Группа ишет бас-
0
Группа из Даугавпилса ишет бас-гитариста!... со своей аппаратурой!И
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Varēji jau nu pacensties un latviešu forumā savu rakstāmo rakstīt latviski.
0
Kaa gan savaadaak lai vinjsh noraada, ka vinju grupaa runaa krieviski neskatoties ne uz ko? Viss ir izplaanots lai nebuutu nekaadu paarpratumu peecaak.
0
nus a 4e mne nelza govoritj po russki esli ja russkij.........nu vi i 6utniki....ja 4e vas obseraju?4to bi vi mja u6emlali!ja tut s prosboj tak 4to izvolte ne trogatj moj topic!!
0
Vēl viens izlecējs,katram taču ar kaut ko jāatšķirās...
0
Jaa, shitaa taada jauna suga- latviski saprot visu liidz peedeejam vaarda, bet tomeer izliekas, ka parunaat nevar.
0
Hujaksh blje! Tvoj topic, blje?! Shas moj, blje!!!
0
nus a 4e mne nelza govoritj po russki esli ja russkij.........

Tu ko, Krievijaa tagad dziivo?
0
LOlik: Neviens Tev neliedz runāt krieviski. Bet Tu iedomājies, ka krievvalodīgo forumos kāds sāks savas vajadzības izteikt tatāriski.
0
:DD tatariski :) es domaju ka vinjsh ar savu daugavpili var todies uz blackmetal.ru.lv un tur prasit, nedomaju ka kadsa no shejienes atsauksies
0
0
Ejiet jūs visi ar savu stulbumu d...t!!! Jūs esiet tādi paši urlas! Kāda jums starpība, kāda mēlē ir rakstīts? Negribi, nelasi. Ja es piemēram uzrakstītu šeit franciski? kas tad būtu?
Un vispār, ja jūs esāt tādi lieli latviešu valodas kopeji, tad nelietojiet krievu lamu vārdus! 99% no jums lamājas krieviski! Pat, šeit foruma, gadās izlasīt "atmaroznix", "hui" u.t.t:))
Lietojiet savus vārdus: pimpis, peža u.t.t:)))
P.S NAZI FUCK OFF!!!
P.P.S un, vispār ja Krievija atslēgs Latvijai gāzes padevi, tad pizdec visiem būs! Kur gāzi pirksim? Norvēģija? ha-ha! tad visas cenas mums pacelsies vismaz trīs reizes augstāk! Tā , kā muti ciet fashisti jebanije!
0
2 metalistas

Tu izklausies peec Putina. Starp citu - Tu vispaar maaki rakstiit franciski??

No blackmetal.ru.lv. foruma:

Ya ne budu tolkat dlinnuyu re4,tak na emociyah...zasol na truemetal.lv dvinul temu v forum,napisav na russkom yazike.i poneslas:kto eto na soba4em yazike tut piset,kak on imeet prava i t.d i t.p.KOGDA V LATVII ZAKON4ITCA ETA NACIZNAYA HREN???????????????? vigovorilsa:) mozete ne kommentirovat,tak poplakalsa:) uda4i v zizni.Best Regards!

"...i poneslas:kto eto na soba4em yazike tut piset..."

TIE IR MELI!!! MELI. Kursh te kaut ko teica par "sunju valodu". Nekaa taada nebija, bet redz ko vinsh staasta citiem!

Un veel:

Oni prosto 4uvstvujut sebja hozjaevami na odnom otdeljno vzjatom sajte. No mi-to s vami znaem, kto zdesj na samom dele hozjain ;) aaa, bolwoj russkij mededj potoptal Latviju, razlozhil vodku, zakusku, dostal balalajku i na4al plevatjsja seme4kami vokrug!!!!

Nu, ko tur veel piebilst?...
0
Njā. Laikam jau dēļ valodas nezināšanas LOliks nekaunās tajā forumā apgalvot, ka kāds šeit esot krievu valodu nosaucis par suņu valodu.
0
*šausmīgi dusmīgi saviebtu ģīmi klusībā meļiem novēl:"Kaut zibens iespertu tiem zolēs, kaut savā sirdsapziņā sapītos."*
0
Turklaat vinji savaa saitaa arii nelabveeliigi skatataas un aizraada tiem, kas raksta latviski. Taa ka...
0
Protams, melošu, ja teikšu, ka nav gadījies dzirdēt nicīgu un naidīgu attieksmi pret krievu valodu. Taču, ja salīdzina ar to, ko ir nācies dzirdēt par latviešu valodu un latviešiem, uzaugot Purvciemā, tad tas ir kā piliens jūrā.

Man tas LOlika izteiciens izklausās pēc zagļa izbrēciena tirgus laukumā: "ķeriet zagli!".
0
Bij bij par sunju valodu citaa topikaa teikts. Tie nav meli, to tekstu izspeera Ireena, taa kaa nav briinums.
0
2 KK:( he-he:))) tu ko domā, kā es esmu blackmetal.ru.lv saita piekritejis? :)) tur arī gandrīz puse no useriem paši nespej saprast to ko viņi raksta krieviski:)) Man vienkarši besi arā tie izteikumi par krieviem, krievu valodu un tam līdzīgs.Ja jūs sauciet sevis par "advanced metalheads", "support metal" (pat ja ta nav burtiski teikts, to var viegli izraut no kontekstā), tad supportejiet visus alternatīvos cilvēciņus, neskatoties uz tautību.
Ka Putins izteicos , saki? ja es būtu kā Putins , tad es nesēdetu šaja stulbaja forumā:)) Klausies, gudriniek, ja tad mēs aizķērām lielas politikas tēmu, tad tāds jautajums: ko tādu sliktu izdarijusi Krievija pret LV? Padomā, piemērām, lielāka daļa no mājam kur mēs dzivojān tika uzcelti Padomju Savienības laikā. Visas rūpnīcas, visa nfrastruktūra kas darbojas līdz šim brīdim.Kur mēs dzivotu ja netnāktu krievi? Pašiem būtu jaceļ!
Bet resursu Latvijai nav, nebija, un nebūs.Jo LV ir "banānu republika".Tā vienmēr ļavusi ņemt sev pakaļā, lai būtu tas kurš to aizstāvētu.Tagad tas ir ES:)) Un kāds man vel teiks kā kultūras attistīšana bija apspiesta? Valoda, tika saglabāta, strādaja bibliotēkas kur bija atrodama visa LV literatūra, muzeji un t.l. Jūs taču neviens nedzenaja rezervācijas kā indiāņus!
Bet tagad, šitie pseudo-pētnieki ganas visur ar saviem izmeklējumiem un cenšās atrast "nolaupīto" kultūru:)) Nekas netika atrasts, ja neviens to nespera prom.
tā kā nevajag nodarboties ar maucību, ziniet ir labs krievu izteiciens " kto staroe pomjanet, tomu glaz von" , vajag vienkarši dzīvot tālak , laiks visu noliks uz savām vietām.
PEACE!
0
njaaa! un ta sakas viss! da miers ar visu! es padzirdeju ka viens krievs afigena ideali spele solo gichu! tieshi uz solo macijies! vinju itka nekur nenjem, principa ja man butu grupa panjemtu :)
0
"ko tādu sliktu izdarijusi Krievija pret LV? Padomā, piemērām, lielāka daļa no mājam kur mēs dzivojān tika uzcelti Padomju Savienības laikā. Visas rūpnīcas, visa nfrastruktūra kas darbojas līdz šim brīdim.Kur mēs dzivotu ja netnāktu krievi? Pašiem būtu jaceļ!"

Nesākšu lasīt lekciju par Latvijas valsts ekonomikas, lauksaimniecības un rūpniecības attīstības līmeni 30tajos gados, jo tāpat nav vērts. To gan redzu, ka skolā vēsturi esi mācījies Padomju laikos. Varu vien dot padomu- ja šausmīgi gribas pateikt kaut ko gudru par vēsturi, būtu labi kādreiz mazliet pašķirstīt kādu vēstures grāmatu, kas izdota PēC 1991. gada.
0
tāpat tās blokmājas kas ar daudziem stāviem drīz bruks kopā, johaid tu zini uz ko viņas turās
visi tie betona bloki uz dažiem metinājumiem drīz sarūsēs un pašiem būs vien pa jaunu jāceļ
0
Lūsis: neko tu neredzi, es par vēsturi interesejos, gan Padomju laikos, gan pēc tam:)) tā kā ir ar ko salīdzināt:))))

bleakness: bet taču labāk dzivot bloku māja, nevis pagrabā vai bēņiņos:))))))))

2 Site Admin: vispār būtu ļoti labi šo tēmu vispār izdzēst arā:))) jo atkal sākas diršana :(
0
Metalistas:
Miiljo, mazo cilveecinj, luudzu noziedo kaadas 3h sava daargaa laika un aizej uz Okupaacijs muzeju Raatslaukumaa. (Ieeja ir BEZMAKSAS). Izlasi, izpeeti visu kaartiigi un tad velrez uzdod sev sho jautaajumu..."ko tādu sliktu izdarijusi Krievija pret LV?" Luudzu!
0
Deadfall : es tur biju ;)
0
Zini taadu teicienu: "Meliem iisas kaajas!"?... vai arii jaasecina, ka tu tur neko nelasiiji vienkaarshi biji piespiedu kaartaa aizvilkts... tad aizej veelreiz.
0
metalistas ir vienkārši provokators.
0
vienīgā priekšrocība blokmājām ir tā ka tur ir lētāki un ātrāki interneta provaideri
bet es labāk dzivoj savā 5st antīkajā būdā vismaz Rīgas siltumam nav jāmaksā kad pa aukstu iekurinu un blokmājās ir vairāk urlu
0
"2 Site Admin: vispār būtu ļoti labi šo tēmu vispār izdzēst arā:))) jo atkal sākas diršana :(" ------

AAaaahahaha.....hhh.... ---- bishku samiizaas ko mazuli? "paliigaa, izdzeesiet luudzu teemu, kameer visi nav izlasiijushi, cik es esmu stulbs."

Kur var kautko tik stulbu izmest...... maajas ceela...

Tas man atgaadina vienu labu joku ieksh
seriaala ar to lelli Alfu. Kur shis sapnjo, ka ir prezidents. Vinjam TV uzdod jautaajumu - "Ko juus domaajat dariit bezpajumtnieku, vai kautkaadaa liidziigaa sakaraa? Alfs saka - "Es likshu katram cilveekam uzcelt pa maajai!" TV - "Bet kaa ar bezdarbu?" Alfs - "Bezdarba nebuus, visi cels maajas!"

Tieshi tavaa stilaa gudriniek.
0
Starp citu, to argumentu "maajas, skolas un industiraalaas revoluucijas labaumui" esmu dzirdeejis no vairaakiem minoritaashu paarstaavjiem... un pats galvenais, ka vinji tam no sirds tic! Pienjemu, ka shitos suudus galvaa vinjiem ir iestuumushi skolotaaji vai vecaaki.
0
metalistas rakstiija:

"Ka Putins izteicos , saki? ja es būtu kā Putins , tad es nesēdetu šaja stulbaja forumā:)) Klausies, gudriniek, ja tad mēs aizķērām lielas politikas tēmu, tad tāds jautajums: ko tādu sliktu izdarijusi Krievija pret LV? Padomā, piemērām, lielāka daļa no mājam kur mēs dzivojān tika uzcelti Padomju Savienības laikā. Visas rūpnīcas, visa nfrastruktūra kas darbojas līdz šim brīdim.Kur mēs dzivotu ja netnāktu krievi? Pašiem būtu jaceļ!"

Saproti tachu reiz ka neviens sheit krieviem (varbuut man buutu jaasaka - "jums"?) pilniigi ne par ko NAV pateiciigs. Latvieshi pashi buutu uzceelushi taas maajas, mazaaku daudzumu, bet veel labaakas. Un Riigai nebuutu nekad vajadziigi kaut kaadi tur Purvciemi vai Pljavnieki, ja mees nebuutu iekljauti PSRS sastaavaa. Ari Tev ir raksturiiga taa slimiigaa "kultuuras neseeju" attieksme. Bet kaa krieviski ir "sviestmaize"? russian butterbrot :DDDDD
0
Un ja kaut kas nepatiik - ejiet protesteet un dariet taa kaa shis iraanis, kursh protestee pret "paaraak stingriem imigraacijas likumiem Niiderlandee"

www.aftenposten.no/nyheter/uriks/artic...
0
2 metalistas

1) Latvieshi savu kultuuru saglabaaja tikai pateicoties pashu neatlaidiibai, jo visi apstaaklji bija pret mums. Paveicaas arii, ka okupaacija ilga tikai 50 gadus nevis, teiksim, 100.

2) Latvijas briivvalsts laika literatuura tika PAMATIIGI izrevideeta. Vardu "cenzuura" esi dzirdeejis? Nezinu kaadu veesturi Tu esi maaciijies... :(

3) Tu taa arii neatbildeji vai proti rakstiit franciski?
0
Es kādreiz drusku mācēju, tagad krietni piemirsies.
0
j'adore boire de la bie're:P
0
Moi aussi :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
Viskas