Opeth
0
viena no intelektuālākjām metāla apvienībām. jā kāds nav pazīstams.. silti iesaku.
var sākt ar albumiem `Blackwater Park` un `Deliverance`.
Augsts IQ ir šai grupai. Piekrītat ?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nezinu par to intelektu, bet muuziku vinji rada lielisku.
0
boks: piekrītam, tiešām lieliska apvienība :))
0
Piekriitu jums :) tikai par to IQ hm... lainu buutu manis peec neesmu meerijis
0
Nee, paldies, shaadu muuziku es nesaprotu. Augstaakais IQ ko naacies maniit ir Enslaved peedeejie darbi, bet man visas taas intelektuaaliibas pilniigi pietiek reaalajaa dziivee, taa kaa jaauzliek vien kaads Nattefrost - Blood And Vomit.

Domaaju, ka tikpat labi kaads analgrindinieks var buut arii 10x intelektuaalaaks par dazhu labu, kursh to uzspiilee, baazdams sava stila apziimeejumaa. No seerijas "uz skatuves mees tevi apvemsim ar suudiem, a par maakslu parunaasim peecaak pie alus un zoles." Bet tas protams ir tikai viens no variantiem.
0
Nu man pēdēja laika vilsielākais atklājums ir šī grupa!
0
IQ? auksts? nu nez. es piekriitu ka augsts iq vareetu buut baham, beethovenam u.t.t. nu ja sie ieies gadsimtos un netiks aizmirsti tad jau noteikti :)
0
a ja vēl redzētu DVD `Lamentations` - Live at Shepherd`s Bush Empire 2003 .. . rastu pilnu priekšstatu par viņu unikalitāti.

un es nedomāju ,ka anālgrindinieka mūzika varētu būt smalkāka par Opeth radīto. Runa iet par muzikālo IQ, nevis paša cilvēka, kautkādos psihologa testos noteikto. un apvemt no skatuves tautu ar kakām- domājams nav liela māksla. tāpat kā alus un zole.

Opeth gadsimtos neieies ... nevajag uzreiz tā galējībās ieslīgt. Bet pāris gadu desmitiem pietiks noteikti. Vai Tu vipār Sprīdīt esi dzirdējis?

Katrā gadījumā, katra paša ziņā ir ,kā uztvert, ko domāt, izvērtēt un salīdzināt mūziku pēc IQ skalas vai kā citādi.
0
dievinu visus vinju albumus, kas bija pirms Blackwater Park, it iipashi Orchid un Morningrise--a kind of magick! peedeejie ar tiem nav pat saliidzinami[garlaiciigi!]... vienalga briinishkjiiga grupa!
0
visnotal interesanti, bet laikam jaunais immolation man patik labak ,he he he
0
Nu ja tu to pagreiz taa, tad tas ir visstulbaakais muuzikas "labuma" meeriijums, kaadu man naacies dzirdeet.

Ko tu domaaji ar "un apvemt no skatuves tautu ar kakām- domājams nav liela māksla. tāpat kā alus un zole. " ? Tu to kaadaa sakaraa teici? Neredzu nekaadu sakariibu ar manis teikto.
0
opeth ir labs. mūzika un teksti ļoti sarežģīti. man, savukārt neizprotama ir kolēģa Fauna pozīcija par analgrinderiem. bet es nepiesienos. katram savs.
0
blackwater park man iegriezh, var klausiities un veel klausiities
0
Baigi sarezhgjiiti ne? Elementaaras lietas nespeejat sagremot, bet braucat jau kosmosaa?
0
Faunam- palasi savus spriedelējumus iepriekš...
tur arī būs sakars ar tevi.
A replikai `stulbākais mērījums` ir mazs svars.
Katrs mēra mūziku kā vēlās. Piemēram,es interpretēju Opeth garadarbus, kā mūziku ar augstu IQ. Un uz to, ko tu sprēgā, es uzlieku mīksto.
0
Faunam-
P.s. pirms sākam dirsties, jāpieļauj variants, ka neesam sapratuši viens otra rakstīto. Tāds nu ir šādas komentēšanas trūtums. Bieži lietas tiek pārprastas.
0
Damnation albums - labākais, kas ar manu nezolīdo ķermeni noticis pēdējā mēnesī...
0
Tas gan, par cik smaidinjus nelietoju, tad tev var shkjist, ka spreegaaju. Bet, ja paarlasiisi veelreiz manu pirmo komentu, tad atklaasi, ka saku "peec tam parunaasim par maakslu pie alus un zoles" nevis nodarbosimies ar maakslu - alu un zoli. (Lai gan zoles speeleeshanaa arii ir vajadziiga krietna devas maakslas, nedaudz citaa noziimee gan). Repliku "stulbaakais meerijums" man neviens nevar aizliegt izmest, jo taas ir manas domas. Un par to analgrind - KAAPEEC nekad neviens nepieveersh uzmaniibu taadiem siikumiem kaa tekstam beigaas: "tas protams ir tikai viens no variantiem" un saakumtekstam "KA TIK PAT LABI"????? tas savukaart noziimee, ka es nenoliedzu to, ka Opeth ir baigi intelektuaalaa apvieniiba, bet izsaku savu vaibstiishanos, kad kaads man meegjina iegruust sejaa, ka vinji luuk esot baigie gudriishi. Cik taadas "intelektuaalaas grupas" nav lidojushas no mana aparaata bez zheelastiibas aaraa. Pilna pakalja ar umnjikiem, kas to vien jeedz kaa apgremot vispaarzinaamus pienjeemumus un faktus, pasniedzot to visu ar stiliigiem, labi skaniigiem, sarezhgjiitiem vaardu virkneejumiem.

Paarpratumus mees aatri un konstruktiivi likvideesim.
0
Ar Opeth ir taa jociigi - esmu dzirdeejis visus vinju albuumus, iznjemot pirmo. Un neviens no vinjiem man nav paticis pirmajaas 5 - 6 klausiishanas reizees. Viss saakaas ar "Blackwater park", kad tas nesen bija iznaacis. Es vinju pacietiigi noklausiijos vairaakas reizes, bet neko tur neatklaaju. Tas ka grupa origjinaala bija dzirdams, bet es paliku vienaldziigs. Citreiz klausoties bija taada sajuuta, ka muuzika vienkaarshi tur savaa nodabaa skan un mani galiigi neuzrunaa. Bet tas bija maaniigs iespaids. Labi atceros to vakaru, kad shii muuzika prieksh manis "atveeraas". Es klausiijos un man skjita ka zem kaajaam pazuud pamats un gar aciim pazib ainas no kaadas citas pasaules, aiz realitaates robezhaam.

Un kopsh taa laika tas taa ir bijis ar katru vinju albuumu. Saakumaa - gandriiz pilniigi nekaa un peec tam 100%.

Opeth noteikti nav metaals klaiskaa izpratnee. Tas driizaak ir ljoti smags postroks vai kaut kas taads. Man ljoti patiik, ka vinju muuzika ir savaa buutiibaa dzilji skumja, bet nekad nav baalaadiski "miiksta" un rauduliigi zheelabaina.
0
mani shodien uzrunaja immolationa un man gandriizvai bija erektulation
0
ok Faun. pārpratumi tiešām jālikvidē vēl dīgļa stadijā. un es jau necenšos grūst tev sejā nekādus apgalvojumus par to, ka Opeth baigie gudrīši. varbūt izskatās, ka es viņus idealizēju, bet tā tas gluži nav. vienkārši neko līdzīgu viņiem es neesmu dzird;ejis, nedz redzējis.
Un iespaidu uz mani viņi ir atstājuši lielu.

KK: samērā precīzi aprakstīja, kā varētu Opeth pārņemt prātu. Ir jāieklausās.
Man gan ātrāk pavilka. Pietika ar 2-3 reizēm.
0
parasts progresive metal ar klasiskajiem serigajiem dooma tipa vokaliem (aka. My Dying Bride) blackish atmosferaa, daudz tehnisku elementu, ekspermenteshana ar meldiniem, daudz akustikas, jazzigas (man ta liekas) basa partijas. Interesanti, bet neuzskatu ka muzikaa var meklet intelektu seviski tad ja teksti neness nekadu ipashu zinu. Var meklet muzikas kvalitati, interesantumu, kadas izjutas un atmosferu, tehnisko izpildijumu un orginalitati kadu ta rada u.t.t., bet iq ir tikai cilvekiem.(varbut kadam citplanetietim ...RESARE.)
0
to Augury; konstruktīvs viedoklis tev, ir interesanti palasīties.

P.S. Nu to mūzikas IQ var skatīt arī tādā filozofiskā plaknē. Burtiski jau tas netiek domāts.
0
Nuuuu, domaa, ka es nekad liidziigaa viizee neesmu pavilcies uz lietaam, kas man agraak nav patikushas? Bet taadaam lietaam piemiit kautkaads mistisks speeks, kas liek klausiities veel un veel, kameer iepatiikas, jo kautkas tomeer ir aizkjeeries dzilji apakshaa. Bet Opeth ir no taas seerijas, kuru iemetu, un ar vaikstu sejaa izmetu. Un atceros tikai to, ka nav veerts pat meegjinaat veelreiz to klausiities. Nu vienkaarshi nav prieksh manis. Ir taadas grupas, kuras es nekad nespeeshu vairs uztvert kaa kautko deriigu man. Kaa piem. Opera IX, Thyrfing, Dimmu Borgir, Lake Of Tears, Immolation u.t.t. Viss, basta, kaput un aamen. Bet par to, kas ir intelektuaala muuzika vareetu padrukaaties un pamekleet iistos vaardus, bet kautkaa baigais slinkums un guleet gribas, bet jaastraadaa. Kautkaa es neuzskatu dzejiskus tekstus un sarezhgjiitu muuzikas uzbuuvi uzreiz par kautko intelektuaalu. Taapat kaa vecajiem klasikjiem tas nu galiigi nav apziimeejums vietaa. Ko vinji taadu intelektuaalu mums sniedz? Skaistu muuziku? Nu taatad taa muuzika ir nevis intelektuaala, bet skaista. Burviiga dzeja ar kautkaadu apakshdomu? Nu labi, skaista maaksla. Bet, ja runaajam par kautkaadaam intelektuaalaam lietaam muuzikaa, tad man kautkaa prasaas peec... viss es tuuliit aizmigshu, es par to padomaashu... un kautkad ierakstiishu... Bet taas ir tikai manas domas, jo es tieshaam neredzu, kas teiksim Purviisha gleznaas buutu tik intelektuaals. Ar to visu es gribeeju pateikt, ka vai tikai briizhiem tas vaards intelektuaala muuzika netiek lietots nevietaa, jo cik skatos, visi goti buus baigie umnjiki. Uzrakstam dzejoliiti par rudens lapaam un vinjas smalkajaam auguma liinijaam miglaa, piemetam klaat taadu pusapstraadaatu pseido-simfonisko smago gotisko roku un esam baigi intelektuaalaa apvieniiba. Nu nez nez, es to intelektuaalismu saskatu nedaudz savaadaak. Labi, viss, pagaidaam.
0
man patik * precizet ( *nevajadziiigi piekasities)
0
man intelektu;ali liekas radiohead - kid a un amnesiac
0
to Fauns

varbut vienkarshi esi ne tajos albumos iebraucis Immolation un Opera IX, jau nav tie kas aizet ta vienkarshi ( kaut ari Opera IX man liekas galigi "iebraucama grupa"). Man nile iepatikas tikai pec kadas treshaas klausishanas reizes. Nevajadzetu tadam labam grupam atmest ar roku. Es vel saprstu ka nevar iebraukt kada debila vacu powera
0
Nu re, kameer es tuuljaajos, tikmeer viens augury jau bez lielaam ceremonijaam visu ietirinaajis.
0
Nile es esmu klausiijies miljons reizhu liidz beigaas neiztureeju un izlidinaaju. Beidz, par to nav runa. Kaa jau teicu, muuzikaa jaabuut mazam aakjiitim, kas liek tev to klausiities veel un veel, kameer iebrauc). Ja es to nejuutu, tad viss un chau. Man laika gaitaa ir izstraadaajusies sava sijaashanas tehnika, taa kaa luudzu, bez shitiem - "noklausies veelreiz".
0
varbut tas ari ir labi, vismaz nesaksi neko citu klausities kamer stradaas tava "sijaashanas tehnika".
0
Nedaudz manu pārdomu: Faunam ir taisnība, ka jēdzienu IQ nedrīkst attiecināt uz pašu mūziku - tikai uz tās radītājiem. Un kāpēc gan lai kādam gana perversam intelektuālim (un tādu ir vesels lērums) reiz neienāktu prātā (un visur citur) kļūt par ubermegapornogrinderi - tā takš tiešām ir viena jautra padarīšana. Taču saukt kādu mūziku par intelektuālu VAR.
Vēl: kādas mūzikas intelektuālismu nevajadzētu izsecināt no tekstiem. Tekstiem vispār bieži vien nau pārāk lielas nozīmes. Man ir teju vai vienalga, par ko tur dzied, piemēram, Mr. Kellijs Šeifers (iz Atheist). Mūzika ir galvenais. Intelektuālisms izlien iz kompozīcijas, instrumentu spēles/saspēles utt., u.t.jpr. ietekmes uz klausītāju. Un vēl: lai kaut kas būtu ubersuperintelektuāls, tam nemaz nav jābūt mežģījoši sarežģītam. Pietiks ar ļoti labu kompozīcijas un spēles prasmi, izvairīšanos no kretinizējošām klišejām, "sava ceļa meklēšana" (jā, es ZINU, ka tas izklausās banāli) utt.
Kas īsti iraid intelektuāla mūzika? Tāda, kas blakus emocionālajai sagādā arī intelektuālu baudu, kas vairāk rosina tieši intelekta darbību, lai gan nebūt neaizmirst arī par tādu svarīgu lietu kā iztēli. Lai gan te nu nekādi neizvairīties no baisa subjektīvisma.
0
Ak jā, np: Opeth - alb. Blackwater Park :)))
0
to Dekaels
atlaushos nepiekrist par tiem tekstiem. SF dziesmas stasa par realiem notikumiem, un rosina cilveku ieskatities savas tautas vesture un kultura, tradicijas, dievibas bla bla bla carcass - Tools Of The Trade ( citeju 101 reizi )
ir par to ka cilvekus izmanto tadi kuri tikai grib likuma robezas no citiem izdrast vairak naudas ar itka labiem lidzekliem, teiksim reklamas, nu metal and dazadas komercalas grupeles un cilveki ieklausas tekstos un varbut maina domashanu, varbut par pec kada anal cunt diska kur pavirshu aci iemetot neko nesaskati ka anal ??? bet varbut tomer kaa sika alegorija pazipsni starp acim, kas lidziigs ar pasha dzivi, bet nu neieshu te nevienam ar karoti mute likt, ja jau cilvekam teksti na svarigi tad nav
0
... man liekas nelikumīgā celtniecība kāpu zonā būtu vienreiz un par visām reizēm jāaizliedz...
...nu nu kurš ar mani?
0
jā un kapu zonā ar nevar celt
bet kāda vaina friču poweram???? kādā ziņā viņš i stulbs ko????
0
to augury - es gan it kā runāju par mūzikas intelektuālisma atvasināšanu no tekstiem. Teksti var būt varen gudri utt., bet vāju mūziku tie nekādi neglābs.
Protams, dažreiz gadās, ka teksts un mūzika lieliski saskan un vienojas - tas, protams, brīnišķīgi. Taču bieži vien teksts muzikāli ļoti spēcīgām grupām gadās pašvaks (ko var teikt arī, piemēram, par dažiem Death garadarbiem), un tāpēc labāk šos tekstus ignorēt un baudīt tikai tīru mūziku vismaz līdz nākamajai dziesmai :)

Mjā, vēl jau arī ir situācijas, kad to pavisam gudro tekstu nemaz nevar saprast. Nesen, piemēram, iebraucu iekš vieniem spāņu ultrabrutāldesaiņiem Wormed, kam it kā baisi gudri sf teksti, bet vokāls - viens vienīgs urghgrhglurghjrgh... (A pati desa ta neslikta, lai gan par intelektuālu nosaukt gan nevaru, khe he.)
(Lirikas piemērs iz viņiem:

Decomposed gas on ions
And electrons recombination,
The dissocation and ionisation is
In dynamic equilibrium

Cosmic substance group between
Interstellar material light.

Six millions, of light-years calculating.
There isn't atmosphere,
The dome, the spectra the new truly being.
Everything behind me

Six millions, of light-years calculating.
There isn't atmosphere,

Powerful electric conductivity dimness...
I look for an exit
Powerful electric conductivity dimness...
I look for an exit of this surface

etc, etc)
0
es tagad negribeju kerties pie vardnicas, bet saki vai tiesham tas nav kads launs joks, man ta liekas dzeks panemis kasti alus , vardnicu un nahalavu kaut ko shtanceejis, he he

p.s. tie ir tada tipa "intelektualie" teksti, kas stasta ir tas un ir tas , bet to domu sevi ipashi nenes, kads pazina, turpmakais astrologs, noteikti teiktu savadak, bet toch nevaru iebraukt ko nozime ka nav atmosferas; ai es vienkarshi pa glupu
0
p.s. nezinu par atmosferu, bet lachplesha pils alus kopa ar abolu biezeni garsho pec vecam ziviim, nu varu sadereet visi to nezinaja
0
to Bleakness

frichu powers ir sviests, tas pat vaisr nav metals, labi primal fear ( vienigie ko es atzdistu) viss ir tik vienads, neinteresants, "leets", tieshi ta, leets. Vachi atrazho pashi sevi,(visparigi runajot) varbut kaut kadas dream theather tipa grupas (power/progresive) rada ko jaunu, bet nu neka vairak laba nav.cik se skatos vacija powers ir kaut ka parak populars.
0
to augury
Redz, tas teksts patiesībā ir tīri jauks (man kā reiz fiziku studējušam un ar astronomiju ne pa jokam aizrāvušamies), lai gan ellīgi pārspīlēts. Gandrīz tāda moderna dzeja par sf tēmām :)) Vismaz man viņa iztēlē uzbur visnotaļ iespaidīgas ainiņas un liek arī par šo to padomāti.

(Ak jā. Atmosfēra var nebūt pavisam vienkārši - ja ķermenim (piem., planētai): 1) pārāk maza masa; 2) tā ķīmiskais sastāvs pārāk nabags un viendabīgs, lai atmosfēra vispār izveidotos (kas gan laikam nav pārāk reāli, nez) :)
0
Par to "intelektuaalismu"... Lieta taada, ka vaardiem var buut dazhaadas noziimes atkariiba no pielietojuma, un arii viens notikums var pieskjirt vaardiem jaunas noziimes.
Un Fauna uztraukums par Opeth piedeeveeto intelektuaalismu shajaa gadiijumaa bija gluzhi lieks. Turklaat jaanoskjir divi vaardi - "inteligjents" un "intelektuaals". Pirmais noziimee 'kulturaals', 'izgliitots', 'gariigi attistiits'. Otrais noziimee 'ar praatu saistiits', 'uz inteligjeci virziits.'

Neviens nesaka, ka piem. dzheki no AC/DC vai Motorhead nav peec dabas inteligjenti, tachu vinju muuzika nekaadaa meeraa par to neliecina un taa nav intelektuaala. Vaards "intelektuaals" saistiibaa ar muuziku vispaar ir jociigs, jo muuzika peec definiicijas ir juutu nozare, bet es domaaju mees nevaram apshaubiit, ka intelegjentiem cilveekiem arii juutas (un pilniigi noteikti - to izpausmes) ir savaadaakas (paredzu, ka par sho buus liela bljaushana). Domaaju, ka piem Pink Floyd vai Gentle Giant rada intelektuaalaaku un vairaak inteligjences atspoguljojoshu muuziku nekaa piem. Green Day vai Nirvana un ne jau tikai taapeec ka vinji speelee maigaakaas skanjaas un krietni vien sarezgjiitaak. Piem. arii Savatage es sauktu par intelektuaalu grupu, bet vinju muuzika nav neko sarezgjiita, ir ljoti emocionaala (dazhreiz pat teatraali emocionaala) un teksti ir par cilveeku attieciibaam un paardomaam nevis planeetu orbiitaam un sociologjiju.
Nepareizi gan buutu uzskatiit ka intelektuaalaas grupas ir taadas saliidzinoshi maigas un domiigas un uz emocionalitaati balstiitas. Lielisks piemeers - King Crimson. Vinju muuzika, nebuut nebuudama smaga peec parastaas definiicijas, biezhi tiek raksturota kaa "brutaala". Tur ir cinisms un rupjiiba un absurdi, bet visa taa putra kopaa vienkaarshi atstaaj taadu iespaidu, ka Robertam Fripam un paareejiem inteligjences truukumu nekaadi nevar piesiet.
Protams, ir viegli apgalvot, ka grupas kuras tiek uzskatiitas par intelektuaalaam, to "dara speciaali" (ha ha) un "paarspiilee" un "censhas izcelties". Nu atliek vien piekrist - vinjas to tieshaam dara ar nodomu un tieshaam censhas izcelties. Un arii dazhreiz paarspiilee, tachu nez vai kursh katrs, kam tas izraisiijis nepatiku ir tiesiigs par to spriest.

Un tagad driikstat smieties un vemt.
0
Domāju, katrs intelektuāls cilvēks var būt inteliģents. Bet ar salīdzinoši zemu intelektu cilvēks nevar būt inteliģents. Tātad, manuprāt, šīs lietas nav nošķiramas. (ar vārdu inteliģents ir jāsaprot kas vairāk, kā labas manieres, šajā gadījumā.)
Rodās jautājums; vai tikai inteliģenti (intelektuāli) cilvēki spēj radīt "mūziku ar augstu IQ" ?
Mazāk apgarotiem tas nav pa spēkam ?
0
to Dekaels

nu es biju domajis par musu palanetu, he he, bet ja jau ta patik celot pa kosmossu ludzu
0
2 boks

Cilveeks vispaar nevar buut "intelektuaals", bet tikai "inteligjents" vai arii "intelektuaalis".

(Un intelektuaalisms, savukaart, var paartapt arii snobismaa, bet tas nu taa - tikai vaardi un piekasiishanaas pie tiem.)

Bet ja par saakotneejo teemu - nekad neesmu maniijis, ka Opeth ziimeetos ar to "kaadi mees inteligjenti un atskjiriigi" (cik nu no plashsazinjas liidzekljiem var sagraabstiit). Parasti metaalisti, tikai stipri ieintereseejushies par artroku un postroku.
0
Nu taa atrazzošana tāds viltīgs jēdziens, lielākā daļā no kāda kautko nosper kādu skaņu, kādu ģitāras rifu vai arī vienkārši ietekmējas no kāda cita, un tas jau nav tikai ar power reti kurš kautko pavisam jaunu spēj izdomāt.
pēdējā laikā vispār mūzika ir kautkāda variācija par tēmu vai vairākām, ja apsperti, atražoti vairāki vienlaicīgi, orģinalitāte reti nāk klāt
bet man power patīk [liels punkts]
0
klau klau vēršos pie zinošiem cilvēkiem: vai varētu ietekt kādu mūziciņu, kas ieturēta Opeth- Damnation skaņās, paralēles var arī novilkt ar Anathema pēdējiem veikumiem...
Pēdējā laikā šie vieglie akustiskie riktīgi iesmeldz, bet gribās vēl ko neko no šīs šlakas... jau iepriekš paldies...
0
Ja esi ar mieru atkāpties no metāla... Ir fantastiska poļu grupa Riverside, viņiem ir viens disks Out Of Myself... nav īpaši smags, bet kolosāli "silta" ģitāra, melanholisks vokāls, dziesmas var sasniegt arī 10-12 minūtes. Par ieteikmēm parasti tiek sauktas Porcupine Tree, Anathema, Pink Floyd.
Vēl var paķert pēdējo Porcupine Tree veikumu In Absentia ...atgādnei - šīs grupas "galva" Steve Wilson palīdzēja Opeth ierakstīt Blackwater Park, un godīgi sakot, šādu tādu saistību ar opeth es tur dzirdu (protams, PT nav metāls, bet gan progrock). Ja iepatīkas, var hronologiskā secībā virzīties atpakaļ, viņiem diski ir daudz.

Esot vēl dažas lietas šādā garā (Dredg, Elbow), bet tās pagaidām vēl neesmu atradis un baidos rekomendēt.
0
www.nationaltrust.org.uk/historicproperties/...

Re, tur var apskatiities, kaads dabaa izskataas tas tilts, kas ir uz "Morningrise" vaaka.
0
...hmhm... riverside nosaukums liekas kaut kur baigi dzirdēts, šamējie nav arī kaut kad bijuši ciemos? un ietekmes arī ir vērā ņemamas... būs arī man jāpačiko... ja kāds sadomā, uzraksta vēl kaut ko, paldies...
0
Smejas, vemj, virina durvis...
0
...tīri spontāni atskatās, saprot, ka IT ir miris... savāc kakiņas, ieslēdz 3. Hydra demo
0
Fag
0
nebūs vis Riverside bijuši ciemos - man ir gadījusies sarakste ar viņu ģitāristu, un tad jau viņš man katrā ziņā būtu teicis, ka ir bijuši ;)

Porcupine Tree kuru katru brīdi nāks ārā pavisam jauns albums Deadwing, but peronsīgi tik ļoti netīk kā In Absentia.
0
Man shobriid iecieniitaakie Porcupine Tree albuumi ir "The sky moves sideways" un "Signify". No "Deadwing" neko neesmu dzirdeejis, bet kaut kur lasiiju ka draudzeeshanaas ar Opeth cilveekiem Stiivenam Vilsonam esot krietni vien sagroziijusi galvu un grupas biedriem esot bijis vinju jaapierunaa atteikties no dazhaadaam smagaam idejaam.
0
runājot par mūziku ar ievirzi uz PROG... Opeth ir viennozīmīgi mani favorīti...., bet noskatījos te pirms svētkiem DVD Dream Theater "Live at Budokan"
, sapratu, ka šie veči tomēr griež pogas ārā Opeth-iešiem. Profesionāļi ar Lielo burtu. Vienīgais, kas man nepavilka- vokāls. Nenoliedzami, James LaBrie dziedāt prot un augstā līmenī, bet tāds vokāls nepatīk kā tāds, principā (protams, ar izņēmumiem). Bet tākā dominēja mūzika.. vismaz 3/5 daļas no visa bija tīri instrumental, bija tīrākā skaņa bauda, arī vizuāli. Tā ka, ja kāds nav redzējis, bet ir iespēja, noskatieties... 3 stundas nebūs velti nosēdētas.

P.s. bet nu OPETH tomēr sirdij tuvāks.... tur nav ko liegties.

0
...nu nez vai Opeth un Dream Theater var īpaši salīdzināt... ja Opeth iziet uz kaut kādu fīlingu radīšanu vakarā spaidot pupīgu meiču, diez vai klausoties Scarred soliņu gribās vilk ārā, ta jau piesēst un pabolīt ausis... nu nez vai Opeth arī ir īpaši Prog, tas ka prot iekapāt, jau to nenosaka... ai neņem pierē, pats neko nesapratu
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas