Leģionāru piemiņmas diena..
0
LNKB un «Visu Latvijai!» rīkotie 16. marta pasākumi:
No plkst. 9:30 — Apvienības «Visu Latvijai!» karogu aleja pie Brīvības pieminekļa.

Plkst. 10:00 — Sv. Jāņa baznīcā kritušo karavīru piemiņai veltīts dievkalpojums, pēc tam ziedu nolikšana pie Brīvības pieminekļa.

Plkst. 14:00 — piemiņas pasākums Lestenē.

Info: „www.visulatvijai.lv/index.php?kat=n&id=...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
0
jasazvana choms, mosh atkal nokljusim uz avizes vaaka ar uzrakstu Waffen SS! kautkads idiotisms! pat mana histerikje vestures skolotaja, teica ka visi parprot to visu un teica ka redzeti ir pazistami cilveki tajas rindas, kas piemineja vinjus!
0
Visu Latvijai suukaa.It kaa vieniigie pasaakuma organizeetaaji buutu m/

Klubs 415 riiko gaajienu 11.00- 11.30 no Okupaacijas muzeja liidz Briiviibas piemineklim, kuraa piedalaas arii NSS Riigas 1. grupa un ASF Latvietis, un, protams, katrs muusu varonjus cienoshs patriots. Liepaajaa arii buus gaajiens 17:00 no Chakstes laukuma liidz Centraalo kapu vaartiem, riikotaajs- NSS.
0
lielai daļai letiņu raustās čuriņa atbalstīt šos gājienus.... lielajam kaimiņu lācim, redziet, tas nepatīk.. arī dusmīgajiem slāviem uz ielas nav pa prātam... eh. . paliks mājās letiņi... priekškam liekas problēmas- teiks tie.
0
Es nosaucu tikai LNKB un «Visu Latvijai!» riikotos pasaakumus un neteicu, ka tie ir vieniigie, par citiem vienkaarshi neesmu informeeta. Nav jau taapeec uzreiz jaabreec virsuu. Un VL neko nesuukaa!!!
0
Aaaarrrgghhhh... Pig Of Hell!!!! Roaaauaarrr...
0
Kaa tad tas jaasaprot?
0
Infantilisms.
Ka teicis viens gudrs cilvēks: patriotisms - tasr blēžu pēdējais patvērums
Atceros, kā Garda savā avīželē spriedelēja par to, ka Latvijā nepieciešama monarhija, kas esot dabiskākā valsts iekārta... Par tadiem fruktiem, kā NSS, kur partijas vadību sastāda cilvēki, kas jaunāki par 30 gadiem, es vispār klusēju.
Fakts - šitenie "ptrijotiskie" histēriķi apkauno mūsu dzimteni vairāk par jebkuriem naudas rausējiem saeimā.
0
Aaaarrrgghhhh... Pig Of Hell!!!! Roaaauaarrr...Kaa tad tas jaasaprot? Infantilisms.
0
Un atkal jau es saku: nudien ir atšķirība starp patriotiem un nacionālistiem. Garda ir nacionālists, nevis patriots.
0
Lūsi,
un kas tad ir patriots? Tas, kuru visas valdības sprādzē nost, kā vien var, bet viņs, par spīti visam, mīl savu zemīti? :)
0
Stonerosis: Vispārīgi sakot- jā. :D Es tam esmu labs piemērs, tas nekas, ka nosprāgšu, vienīgais ko prasu- Tēvu zemi pagalvī. :-/
0
Es pat asariņu notraucu...
0
Eh, ej taču tu galīgi ar to savu asariņu... Vienīgais, pie kā lūgšu tev pievērst uzmanību- par tiem abiem jēdzieniem. Patriotiem nav raksturīgs tevis aprakstītais briesmīgais apraksts.
0
Un tomēr, - tas viss tik tādas spekulācijas vien ir.
Gan jau Tev ar tas donkihotisms piegriezīsies. Vari skaitīt savas tautasdziesmas, cik vien lien - kamēr esi iekš alma mater... Kad dosies laukā reālajā dzīvē, tad redzēsi, cik tam visam tur svars...
0
Nav jēgas kasīties, es tik vai tā netaisos mainīt savas domas. Un mana pārliecība nav spekulācija vai modes lieta.
0
Es nekasos. Tā Tava pārliecība ir spekulāciju objekts.
0
Spekulācija ir tad, ja tas kādam ir izdevīgi. Nu tad, kam tavuprāt ir izdevīga mana pārliecība?
0
Tiem, kuri, sēžot uz saviem naudas maisiem, mierīgi noskatās, kā Tu mirsti ar pliku tēvu zemi pagalvī :D
0
Jā, un naudasmaisi dikti nopūlās un piestrādā pie to pārdesmit patriotisko jauniešu parliecībā, kā rezultātā mēs viņiem raušam baigo piķi(nez kādā mistiskā veidā.)
Dzimtenes mīlestība(un manā gadījumā arī folkloras vērtību apjaušana), manuprāt nav lietas, ar kurām var spekulēt. Protams, ja tā ir īsta Dzimtenes mīlestība, nevis tikai stilošana un modes lieta(tā man šķiet ir amīšiem). Un- nudien, es negribētu būt to "laimīgo" naudas maisu vietā. Man tīri labi patīk manis pašas vieta.
0
tad ejam un izsakam savu attieksmi vēlēšanās :)))
0
Stonerosi kas tev pa probleemu?
Tu gribi teikt ka patrioti apkauno "muusu" zemi jo redz turpina to miileet par spiiti tam ka valdiibaa ir pimpji. Tu ko gribi teikt, ka vajadzeetu ieniist visu valsti no visa speeka un tikai tad tas gana labi lai neapkaunotu "muusu" zemi?
Lab mosh es tevi liidz galam nesapratu, bet tomeer izskaidro luudzu kam tieshi ir izdeviigs patriotisms valstii kur lielaakaa dalja nepieder latvieshiem?
Un vispaar ja tev liekas ka legjionaaru atceres diena ir naivs, infantils glupu patriotu pasaakums, tad zini ka cienjas izteikshana kaut kas ko tev nesaprast.
0
Sunji rej, karavaana ies kaa vienmeer. Ar katru gadu tiek sacelta arvien lielaaka aziotaazha ap sho katram Latvietim sveeto dienu, bet tas jau neko nemaina.
0
Man jau labaak patiktu, ka sho dienu sauktu, piem par Latvijas briiviibas ciniitaaju dienu, vai kaut kaa taa, neliekot tik lielu akcentu uz ledjionaariem... (varat saakt mani apkraut)
0
Jebkuraa gadijuma, shi diena ir svariga un neatnjemama un jebkuram sevi cienosham latvietim butu kaut nedaudz jaaizdomajas par to ka shie legionari cinijas par savu zemi un tas nekas, ka sveshas formaas.. Nebutu vinju, jus un ari es te iespejams nemaz nespriedeletu..
0
jautaajums tiem skiniem un nacikiem, kas ies- padzirdeeju, ka arii krievi pie Briiviibas piemineklja taisiis piketu. Sitiisiet vinjus?
0
Es saku, ka Latviesu legionaari bija velna viiri!Speet notureeties pret tadu paarspeeku-ntajaam krievu diviizijaam!Kameer krievi aizgaaja liidz Berliinei, "Kurzemes cietoksnis" palika neienemts.
Ja jau letini tad vareeja notureeties pret krieviem, kaapeec lai mees sodien nevareetu?
Jebkuraa gadijumaa es jau 16. martaa majaas neseedeesu.

Ireenai: kapec jaaapliek patriotiskaas organizaacijas?Buutu labaak ja sis org.tureetos kopaa.Vinaam tacu ir vieni un tie pasi meerki.
0
Piekriitu Burlakam
0
Mums ir papilnam patriotu, kuri pārsegs savas gultiņas ar tautiskām sedziņām, un ies nolikt ziedus pie pieminekļiiem, kurus kungi cēluši savas sirdsapziņas nomierināšanai; mums ir papilnam nacionālistu, kuri gatavi "uzsēdināt uz mieta" katru citādidomājnošo; galu galā - mums ir gana metāla un visādām citādām subkulktūrām piederošu dīvaiņu ar visādām pārgudrām idejām galvā, kuri skaraida pliki pa sniegu, dēvēdami sevi par senču tradīcijukopējiem...
Un tik un tā - nav neviena, kas rūpētos par tautu. Kā lai to nosauc, ja ne par nacionālo infantilismu?
0
Ja vajadzēs, tauta pati par sevi parūpēsies, liekas, ka tagad rūpju tai pietiek! Stonerosis, Tu varbūt gribi teikt, ka patrioti, kuri klāj gultas ar tatuskajiem rakstiem ir fiziski un garīgi aizkavēti kā iedzimstību no mūsu senčiem? Es tomēr saku, labāk mīlet savu zemi, nevis muldēt par pārgudrām idejām vai noliegt cita cilvēka prioritāti... Tā vēl mazāk kaut kur nokļūsim...
0
Tieši tā - "pati parūpēsies" :))
Papozējiet vien; ko ta' jums citu ko darīt, kamēr cita nav ko mīlēt, nekā savu tēvu zemi.
0
Jā, tā pilnīgi noteikti ir pareizā attieksme- ja kāds domā savādāk un vēl atļaujas skaļi bilst savu viedokli, tas uzreizis ir pozeris. Tad jau es varu teikt, ka tu arī esi pozeris, tu tagad pozē ar savu pohujismu. Tad jau visi cilvēki ir pozeri, viņi taču elpo, tātad izrāda, ka ir dzīvi.
0
Es nemudinu jūs uz, kā jūs to nosaucat, pohujismu, bet gan aicinu palūkoties uz to visu no drusku vienkāršāka, cilvēciskāka viedokļa.
Kautgan izskatās, "domā savādāk" -tas ir viss saturs, kas jums te slēpjas zem vārda "patriotisms".
0
biju šodien turp aizgājis (hm, patiesībā garāmejot
, bet nu biju). Smieklīgi izskatījās vairāki sveštautieši ar improvizētu Dāvida zvaigzni dzeltenā krāsā, piespraustu pie apģērba (sievietēm plus vēl rokā pa sarkanai neļķei).
Izstaigāju nacbolu un ļemonoviešu bariņus, paklausījos, ko šie
perina (neko sakarīgu... kautko jau par letiņu nacionālistiem spļāva ārā.. ). Jāsaka, bija pretīgi gar viņiem tur vazāties (līdzīgs pretīgums pārņem jūs, kad virtuvē ieraugāt prusaku). Parazīti paliek parazīti.

p.s. leģionārus tā arī neredzēju... laikam biju nokavējis.
0
Ak es nelaimīgais pozētājs, un Stonerosi, laimīgs manis vērotājs vai? Patriots, nav cilvēks, ka lūko mūs lai raudzītos no cilvēciskā viedokļa? Stoneroks arī ir izpausme, subkultūra, tāpat kā Patriotisms, folklorismā! Vairāk stonerokā pozē nekā tautastērpos tērptie pasākuma dalībnieki. Domā, ja pateicu, ka mīlu tēvu zemi, un viss, vairs neko nedaru, sēdu mājās pie klaviatūras un spļaudos visapkārt par savu neapslēpto mīlestību? Jā, jā domā tik tā tālāk un gan jau nebūs labi, nevienā gadījumā...
0
Patirotisms = subkultūra? :D
Ņju, un ko ta Tu būtu tādu izdarījis manis labā, ka man būtu jāpateicas Tev kā patriotam?...
0
Kāpēc gan tavā labā kaut kas būtu jādara, ja tu pats savā labā neko nedari? Ja nebūtu to patriotu, to pozeru- neviens nebūtu gribējis neatkarīgu Latvijas valsti, tad tu nevarētu tupēt netā un izteikt savus brīvdomīgos uzskatus, tad tevi nošautu pie mājas durvīm tāpat kā Krievijā žurnālistus. Un darba atskaiti tu rakstītu krievu valodā, un iesniegumus tu rakstītu krievu valodā, un 9.maijā ieslēgtu TV un klausītos Krievijas himnu(un ne jau latviešu valodā), ja vien vēl nebūtu nošauts, vai varbūt "izlēcis pa logu" dēļ pārāk brīvdomīgas dzejas rakstīšanas, kā Klāvs Elsbergs, piemēram.

Turklāt tev tiešām ir ļoti sekla izpratne par patriotismu, šaubos, vai tu kādu patriotu personīgi pazīsti, jo "tautiskas sedziņas uz gultām" klāj pagāni, dievturi un visādi citādi folkloras vērtību atbalstītāji. Parasti viņi ir arī arī patrioti. Bet ne visi patrioti interesējas par folkloru un sien ap roku prievītes. Tu neizproti patriotismu, bet tas nenozīmē, ka citi neizprot, tāpēc padomā, vai tev ir tiesības apšaubīt patriotu mīlestību pret savu Tēvzemi.
0
Teikšu tā: es mīlu tos cilvēkus, kas ir ko darījuši ko Latvijas labā; viņi arī ir mana Tēvzeme.
Bet tādus bļaustekļus, kas tik ik uz stūra dižojas ar savu patriotismu, ar šo sūtu dirst.
0
Paldies, bet man nevajag, šodien vēders jau atvieglojās.

Sakarā ar to, ka man tikai pirms 3 mēn. palika 18 gadi un es vēl mācos vidusskolā, pašlaik nudien neko labu Latvijai nevaru sniegt un nevaru palīdzēt. Ko tad man tagad darīt? Es vairs nedrīkstu teikt, ka esmu patriote, kamēr neesmu veikusi kādu dižu varoņdarbu savas zemes labā? Tev pašam nešķiet, ka tas ir absurds?
0
Tu vareetu buut drusku saudziigaaka pret mani: mazaak dizhoties visapkaart ar to savu patriotismu, mazaak krist uz nerviem.
0
Tu nu gan tāds jūtīgs! :D Es tevi dirst nesūtu, par bļaustekli neapsaukāju, par blēdi nedēvēju un tavu pārliecību zemē nemīdu, tā kā, nez, kuram te vajadzētu prasīt saudzīgāku apiešanos.

Bet ko lai dara, ka cilvēkam vāji nervi. Iesaku palietot B vitamīnus.
0
Un atkal ceela poza... Neptiik dazhiem, ka kaads negrib buut par spoguli, kura priekshaa Tev padizhoties?
Labi jau, iedzershu to vitamiinu, un netrauceeshu juusu sirdesmieru vairaak; labaak ieshu to Elsberga dzeju atkal palasiishos.
0
Kurā vietā es te lielos, ka ultrapatriots? Atbalstu latviešus, kuri kaut ko darījuši, līdz ar to tie atbalstītāji, kas iespējams ar patrioti ir sūda dirsēji vai? Katram nāk sūdiņš ārā un katram vajag pakakāt, jo bez tā kuņģis sabojāsies un brīvdomātība nebūtu iespējama he he. Kurš te dižojās? Paspļaudīties ar vārdiem, lai pretī naidīgam ienaidniekam ietu vēl pacilātāku prātu, par skādi nenāk, jo dziesmas, vārdi, varbūt tukši un netukši, gan palīdzēja mums atnest atmodu, gan izdzīvot un nezaudēt savu kultūru!
0
Gribu pajautaat tiem lielajiem dirseejiem, vai kaads vakar arii kopaa ar legionaariem gaaja nolikt ziedu pie Briiviibas pieminekla?

Un par to patriotu/nacionalistu skirosanu, es domaaju ka cilveeka uzskati, paarlieciiba, objektiivaa informaacija sodien Latvijaa ir loti dazaadaa liimenii.Cilveeki ir loti atskiriigi. Gruuti vinus taa saskirot-tie patrioti, tie nav iisti patrioti.Manupraat ja mees saadi skirojam patriotus, mees pasi esam virspuseeji un nedomaajam pietiekosi plasi.Galu galaa kad ej kopaa ar legionaariem pie pieminekla, tad ir VIENALGA cik kurs labi zinoss vai kaads.
P.S. tiem vecajiem onkuliem gan ir ieksaa! Dod krieviem-komunistiem pa purnu kaa skan vien.
0
Un veel mazaak seediet i netaa, vairaak dariet ko patriotisku!
0
Es aizgāju un noliku ziedus, gājienā, par nožēlu, netiku - darbs.
0
Nu luuk te arii izpauzas Latviesu lielaakaa probleema!! Visi visu laiku viens otru apsaukaa itkaa buutu niknaakie ienaidnieki, Taa vietaa kad vajadzeetu visiem Latviesiem tureeties kopaa un kaut ko dariit lietas labaa!!! Jaa es arii vakar biju aizgaajis pie pieminekla un redzeeju, kas tur notika, ja mees sitaa turpinaasim pleesties savaa starpaa, muusu ienaidnieki viegli muus saskels un panaaks savu taisniibu!!!
Taapeec varbuut paartrauksim sos savstarpeejos apvainojumus, jo tikai vienotiibaa ir speeks!!!
0
Tas viss, protams, ir lieliski: šādas patriotiskas tēmas forumā rodas viena pie otras, un cilvēki tajās arī dižojas ar to savu patriotismu uz nebēdu.
Tikai es jūtos melns un maziņš... Gājienos netieku, jo strādāju 48 stundas nedēļā; ziedus arī nolikt neeju, jo tad būtu jāatrauj nauda uzturam, - un, ja es grasos atstāt šo valsti, kur par vareniem patriotiem var būt tikai turīu vecāku atvases, mani, protams, pasludinās par dzimtenes nodevēju...
Taču būt par pašnāvnieku, lai arī cēlu, es negribu... Lieciet jūs ziedus vai nelieciet, taču izskatās, ka arī jums būs drīzumā jāņem šīs varen ziedošās valsts varen patriotiskā prezidente ua rokām un Ar šādu mērķi, man izskatās, tas patriotisms pie mums tiek plaucēts...

Nu labi, neņemat galvā. Lai tiek katram savs...
0
stonerosis=kosmopolīts
kur silts, paēdis, sauss, izgulējies- tur dzimtene. čau...
0
Vajadzeeja apbruņot pirms gaajiena tos leģionaarus
0
Piedodiet; pārāk ilgi esmu bijis izsalcis un nosalis. Pārmetīsiet tādiem kā man ko? Ar kādām tiesībam?...
0
stonerosim ta vismaz darbs, man tāda nav
0
Neteikšu, ka patrioti var būt tikai turīgu atvašu pārstāvji, drīzāk, visbiežāk ir otrādāk.
0
Mani vecaaki ne tuvu nav turiigi.
0
Kads sakars patriotismam ar finanseem?!
0
...ja shiem seniilajiem legjonaaronkuljiem pietiktu smadzenes...vinji saprastu ka ar savu gaajienu vinji tikai kaitee savai valstij...

...liekas sceenas...un veel milzums daudz iespeeju zhiidiem samusinaat muusu pashmaaju krieveljus uz agressiju...

...un shiem aprobezhotajiem tautasdziesmu skaitiitaajiem ieteiktu labaak ciitiigi studeet...veelaak ienjemt ietekmiigus amatus taadeejaadi ieguustot reaalu iespeeju kontroleet valstii notiekosho...jo ar alinju un divduujinjaam vinji ir komiski aaksti kuriem nav nekaadas teikshanas pashu valstii...
0
KO????? Ko tu dirs te, idiot hairmetal???? tie sirmie vīri cīnījās par savu zemi!!!!!! par mums!!!! valstij kaitē, ko??? tu nemaz nezini, KĀDĀ ellē viņi bija!!! a dirs te daudz, mudaks tāds!
0
liekas scēnas??
es nesaprotu šo "izcilo" ideju ja godīgi. Nepieminēt tos, kas cīnijušies par Latviju (un miruši tās dēļ, sasodīts!) lai neaizkaitinātu to to un vēl šito arī...!!!! galu galā IEMESLU lai uzdirstu latviešiem var atrast da jebkādu ja labi grib! kas man lai žīdiem izdabātu saknes jānoliedz??? liekulīgi un gļēvi! ļoti piedevām......
0
idiots!!!!!
0
hairmetal- tu nestaigā ar Dāvida zvaigzni pie krūtīm? šādiem civēkiem (lasi- žīda tipa cilvēkiem) ir svarīgs princips- "lai vilks būtu paēdis un kaza dzīva".... neder tas...
Tas noiet cauri Dāvida zemē... tur tev vieta.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas