muuzika vainiiga...
0
vakar notikusi kaarteejaa apshaude ASV skolaa... un kaa jau vareeja paredzeet, zinjaas PROTAMS tiek uzsveerts, ka pusaudzis klausiijaas smago muuziku un bijis gotiskaa stila piekriteejs... kaapeec vienmeer shaados gadiijumos meklee saistiibu ar muuziku, juohaidii!!! un vienmeer tas ir metaals!!! >=(
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Man gan šķiet, ka biežak tas ir hiphops.
0
ok, ir dzirdeets arii par hip... bljin, pat raxtiit to vaardu riebjaas. vienvaardsakot, biezhi vien taados notikumos vaino smago muuziku (mensons ir piemineets jau kuro reizi). vareetu domaat, ka pie taa, ka dzekam aizbrauc jumts ir vainiigi muuzikji nevis novirzes!
0
Vaino tāpēc ka metālā ir tādas tēmas kuriem kas to nesaprot liekas nenormālas, bet tas ir absurds, kā jau mēs visi to zinām.ja cilvēks ir biš pasists un ar garīgām novirzēm tad metāls tur galīgi nav vainojams.tad jau katrs kas klausās metālu ir killers.kur ir loģika?piedrāzt šito trulo domāšanu, uzskatus,uztveri,ietveri..... beidzot nāks taisnība?nekad..
0
un cik nenormāli ir daudz to kas neklausās metālu un močī nost jebkuru..šito man nesaprast.ta nafig..
0
bla... Ja muuzika buutu vainiiga, tad visi buutu ageresiivi un shautu uz visaam puseem. Vainiigi ir dziives apstaaklji un nelaimiigie liktenji, un vispaar Aamiishi ir debili pa defalto!
0
lodzinjsh - nu ne jau katra metālista vectēvam mājās ir 2 pistoles un šautene.Tapēc arī nešauj uz visām pusēm.
0
ja buutu - shautu?
0
Jā.Daudzi šautu.Tieši tāpēc ieroci nedod jebkuram.Pietam tam džekam bija 15 gadi.Apvainojās uz kādu, un aiziet - realizējam kādas iemīļotas dziesmas tekstu.
0
nu re, ieroci nedod kuram katram, bet kaukaads debils aamiishu 15 gadu vecs tiinis kaukaa var dabuut!
Un nu neticu ka matainji ietu shaudiities, kaukaadi skineri gan vareetu vienu-otru nogaazt. Tikuntaa es negribeetu uz muuziku/datarspeeleem novelt vainu ka cilveks iet otram atnjemt dziiviibu. imo vainiigi ir sociaalie apstaaklji.
0
jaa, bet runa jau neiet par muuziku kaa taadu, bet gan "lielo ljauno melno briesmiigo saatanisko" metaalu. tas, ka dzeka maajaas atraasti paaris mensona diski uzreiz tiek pasniegts kaa metaala "graujoshaa ietekme uz jaunieshu psihi" HA!!!! un no taa arii veidojaas mietpilsonju nosodiijums pret metaalu... pilniigi riebjaas!!!
0
oj kaa riit es vinjiem visiem iedoshu pieree...
0
nu ir cerība ka tagad tantiņas vairs nelūgs vietu tramvajā :D
0
jaaa... mensons ir baigais ljaunais muuzika :D
0
Oi Runci nepūlies, es visu nokārtoju jau:D uzliku metālu, ietekmējos - izdarīju...
0
tur jau taa lieta, ka mensonam ar metaalu taads bishk "shaubiigs" sakars, bet vinsh tiek pasniegts kaa velnsvinjzin kaads tur metaalistu dievs :P
0
un vispaar krata aaraa sitaa peleekaas masa attieksme pret metaalu... vinjos paklausoties rodas sajuuta, ka metaalisti katru 5dienu 13 datumaa sapulceejaas kaplichaa, raxta uz sienaam 666 un upuree cilveekus... vaax!
0
no mensona ietekmējās? a ko tad uzreiz neteici? es jau domāju no METĀLA..
0
ai nu bet vienalga viss tas tizli, ne noviena nevar ietkmēties ja pašam prāts dirsā..
0
mensons (un nee, man nav 15 gadi un es par vinju nefanoju) manupraat ir vienkaarsi kaarteejais teels pret ko veersties... popkultuuras ikona, ar noteiktu imidzu, ko tad vislaik apzelee......
tikai nevienam nenaak praataa vainot sabiedriibu (spekasmadzenes) un izkurteejuso sabiedriibu, kuraa galvenais ir krediitu daudzums bankaa, nevis personiiba...

p.s.- buss, es domaaju, taapat nogalinaajis varaak jauniesus, kaa "mensona iespaids" simts gados..:P
0
heh, bij domaac vinju tagadeejais prezidents, ne jav autobuss:)))
0
:)))) mikro, es pirms tam domaaju:)
0
mjaa, vieglaak jau ir novelt vainu uz muuziku vai TV, nekaa pakustinaat savas kuslaas amiishu smadzenes un padomaat par patiesajiem iemesliem...
0
bet Tieshi taa! taisniibas jau taa vai taa nebuus, lai kaa censtos, tas visiem po..nav nemaz veerts puuleeties, lai piem.kaads no malas panaaktu taisniibu ha ha..
0
nu bet es ar nefanoju par mensonu un numetal.viekaarshi fakts kaa taads,he he.
0
Kautkaads Sviests! Lai nu kas bet metaals jau nu gan nevareetu buut vainiigs pie taa mazulja shirmja aizbraukshanas! Tur jaabuut vienkaarshi stuulbam. Piem. mani metaalmuuzika ljoti pat nomierina, ja ir vajadziiba nomierinaaties. Protams, ka metaals arii speej izdariit tonizeejoshas darbiibas, bet es nedomaaju ka tas vareetu novest liidz slekaviibai - driizaak LSD...
0
tas tikai taapeec, ka vinjiem svariigaaks par cilveeka iekshieni, ir aareejais teels...:P
0
Iekshienee ir aareejais teels;)tas ir svariigi,jaa:)
0
bet ne svariigaak... taa nedriikst buut!!!!!!!!!!!!!!:P
0
vienkārši kādam reperu producentam nav izdevīgi ka ļaudis pievēršas metālam un tāpēc mediji to pasniedz amorālā veidā un pietam reti primitīvā
0
..."lielajiem cilvēkiem" ir vieglāk vainu uzgrūst kaut kādam sviestam, piemēram mūzikas stilam, nekā reāli papētīt, ka tikai vaina nav sabiedrībā un audzināšanā... iedomājies, kas notiktu, ja pēkšņi visu atzītu: hey It's like, USA is totaly f... up...
0
Man gan shkjiet, ka goti jau nu noteikti nav agresiivi. Metaalisti ar ne visai. Vot skinhedi ir ljoti agresiivi un tie diivainie, kas klausaas hiphopu... (brrr... )
0
Esmu dzirdējusi, ka smadzeņu šķaidītājs bij nolēmis atdzīvināt Hitlera idejas, radīt jaunu filosofiju, kuru parasti sāk ar "neo..". Viņš jau agrāk solījis visus apšaut.
0
Nu bet tieshi taa, ka visvieglaakais variants ir novelt visu uz muuziku.

Piekaapj izmekleetaajs pie vecaakiem. Sveiki! Izsaku liidzjuutiibu, driikst uzmest aci vinja istabai? Ok. Taa, oi!!!! Pie sienas mums ir Merlina Mensona plakaats. Piefikseejam blocinjaa. Kas ir diskos, ahaa. Saatana muuzika. Vecaaki sadedzina visus saatana atribuutus, lieta ir sleegta un aviizes kaarteejo reizi satricina publiku, kura savukaart kaarteejo reizi var noskurinaaties un peecaak atviegloti nopuusties, ka paldies dievam muusu beerni klausaas Usher un Kristinu Agileru. Visiem viss skaidrs, visi kontrolee situaaciju.

BET!!! Ja to izdara beernelis, kursh klausaas Meriju Keriju, tad peec tam visi ir neizpratnee. Kaa taa? Vinjsh gjeerbaas baltaa un klausiijaas tikai pozitiivu muuziku, vinjsh bija ljoti mieriigs, kluss un nosveerts jaunietis. Mees neko nesaprotam! Ai ai ai, pareizi!!! Vinjam patika speeleet Doom. Vinjsh ljoti cieniija vardarbiigas datorspeeles, nu ja, kaa mees agraak nepamaniijaam un neiedomaajaamies pie kaa tas var novest.... Atkal visi visu saprot un kontrolee.
0
sorry, bet šeit iet runa par amīšu smadzenēs izpisto sabiedrību, kas ir dziļi stulba (ne visi, protams). un mūzikai tur varētu gan būt zinama loma, jo amīšu tīnīši ir bezgala stulbi...
0
piekriitu Edenbeast;)

bet man jav nu liekas ka dziivodams visaa tajaa sviestaa (neegjeri, geto, bandas, truliiba, makdonalds, truliiba, dzerijs springers, truliiba, truliiba, truliiba krediits truliiba truliiba..) arii normaals cilveeks saiet sviestaa... un mensons saliidzinaajumaa ar neegjeru repu IR normaalaaks..

zinu cilveekus kas tajaa iesliigushi tik taal, ka kauns skatiities... amerikaanju truliibaa...:/
0
Manupraat, tie, kam ir probleemas, klausaas smago muuziku, lai izlaadeetos, jo, nu, paliidz... Pieredze... Bet, ja beerninjsch ir taads, nu, taads, tad vinjam vnk kraajas iekschaa, kraajas, liidz iznaak pa stobru aaraa... Taa ka vieniigaa saistiiba apkaarteejo apschauschanai un smagajai muuzikai ir ceelonis. Bet cilveekiem jau domaat nepatiik, it iipaschi, ja naaktos atziit, ka vinju dziivesveids ir garaam, taadeelj visu vainu uzvelj muuzikai.
0
var jau arī nekrāties tam bērniņam iekšā - viņš jau var pateikt, ka, redz, mani sātans uzrunāja caur mensona mūziku un lika nošaut savus klasesbiedrus. vai arī viņam tas liekas baisi prikolīgi, un viņš domā, ka tādā veidā līdzināsies savam elkam, lai kas tas arī būtu. te mēs runājam par nopietnām psihes veselības problēmām, nevis par dusmu izlādēšanu.
0
arī jā... Man kkad bija doma savu skolu uzspridzināt. Neatceros, kāpēc, bet par to domāju vairāk kā vienu reizi ;)
0
Bet mani vienalga sajuusmina iedomaataa aina, kaa nabadzinju skolaa apsmej apsmej, kameer shis vienu dienu atnaak ar strokji un visus apshauj. Nu i taa vinjiem vajag.

Bet nu nezinu, cik nu tiem junashiem tur liekaas, ka vinjus Mensons uzrunaajis utt. lai vai nu kaa. Tas tachu ir skaidri redzams, ka vienmeer masu medijos lielaakais uzsvars tiek likts un peecaakiem secinaajumiem par vinja muzikaalo gaumi un miiljaakajaam datorspeeleem. Ja kaads to pats saka, tad iespeejams, lai vinju tiesaa atziitu par nepilniigu esam.
0
...kas tur bija ar pēdējo šūtingu, ķipa viens nospieda ugunstrauksmi un otrs ar stroķi gaidīja pie ārdurvīm? būtu laps variants, nomīnēt trepes, kuras ved uz ārdurvīm (kā 2.ģim) un nospiest fire pogu, un kad puņķainais bars nesās, vienkārši raut gaisā... pēc tam pastāv vēl iespēja šamējiem iztīrīt kabatas, vai arī nolaist vilcienu no sliedēm...
0
Vinnss jau bija arii neonacists. Tas visu izsaka a muuzikai te ar to nav nekaada sakara. Muuzika normaalus psihiski veselus cilveekus nepiespiediis nogalinaat vai iet kaadu dauziit. A daunnis ar bez muuzikas ir daunnis.
0
atnak majas 5.klases skolnieks janis, kuru visi apcel, nu tad uzliek vineu CC hammer smashed face, kamer rubi kadu strilaku (teiksim postal vai SOF), sadusmojas riktigi, sanemas un aiziet klasesbiedrus ar cirvi pamochi. Un lai tikai kads man pasaka ka tie nav stimulejoshi faktori ???
0
jus bik aptaureti esat! vinjsh bija skins cik atminos!
0
Nez parasti jau vaino datorspēles ka tās daže apmāca bērnus patīkamajai nodarbei. Mūzika arī protams. Tas taču nav normāli ka bērns klausās tik šausmīgu troksni ar vardarbīgu raksturu! No vienas puses ja cilvēks ir ļoti nenosvērts un emocionāls, tad arī mūzika, kas principā nav domāta aicināšanai slepkavot, var cilvēku pamudināt uz radikālu soli. Bet parasti visspēcīgākais pamudinājums nāk no kāda "drauga" frāzes, vai filmas ainas, vai nu labi datorspēles, un jā jā jā kārtīga Death metal diska.
0
bet liidz death nonaak, jo beernam ir probleemas, un taas rada izkurteejusii sabiedriiba...:P
0
juus e sat seenes.
0
Izkurtējusī sabiedrība, nu ja. Es domā, ka te būtu jāsāk ar sabiedrības mazo modeli- ģimeni. Akmentiņš, nē, klintsbluķis vecāku dārziņā. Neba nu visu laiku bija normāls, dzīvespriecīgs, laimīgs, ar visu apmierināts, neko ļaunu nedomājošs un neplānojošs saulstariņš, un tad pēkšņi nez no kurienes- pif, paf. Vecākiem būtu jāredz, ka ar atvasi kauč kas nav lāgā. Pirms vainot mūziku, sabiedrību, datorspēles un modeficēto pārtiku, būtu verts aplūkot audzināšanu.
0
sabiedriiba.... tas jau tiesi noved uz gimeni... vecaaki nemaak kontakteeties... beerni nododas eskeipismam piem. muzikaa.... visi dara kaa vinjiem vieglaak... liidz vadzis luuzt...
0
Faunam gan interesants lamaashanaas veids... :P
0
Piķis un zēvele, mēle samežģījās galīgi, kā ir pareizi "modeficēts" vai "modificēts?"
0
Modificeets. Cik man zinaams. ::)
0
Jaa, laikam taa ir. Tencinu. >:)
0
...gaiļi no rītiem saka kikerigū... par sabiedrību un audzināšanu jau minēju augstāk, bet tencinu, ka mani citējat °)°)
P.S. eat vegetables, because they deserve to die!!!
0
nu man ir bijusi doma ko tadu sarikot sava skolaa! bet klikshkjis smadzenes nostradaja un neizdariju to! bet vienalga es tads jokains esmu :DDD visi ir piekauti un viss ir shtokos :)
visa shii stasta filozofija, kas laikam nevienam nav pielekusi! nevajag citus cilvekus nepartraukti apdirst un nolikt, agri vai veelu vinji aiziet sviestaa un daa trakas lietas!
AMEN
0
...es Tevi saprotu, bet tomēr cienu...
0
completely pwnz
0
kas ir pwnz?
0
slima psihe.muuzika tikai atver sluuzhas
0
...Tevi es arī cienu...
0
Stuulbie tiinji , ar savaam stuulbajaam atsaldeetajaam smadzeneem... Taapat kaa te dazhi iiblji kas kautko dirsh par depresijaam un pashnaaviibaam - pilniigi kretiini , kas pashi sevi noskanjo uz idiotismiem , uzliek suudaino Mensonu vai kojaanu un tad dirsh ka vinjiem ir depresija. A vienkaarshi - tiinju tizlaas nevienu neintereseejoshaas probleemas - neveiksmiiga miilestiiba pret seetas stabu vaardaa Ilze , negliits , pumpains gjiimis , vai trauceeta dzimumorgaanu darbiiba... tagad davai , shaujam viens otru nost un sakam ka vainiiga ir Biibele , jo tur arii bija vardarbiiba... p.s - par to ka matainji shautos , es neticu - shautos tie smirdiigie lohi kurus uztrauc kautkaads tur paarejas periods dziivee , un pumpas uz sejas , un tml tiiniishu debiilismi...
0
p.s - tie kas shautos buutu pokemoni , kas domaa ka seedeet skolaa un stundaas bakstiit veenaas ar cirkuli , ir baigaa metaalisma paziime...
0
Pirms nedelas vien vecis, piekava manu draugu tikai tapec, ka vinam tas iesavas prata.
A tas vecis neklausijas muziku un vinam vispar datora nebija. Skola atzimes vinam bija labas.
Vinam vienkarsi smadzenes sagaja sviesta.
Tur pat nebija strida. Vini abi bija pie manis.
Abi izgaja no mana dzivokla, a tas uz trepem vinu atspardija. Pat neaptirija vina kabatas. Vini abi bija labi draugi. Tad ko no ta var secinat...
0
Tev forši draugi...
0
moss vinni bija dzeerussi
0
Bet vispaar es uzskatu ka muuzika te nespeelee pilniigi nekaadu lomu es speeleeju datorspeeles un smago muuziku klausos jau 14 gadus. un man nav tieksme kaadu sasist. tas atkariigs no passa cilveeka no vinna geeniem. Cilveeki dauzija viens otru un taisija pasnaaviibas jau sen, vel pirms muusu eeras, tad vel nebija ne smagaas muuzikas ne datorspeeles. vienkaarssi gadaas ka emocionaali vaajaaks cilveeks nespeedams istureet apkaarteejos suudus nonaak liidz tam. Bet vis ko te saka ka pie taa vainiigs numetaals, smieklli naak neko stulbaaku neesmu dzirdeejis.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
BladeOfDarkness
Skuja
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas