Videoklipi
0
nevar saprast, itkaa maz vinju metaalam ir, bet varbūt kljuudos. Man patiik Emperor - The Curse and Loss of Reverence. Kaads patiik jumsiim?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
tulit kads no mez pablaus ka vinam patiik dunkelheit
0
Vakar noskatījos un ritīgi ierēcu par Immortal - Call of the Wintermoon. Bez desām var palikt :D Bet nu es neteiktu, ka man viņš dikti patiktu.
0
My Dying Bride "The Cry of Mankind" ari labs variants kur ta dezdemona pa fonu brauka ar rinkiem ap acim, tur ari var bez ieksham palikt
0
My Dying Bride - Cry of Mankind, The Prize of Beauty, For You.
Lacrimas Profundere - Ave End
Paradise Lost - Pity the Sadness, Erased, Forever After
Morbid Angel - Rapture
Dimmu Borgir - Progenies Of the Great Apocalypse
Cradle of Filth - From Cradle to enslave, Her Ghost in the Fog, Nymphetamine
un vēl visādi, ā, arī Rammstein - Sonne, Du reicht so gut, ich will...
0
Patīkās Entombed - Kreisās rokas ceļš (Left hand patch)
0
Eups, padodiet kaadu klipu kur nordu vikingi sniegaa speelee gichas vai ar cirvjiem skalda purnus... Ja taadi ir... Iisaak kaut kaadu speeciigu viking metal klipu
0
Fear Factory-Cyberwaste
Satyricon-Fuel for Hatred
Children of Bodom-Sixpounder,Needled 24/7
Arch Enemy We will Rise
0
Emperor - The Curse and Loss of Reverence man baigi patiik kaa Ihsanam var redzeet saplombeetos dzerokljus. No blekeru klipiem labaakais kas redzeets ir Arckanum "Fran Trulen"??? slinkums paarbaudiit. Dark Tranquility ir smukas stilizaacijas. Slayer klipi man ljoti patiik. Kreator Chosen Few ir briesmoti laps. Jaa jaa, Satyricon Fuel For Hatred feins. Bet paarsvaraa tie visi standarta smagie klipi ir ok, bet nekas iipashs. Nightwingiem arii bija graujoshs, ljoti deemonisks video, kuraa tas krutais gjitaarists demonstree savas megaspeejas aktiermaakslaa. Katraa zinjaa, es uzskatu, ka ja nevar uztaisiit kautko smuku, tad labaak nepazoreet sevi un iztikt bez taa klipa. Aaaa, veel baigi smuks bij Behemoth "As Below chikichiki" Johaidii, Immortal - Call of the Wintermoon neesmu redzeejis, buus nekaveejoties jaaiecheko!
0
Noskatījos vienu Cradle Of Filth klipu; tā arī, ticiet vai neticiet, bij mana pirmā iepazīšanās ar šo grupu! :)
Daudz sūdu pār viņiem izliets; un pēc tam, kā vienreiz nopirku Dimmu Borgir disku, neko līdzīgu nekad vairs nav gribējies klausīties...
A te - normāls tads black'n'roll! Cradle Of Filth rullē.
0
pilnīgs nonsenss ir: GWAR- animal fuck... es atvainojos nav gan nekāds latviešu brutal death, bet mīļi... iespiežas ainas no fag bērnības... teva pieskārieni joprojām mazliet iesmeldz...
0
klipa viniem nav bet grupa pietiekoshi debila lai ierektu. Acrassicauda ir vieniga ( vispariba ) irakieshu "death" metal grupa, visi sez uz kresliem un skatas pec notim, voklaists atpletis muti ka uz jaungada kora meginajumu
majas lapa ari reala www.acrassicauda.s5.com/
0
anglu valoda ari biski klibu gan saturiski gan gramatiski he he
0
Anal Cunt - I Just Saw The Gayest Guy On Earth
0
no dziivajiem ieraxtiem-Hypocrisy-Eraser... @ wacken open air 2004)riktiigi laps,gribu visu konci dabuut tik nav kur...
0
Man veel arvien ljoti patiik Metallica "One" klips. Daudz druumaaks un smagaaks vinsh ir par vairumu muusdienu gotiski safantazeeto smuko klipinju vai kaut kaadaam gore (porn) izdariibaam. Tajaa klipaa ir taa nolemtiibas pilnaa, klaustrofobiskaa atmosfeera. Patiik tie melnbaltie kadri no filmas un balsis fonaa - "This young man will be as unthinking as unfeeling as the dead, until the day he joins them."

Cannibal Corpse "Sentenced to Burn" arii visai uzjautrinoshss. Dzheku ieliek elektriskajaa kreeslaa un vinjam galvaa uzmauc hokeja kjiveri. Var redzeet ka Polam Mazurkeevicham patiik hokejs he he.

Patiik arii daudzi Iron Maiden klipi. Vaardu sakot - par ultra-deep true underground gandriiz neko nezinu.
0
Nesen redzēju, šķiet, svaigāko CoF megaklipu - dziesmai Nymphetamine laikam... Vienīgais, kas gāja pie sirds, bij Līva Kristīne. Smuka tomēr ;) Dani izrīkošanās ar mikrofonu drusku tā kā šķebināja :< (Ak j/a, viņam tak arī dredi parādījušies. Stilīgs kex... Ko tur lai saka.)
Vispār - visu laiku tizlākais CoF klips.
0
blin zb cof nodirst loshi resnie.
0
Nu mans personīgais viedoklis: viņi nav tik slikti, kā par viņiem pieņemts runāt... Taču klips tik un tā švaks.
0
nu pēc tā cof klipa man pēdējās cieņas paliekas pazuda pret viņiem, zilas bizītes vai dredas vai kas tie par tārpiem matos ... izsaka visu ...
0
Ja tev taisniiba, mati izaska visu. Vakar noteicu ka viena vecenite ,kas stavej pietura, slimo ar biezam vedera spazmaam un urinacijas traucejumiem, UN TAS VIS TIKAI SKATOTIES UZ MATIEM, es vienkarshi "hu.eju" no ta kadas man ekstrasenca spejas.
0
Tiiri labs klipinjs ir "Mother north" no Satyricon puses.
0
Paradise Lost - Forever Failure
Paradise Lost - Permanent Solution
Paradise Lost - Mouth
Paradise Lost - Feeder
Paradise Lost - Erased
Paradise Lost - Forever After
Dimmu Borgir - Progenies Of the Great Apocalypse
Cradle Of Filth - Nymphetamine
Rammstein - Keine Lust
Marilyn Manson - Lunchbox, Cryptorchid, Tourniquet, Beautiful People, The Dope Show, , Rock Is Dead, Disposable Teens, This is the New Shit, (S)Aint.
Dream Evil - The Book Of Heavy Metal
Hypocrisy - Eraser
Slipknot - Duality, Spit It Out
Soilwork - Light The Torch
In Flames - The Quiet Place
0
^ Nu nezinu, visumaa tu nosauci taadus mtviigus klipus, bet nu Keine Lust ir viennoziimiigi Rammstein suudiigaakais klips, nezinu kaa vinsh kaadam var patikt, saliidzinot ar vinju ieprieksheejiem klipiem
0
emmm... Pantera CFH live :) un tad veel Pantera-Walk :) bija veel redzeets viens disgorge video taads tiri neko :) nuu protams CC klipinji ir jauki :)
0
Man pofig, MTV, Viva, VH1 u.c. Man šie klipi are the best!!!
0
Tik daudz labu klipu ir cauri laidussas manas acis, visus pat nevar atcereeties
0
Frailty - Pheonix
0
Hydra (aktīva grupa)- intro+ My God
0
TYPE'o'NEGATIVE "I don't wanna be me" - reaali reeciigs:D:D:D
Cradle OF Filth "Her Ghost In The Fog" - ne paaraak baiss tomeer bet labs
METALLICA "One" - klasika ar savu nemirstiigu sharmu
Paradise Lost "Forever Failure" - vienkaarshi bet gjeniaali un iekriit uz palikshanu
MY DYING BRIDE "Prize Of Beauty" un "Cry Of Mankind" - doom kas panjem pie riikles
un (:$)
69 EYES - Brandon Lee
0
Quake 3- ne paaraak baiss tomeer bet labs, graujoshs, ljoti deemonisks video, kuraa tas krutais gjitaari. A te kā vienreiz nopirku Dimmu Borgir disku, tā iespiedu biksēs auklu.
0
es pie Quake fona biju ielicis nedaudz grindinja! isti nevareju saprast vai skan automats vai kardaans, bet kopumaa bija zveeriigi labi :)
0
foršu klipu patiesībā ir daudz bez gala... viss atkarīgs no grupas finansiālajām iespējām.
bieži superīgam songam ir lēts, 2 dienās safabricēts klipaks un visu skatīšanos padara garlaicīgu... Un, protams, ir arī otrādāk.

Pārskaitīt te manis prāt labākos klipus būtu lieks darbs- tādu ir daudz un būtu tikai atkārtošanās... da arī cik tas būtu objektīvi ?
ja jau tu fano par konkrēto grupu, dziesmu- visi klipi liksies labi esam...
0
to boks
"viss atkarīgs no grupas finansiālajām iespējām."

nevareju nepamanit tavu absurdo uzskatu un nepiesieties; Sanak ja vairak pika, tatad labs klips?
ja kadam *patiik (FANO ha ha ha) kada grupa, tas nenozime ka patik visi klipi, man patik Candlemass bet nu Bewitched viens no stulbakajiem klipiem ko esmu redzejis ta pat ka Crematory pedejie tris, vienkarshi pretigi (muzika ari veca patik tikai), behemoth pedejais ari kretinee ara, Kreator - The Chosen Few ari sviestains, immortal Grim and frostbitten kingoms ari,
nu a muuzika patiik.
0
1. labu klipu ar minimālām naudas iespējām uzstaisīt būtu pagrūti... respektīvi, naudas varbūt daudz, bet cik nu gatavs tur ieguldīt.
2. ja man patīk dziesma, piedodu neizdevušos klipu.
3. `Fano` ir smieklīgs vārds?
0
nu a pasham
Hypocrisy - Final Chapter
Carcass - No love lost
Death - Lack of Comprehension
Bolt Thrower - Cenotaph
Opera IX - Bela Lugosi's Dead
Ministry - Just One Fix
Grave - Soulless
Apocalyptica - Harmageddon
Emperor - Cable un The loss and curse of reverence
un no tadiem komercialakiem
Cathedral - Hopkins un Finntroll - Trollhammaren
0
Zyklon - Psyklon Aeon
klips bez jebkada budzeta un paskat cik labs sanacis
0
galvenais klipā ir ideja un uzfilmēt var gan ar parastu kameru vai arī ar varzu režisoriem un vēl nez kādiem muļķiem
0
kadu tur ideja, paris reizes pakrata paku, ieleik kadrus no kadas kara filmas un gatavs.
0
nu tas savukārt jau ir tas idejas trūkums, pēdējais hammerfall ar kaukāda kaka zīmējās vienā laidā uz sava āmura kā mušas uz sūda, in flames vispār kaukādu reperu klip atgādina - rajoni, mašīnas, pusplikas bābas
ķīselis vien
0
Varbūt par maz esmu redzējis, bet nu tomēr manuprāt sakarīgākie videoklipi metālā lauciņā neierakstās.

Ja būtu jānosauc man tīkamākie, tad lai būtu:
Nine Inch Nails "We're in this together" / "Perfect Drug"
Paradise Lost "Forever Failure" / "Permament Soulution"
Soundgarden "Black hole sun"

Vēl varētu pieminēt arī Metallicas Unforgiven sērijas. Melnā albūma variantu gan manuprāt nav jēga skatīties standarta īsajā variantā, nepavelk un nava to emociju. Reloada Unforgiven ir jauki uztaisīts, lirika labi ieausta klipa jēgā.
Kas vēl - Pearl Jam "Do the evolution" - daudz jauku kadru, bet kopumā tās vaimanāšanas noskaņas ātri piegriežas. Tipa pēdējais sakarīgākais klips, kas iespiedies atmiņā un jēdzieniski [:)] iepatikās, bija Oomph! "Supernova".

Vēl jau pa pilnam stilistiski jauki klipi ir. Depeche Mode tādi ir (kaut vai "Walking in my shoes"), aaa, vēl Garbage "Push It" stils tīri labi patika. :) Vairāk nekas nešaujas prātā. Metallicas "Until it sleeps" kādreiz bija viens no topa, nesen paskatījos un neko tādu īpašu vairs nesaskatīju, ja neskaita Ulricha un Hammeta gejiska stila pozēšanu. :D Idejas (klipa nevis pozēšanas) ir labas, bet tiek smagi sačakarētas.
0
nu ja lops tā saka tas ir tāpēc ka metālā klipus vispār taisa galvenokārt maisntreamisti bet pa NIN perfekto dragu piekrītu
0
vissizdrateetaakaa klipa dziesma pasaulee (ka ari pats klips) FAITH NO MORE - EPIC, kaut kas lidzigs un neizskaidrojams ir arii Anthrax - I'm The Man, nesaprotu
0
Hypocrisy - Eraser klips laps
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas