Kad es biju jauns...
0
Kad es biju ļoti jauns (pirms kādiem desmit gadiem), es biju kluss bērns un daudz lasīju visādas grāmatas. Tagad es grāmatas nelasu. Neatliek laika vai arī tā īsti nav vēlēšanās ŠAJĀ INFORMĀCIJAS LAIKMETĀ. Gribēju pateikt vienu - es esmu par sociāldemokrātiem. Kāpēc? Miljonāru un ļoti turīgu cilvēki ir maz, lielākā daļa ir vienkāršie cilvēki, kas caurām dienām strādā par nepienācīgi zemu atalgojumu. Valsts ekonomiskajai attīstībai ir jānes labums arī vienkāršajiem cilvēkiem, ne tikai magnātiem.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
un ja vēl to pašu zemo atalgojumu varētu dabūt vai vismaz laicīgi dabūt, man jau 2 mēneši nav darba vairs negribu iekulties kautkādā afērā kuras rezultātā badā sprāgšana turpinās
0
Kad es biju jauns, es dazhreiz meedzu speciaali aizchuraat garaam podam. Bet ziniet! Kosmonauti iisteniibaa ir baigi laadziigie chalji!

ncc.wz.cz/
0
kads sakars ar kosmanautiem un ekonomiku????????//
0
Fauns es neiebraucu ko tu ar to gribeeji teikt.

Bet vispaar cannibals, Bleakness taa jau sseit ir taa jau algas mazas un taas passas negrib makssat.
Bet vispaar ir valstis kuraas ir vel traggiskaak taapeec ar dzillu riebumu naakas samierinaaties ar sso tizlumu. taa tas bija un buus. Moss naakamaa paaudze kautko mainiis.
0
Viens no viedokljiem...
www.delfi.lv/news/comment/commen...
0
Jaa, izlasot to rakstu un peec tam ieluukojoties komentaaros, rodas kaut kaada skaidriiba par to, kaapeec mees esam tur kur esam.

Bet vispaar, kad es biju jauns es biju Taivaanaa un peldeejos kopaa ar kalmaariem. Vinji mani saprata un iztureejaas ljoti draudziigi.
0
izsaimniekots viss ko vien var un nevar izsaimniekot , rakstiits jau ir pilniigi pareizi bet kurš ta tā darīs?
0
es miilu shis valsts zemi un kulturu! bet ja godi saka, tad vaktos prom no shis slimas bedres prom, ja vien man piedavaatu!
0
Bet te Latvijā taču visi ir hujova korumpēti. Huj te var kaut ko atsavināt. Huj te var ar krievu hujiem cīnīties. Vispār Ņihuja!
0
es ar aizvāktos bet pavisam gan nē vienubrīdi arī biju aizvācies bet kad ir tur tai sūda Eiropā tad gribas atpakaļ visi savējie ta paliek šeit un arī Užavas alus ir tikai šeit, un vispār Eiropā pederastu vairāk kā šeit
murgi ekonomikas ziņā gan ir nepārspējami ja nu vienīgi Āfrikā ir trakāk
0
Enemy: "Huj te var ar krievu hujiem cīnīties" Vo taa ir peerle!!!! Haaaa Paldies, ka sasmiidinaaji :))
0
kad es biju mazinnss visi bija draudziigi a tagad visi griezz viens otram riikli saakumaa man bija nesaskannas ar urlaam tagad man uzbruuk metaalisti
cerams ka tas ir tikai sapnis :(
0
o_O uzbruuk metaalisti!? Ko tu staasti? Taa nevar buut!
0
kad es biju jauns, man nebija ne nojautas, ko mans tēvs ir izdarījis ar manu māti, lai rastos ES, ko jūs par to domājat? KORN
0
bluudij magot, es par to nedomāju.... PANTHEIST
0
Mani atrada siltumnīcā. PODs
0
siltumnīcā? :)METALLICA
0
bet es nokritu no mēness, tieši rokās gotu meitenei, pilnmēness naktī... :) LACUNA COIL
0
Druscīt pielikšu kaut ko (ne pa tēmu): lieta tāda, ka patreiz klausos papa roach albūmu lovehatetragedy. Visi mani noliktu, ka es klausos pop/numetal, ko pa mtv rāda, BET - es aizmirsu līdzīgus aizspriedumus un nolēmu to klausīties, jo mūzika ir laba un teksti man aktuāli. Laba mūzika ir jāciena, nevajag dzīvot noteiktos aizspriedumu standartos. Tas tā.
0
... tad strēbu to zupu no paša katla... un skraidīt bez biksēm bija daudz patīkamāk nekā tagad...un neinteresēja sugas saglabāšanas likumi...
0
Es biju mazs, sapņoju par iekļūšanu sievietē, nu izaugu, iekļuvu, vairs pat ārā negribas līst!
0
labais, Balrogh :)
0
Perversais tips! Tikko izkljuvis no vienas, jau traucaas naakamajaa. Buutu gudraaks, buutu gejs, bet taa kaa tu esi no taas pashas shnites, kuras es, tad varbuut mums kautkas vareetu sanaakt, ja saprati ko gribeeju teikt.

Pats bishku neiebraucu, bet tas ir siikums, jo Woman's Place Is On My Face!
0
Es ar bišķīt neiebraucu, bet skan labi:)
0
... atkal gribās parisināt kādu kāzusu... ja ir vēlme es varu būt... ko Tu saki? vienā dziesmā mums sanāca 666
0
Nu, es domaaju nevajag jau paarcensties. Visiem taapat jau vairaak vai mazzak ir radusies skaidriiba.

P.S. Es no Taivaanas atvedu beigtu kalmaara mazuli. To sheit sanjems par balvu tas, kursh buus visaspraatiigaakais.
0
Vispaar buutu labi, ja lielais skolotaajs mazliet apklusinaatu savu mazo skolnieku. ;) Ne tikai shajaa teemaa, bet citaas arii. Par shaadu labu darbu es veel vareetu piemest klaat vecas Vissavieniibas arodbiedriibu loterijas biljetes vai skanjuplates ar PSRS estraades muuziku.
0
Apskaties Bluudij ko tu izdariiji, muus ir atmaskojushi! Veel par tiem cilindriem.... lateks... tie pieshmuceetie penjuaari...

P.S. Unshaved zebras dislocated purple stoma forever!
0
... kuru Tu te sauc par pimpi? :((((((((((((((((((
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
BigUgga
Sonnenmensch
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas