Slayer
0
Varbuut kaads var kaut ko sliktu pateikt par " Slayer " ?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Favourite trash metal band ever.To me.
0
Viva Lithuanian!Long live for You!
0
Slayer man loti patiik! It iipassi Live ieraxti!
0
Arii studijniekiem nav nekaada vaina, panemt kaut vai " South Of Heaven". Starp citu varbuut kaads zin kaadu komandu kas rullee liidziigi?
0
Slayer ir lieli nopelni trash metal lauciņā un smagās mūzikas pasaulē vispār. man agrāk nepatika vokāls, bet pēdējā laikā arvien biežāk iepatīkas. Un prieks, ka Dave Lombardo ir atgriezies!!!
0
man ar Slayer saistās tie laiki, kad sāku klausīties metālu. Neko sliktu, tikai labus vārdus vētu pateikt, ja būtu tāda nepieciešamība. Slayer, Kreator, Megadeth & Metallica. Spēcīgākais trash četrinieks astoņdesmitajos un nedaudz pēc tam. Slayer mūžīgi.
0
Bet kaa ar Destruction un Sodom?:)
0
Ar Destruction un Sodom viss ir kaartiibaa, bet kaa ar Devastation,Testament un Overkill ?
0
un kur palikaas Dismember un Tiamat?
0
Paga, kāds ta tiem ar thrash sakars? Tad drīzāk var prasīt, kur ir Anthrax, Annihilator, Exodus, Celtic Frost utt. utjpr. :))
0
+ Necrovore, Posessed, Sacrifice...
0
Un kaa ar Solitude ?
0
Piedaloties kopeejaa offtopikaa... Celtic Frost... thrash??
0
Un beigu beigaas kaa tad ir ar to Slayer ko?Kad pirmoreiz dzirdeeju, likaas kautkaads Offspring tikai bishku zhiperiigaak. Dziivajaa nu gan vinji spelee speeciigi.
0
Nu nez kur tu atradi liidziibu ar Offspring. Bet nu par Slayer, atkal jaateelo vecs pukstosh onka, kursh teiks ka jaunie albuumi vinjam nepatiik, bet tie vecie labie ir OK. Viena no taam grupaam, kas patiik gan man, gam manai sievietei.
0
Celtic Frost nav thrash! Bet gan doomiigs death/thrash varbuut.

Nu Overkill veel tiiri neko. Bet ja nu kaut kas man loti nepatiik un neinteresee vispaar, tad tas ir Testament!

Dismember ir zviedru death metal paarstaavji. Jaa, ir jau lielas ietekmes no Slayer, bet tas nu nav thrash.

Nu te nu ir maza atkaapa. Peedeejais Slayer man patiik. God Hate as all! Jaa, kaadas 4 dziesmas vareetu tajaa cd nebuut, bet tas paareejais ir diezgan speeciigs darbs.

0
Un tomeer, kaa ar Solitude - " From Within "? Vai kaads ir dzirdeejis ?
0
Esmu kaut kur piefiskseejis. Bet liekas, ka tas bija loti sen un ja atceros pareizi, tad pie sirds ipasi negaaja.
0
Laikam garaamejot, fragmentaari klausiijies, taapeec arii pie sirds negaaja.
0
Undisputed Attitude bija albums kas man pirmajaa briidii taa asocieejaas. Tas vispar bij pirmajs, ko no vinjiem dzirdeeju.
0
Nee, man bija kaadi albumi passam, bet es nespeeju vairaak par 1x noklausiities. Nu sorry, bet man likaas tik vienmulli, garlaiciigi un pat truli.
0
Atvaino, bet tu kaut ko jauc.Shai bandai " Solitude " ir tikai viens disks. Sorry.
0
Man kaa vienmeer miiljaakais albums ir tas, ar kuru saaku saaku klausiities - Diabolus In Musica. Taads sirdij tuvs un paziistams, gluzhi kaa savs pipuks.
0
Paareejie pipuki nav sliktaaki, pameigini!
0
Par cik man ir visi vinju albumi, pameegjinaashanas pleeve jau ir uzrauta.
0
Nu ko, tad jau viss ir OK.
0
Man patīk visi no "Show no Mercy" līdz "Divine Intervention" (ieskaitot). īpaši "Reign in Blood" un "Seasons in the Abyss". Arī "God hates Us All" likās labs. "Undisputed Attitude" un "Diabolus in Musica" neesmu dzirdējis. Dzīvais "Decade of Agression" arī ļoti patīk.
0
Kam patiik Slayer patiks arii Devastation.Rullee taapat, tikai vokaals nedaudz cits.
0
sliktu varu pateikt tikai to, ka pagaashgada wackenaa jami diezgan svaki noblieza. nju noblieza songus peec pilnas programmas, nau kur piekasiities, tikai taada baisi tizla attieksme pret publiku - uznaacaam, nogasiijaam, pazudaam :( nebi taaada kaifa, njemot veeraa, ka tai pasaacienaa skaitiijaas pashi pashi...
0
he he, man gan patiik, ka iipashi nebauro uz skatuves. Uznaak nospeelee un miers. Nee, ja ir ko bljaut un pa teemu un ja neskan idiotiski, tad mauj uz manu veseliibu, bet tos jampampus, kam pirms katras dziesmas ir jaapasaka Sljedushaja veshj - $%$^&%$&% gan es nevaru ilgi iztureet. Vai arii - come on all you motherfuckers, bang your heads against the stage. Gribaas pateikt - fakjuu tevi pashu, es neesmu nekaads roteejoshs daunis, kuram sagaadaa prieku skriet ar galvu sienaa. Fakjuu. Bang you in the ass. Nu labi labi, es zinu, ka man iisti taisniiba, jo tas atkariigs no grupas, un kaa vinji to pasaka.
0
Kljuudu labojums:
*es zinu, ka man nav iisti taisniiba*

4
0
Un tomeer vai kaads man piekriit attieciibaa par " Devastation"
0
SLAYER jau bija ierakstījuši vairākus albumus pirms satika Riku Rubinu. Taču tieši šīs sadarbības rezultāts bija par speed metal klasiku kļuvušais 1986.gada albums "Reign In Blood".

28.septembrī šim leģendārajam albumam uzradīsies video dubultnieks - DVD "Reign In Blood: Still Reigning", kura "saturs" tika nofilmēts grupas 11.jūlija koncertā Augustas CIVIC CENTER.
Šī grupas uzstāšanās tika filmēta ar 10 zālē izvietotām kamerām. DVD tiks papildināts ar kadriem no koncerta aizkulisēm un intervijām ar grupas dalībniekiem.
Starp citu, šai koncertā uz skartuves kopā atkal būs redzams tas pats grupas sastāvs, kas pirms 18 gadiem ierakstīja šo leģendāro albumu - bundzinieks Deivs Lombardo kopš pagājušā gada atkal ir pievienojies basistam un dziedātājam Tomam Araijam un ģitāristiem Kerijam Kingam un Džefam Hannemanam.
""Reign In Blood" ir mūsu slavenākais albums, un ja cilvēkiem škiet, ka tas palīdzēja bruģēt ceļu šim mūzikas žanram, lieliski," intervijā rollingstone.com izteicies Toms Araija, "Tas ir arī ieraksts, kas ļoti daudz nozīmē arī visiem grupas dalībniekiem."
0
SLAYER nācies atcelt koncertu Toma Araijas nierakmeņu dēļ.

Kā ziņo blabbermouth.com, grupas basists un dziedātājs tika nogādāts slimnīcā īsi pirms 1.septembrī paredzētā koncerta Mirtlbīčā, Dienvidkarolīnā.
Par laimi Araijas kaite nav pārāk nopietna.
"Tomam Araijam Mirtlbīčas hospitālī tika sniegta nepieciešamā palīdzība un jau nākošajā dienā viņš tika palaist mājās. Diemžēl SLAYER basista veselības stāvokļa dēļ nācās atcelt koncertu. Tomēr grupai, kurai šis bija pirmais un, cerams, vienīgais atceltais koncerts viņu 21 gadu pastāvēšanas vēsturē, jau atkal bija uz skatuves OZZFEST koncertā Tampā 2.septembrī. Tā kā pēdējais OZZFEST koncerts Palmbīča tika atcelts viesuļvētras Frensisas dēļ, Araija šobrīd jau atrodas mājās, kur par viņa veselību parūpēsies personīgais ārsts."
0
2 Slayer
Devastation manaa uztveree ir nedaudz dusmiigaaki un nezheeliigaaki par Slayeriem. Vinju peedeejais (un labaakais) albuums "Idolatry" bija daudz vairaak Death nekaa Thrash. Bet grupa ljoti laba un vareetu patikt Slayer faniem.
0
Faunam

Man arii smiidina tie visi izgaajieni - kamoon, bang joor fakin heds. Ja nevari iekustinaat publiku ar savu muuziku un nav nekaa jeedziiga ko teikt, tad nav ko lieki bljaustiities!
Piem. no Dimmu Borgir koncerta man palikushas ljoti labas atminjas, iznjemot vienu - tas, kaa Silenoz visu laiku raadiija ar rokaam tipa "aktiivaak aktiivaak". A kas mums publikai kaads pienaakums tur njemties tikai taapeec, ka vinjsh domaa, ka taa vajag. Ja es gribu, staavu mieriigi.
Bet no otras puses - ir grupas kas ljoti labi pieprot sho bljaustiishanos. Piem. taa pati Metallica.
0
Jap, ir arī daudzas grupas, pie kurām publika burtiski no pirmajām notīm "sajūk prātā". Redzēju to pie Hatebreed. Viņi pat neko pateikt nepaspēja, tikai pirmie akordi!!!
0
Slayer kicks one fuckin ass! :)
+1
šodien dzerot aliņu sapratu, ka Postmortem ir viena no, ja ne pati labākā Slayer dziesma :))

www.youtube.com/watch?v=rrCmnQamauo...
-1
čalis pie 1:21 man piekritīs :D
+4
Ja nu galīgi nav ko darīt, tad Lattelecom Tv kanālā Iconcerts skatāms Slayer koncis 2014. gada Vakenā. Arī arhīvā pieejams.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas