Sistemaatisks Kretiinisms
0
"Amandai no uzbrucēja izdevās aizbēgt tikai dienas otrajā pusē, kad viņš, no alkohola un seksa noguris, mašīnā iemiga."

"Uzskatu, ka Grazdiņam piespriestais sods (nosaciitais uz chetriem gadiem) ir atbilstošs nodarītajam. Tiesas laikā mēs neguvām apstiprinājumu, ka Grazdiņš būtu rīkojies vardarbīgi. Turklāt meitenei bija iespējams bēgt gan mežā, gan vēlāk pie veikala, gan arī pie upes, kur viņi abi mazgājās."

Kad taujāju, uz kurieni tad lai bēg meitene meža vidū, D. Burve man saka: "Vienalga, kaut kur! Tā viņa būtu parādījusi, ka nevēlas dzimumattiecības, un pretojusies varmākam."

"Bet ja šī pretestība viņai izrādītos liktenīga? Šādi maniaki taču var arī nogalināt!"

"Man grūti šo cilvēku nosaukt par maniaku. Man viņš tiesā tāds neizskatījās. Un arī meiteni viņš nenogalinātu. Es tiesas laikā ieskatījos viņa acīs, tās nebija slepkavas acis."

5 meeneshus veelaak:

"...draudot ar nazi un regulāri sitot, vairāku stundu laikā viņš ne tikai Elzu piesmēja, bet arī dažādi izņirgājās par savu upuri. Tikai izliekoties, ka notikušais viņai paticis, sievietei izdevās nokļūt atpakaļ uz lielceļa..."
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
es tikai nesaprotu, vai visiem cilveekiem ir kautkas taads jaapiedziivo, lai tiktu piepriesti attieciigi sodi? Kaa buutu ja to D. Burvi un otru varoni ievietotu mashiinaa ar noblokjeetaam durviim mezhaa viduu? Pidarasi! Es juus visus ieniistu!!!!!!!!
0
Vai tas kāds izgudrojums vai patiesība?
0
Mana pēdējā laika atklājums - Marķīza de Sada grāmata "Justīne jeb tikumības nedienas". Manuprāt, patiešām laba un uzbudinoša grāmata. Fauna rakstītais man par to atgādināja un radīja, loģiski, patīkamas sajūtas. Paldies!

Jā, piekrītu, nav jau labi tādi cilvēki, kas šādas lietiņas dara (hi, hi)
0
f,kas tu debils??
0
debiils vai nedebiils, bet ir atshkjiriiba, vai taa ir erotiskaa, vai pornograafiskaa literatuura, vai vesela idiotu buuveeta sisteema, kas radiita lai darbotos parasto mirstiigo labaa, bet reaali ljauj straadaat mauciibu, tikai regjistreejot to.
0
"Es tiesas laikā ieskatījos viņa acīs, tās nebija slepkavas acis."

pa shito teikumu toch nezinu, smieties vai raudaat.
0
vajprāts un murgi šai pagastā darās bet tagad jau pat par cilvēka nobeigšanu sākuši tik nosacīto dot a ja tu izdauz kādai žīdu bodei logus un aiznes prom kādas pāris alkohola kastes ta vieta rūtainā mājiņā garantēta
laikam to mūsdienās par cilvēktiesībām sauc, sūda zaglis ne tuvu cilvēka statusam, kamēr visādi izvarotāji, slepkavas un citādi pidari staigā apkārt
0
ps delfu versijās pasen laikam kād gad atpakaļ bij labs raksts kur ~ pa to ``Latvija slepkavu paradīze`` laikam saucās
0
man gan riebjas vardarbiiba pret sievieti.Vienalga vai taa ir izdomaata vai īsta.
0
dzelzsgriezeejs(, pats tu debīls
0
Faunam

Bet ko dariit lai shaadas lietas ietu mazumaa? (Citaadi iznaak kaa ar visu paareejo - ja nav priekshlikumu, tad nav jeegas uzsaakt sarunu un var tikpat labi atkal pamuldeet par oraalo seksu utt.)
0
Apm. tas pats variants, kā toreiz, kad puisēnu armijā piekāva līdz nāvei, un vainīgie dabūja vien nosacītu sodu...
Tā jau ir - miljonu zagļi, slepkavas un pedofili staigā savā vaļā; bet onkam, kas apzaga laukos benzīntanku, aiznesdams pāris pudeles šņabja un snikerus, piesprieda vairāk, nekā šim izvarotājam.
Es zināju, ka dzīvoju vienā no civilizētākām Eiropas valstīm.
0
Sodīšanas sistēma tiešām ir galīgi garām, arī attieksme, piem., kad tiek vainots nevis pats izvarotājs, bet gan izvarotā meitene, jo tā seksuāli izaicinot ar savu seksīgo izskatu. Ir dzirdēti gadījumi, kad izvarotās sievietes šī iemesla pēc vai nu neiet uz policiju sūdzēties par izvarošanu, vai arī nožēlo, ka to vispār ir izdarījušas.
0
un ja arii aiziet uz mentiem tad bieži vien par meiču atklāti ņirgājas
viena liela maucīga mafija gan tie menti gan visa uzpirktā tiesu sistēma gan mīksto krēslu piebezdētāji
0
Galīgi garām ir nevis sodīšanas, bet gan tiesāšanas sistēma... Bet vēl jau paliek linča tiesa, he he.
0
vot vot, kad man brachinjam pa seju iedeva turpat aizvilkamies uz menteni un teicam lai panjem shos pie dziesmas, vinjiem pirdejiem vajadzeja iesniegumu drukaat ilga gara penterii un tad pec kada laika vinji visu saaks, kamer pidarasi aizvaksies prom (pa muti vinjsh dabuja kvartalu no mentenes super pasakums
0
he aceros ka fričos man viens turks tieši pie mentu mājas hašu piedāvāja
0
kk:( -----

1) nu paklau nepaarspiilee nu tik traki, tad jau parastam cilveekam driiz vairs vispaar nebuus par ko parunaat.

2) mums par to runaajot palielinaas iespeeja pashiem 71 gadu vecumaa nebuut taadiem sekeleem kaa D.Burve.

3) tu tachu zini, ka jaunas teemas valjaa neveru, bet shoreiz vienkaarshi nebija pa rokai nekaads cits variants kaa izlaadeeties, taapeec arii iebljaavu sheit. (es biezhi speeju lasot liidziigas zinjas izvesties no raamjiem liidz nepraata robezhai un saakt tikai daljeeji sevi kontroleet ar cigareshu paliidziibu (es ceru, ka man nav valdiibas provokatiivais implants))

4) driikst zinaat, kas tev ir pret oraalo seksu?
0
a jaa aizmirsu tachu par galveno teemu! Faun labs stastinjsh :) vajag tik prozaiskaak vinju iztaikt un buus labs grindinjsh
0
tur ju taapat sanaak labs grindinjsh. To var lasiit ar visaam taam kretiiniskajaam izteiksmeem. Un viens fonaa attieciigajaas vietaas rukshkj kautko.
0
:) he he vajag tik atrast cilvekus kas ir gatavi ritmu pieshtukot :)
0
Fuckkkkkkkkkkkkkk! FAUN, kur Tu sito izraki?????

Man ir prieksslikums!!!!!!!
Dibinat nopietnu sitadu drannkku kkerssanas vieniibu! Blle, fuck , man asins vadi laikam no dusmam paarspraags! Saprotiet, te gudri dirssot nekas nebuus! davai, svaacam purnus ar iekssaam un dibanaam tiessaam brutaal bandu, kas tadus nnergas kropllotu un tad ar pienaglotu vinna darudzinnu pie kada koka mezzaa, lai mirst drausmigas saapees.
0
:) es kadus 5meneshus speleju bassu, tas der?
0
aa es zinu vienu basistu kursh spelee kadus 2 vai 3 gadus un vinjsh ljoti veletos uzspelet grindinju
0
Te viena grupa meklee grind basistu, iedo man kads ssameejam koordinaates!!!! vai varbut vampirs pats grib pamegginaat?
0
kaa ta negrib. Celies un straadaa!
0
nu es nezinu vai man sanaaks, bet megjinaat jau var, gribeeshana jau ir tik ka bus ar vareshanu! mani jau nesen nepanjema speedmetala grupelee :) nu to veci neta var atrast ar niku jawwwww(nezinu cik tur tie w burti ir)
0
... es arī spēlēju basu 3,78 mēnešus un gribu iet mežā sist pie koka, var es ar jums? yo yo nigga bitch fuck yoo
0
patīkamas atmiņas... pat skaļi iesmējos... >:))
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas