, aicini visus uz bruņotu cīņu, utt., utjp. lai atkal kāds krievu masu medijs varētu kliegt:"Re, re, kāda tā latviešu jaunatne, visi viņi fašisti."
Tu esi fašiste? Ja nē, tad nepiemini savos tekstos Hitleru pozitīvā gaismā, viņš latviešus gribēja likvidēt.
0
A par krievu nacionālboļševistiski noskaņotajiem bērniem(ņemot vērā intelekta līmeni, tie ir bērni)- kad Krievija oficiāli atzīs Latvijas okupācijas faktu, viņi momentā no parastiem nepilsoņiem klūs par civilokupantiem, kamēr tas nav noticis, mēs neko nevaram darīt. Tikai parādīt Latviju sliktākā gaismā ar nepārdomātu rīcību.
0
Izlasīju. Apbrīnojami, kā var tā manipulēt ar cilvēka prātu. Cilvēks(zombijs???) dzīvo Latvijā, bet viņam redziet no visām pusēm rādās fašisti. Bērni laikam datorspēles pārspēlējušies. Nacionālā naida kurināšana ir sodāma lieta, un Latvijas varasvīru uzdevums ir šos cilvēkus sodīt. Ja tā nenotiks, man zudīs jebkādas līdz šim naivi lolotās ilūzijas par Latvijas valsts suvernitāti.
0
nu patiesiba tur jau ta lieta, ka vajag atiecigi rikoties, bet letinji ir parak laiski lai ko dariitu
0
Nu, un kaadu reaalu riiciibu tu piedaavaa? Krievu apshaushanu? Ha.
0
:D
nez kautko likuma ietvaros!
0
Jā, jaunus likumus vajadzētu. Eh, ka mani pie tiem likumiem palaistu!...
0
taatad partiju jataisa :D
0
Metālistu partija! :D Cik ta nu tur būtu to balsotāju, ja jau pat "Metinātāju kursus" aizklapēja ciet dēļ auditorijas trūkuma! Un parēķini, ka apm. pusei no atbalstitājiem vēl nemaz nav brīv balsot iet...
0
tur jau tā lieta ka tā krieveļu zombēšana pret Latviešiem nav tik vienkārši pierādāma tapēc nekas netiek darīts lietas labā
otrs variants ir tāds ka mīksto krēslu piepirdēji ir uzpirkti no krievu puses vai pārāk jēli lai ko darītu
vēl kādu gadu atpakaļ lasīju ka eiropai ir kautkāda sadarbība ar krieviju un ka iekš tās zilās savienības kautkad vēlāk krievus arī uzņem un rezultātā Latvijai būs pavisam pakaļā
0
vels parāvis izlasīju un paliku patiesi dusmīgs
reāli jau sanāk tā ja arī tos diklafosus noķer ta ko viņiem daudz tur var piespriest tie kas viņiem varbūt ir teikuši lai tādu gabalu taisa nav tik vienkārši noķerami un kurš to darīs? rrrrrr
0
"Remove all the warning signes, and let the nature do the job" (vai kaut kā tā)... Manuprāt viss šitais sviests ved tikai vienā virzienā - uz reālu bruņotu konfliktu. ES, starp citu, Slāviju diez vai uzņēms, taču gadās visādi. Tos lopus, kuri taisīja dziesmeles, manuprāt, var noķert. Vienīgais, viņi būtu jānodod latviešu linča tiesai.
P.S. Hitleram nebija nekāda sakara ar fašismu; fašisms bija TIKAI Itālijā. Nejauciet, lūdzu, terminus, citād' izklausās pēc štābistu lozungiem, īsāk sakok, nevis fašisti, bet nacisti!
0
sfinXters, nokert var pavisam triviaali - paskatoties serveru log failos - kas ko kad un kur kachaajis. peectam sazinaaties ar provaideri un noskaidort, vaardu/uzvaardu persoonas kodu/registraacijas nr, kas ar so ip tajaa laikaa plosiijies. mentiem ir neierobezotas iespeejas to izdariit.

tikai jautaajum - kaapeec nekas netiek dariits (vismaz nav dzirdams)?
+1
Nacisms - nacionālsociālims, valsts iekārta, kurā tiek apvienos nedaudz brīvais tirgus ar nācijas interesēm, neļaujot biznesam ņemt virsroku pār nacionālās valsts interesēm, kad valsts pamatnācijas labklājība, kultūra un drošība tiek nostatīta pāri kapitālisma ārprātīgajām izpausmēm.
Mūsdienās - nacisms, iekārta, kurā tika slaktēti žīdi, rīkoti kari, pastrādāti dažādi noziegumi pret "cilvēci" utml.
Par komunismu visiem nospļauties, kaut arī tas iznīcināja par kādiem pāris desmit miljoniem cilvēku vairāk... Absurdākais, ka krievu tauta, kas cieta no tā visvairāk, kas zaudēja tās vislabāko daļu, tās inteliģenci, saimniekus, amatniekus, visu vidusslāni, milzums jauniešu, kas tika sūtīti bezjēdzīgos "cilvēku viļņu" uzbrukumos pāri frontei, tagad slavina šo iekārtu....
0
Izšaut krievus vai izšaut latviešus - principā vienā maisā bāžami izteicieni. Domāju jebkuras puses rīcība izraisītu ķēdes reakciju. Nu ja kādm baigi gribās, uz priekšu. Man personīgi nav daļas gar pāris atsaldeņiem, jo pa galvu var atrauties arī pēc frāzes "dai 20 santimov". Nu ja kaut ko sākt, tad nu tā lai visu cilvēci no šīs zemes virsas, es ir gatavs.

A tos krieviņus var atrasts, noķert un pat notiesāt - vienīgi neesmu informēts, cik bargi. Nav vienīgi skaidrs, kur ir tā aizture. Paši letiņi ir memļaki - kad nu dirsa jau deg, nu tad ies un šaus visus. A lai atsaldeņus par cilvēkiem pataisītu, vai arī izolētu ja tiešām nekas nav maināms, to lūk nevar.
+1
desper, logiski - kas tad palika, ja inteligelnci noslauciija? daudzmaz domaajosh cilveeks saprot, ka slaveet tur nau ko.

man liekas, ar kristietiibu (runaajam par praktisko izpausmi) un marksisma interpretaaciju psrs var vilkt paraleeles - abaas sisteemaas nav noziimeas, kas TU esi, galvenais kalpot `dievam` vai `partijai`.
0
brīnišķigi, ka pamanīji šo līdzību, jo komunisms un kristietība IR KĀ DIVI PRETĪGI DVĪŅI!
Vienam dievs ir uzsprausts uz krusta un mūžam dzīvs, otram dievs ir mauzolejā un arī mūžam dzīvs.
Vienam sex ir slikti, otram arī sex ir slikti.
Vienam cilvēka brīvais gars nav pieņemams, otram tieši tāpat.
Paturpini pats šitās līdzības...
0
nedariisi, ka dies tees (vozdj) liks - nokluusi ellee (vdk kambaros)
0
ja jau mūsdienās per cilvēka nosišanu tik nosacīto sākuši dot, tad kāds tur dižais sods varētu pienākties tiem urliem
0
Piedodiet par manu stulbumu, var arī nepiedot, bet kur tieši jāmeklē tas raksts tvtīklā.lv?
0
Hei, es tikko pamaniiju cik smuki saraujaas un maina kraasu muusu vaardinji, kas uzbrauc ar peliiti. Baigi miilji izskataas.
0
Taa kaa mazi neaizsargaati taarpinji.
0
Nevajag jau obligaati uzreiz vardarbiibu ir daudazas nevardarbiigas ciinas metodes, kuras soreiz vareetu lieti nodereet un neviens mums nevareetu neko paarmest!!!
Galeejs ekstreemisms jaataupa liidz peedeejam, un tikai tad kad visi paneemieni buus izmantoti tikai tad varees vinus visu izsveepeet no muusu zemes!!!
0
Fauns nav sarijies tabletes? shitaada juusmoshana, hehehehehe :) :)
0
Ziniet ko es jums teiksu saas teemas sakaraa- 1.Neesmu lasijis to rakstu, bet es domaaju ka taa ir kaarteejaa provokaacija, lai kurinaatu naidu starp latviesiem un krieviem.
2.Lai uzsaaktu kaadu darbibu lietas labaa, ir vajadziiga drosme.
3.Kad latviesus sauc par ganciem, mani paarnem dusmas un agresiivas tieksmes, un gribas SIST URLASS!!!!!!
0
Nu sist par maz - vajag jau aukstus pataisiit, bet vinji maitas traki daudz, tad jaataisa vienreiz augshaa kaada nacionaaliska organizaacija. Visus interesentus luugums atsaukties. Latvisku Latviju latviskiem latviesiem!!!
0
Varbuut kaads var pastaastiit, ko noziimee "GANCI"? Es tik esmu dzirdeejis "LABZDUKI" vai kaut kaa taa, bet arii nez, ko tas iisti noziimee.
0
Faunam

Un kaapeec Tu izveeleejies savu neviltoto sajuusmu par taarpinjiem paust tieshi shajaa teemaa, ko a?
0
es a nezin ko nemāku to valodu bet kautkas nelabs jau ir
+1
Īpatnēji, tad, kad viens nacionālistiski noskaņots latvietis, vai kāds cits ar viņa niku iemet ineta saitā komentāru ar līdzīgu saturu kā Purity pirmais šī topika koments, tad viņa dzīvoklī tiek veikta kratīšana un uz laiku tiek konfiscēts dators, ar kuru tas ir veikts. www.visulatvijai.lv/index.php?kat=n&id=...
Savukārt nekas nav dzirdēts par sankcijām pret krievvalodīgo naida dziesmām.
0
Diemžēl tas raksts nav naida kurināšana, bet gan reāls fakts. Ļoti daudzi ir dzirdējuši pa kādai no šīm dziesmām.
0
A kur un kas saraujās? Vai tas atkal tikaim man, kas ne kā visi baltie cilvēki nesēž windozē, nekas nesaraujās? Vai varbūt man vienkārši nav to tablešu, kas ir faunam.
+1
Es nedomāju ka krievus vajadzētu šaut. Pilnīgi pietiktu, ja jūs latvieši, tai brīdī, kad krievvalodīgais "kačā savas pravas" vīrišķīgi arī atbildētu. Ja uzbrauc - atcērt pretī. Ja prasa 50 santīmus (uj šitais man nupat 50cent atgādināja ;) ) sūti dirst. Ja taisās sist - gāz pirmais. Bet tipisks lettiņš sadzirdējis "vse gansi pidari" ierauj asti kājstarpē un laimīgi vai nelaimīgi ticis mājās piesēžas pie datora un uzskricelē pusčukstus nomurminātus vārdus "pakārt, nošaut". Būtu labāk ar sportu nodarbojušies. Trenažieru un sporta zālēs latviešu valoda tikpat kā neskan, jo latvietis sēž mājās un lej rūgtas asariņas vai strēbj aliņu, ja diena pagadījusies saulaināka.
Cepuri nost to lettiņu priekšā, uz kuriem nekādīgi nevar attiecināt augstāk rakstīto, bet pārējie, tai skaitā arī es - paši vainīgi.

Godu, mantu, lepnumu var atņemt un atņem tikai tam, kas to pats cieši nesargā. Un mūsu tātāru-mongoļu jūgā uzaugusī brāļu tauta ne aci nemirkšķina savācot to, kas slikti piesiets.
-1
Taa. Purity bija vieniigais(aa) kas teica kaa ir. Bez Hitlera nekas nesanaaks.
Taadaa noziimee, ka lai reaali ciiniitos ar krievu pidariem, ar galeeji extreemaam vai brutaali jeelaam metodeem nekas nesanaaks.
Kaa jau te Deathperado mineeja
"Nacisms - nacionālsociālims, valsts iekārta, kurā tiek apvienos nedaudz brīvais tirgus ar nācijas interesēm, neļaujot biznesam ņemt virsroku pār nacionālās valsts interesēm, kad valsts pamatnācijas labklājība, kultūra un drošība tiek nostatīta pāri kapitālisma ārprātīgajām izpausmēm."

TAS IR TAS KAS LATVIJAI IR NEPIECIESHAMS!!!!!!!!!!
Labi misteru H. liksim mieraa. vinjsh bija bik pa daudz paarklausiijies CC.

Bet tik un taa bez stingras rokas Latvijaa nekas neies uz priekshu. JO viss ir paraak korumpeets (by RUS) UN Latvieshi baraa neko nespeej izlemt. Taa tas bija jau 1. LAtvijas laikaa.
Taaka lai panaaktu krievu holokaustu un latvijas uzplaukumu nepiecieshama valsts iekaarta kas liidzinaas augstaak aprakstiitajai.
jo es veelreiz saku, var ar lauzni atpist paaaris urlas bet vispaareeju labumu tas nedos. A likuma ietvaros vispaar neko nevar izdariit.
0
Citas gramatikas klkjuudas man pie po bet Latvija ir ar lielo burtu (15 rinda).
+1
Autoritārisms vairs nav modē. "Civilizētā" rietumu pasaule no mums novērstos, un tas tik būtu lielisks iemesls Krievijai iedzīt šeit vēl kādu strēķīti okupantu.

Manuprāt šodienas un vēl jo vairāk rītdienas likstas ar krievvalodīgajiem augs augumā, ja jaunākā paaudze ne sūda nezinās par Latvijas vēsturi, ja tās attieksme pret latviešu valodu būs apmēram šāda:
"Enemy, šodien, plkst. 17:03 Citas gramatikas klkjuudas man pie po"
Bez nacionālās pašapziņas un lepnuma par savu piederību mēs tik varam gausties: "ek ja to krievu šeit nebūtu, tad gan būtu zaļi". Muļķības - bez patriotisma mēs kā tauta pazudīsim arī bez krievu klātbūtnes.
0
izlasīj to link un skaidrs ka kādam žīdam tas datorists nav iepaticies
starp citu žīdu&krievu mafija manuprāt visai nikn;a izpausmē ir elkor. nemaksā nodokļus un čakarē proletāriešus, man viena paziņa sūdzēs šos tagad tiesā bet tur baigākā putra vispār
ta kā nepērciet elkora mēslus kautvai tapēc ka ātri lūzt kopā un pie kādas izdevībad kādu logu ar jāizdauz šamiem
0
a ko lai saku matei! vinjai tur zelta karte :D
0
Juods: "Muļķības - bez patriotisma mēs kā tauta pazudīsim arī bez krievu klātbūtnes."

Tieši tā, tagad modē ir runāt par to, kā tas tur aizbraucis uz Angliju mācīties, tas otrs atkal Amerikā darbu dabūjis, bet Bērziņu Baibai lielais loms- dabūjusi par vīru turīgu vācieti. Tatad- Laimības zeme ir visur, ārpus Latvijas robežām. Ja krievu inteliģence tika izšauta, tad mūsu inteliģences paliekas paši aizbrauks prom no šejienes. šeit paliks tikai tie, kas ir pārāk dumji, lai kur tiktu un "muļķa ideālisti patrioti".
0
Taa, es te tagad eju un domaaju par oraalaa seksa iipatniibaam, ahaa, redz kur staav divi nedraudziiga izskata jaunieshi. Es vinjiem eju garaam un domaaju, hmm tad izraadaas beigu beigaas, ka pornofilmas mums maziem buudamiem ir melojushas! Meelei jaabuut platai, miikstai un raami paarliecinoshai, nevis kaa siikstai sazhuvushai kakinjai, kura tiek bezkaisliigi tirinaata mitrajaa alinjaa. Jaaa... nekas nestaav klaat dziives skolai.

Visiem laimiigu peek peek, es eju pichu pachu na na naaaaa. CHIKINANANANANANANAAAAA! UUUU jeee beibiiiii, deeem, aim guud!!!

gribat manu slepeno briinumliidzekli labai omai? Varu pachuksteet atsleegas vaardu : "Mr. Bungle..." (piemiedz ar aci)

We'll talk buisiness later baby, now I would like to make love to your beautiful, BEAUTIFUL body....
0
Jaa jaa, bla bla bla.
-2
Latvijaa vajag nacionaalsociaalistisko partiju lai mums visiem buutu labaak. A vajag latvijaa nacistu rezhiimu, lai tos krievus beidzot aizsuutiitu uz sibiiruju un likeut izciest vinjiem to ko mees izcietaam pirms 70 gadiem! KRIEVIEM NAAVI! Mirstiet i jaunie i vecie krievi! Mirstiet krievu jaundzimushie beerni! Mirstiet arii tie krievi, kuri latvietim nau launa nodarijushi! Man piedraazt! Man besii krievi! Zajibalu kad katru reizi izeju aara ano maajas, redzu urlu purnus kas man paiet garaam un uzgluun kaartiigi. Sarkanie urodi. Vinjiem jau pat uz pieres var izlasiit vinju iistos vaardus - BOLSHEVIKS vai KOMUNISTS....
0
a vai tad nav letinjiem jau tada partija NSS laikam!???
+1
Purity: Nu, ja tu gribi krievus aizsūtīt uz Sibīriju, ar nacistu režīmu Latvijā vien nepietiks. Tad nu gan, lellīt, tev būs jāpacīnās par nacisma nodibināšanu arī Krievijā.
+1
Re ku tev purity neliels citaats no Dropkick Murphys maajas lapas:

"The Power Of Your Example Is Far Greater Than What You Say!"

Tas viss protams ir baigi besiigi, bet tev neapniik malt uz rinjkji vienu un to pashu, un pilniigi pa tuksho?
0
Vārdu sakot, atcerieties Latviju, ejiet draudīgam krievam ar paceltu galvu, tā lai var redzēt zemi, lai vai kas tur, varbūt paskrubiniet Fauna brīnumonkoli, bet esiet latvieši! Var jau būt ka tizli un samāksloti, bet šeit tomēr centos to rakstīt ar pirkstiem nevis savu tizlo fantāziju...
0
Bet tur tas vai kas, kur tvnetā.lv var izlasīt to rakstu, vellos?
0
He,purity(tiirum),zini kas ir gramatika???
Zini kaadu sviestu naciishi savaariitu???
tu ar savaam debiilajaam/teroristiskaja... idejaam buutu pirmais kandidaats uz nosuutiissanu "Sibiiruju"
nu jaa i tie krievelji pa daudz,bet tas jau ir paarspileeti.
0
pagaan kad atver tvnetu labajaa pusee(bishku pavelc uz leju) ir taada sadalja lasiitaakie raksti=>krievu skolaas izplata mūziku ar aicinaajumu uz vardarbiibu pret latviešiem.:)
0
Vienkaarshi taa klaigaashana muuzhiigaa no malas saak jau izklausiities aptuveni taa:
peek peek, ir beidzot jaataisa ljaunais grupeejums, meek meek, vai! jaaskrien apstiities, ko mamma garshiigu no veikala atnesusi, peek!
-1
Tautas tāpāt kā reliģijas ir cilvēku "izgudrojums", un abas šīs lietiņas ir vienādi kaitīgas cilvēkam.
+1
Purity: Pirms 70 gadiem Latvija bij neatkarīga valsts. Ko tad "mēs" tai laikā izcietām?

Tu neesi patriots, Purity. Arī Tev smagi vajadzētu pamacīties vēsturi un latviešu valodu (gramatiku). Krievu lamuvārdu lietošana arī nerunā Tev par labu. Pašam kauns nav?

Un pēc šādiem idiotiem citi spriež par nacionālistu un patriotu skatuvi kopumā.

Vēl vienu šāda rakstura komentāru vairs necietīšu ... tā kā pievaldiet mutes, "krievu šāvēji".
+1
Napoleons:Varbuut kaads var pastaastiit, ko noziimee "GANCI"?
runā ka, kad sarkanie utubungas ieradās šeit KULTŪRU IEVIEST, šamie lāgā latviešus no vāciešiem nespēja atšķirt, tapēc sauca visus sev nelīdzīgos par gansiem (no vārda Hans, līdzīgi kā mēs vāciešus par fričiem saucam)
0
Paldies Cliche, lai gan pie lasītākajām ziņām neatradu, atradu pie kriminālziņām. Tāda tā mūsdienu brīvība ir...
0
cliche....
0
šāvējs atradies,he-he,tās niknās frāzes drossvien taadeelj ka kaac imbaciilis shim pa muti iedevis.
0
jaa vampiir?:))
0
Man neviens pa muti nav iedevis, bet ja man teiktu ka es varu nogalinaat krievu - latvieshu niideeju un mani par to neapcietinaas, tad es noteikti to arii izdariitu.

Patiesiibaa tikai cietums mani attur no viena liidzcilveeka aizvadiishanas uz to-sauli.
0
nevaig mus nekaadu hitleru mums pashiem bija savi varonji kurus atd dereetu piesaukt. ar tiem krieviem vaig izdariit ta apt ka shie ar latvieshiem panjemt sabaazt smirdiigos vagonos un prom bet ne uz krieviju. a man teiksim tas galiigi pie kaajas ka kaads avrees bljaut ka Latvieshi fashisti utt tas man dos veel lielaaku iedvesmu niist vinjus, jo fashisms man galiigi nepatiik.

Un galvenais lai Katrs Latvietis ir Latvietis sirdii nevis tas ka tu esi Latvietis tev ir iedrukaats pasee tam ir jabuut ierakstiitam tev sirdi un tad ne viens smirdiigs krievs tev neko nevarees izdariit jo tu staavesi pret vinju ar savu miesu un garu.

Ac/Dc ir izteicis avu viedokli neparlasot visu diskusiju
0
Ui ku tu esi gudrs! Tu vareetu vairaak postot, tu mani iedvesmo uz dazhaadiem anaaliem nedarbiem mazais plaaceni.

"Ac/Dc ir izteicis avu viedokli neparlasot visu diskusiju" - tu kaadreiz arii esi kautko lasiijis?

"tas man dos veel lielaaku iedvesmu niist vinjus" - ui ku mees pikti! Neiespied biksee, tik spariigi niisdams.

"fashisms man nemaz nepatiik" - tu ko gribi mani piebeigt ar shito tekstu?
0
Mjā, Enemy. Tu vari ar sevi lepoties.

A kas palika ar to saraušanos un tām tabletītēm?
+1
Piekritiisu augstaak teiktajam, ka ejot garaam kaadam krievam turi muguru taisnu un galvu paceltu, jo tu esi Latvietis un taatad paaraaks par kaadu slaavu!!
Viniem ir cilveeku paarspeeks, bet mums ir gariigais paarspeeks!!!
+1
sitiisim vinjus ar smadzeneem!!!ne?
0
Tiesi taa mees tacu esam civilizeeta tauta, tie slaavu klejotaaji vienmeer ir skaitiijusies mezoniiga tauta, un veel joprojaam skaitaas!!!
0
Juods riktiigi labi pateica, ka jaait uz trennazieru zaali, nevis jaaseez maajaas un jaadomaa par krievu šaušanu.
Pavasarii es gandriiz pieteicos studentu militaarajai apmaaciibai.Domaaju ka, taadaa veidaa pilnveidosu sevi.Aizgaaju uz to info lekciju,tooreiz tur bija kaadi 6 mataini dzekini.Pirmais jautaajums bija:"Vai mati jaagriež nost?" Atbilde bija:"Peec reglamenta Jā!"Taa arii man bija zeel savus matus.
Ja kāds teiks, ka armijaa maaca paklauties komandierim, aprobezo personisko briiviibu, varu atbildeet, ka komandeet var tikai tas, kurs maak/zin arii paklausiit.
0
nezinu kā ar to studentu militāro lietu bet parastajā armijā var iet arī ar gariem matiem bij tik kautkāda nedaudz lielāka birokrātija lai tā varētu darīt
0
cliche... iedod mailu!
0
cliche@banda.lv
0
paldies
tagad gaidi atzishanos milestibaa :D
0
laikam vispratigakie te ir Pagans un Juods, kaut ari Juods biski parpile ar tam rakstiskajam kludam. Domaju patriotismamjabut darbos, nevis plintes ladinos. Nu kads sakars te ar trenazieru zali, lai mes klutu par parlielielm darzeniem un ietu skaldiit svehzemniekus, kas uz mums ne ta paskatas, kaut ari daudzi Latvieshi pashi nav labaki par tiem slaviem (piem dazi musu "skinu" eksemplari, labi zinams visiem:). Domaju ka labakais variants ir but parakiem prata un nenonakt lidz asinsizlieshanai. Domaju ka tik traki ari neviens nebrauc uz arzemem, tik labi tur jau nav ( tada filma spriditis amerika).
Nu tas laikam mans rezumejums.
ieprieksh atvainojos Juodam par drukas kludam, kursh man noteikti piesiesies.
0
Man fashisms galiigi nepatiik.

RR ir izteicis savu viedokli nemaz neizlasot visu diskusiju. *noliek miiksto*
+1
Vajag atguut Abreni un deporteet krievus uz "valsts austumu apgabaliem" (kaa to agraak krieveklji dariija) un peec izraeelas metodes aplikt abrenei apkaart betona zhogu...... pasaulee taa notiek, kaapeec latvijaa nevar? :-D
protams visiem ir vienalga par to kas notiek, jo taas ta4u ir lielvalstis, mazaa latvija tax neko nevar...
-1
Vajag savaakt visus metaalistus/pagaanus un latviju skinus un tad iet pa ielaam un chigaaniem un krieviem prasiit 10 kapeiji, blje! :DDD
-1
Runci Renar, tev labaak patiik, kad krievu komunistiskie pidari staigaa pa muusu skaisto sarkanbalto latviju? Kauns tev! Tautas nodeveejs...
0
nu mans posts jau bija it kaa vairaak atsauksme uz ac/dc viedokli, bet katrs jau saprot kaa grib :D
+1
Purity:"staigaa pa muusu skaisto sarkanbalto latviju?"

Nu jā... Latvija, nevis latvija!!! >:(
0
Purity
tu gadiijumaa neesi viena no taam divaam Gardas infantiilajaam nacionaalkarjeristeem? :D
+1
nacionālais konflikts vienmēr bija, ir un būs... kaut vai zemapziņā. Tas nekas, ka kādam ir krievu paziņas vai pat draugi.... kaut kur iekšēji vienalga jūtama nepatika un novēršanās (arī neapzināti) pret krievu cilvēku. Var būt labas, pat ideālas attiecības ar viņu, bet kā saka `savs krekls tuvāks` un tomēr slieksies uz to pusi, kas par labu letiņiem. Esmu gatavs ar parasto krievu cilvēku dzīvot blakus, bet es pieprasu cieņu no viņa pret šo valsti, tās vēsturi, kultūru un valsts valodu ( t.s. lojalitāte ). Daļa krievu tādi arī ir... nevajag noliegt.., bet pārsvars tomēr kauc par t.s. diskrimināciju un tiesību ierobežošanu. Nav noslēpums- šī diasporas daļa tiek mākslīgi apstrādāta, noskaņota un uzkurināta pret Latviju. Kas to veic ? To, domājams, nav grūti iedomāties. Ļoti daudzi krievu cenšās iegūt pilsonību, tas ir itkā apsveicami, bet tādā veidā iegūst tiesības balsot par sev vēlamiem politiskiem spēkiem, kas kā zināms, nebūt nav prolatviski noskaņoti. Šie pilsoņi ir ļoti aktīvi vēlētāji, ko nevar teikt par letiņiem. Tāpēc aicinu Jūs visus balsot vēlēšanu dienā, nevis slinki tupēt mājās... ticiet man, ja gūs pārsvaru kaut kādi kreisi orientēti promaskaviskie spēki ( tādu Latvijā ir pietiekami) būs sūdi, par kuriem vēlāk nāksies kost pirkstos. Tas nu tā, īsumā.
P.s. tomēr pret parasto, vienkāršo krieva cilvēku no tautas man nav nekāda naida... drīzāk pat otrādāk. Visu nosaka maita netīrā politika un varaskāre.
0
Ljoti pareizi. Es jau shito vienmeer visiem staastu, kad tuvojas veeleeshanas.
0
Nav vairs tie "laimiigie laiki", kad veeleeshanaas bija tikai viena partija un par politiku principaa vareeja arii nelikties zinis. Tagad mees esam ieguvushi t.s. briiviibu, un lai taas saturs daudzmaz arii liidzinaatos nosaukumam, tad naaksies kaut nedaudz riikoties.
Mees nevaram atljauties taa stiliigi ar vieglu roku "likt miiksto", jo citaadi mums pashiem vienu taadu ieliks aiz apkakles.
0
Slikti iraid tas, ka latviešu partiju tik daudz, tas sadala balsis daudzās mazās daļās. Es noteikti iešu vēlēt. šīs man būs pirmās vēlēšanas, he, he. >;)
0
Lūsim/ galvenais balsot par labēji vai centriski virzītu partiju (ja Tev tas ko izsaka). Skaties kurām ir augstāks reitings. Pieņemsim, priekšgalā ir kādas 3 tādas partijas(TP, LNNK, ZZP u.c.) un kautkāds PCTVL. Tad lūk, pirmie savā starpā veido koalīciju un kopumā gūst lielāku varu, nekā tāds PCTVL. Tas tā... primitīvi un vienkārši mēģināju paskaidrot ( neesmu jau nekāds tur politolgs). Tāds varētu būt princips.
p.s. kāds varbūt labāk varētu izskaidrot fišku.

p.s. es jau Tevi Lūsi necenšos mācīt vai kaut kādā veidā aģitēt ( attiecās arī uz pārējiem).. viss ir uz katra sirdsapziņas.
0
TP un LNNK ciest nevaru nu tos Zēzē pē vēl kautcik var paciest
0
Esat redzeejushi tos spermatozoiidus LPP reklaamaa. Tas pirmais, barinjaa prieksgalaa ir Shlesers. Es droshi zinu. Taa arii tie gaisa bojaataaji dzimst.

Pirmie = paarmainjas (gy gy gy)
0
Pirmie = pārmaiņas (un tādi putniņi uz augstsprieguma...)
+2
Cepti zvirbulji, mmmm, njamm, njamm..
0
eh muuzziigais naids starp LV un Ru :( .
Tas vel ilgi turpinaasies. Un ko gan tur padariisi vai mums Latviessiem jaaieniist krievi tikai taapeec, ka barinns idiotu tur kautko dirss.
Tie ir parasti perdelli, kas neko citu nejeedz, parasti (atllaussos vinnus nosaukt par noziedzniekiem). A nacionalitaatei sseit nav nekaadas noziimes. Vienmeer atradiisies kaads kurss sabojaas gaisu. Diemzzeel cietiis no taa visi. :(
0
Sitas naids nebeigsies kamer krievi vai latviesi bus pilniba iznicinati. es protams busu Lv puse.
-1
Juods, tev taa labaak aizsoljot uz gaazes kameru, jo atkariiga vai neatkariiga, slaavi muus tik un taa diskrimineeja...
+1
Vajag tirgot krieviem saindeetu samagonu. A tas butu jautri staigaatu viens Lettins un indetu krievus(45 sant. par pudeli).
-6
Hah, nu tads sviests!Es nevaru!:D Idiotiem- nacistiem nav miera...Bet kada jega LV sabiedribai no dzeraju bara? no tiem , kuri te ljoti gudri runa? Nav vajadzibas apmeklet sporta zales, ja tev ir zakja dvesele...tas nepalidzes. un tomer normalu cilveku Lv sabiedriba daudz vairak, neka tadu smiekligu kretinu!
0
Hammer'- necepies!
Vnk kārtējā "gudrinieka" sākts topiks...
0
vēl vecāku tēmu izvilkt nevarēja?
0
Kāds laikam speciāli pa Truemetal arhīvu rakājas un izvelk visvecākās un apputējušākās tēmas!
0
Man ir tiesība.Tāpat, kā jebkuram.Vai nē?
+4
Nē :D

Jauki, ka ''patriots'' Latviju ar mazo burtu uraksta ...
+13
Nu nav un nav tā miera mūsmājās. Kādas dienas atpakaļ, kad visu ceļu maršrutenē nācās klausīties piedzēruša krieva (matains baikeris, starp citu) dižošanos par to, kas tagad 9. maijā "labatijiem pidariem" būs jālaiza, neizturēju, pabraucu garām savai pieturai, un izkāpjot salaidu šim dažus lādiņus asaru gāzes ģīmī. Nezinu, kas tagad būs. Pilsētiņa maza, visi viens otru pazīst - nomušīs, ietupinās? :) Katrā ziņā, baigi apnikusi visa šī bezjēdzīgā plēšanās par neko - un nevajag dirst, ka latvieši pie tās vainīgi.
+1
Tu esi baigais vecis, ja tu patiešām tā izdarīji :o
+6
^ infestusam

varbūt skanēs stulbi, bet kruti, ka tu tā izdarīji. nav ko savu huiņu skaļi bārstīt sabiedriskajā transportā. pats visu laiku, pat vasarā šortos tos baloniņus turu, ir savas reizes arī gadījies izmantot. arī uz latviešiem, protams. latviskajiem urlām ir ļoti izplatīta tendence mēģināt dabūt cigaretes pat tad, kad vai nu negribu dot, vai arī nemaz nav ko dot. bet tur ir jābūt garīgajai formai. kad tādas nav, tad labāk i līdzi neņemu neko. tāpat kā ar pistoli - ja to no maksts (yeah) ārā izvelc, tad jāpielieto vien ir.
0
Ja oponents pillā, tad jau kārtīgi neidarbojas, ne ?
+1
Piparu gāze ftw
+3
Tas viss buss pēcāk nosmacējās kopā ar visu šoferi, ne? :P
+2
Ja blieza no tuvas distances, tad tas džeks dabūja mūža abonentu saulesbriļļu nēsāšanai :D
+1
Nenosmacējās, uz ielas tikai to paukšķi izvilku. Bet vispār BladeOfDarkness laikam ir taisnība, jo pēcāk vēl nācās mukt, kad šis sāka kaut kādus pusķieģeļus pakaļ mētāt :D Smieklīgi tas viss ir, jā...
+1
Tad jau vājš pulveris stroķī bija, ka šis vēl bija spējīgs kaut ko mētāt... vai arī kārtīgi netrāpiji...
-12
Nākamreiz iepūt sev dirsā, pamuļķi, būs labāks efekts! Un ko tu esi panācis ar savu rīcību? Besī visas šitās nacionālās muļķības, ir cilvēki un ir urlas, nacionalitātei šeit nav nozīmes. Pats noteikti pālī runā tikai gudrības, ko tad neizrunājies, bēgi uzreiz prom, "varonis" ar gāzes baloniņu (vomit)!
+3
"Besī visas šitās nacionālās muļķības, ir cilvēki un ir urlas, nacionalitātei šeit nav nozīmes" - tad pietaupi ar' savus sprediķus attiecīgai auditorijai!
Ko tu pats darītu, kad tev 10 minūšu garumā būtu apzināti un nežēlīgi ķēzījuši uz galvas? Paldies pateiktu? Tas tips zināja, ka esmu latvietis. Te nav runa par nacionāliem jautājumiem, ikdienā esmu maksimāli miermīlīgs gan šai, gan visās citās jomās. Te nav runa arī par vienkāršu neapzinātu ētikas normu pārkāpšanu reibumā - es nevaru šeit vārdu pa vārdam visu nocitēt, taču šīs robežas tika jo tālu pārkāptas, un likt pretī kādu tur "izrunāšanos" būtu vienkārši smieklīgi. Un, ja mans grēks ir tas, ka vārdiskas kušināšanas un neizbēgama kautiņa vietā šis dabūja tikai gāzi paostīt, tad vainīgs nejūtos nemaz. Domāju, ja nav galīgs muļķis, saprata visu tāpat, un nākamreiz domās divreiz, pirms vērs muti vaļā.
+8
Pilnīgi saprotu šo nostāju. Mani gan šeit gana daudz lamājuši par kosmopolītisku kuci, taču pašai arī roka savelkas dūrē, ja kaut kāds piedzēries urla sāk ķēzīt visu, kas man svēts. Kaut vai bārā, kur senāk strādāju, bija daži tādi apmeklētāji, kuriem to alus kausu gribējās nevis nolikt uz galda, bet sašķaidīt pret stulbo pauri.
+2
Infestus, tava rīcība ir jo slavējama!
+2
no vienas puses kāds var vērtēt šādu rīcību kā nosodāmu un huligānisku, no otras puses - a cik var ciest?? infestus +1!
+4
beidzot kāds arī kautko izdara, nevis tikai runā. un tas, imo, ir pohuj, vai krievs vai latvietis, idioti ir idioti.
+1
Nebeidzu vien rēkt par tēmas nosaukumu :D
-2
es, например, ar abiem labi satieku. Letiņi ir savējie, slāvi, например, šad tad visādus sūdus taisa, bet savādāk jau viņi ir tīri neko... čubari kā čubari. Čiksas viņiem jau pavisam superīgas (īstermiņā). Tur kaut kā speciāli iedalīt/atdalīt latvieti, krievu vai vēl kaut ko, например, ir diezgan stulbi. Tas simbolizē aprobežotību (jā, sveiks, bobij!) un nespēju komunicēt.

Kā reiz teica 18 gadsimta filozofe: 'Intolerance is the first sign of impotence.'
-1
nē, paga, tā nebija nekāda 18 gadsimta filozofe, например, tas tomēr laikam bija Aleisters Crowleijs.
-9
Eeeu, insectus, tu esi īstais varonis. Faktiski supermens :)
Kājiņas pēc kaujas netrīcēja? :)
+2
bez idiotiem nekur neiztik.
+2
bet savai adrenalina devaij bija jabut, pec veiksmigas epizodes diez vai kajinas tricetu, drizak gandarijumam jabut.
+4
Jā, Hammerhurt, trīcēja - ikreiz, kad garām brauca policijas mašīna.
Ek, diskusijai būtu jābūt nevis par to, kamdēļ tik necilai personai kā man tik nožēlojamā un smieklīgā kārtā partrūka filma, kad viss bij pa pilienam krājies gadu garumā, bet gan par to, kamdēļ neviens no slāvu elites neko nedara, lai audzinātu savējos. Vieglāk lamāt latviešus-"nacistus".
Labi, pietiks jau. Rīt no rīta tik un tā darbā priecīgi krieviski saukšu labu rītu kolēģiem. Laikam Grebenščikova tēze par to, ka izslavētā krievu dvēsele par 90% sastāvot no degvīna, ir patiesa - darbā to kaut kā nemana izpaužamies :)
+4
bet, bļeģ, cik smuki nospēlējām ^^
+7
Labāk baudīsim mākslu!
www.youtube.com/watch?v=XmXVsj7zAbI...
+2
^ nu lieliski
jaņitvaisuuka
0
^^ tas pretendē uz gada video titulu, 100% LOL par pozitīvu attīstību šajā gadījumā runāt nevar, ja no tāda vecuma jau tik daudz preteklību smadzenēs LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
+2
Tām divām ir traucēta seksuālā attīstība un vispār izpratne par seksualitāti un kopošanos. Pēc šitā man gribas iestāties klosterī...
+1
viņām ne tikai tas ir traucēts, imho.
+2
Sažmi v kulak, pidar bļa, i padrači, na menjaaaa !

Spēcīgi teksti.
+3
smukas arī pēc velna
0
trailer park thrash :D
+5
чёткая сова - i006.radikal.ru/0904/3e/b3b2e91bcc5...
+1
Chaos, šis gan būs tas gadījums, kad "trash" :P
0
Tām čiksām to klipu Getliņos vajadzēja taisīt. Vai vismaz ar misenēm un bomzenēm fonā (vispār jau pašas labās bimzenes) ...
+1
"Chaos, šis gan būs tas gadījums, kad "trash" :P"

ai ble toč :D

trailer park TRASH
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas