MARDUK 15.04.2005. Salamandrā
0
iesildiis Preternatural, igaunji un leishi.
Peec kaada briizha preciizaaka infa buus atrodama www.metalshow.lv
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
man jau likaas ka tie plakatii kabata kads launs joks. Noteikti letak pa 7 ls bilete nebus vai ne ?
0
7. Leetaak ne...
0
a man i nava zel
0
mjaa, kad jau tik ilki iesildiijushies, vareetu arii liidz shejienei sashuupoties...
0
Bljin, kad bija kautkas jeedziigs, nebija nauda. Tagad, kad ir nauda, atbrauc Marduk. Pilniigs nekro! Lai gan veel nav zvaniits, ka atbrauks... khe khe...
0
Kas tev pret Marduk?
0
Ar Faunu taapat, kaa ar biteem nekad neko nevar zinaat
0
man a marduk kaukā neieper, bet aizvilkties jau gribas kautvai dēļ preternatural ja tik naud būtu turklāt vabūt iepatīkas tas marduk
0
hmm.. man ar shie diez ko gjeniaali neliekas.. kas tur veel par grupaam buus?
0
Marduk ok, buus vien jaaizdodas, bet .. .piektdienaa, parasti jau shaadi pasaakumi saakas ap 17iem, bet shai dienaa tikos darba gaitas beidzas....
0
Lai gan neesmu veel iechekojis jauno vokaalu. Legion uz beigaam saaka jau knapi dvest. Cik konchi ir redzeetu un dzirdeeti, nu tik vaaju black metal vokaalu reti kur var atrast. Nezinu kaadas elljas vinjsh bij paardzeeries, vai arii kaarteejais studijas variants taapat kaa ar Dani Filth, kursh ierakstaa njemaas pa pirmo, bet koncii vaid un sten. Publisks fuj!
0
nebūs, nebūs Marduk... marduk fuck off atkal būs:))) noteiktiL((((
0
nesaprotu ko tu Faunel te nemies, labs koncis bus, tadal limena grupas reti kad pie mums brauc. Es neesmu konci nekad redzejis, un bushu prieciigs par tadu iespeju.
0
ev, bet jūs paklausījāties to jauno immolation albūmu...varen jestrs...sāp
0
Nu vai zini, alu pasuukt un ar cilveekiem pakontakteeties es varu arii citur, nevis paarbaaztaa pirtii, kuras galvenie varonji ir grupa, kura jau laicinju atpakalj sabojaajusi labo iespaidu par sevi un izraisa manii tikai niciigu smiinu.
0
A tev fauns vokāls ir "uber alles"? Bez vokāla nav aršana? Nev jau Marduk diez kāda izclilā grupa, bet nu taviem izteicieniem ar īsti neatbilst. Es protams saprotu, ka tu labprātāk aizietu nu teiksim uz Satyricon, bet dzīve ir ļauna. Lielie stāri rindā nestāv, lai nospēlētu konci pie mums, uz citām, nebūt ne sliktām grupām, gluži vienkārši cilvēki nenāk. Naudas redz žēl esot.
0
Nav runa tikai par vokaalu. Tas Macabre albums jau bija pilniigs sviests. Un ar dubultdisku Blackcrowned, kur puishi redz sevi kronee par baigajiem kingiem un pasniedz mums galiigi vaargu (black?) metal vinji sevi pashi noraka liidz ar zemi. Kaa jau teicu, neesmu veel dzirdeejis peedeejo albumu, noteikti ieklausiishu un mosh shie mani paarsteigs ar ko garshiigu.

Tu ko tieshaam domaa, ka es neesmu pamaniijis, ka lielie staari rindaa nestaav? Tagad man buutu jaaskraida uz visiem Mardukiem peec kaartas? Man tas Neglected Fields toposhais koncis interesee daudz vairaak nekaa tie tizlenji no Zviedrijas. Kur tad tev nenaak? Atbilstoshi populaacijai arii apmeklee. Par Dimmu Borgir kaads baigi suudzeejaas? Nu jaa, taadi pidari kaa es atkal suudzeejaas, ka kaarteejie sevi par megakaraljiem kroneejushie kretiini brauc speeleet. Ok, par otrajiem kanibaaljiem suudzeejaas, un vienalga es nevareetu teikt, ka cilveeku tur bija baigi maz. Par Impaled Nazarene!!!!!!!! kaads suudzeejaas???? Jomajo! Tak shie taadus Mardukus brokastiis kozh. Veel tagad varu sist galvu pret galdu, ka toreiz nebiju, lai gan iemeslus jau vairs neatceros. Behemoth, arii kautkaa neapmierinaatiibu neatminos. Nezinu nezinu par ko tu iisti tur runaa. Kaa jau teicu, uz Mardukiem taapat buus pirts, un viena maza Fauna neklaatiene tikai atbriivos vietu kaadam, kursh "saprot ap ko lieta grozaas". Gan jau shie shkjobiis gjiimjus kaa naakas, uzkratiis kaadu paku un visi slavees vinjus par superiigo virtuozitaati, kameer luuk garlaiciigie Rotten Sound galiigi neko nesaprot no speeleeshanas, droshi vien pat gjitaaru neprot iisti speeleet. A ko tur tas bundzinieks..? Ai ta neko, seedeeja kaa klucis un kautko tur bakstiija, nevienu reizi pat ragainiiti nepaceela, kameer Marduk dzheks riktiigi njeemaas, ceelaas vairaakas reizes kaajaas, ar nuujinjaam raadiija apgrieztus krustus, o jaa, tas keeks prot speeleet.
0
faunam medaali pie kruutiim !!!!!
0
Katram jau sava gaume un uz konciem nevienu nespiez iet. Man gan Marduk patiik, kaut gan daudz neesmu shitos dzirdeejis. Bet cik esmu dzirdeejis tik patiik. Aizieshu, ja atbrauks.
0
Nu Faun, tu jau ar paķēri koncertus. Man jau mazam un pelēkam tie jau ir stāri. Es piemēram kā labu koncertu atceros Horna & Behexen konci. Ne jau nu tā ka tukšai zālei šie spēlēja, bet domāju vairumam diez ko nepatika.

A par Marduk jauno albūmu, diez ko daudz no World Funeral šis neatšķiras. Man pat World Funeral labāk patika.
0
to Fauns:
Labi pateici par tiem bundziniekiem, bet, zini, tagadējais mardukists Emīls Draugovičs ir tiešām monstrs, par pašu grupu īpaši neinteresējos, lai arī zviedri, bet buņģieri gan jaunajā diskā ievērtē!
0
nu, ta beidzot!! ilgi gaidiiju, sagaidiiju..
0
HUI, miiliishi, HUI !!!
marduk tomeer nebuus, tresho reizi piechakareeja...

Taa vietaa 2. apriilii Salamandraa BEHEMOTH + somu Doom'inieki.

Info: www.metalshow.lv
0
nu, ta beidzot!! ilgi gaidiiju, sagaidiiju..
0
šobrīd ievērtēju beidzot to jauno marduk albumu, gandrīz izklausīts un tik 2 gb nav aplaimoti ar delete, bungo jau iistenībā gan labi, bet pārāk vienveidīgs viss kopumā liekas
0
Ideaali, pagaajusho reizi nesanaaca ieveerteet BEHEMOTH, nu nekas pavisam driiz........
0
Gardi smiekli, bet protams liidzjuutiiba organizatoriem par nejeedziigo laika shkjieshanu chakareejoties ar tiem metalkingiem.
0
Nu tas tad laikam nozīmē, ka Marduk Hujarduk Latvijā nekad nespēlēs - vairāk jau no noteikti neviens ar viņiem nekrāmēsies.
0
a BEHEMOTH pat labaaks, nu i piejaat tos marduk behhh
0
plakati gan bija izlimeti visai dasni, he he
0
hmm moss marduk izlasija ssajaa forumaa ko par vinniem raksta un izleema nebraukt
0
da nafig behemot, ta pat vini speles tikai savas desas, vecie gabali nebus, pie tam 2 reizes bijushi, kadam laikam pietiks, marduk gan butu bijis labak. :PPP
0
nu ta ka man personiigi Behemoth patiik labaak par Marduk tad buus jameegjina tas koncis apmekleet(ja buus finases)
0
Lasiiju un padomaaju, a mosh vienreiz jaaaiziet shamos paskatiit.. Un tad lasiiju taalaak... un peec tam sekoja reeciens pa visu kabinetu un izbljaaviens Marduk fuck off, peec kaa neiztruukstoshi neizpratnes pilni koleegu skatieni :))
0
Ja es buutu tavs priekshnieks, tu jau vairs tur nestraadaatu.
0
... ja es būtu Fauna priekšnieks, es tur vairs nestrādātu...:))
0
zheel ka marduk nebuus:(((
0
Kaa nebuus??? Tev nebuus vai vispaar nebuus???
0
piz.ulej, vakar aplureju Conquer all video ruliti, ne nu es zinaju ka vini ir pozeri, bet tas vienkarshi padara vinus par apsmieklu, phe :PPP
0
Centies atkal izprovocēt kādu uz tevis apdiršanu? Nu gan jau kāds atradīsies.
Cik saprotu, runa ir par Behemoth attiecīgā nosaukuma dziesmas klipu - tur nekāda izteikta pozerisma nav.
0
tatad man izlikas ka Adams tur pa kameru savaa "uber krutajaa" meteli gorijaas ka tads, nezin kas. ai labi, pats labak zini
0
starp citu, jaaiemet sheit sekojoshais:

"The Legion Shed Light on Marduk Tour Cancellation

by: Jackie Smit
In an attempt to shed more light on the cause behind Marduk's recent European tour cancellation, Swedish black/death metallers The Legion, featuring Marduk drummer Emil Dragutinovic, have issued the following statement regarding the reported assault over the weekend -- which left Dragutinovic with a broken arm, rendering him unable to embark on Marduk's previously announced European tour:
"On Saturday night, February 12th, our drummer Emil and a close friend to the band was attacked by a group of five immigrants. Emil was trying to protect this friend of ours when a dude with a baseball bat suddenly attacked him. When trying to defend himself from the severe beating he broke his left arm. Emil's friend got seriously maltreated and is now hospitalised. Emil is now in plaster and he's unable to play the drums for some months. This means that the upcoming tour with Marduk (Emil's other band) gets postponed and the recording of our new album gets delayed for a while too. This really sucks since we've had the new material ready for some time now and we were just waiting for Emil to be done with the tour."

(www.chroniclesofchaos.com)
0
Nu ko! tā gadās
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas