NeglFields jauno gabalu mp3
0
pagrābiet subjektus NF saitā (www.neglectedfields.lv/) and izsakiet domas...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu laikam jau nenāksies vilties, tiesa neizskatās, ka Teufelwerk varētu kļūt par man tīkamāko NF gabalu, bet tomēr tas, plus nojauta (un arīdzan nelielais Of Snake fragments) liek domāt, ka disks ieturēts labākajās Mephisto Lettonica tradīcijās. Tie 128Kbps gan diez ko neskan... Kad varam gaidīt albumu, un kā ar izdevēju?
0
Un vēl: pirmo reizi klausoties Teufelwerk tā kā taustiņi likās bez maz vai nedzirdami (pirms un pēc tām baznīciskajām ērģelēm :), bet nu beidzot izdevās saklausīt: neuzkrītoši, bet labi un ļooti vietā.
0
Visumā, protams, ir Mephisto tradīcijas... man kaut kā liekas, ka albums (kas man ir iedots uz teipa) ir mazliet "vieglāk uztverams" (catchier) nekā ML. Manuprāt, arī taustiņi ir mazāk uzkrītoši, un, neraugoties uz teufelwerk interlūdi, vārdu "symphonic" es vairs nevaru piekabināt pie apraksta - viss pārējais gan ir, ij technical, ij death, ij mazulietiņ black :)
BTW, Teufelwerk ir pats senākais gabals no visiem, kas jaunajā diskā būs iekļauti, to spēlēja jau pirms vairākiem gadiem končos.

128 bitreitā man šos atsūtīja, bet es arī nebūtu ripojis uz augstāku - nav jēgas websaitā gāzt 320 kb/s, jo tie ir sampļi, kas domāti paklausies-šos-un-izdomā... nolūkam.

Leibli ir miglā tīti... Sergejs teica, ka dažas atbildes esot, bet vēl esot "daudz jāstrādā".
0
Gabals labs bet kautkas ta kā nedaudz trūkst varbūt tieši tās ērģeles traucē redzēs kāds būt albums bet mephisto laikam nepārspēt
0
Neko.. NF kaa nf, tikai man tas gabals likaas nedaudz heavy-iigs.
0
Jaunais gabals?...jā jaunais gabals!!!
0
...tas ir viss ko tu varēji, nožēlojami...
bet par jauno gabalu- nu nav vairs vīriem iekšā tas,kas agrāk nāca, ja atceramies Synthinity... mhmhm... bet nu skatās skatās, varbūt aiziet...
BM- FAG
0
Cik es no konchos dzirdeetaa esmmu sagraabstiijis, tad vinjiem kaut kas ljoti labs tur ir tapis. Teufelwerk arii patiik.
0
vokals, vokals galigi nepatik ( vismaz ieraksta galigi garam ) vienigais plus ka pazuduis ta izsteikti slaviska atmosfera no Mephisto Lettonica kuras mani nenormali kretine lauka( domaju synth dalas). patik tas trshigais rifs kas tufelwerk dziesm sakas 00:29 lidz vokalam kursh visu saboja. Vareja normalu Growlu atstat tads ka 02:03 - 02:06 un izcils piemers cik neisteiksmigas bungas ir shaja un citas vietas.
0
atkal kluda, ta i ka neparlasa thrashigais, bet doma ta pat skaidra.
0
solo knapi sadzirdams. Bass nenobalansets piem pie of snake beigam, ari knapi dzird tajas pauzites. nekas neparsteidz drizak sarugtina, nav brinums ka of snake apgraizits, lidzko sak palikt klusak var saprast ka dziesma galiga sviesta brauc, kopuma nepatik. Koncertos kaut ka labak tas viss, bet vokals vienalga nepatik, un nekad nav paticis.
0
norm.
0
abnorm. ")
(gļota 1.eksemp.)
0
a kas tur progresive? nekas labs
0
Heh, nopirku unītī "Melno Piektdienu"; jo pa Ls 2.50 ... Klausos "Teufelwerk" jau reizi 20- to.
Uzprasās jautājums: kā ta būs ar to albumu?...
Johaidi; NF te šai gabalā, manuprāt, sasnieguši savu akme punktu - tas pats eklektiskums skanejumā, netrūkst ierastā tehniskuma, veiksmīgo simfo jauninājumu, kas iesākās "Mephisto" ... Un tagad NF skan vēl kaut kā, es teiktu, daudz roķīgāk; vieglāk uztverami kopumā... Spoži noslīpēts akmentiņš LV smagās mūzikas dārgumu krātuvē.
Guestbook viņu saitā nedarbojas; ta nu vismaz šeit apjautāšos...
0
Guestbook nedarbojas, jo kāds spammeris uzdarbojās. Nolēmām uz laiku slēgt.

PAr albumu neko jaunu nezinu - Sergejs vislaiku bija aizņemts ar Pomi, so, kaukad šonedēļ zvanīšu un pie reizes pajautāšu.

Teufelwerk ir jauks, IMHO, bet tur ir arī labāki gabali.
0
es laikam esmu vienigais strunķis kam nepatik vokals ierakstā bet dzivaja ir tīri pieņemams, ne es nefanoju, man neparak, labi spele, tehniski, bet man neparak
0
Nē, man arī labāk patīk dzīvajā.
0
Nez, šitie nedomā līst uz skatuves tuvākajā laikā?

0
Pēdējā laikā "Splenetic" visu laiku galvā skan.Pēdējoreizi šamie dzirdēti pāgājušo gadu ap decembri tika. Uj, ku sen... Tiešām konci vajag!
0
naksies laikam jus apbedinat ar ziņu, ka viņi jau kadu laiku ir izjukuši :)
0
Ta nu i sūdā...
0
Bļā,šito es kkā esmu palaidusi garām.
0
Synthinity bij nenormāli labs, tālāk jau sākās nu varbūt ne gluži lejupslīde, bet gan pilnīgi savādāks muzons, kas man tā ne visai.
0
hmm bēdīgi ka izjuka, manuprāt, NF bija ļoti laba grupa!
0
Oficiālas informācijas par NF izjukšanu nav bijis, tas, ka bundzinieks atstāja grupu nebūt nenozīmē, ka NF pārstājuši eksistēt un tāpat, ka ja grupa ap gadu nav spēlējusi dzīvajā, arī nav arguments.
0
Sergejs ir optimists - vajagot tikai atrast bundzinieku, un viss būšot štokos. basistu jau nu gan atradīšot.
0
NF - manā skatījumā labākā Latvijas grupa.
un ne tikai Latvijas.
0
WrongTale, šodien, plkst. 16:22:
"basistu jau nu gan atradīšot."

:D
0
tik nekur nav redzeeta infa ka vispaar ko mekleetu
0
...tobrīd viņš norādīja uz krietni iereibušo Denisu (Sanctimony) un teica: - Paņemsim kaut vai šo ;)

btw, pieņemu, ka tik tehniskai blicei nav viegli Latvijā sameklēt sev piemērotu ritma sekciju.
0
Nebiju dzirdējis, ka basists arī aizgājis no NF. Bet, gan jau atradīs.
0
Basists, cik zinu, aizgāja jau pērn ģimenes apstākļu dēļ. Un tas pats Deniss jau arī pērn viņiem basista vietu aizpildīja. Nu jā, atbilstoša līmeņa bundzinieku, kas jau nebūtu apkrauts ar pienākumiem, gan varētu būt pasūdīgi sameklēt...
0
deniss sen jau ar visu to branzu kopa strada,nu jebkura gadijuma es te ta skatos ka vissh tiek noliks ka kautkads setas grupeles basists??!!0_o
vaij es maldos?!
bungjieris bus no somijas,tik kad to es nu nezin...baigi zhel ka vis ir iesaldets dotaja mirkli viniem
0
Sergejs, saukts arī Goblins (tikai ne viņam dzirdot ;)) dragā beisu iekš Distant Light jau kādu brīdi.
Blomē bija - pameklējiet YouTube uz Distant Light, redzēsiet šamo tur.

Man gan bija licies, ka abi Sergeji paši nevarēja vairs sadzīvot. Bet varbūt tās ir tikai baumas.
0
man ar liekas ka tik baumas(cerams)..sunc vinju zin destrukts jau normāls chalis:D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas