Fresh Blood FINAL!
0
Fresh Blood fināls bija smags un pārsteigumu pilns. Izņemot tām grupām, kuras bija konkursā vēl uzstājās heavy/trash/prog grupa - Nameless Falls
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Laba diena:
AICINĀJUMS - tas gudrinieks, kas vakar no Depo aizgāja mājās ar MANU mēteli, pievācot arī šalli, cepuri un cimdus, un atstāja savu jaku karājoties DEPO, LŪDZU zvanīt man 8344860 un atgriezt manu drēbi atpakaļ!!!!!
P.S. Savu jaku var dabūt DEPO!!!!!!!!!!!
0
Kas tad tur beigās īsti uzvarēja?
0
Mans skatiijums: no saakuma nebija atvilcies skanju viirs, laikam taa arii neatnaaca, jo skanja bija tik fakina ka vemt gribeejaas...
Gaaju uz turieni tikai deelj Eternal Snowfall un jaatdziist ka vinju muuzika nav no sliktajaam(cik vareeja saprast). Man jau nu dikti patikas briinischiigais daamas vokaals, bet nezkaapeec dazi krietni iereibushi idioti briinisko dziedaajumu laikaa uz skatuves pusi raidiija fakus. Ja buutu normaala skanja tad vareetu saprast ne tikai solo gichu, bet nu... Shitai grupai buus panaakumi, es taa domaaju.
Par fimoz varu teikt ka shie "interesantie" jaunieshi ir tieshaam brutaali. Taa kaa taa bija pirmaa grupa kas uzstaajaas tad bungas un vokaals bija vieniigais ko es dzirdeeju (varbuut shur tur kaada gicha ieskaneejaas). Bet tas ko es dzirdeeju no vakaala lika man smaidiit. Lai kjeerktu nevajag nekaadus iipashos talantus un skolotaajus, bet tas ko vinjsh izdvesa bija aarpraac. Tik nemaakuliigu vokaalu es savu muuzju nebiju redzeejis un dzirdeejis. Un veell tie skini, kuri leekaaja tur pa priekshu. Fimozi cik vareeja saprast dziedaaja krieviski, bet muuziigie patrioti taa leekaaja un priecajaas...
Taa kaa skanja bija briesmiiga un naudas nebija (alus maxaa latu!!! Kur tas redzeets?!?) tad peec Eternall Snowfall mieriigu praatu devos maajaas.
Shaadi pasaakumi ir vajadziigi bet ja taisa tad taisa lai buutu labi.
0
njaa... es ta dzirdeju ka tie pashi eternal snowfall uzvareja, vismaz man ta audzinatajs ieminejas! nu neko, man jau neparak cik esmu no vinjiem dzirdejis, bet nu katram savs :)
0
Baa! Par Fimoz... grupa, kaa jau grupa, gaumes lieta. Tachu gurpas fani kautkaadi kolhoznieki. Ko noziimee tie nacistu sveicieni? Hitlera piekriteeji? Vinji tachu slaavi un peec idealogijas paredzeeti izniicinaashanai. Labi, laikam es te runaaju par lietu, ko iisti neizprotu. Zinu tikai vienu, negribu, lai koncertos vazaajas visaadi agresiivi urliki.

Manaa skatiijumaa Eternal Snowfall bija favoriiti shajaa koncii, neskatoties uz tehniskajaam kibeleem ar gichas tuuningu.
0
Fimoz apdiršana protams nekas pārsteidzošs nav, bet nu ja kāds nedzird gičas, tad varbūt vajag ieiet telpā kur grupa uzzstājas, vai arī noklausīties nedaudz vairāk par pirmo dziesmu.
Frailty man par lielu pārsteigumu izrādījās viena no labākajām. Ja tieši tā pat kā pie Fimoz neiedziņinās ideoloģijā, tad ir ok. Kā arī pārsteidza Mutilate Myself, jo tā kā Hellhammer savulaik plātījās, nebiju šos ievērtējis. Biju jau iepriekš izspriedis, ka nepatiks. Izrādās nav nemaz tik slikti.
0
Visiem paldies! man ir neviltots prieks, ka beidzot pirms 2 un 3 gadiem ASV atdzimussais death metal vilnis ir beidzot nonaacis liidz Latvijai!
0
es diemžēl koncī nebiju, tāpēc neko daudz spriest nevaru... bet domāju, ka, ja rezultāts būtu citāds, arī tas nebūtu nekāds pārsteigums.. principā jebkurš rezultāts šajā gadījumā nebūtu pārsteigums. Kopā balsojuši, ja nemaldos, 121 cilvēks.. varbūt kādai grupai draugu bija vairāk, varbūt skaņa kādiem bija labāk noregulēta u.t.t.
cik nu objektīvi... grūti spriest... arī 121 cilvēks ir pūlis un tam vienmēr laikam būs taisnība.. ja jau Eternal Snowfall bija publikai vissimpātiskākie, tad tas ir tikai viņu nopelns..
paskatījos viņu video.. neko, neko, labi !
0
a ko te brīnās pa skiniem ir jau arī tādi krievu skini
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas