letinji pasaulee
0
patiikami paarsteidza, ka ieksh www.metal-archives.com ieraudziiju veselas 14 (dazhas pat veel nedzirdeetas) bandas iz latvijas! bet vai tas ir daudz...?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Redzi, iespeejams, ka iekss Latvijas metal bandas ir tagad padaudz, saliidzinot ar ieprieksseeiem gadiem. Bet agraak bija kaadas 4 patstaaviigi koncerteejossas bandas, tosties bija sameeraa augsts profesionaalais izpildiijums. Es domaaju, ka ssobriid visas ssis existeejossaas bandas nav taadaa liimenii. Varbuut arii bija taa, ka agraak vienkaarsssi banda neliida aaraa sauliitee, pirms bija nostabilizeejusi savu speeleetprasmi. Bet ssobriid( nu uz doto momentu varbuut vairs nee:) band kaapj uz skatuves, kaut arii nav iipassi nosliipeejusi speeleesssanu. Bet ir dazzas izcili speeciigas bandas, tas priecee. Nosaukumus neminu taapeec, ka drossvien katram atsskkiras domas par bandaam.
0
Taa jau ir - kvantitaate nenoziimee kvalitaati. Dabuuju koncii no viena igaunja vinju metal izlasi, un vienreiz noklausoties pagaidaam liekas, ka Melnaa Piektdiena 5 ir daudz labaaka. (Ja nemaldos, tai pashaa metal-archives igaunjiem ir kaadas 30 grupas)
0
latvieshu hardcore un metal ir labaakie skyforger baigi atziits vaacijas zhurnaalos unvinji arii ir labaakie!!!!!
0
To Intars:
Jaa, vinniem ie liela metalsceena. Bet no Igaunijas es zinu tikai paaris labas bandas. Tie blackeri Manatark ir sameeraa taalu izsitussies. Ssiem ir liigums ar xtreemmusic. Un tad veel ir vieni brutal deathsteri Catafalk. Nu tie gan man patikaas.
0
To vardans:

Ai, beidz ar tiem Skyforger. Ja Tev vinni ir labaakie tad OK. Es zinu,ka daudzi taa domaa. Un viss kaartiibaa, gaumes jautaajums. Bet man vinni seezz. Ja taa runaajam, tad pasaule NEGLECTED FIELDS ir desmit sollus taalaak tikussi.
Bet es personiigi domaaju, ka labaakie ir FLAYING. Un?? Katram savs ir labaakais, ne taa?
0
Jaa, katram savs un katrs savu, cits eediis gallu, cits to vems aaraa, cits atkal vemeklus lasiis, cits par to smiesies, un katrs aizstaavees savu poziiciiju, kaa varees un kaa gribees. 14 bandas no Latvijas metal archive.com ir daudz, bet kaa jau te mineeja, tagad tieshaam ir daudz grupas, kas kaapj uz skatuves, jau peec pirmaa meenesha dzimshanas, nereti pat arii pirms meenesha pirmo reizi redzot un nnemot rokaa gitaaru, nereti tas vairaak ir ar HC un Punk grupinnam, bet lai nnemaas. Latvijaa metal muuzika nav paaraak taalu atiistiijushies, kaut vai tie pashi Neglected Fields, vai tieshaam tik daudz latvieshi vinnus paziist un ir dzirdeejushi, es domaaju matainos lopus, un arii grupa Lidojums, es esmu ieguvis tikai vienu dziesmu, neesmu maniijis vinnus dziivajaa, it kaa laikam Melnajaa Piektdienaa peedeejie uzstaajaas, diemzzeel naacaas iet atraak projaam, bet zzeel ka nepaliku, draugi vilkaas maajup, pasham jau arii speeks nebija tas lielaakais, bet nu... Ir grupas kas naaves/melnaa metaalaa mirst kaut vai tie pashi Dzelzs Vilksi - mirushaas kaijas - lieliski, bet saliidzinaat ar palodzi naakamo albuumu, laikam, nesaliidzinaat, un arii Apeedaajs, cik man zinaams naavi vinni speeleeja, tagad taads vairaak, pat nezinu, vairaak uz taadu nopietnaaku HC velk. Bet vieni mirst citi dzimst, bet tomeer Latvieshu metaala daarzinnsh plaukst, paleenaam, bet plaukst.
0
Pagaanam:
Cik noprotu, ar "grupa Lidojums" tu domaa FlAying, kas latviski tulkojas kaa diiraashana :P Un vinji Latvijaa ir uzstaajushies visai biezhi. bet par paareejo piekriitu.
0
to pāgāns
Labāk pļurksti par saviem sentēvu dieviem, jo rādās no Latvijas metāla skatuves grupām tu maz ko saproti. Kā var domāt, ka NF pazīst maz cilvēku? Un par Flaying?? Tur spēlējošie cilvēki ar mūziku nodarbojas tik sen, ka senāk nevar un ir atspēlējuši daudzās Latvijas metāla grupās. Koncertos viņus var bieži sastapt.

Ja no vairāk metālu nespēlējušām grupām tu vari nosaukt tikai 2 no Mālpils, varbūt ieskaties te:
blackmetal.ru.lv/bands.php?lang=ru&p...
0
To Pagāns:
Īstenībā es gribēju pateikt, ka tu esi pilnīgs lohs un memļaks!!! Vai arī par vietējo metāla skatuvu tikai sāc interesēties, bet arī tad, domā, ko raxti.
0
To 14 starpaa ir Heaven Grey... iisti nezinu cik vinji pasaulee paziistami bija, ja nu vieniigi krievzemee. Negliitie un Skyforger, ok. Nu labi, veel Dark Domination un Heresiarch. Bet paareejie veel ir galiigi zalji (atskaitot aigaajeejus). Preternatural un Urskumug kocekventi teemee uz aarzemeem, bet nu... pamataa jau taa veel ir naakotne.
0
To Pagans:

Nu Tu parssavi par striipu! Esw domaaju, ka death metal kustiiba neko daudz nav zaudeejisu peec Dzelzs Vilka paarkvalificeessanos un Apeedaajs jau nu arii nekad nav bijis megalabs. Un FLAYING noziimee gabalos saraustiissana+vinni sastaavaa esossie muuzikki ir speeleejussi bez sava gala agraak pastaavossaas bandaas. BUTCHERY, DISGORGED utt.
0
ARKS:

Padomaa cik cilveeku ir latvijaa un cik cilveeku zin Neglected Fields, un cik pokemonu-mataino lopu to zin? Viena pat teica: eu, koncertaa buus Neglected Fields no aarzemeem. Paprasi uz ielas garaam gaajeejiem vai vinni zinaas sho grupu, es stipri shaubos vai tev daudzi varees pozitiivi atbildeet.
0
Atvainojos par nepareizu Flaying filtreeshanu uz latvieshu valodu.

Hellhammer:

Es netiku mineejis ka naaves kustiiba mirst vai zaudee kaut ko es tikai mineeju, ka ir grupas kuras mirst uz vaargaaku speeleeshanu...
0
Arks:

Es te netaisiijos saukt grupas kuras vairaak nespeelee, un lielaako dallu kaadus 80%, pat vairaak, es zinaaju no taas maajas lapas no kuras Tu gribeeji, lai maacos, bet informaacija tur praktiski nav kaut vai tiem pashiem Heaven Grey, nav rakstiits neviens albuums, bet vinniem ir divi, arii nav Pekles Patrulla (Hell Patrol) - atvainojos, ja kaadu aizskaru ar savu filtreeshanu latvieshu valodaa, netika mineeta.
0
Hellhammer:

Vai vari meeginaat kaut kaadaa veidaa dot zinnu, kura grupaa tu kaut ko dari, nezinu vai tu speelee vai dziedi, cik noprotu ruuc, bet man tagad ir lloti lielas bailes vispaar par kaut ko kluudiities, jo suudi uzreiz lido sejaa he he.
0
Pagaana:
Cik tad vispaar cilveeku Latvijaa klausaas metaalu? Un tas, ka pokemoni nezin vieteejaas grupas arii nav nekas paarsteidzo$s..
0
Sauliite mana he he:

Vai tad es teicu ka paarsteidzosh? Es tikai aizstaavu sevis teikto, ka nav daudz cilveeku, kas zin Neglected Fields! Cik cilveeku klausas uz vienas rokas pirkstiem gan nesaskaitiisi, bet paliek vairaak, tagad jau mataino lopu paliek vairaak, kuri klausaas un inteeseejaas par metaalu, bet tomeer taas ir tikai "smilshu maisinnsh" tuksnesii...

Arks:

Tu mani tik lloti paziisti, ka vari nosaukt manas iipashiibas (lohs, memmllaks) taa ir vaajuma paziime, es tevi negrasos apvainot, bet padomaa pats(-i), nezinu kas peec dzimuma esi, nevaru saprast peec "iesaukas", par ko tu sheit raksti. Un iisti peec kaa tu spried, ka nepaziistu Latvieshu smagaas muuzikas skatuvi? Un tu gribeeji palieliities, ka piemineeji "...2 grupas no Maalpils...", vai arii mums iemaaciit ka taas ir no Maalpils, nu tad iemaaciit tev izdevaas, jo sho es tieshaam nezinaaju, tajaa zinna tev paldies.
0
to Pagāns
Es domāju, ka NF zin visi, kas klausās mūziku viena gada garumā un apmeklē koncerus. Ja nē, nu sorry.
Kāda man daļa gar pokemoniem, kas ir arnākuši 1. reizi uz konceru un skatās platām acīm uz visu, ja vien nav piedzērušies, nabadziņi. Tu vēl aizej uz bērnudārzu un parasi vai tur kāds zin par NF. Un tad secini, ka diez ko tā grupa popolāra nav.
Piedavām, informācija ir gan i-netā, gan veikalos CD var viegli atrast.
ļoti atvainojos par aizvainošanu !:))))))))
0
Pagaanam:

Sorry par sabraucieniem, man vienkaarssi vis bija par daudz. Uz raxtissu Tev meilu. Es te negribu apspries kur un ko es speeleeju.:)
0
Man taads prieks sirdii uzreiz, var jau mieriigi pateikt un neaizskaroshi, jaatvainojaas arii buutu man, bet es miilu savu valodu, man taa patiik un censhos to izpaust kur un kaa maaku, nevajg jau nnemt llaunaa he he.

0
visi tā atvainojas, ka šķērmi metas.
0
Nu tad vajag pavemt aiziet. Kapeec nediskuteet cilveeciigi, ja tas ir iespeejams. Jo viena dalla ir plaanaa galdinna urbeeji ar kuriem nekad nepadiskuteesi normaali, bet kapeec to nedariit ar tiem cilveekiem, ar kuriem tas ir iespeejams?
0
Pievienojos Hellhammeram.

Lielāko daļu to Latvijas grupu iekš metal-archives visdrīzāk jau ir ielikuši paši latvieši. Es piem. pirms kādas nedēļas ieliku Huskvarn. Pabrīnijos ka viņu tur vēl nebija.
0
Nejaucoties iekšā infantīlos personiskos uzbraucienos...:
Par letiņu (jeb, Latvijas) grupu pazīšanu ārzemēs un to popularizēšanu - viss ir baismīgi atkarīgs no tavu ārzemju draugu loka gaumes.
Es personīgi (pasvītroju: tās ir _manas_ domas) uzskatu, ka gan NF "Mephisto Lettonica", gan SF "Latviešu strēlnieki" ir spēcīgākie Latvijā jebkad radītie smagnējie diski. Ļoti cenšos tos popularizēt ārpus Latvijas. Un, redz - manu paziņu lokā, tā nu sanācis, nav daudz ļautiņu, kuriem pārāk iet pie sirds "melnizēts" un samerā, teiksim tā, relatīvi vienkāršs folk/pagan (nemaz nerunājot par to, ka vienam otram ir grūtības ar latviešu teksta uztveršanu ;)). Līdz ar to SF ir iemīļojis tā pa īstam tik viens tips no Ziemeļīrijas, kurš vispār neganti fano par Austrumeiropas blicēm, visdažādākajās izpausmēs.
Savukārt NF disku šajā lokā ir iecienījusi jūtami vairāk ļautiņu, jo tiem tīk progressive jeb vienkārši sarežģītākas/avangardi... fiškas, īpaši, ja tās tiek pasniegtas baudāmā un pietiekami oriģinālā iepakojumā. Taču - kā lai es apgalvoju, ka NF ir populārāks? Kā es vispār varu to noteikt? Pēc pārdotajām kopijām? Pašas grupas tos vispār zina? Tādēl tas ir visnotaļ subjetkīvi, tipa, "es klanos pie SF, un tamdēļ par to gaitām zinu vairāk, aiz kam tie ir populārāki"? Nu nez.

Tā ka - ir grūti salīdzināt šo divu grupu (Heresiarh diemžēl bija klasi zemāk) popularitāti ārpus Latvijas, tie ir divi stipri atšķirīgi mūzikas novirzieni, un nav daudz tādu, kas spētu pieņemt abus tos.
0
Protams, ka NEGLECTED FIELDS ir populaaraaki. Manaa skatiijumaa, vinnu liimeni te veel nav sasniegusi ne viena banda, ja skataas aarpus Latvijas robezzaam.

Jaa, Skyforger ir augstaa liimenii un sameeraa zinaami Eiropaa, bet NF ir soli priekssaa tomeer vinniem.

Nu es domaaju, ka, ja FLAYING atradiis veel orgginaalaaku savu skaneejumu, tad vinniem iz pilnas iespejas pamatiigi izaugt.

0
sakiet man, ljaudis - kas tie taadi pokemoni par ko juus tik aizrautiigi runaajat? un kaadaa bizee tas vispaar radies?
0
par pokemoniem daži šeit laikam uzskata nepilngadīgus pumpainus tīņus, kuri ir iesācēji un tik labi nepārzin metāla pasuli, kā arī tos, kuri šeit laiž sviestu ar neiederīgām runām, tos parasti mēģina visādi apstrīdēt...es vismaz tā uzskatu, varbūt arī kļūdos, lai labāk pastāsta tie kuri šo pazīmējumu "POKEMONI" biežāk izmanto! vispār pokemoni ir kaut kādi sasodīti multeņu varoņi, par kuriem daži ir pārfanojušies...!;)
0
Pokemoni ir mazi, jociigi cilveecinji. Pastaigaa pa Vecriigu, tur vinjus var maniit, reizeem pat visai lielaa skaitaa.
0
Pokemons- ieraudziidams uz plakata, ka speelees Neglected Fields pajautaa, no kuras valsts tie ir? Bllaustaas ik palaikam ar izaucienim, apmeeram taadiem:"Sito vajag uz Riigu, jee, ssiti rullee!" Un nakamajaa dienaa bllauj jau par citu bandu ko vajag uz Riigu utt. Klausaas Linkin Park un varbuut labaakajaa gadiijumaa vell Cradle of Filth un juutas kaa iistens metallors, bet pajautaajot, ko saki par jauno Iron Maiden cd, vinnss blisina savas lielaas acceles.
0
Nē, vislabākais tomēr bija pirms divām nedēļām, kad es paņēmu līdzi paziņu, kurš gandrīz neko nesaprot no metāla(vienīgi Skyforger dzirdējis pāris gabalus) paņēma līdzi vēl vienu paziņu uz Vader konci, kas pat tos i' nezināja. Nu, paklausās džeki Skyforger, dzird kā Pēteris nokliedzas, ka Vader būs nākošie un, noklausījušies Neglected Fields, jau iet uz ģērbtuvi pēc jakām un brīnās, kāpēc neviens neiet projām - Vader taču tikko nospēlēja! :D
0
he he hee, tas ir labais:))) Nu Tu vinnus varetu izglitot, jo parliecinat cilveku pieversties metalam nekad nav par veelu!
0
Principaa jau nav tur it kaa nekaa tik smiekliiga, domaaju daudzi taa arii ir saakushi :))
0
Nē, nekāda izglītošana šeit nelīdzēs - viņiem tas koncis nepatika, laikam likās pārāk garš un mokošs. Tie tomēr ir mošotāji, viņi sūrojās par to, ka visi tikai krata un krata savus matus un plikgalvainajiem esot garlaicīgi - nav ko darīt. Skaņa arī bija tāda, ka vienam no viņiem vēl pirmdien ausīs džinkstēja.
0
Tagad jau sho vareno maajas lapu apglaimo 17 bandas no latvju zemes.
Vai kaads zin, kas ir Unholy Goat, par taadiem pirmaa dzirdeeshana, un vai kaadam ir aizkeeries vinnu demo ieraksts "rightful revenge"?
0
Tie ir kautkaadi satanic tru black metaalisti! Itkaa jau izskataas iespaidiigi, bet mani gan maac ssaubas, ka tas atkal ir kaarteejais "briinumainais" black metaals ar centieniem ielikt klokki norveeggu skarbajiem viiriem.
0
to kudars:

Vaaaai! Ko ta Tu ssos vispar nemi liidz? Nu taa ir skinu probleema ko dariit mataino konccos, ja nav ko kratit:)
Bet zini, piemeram iekss brutal death metal jaunajam bandam vismaz 1 ir skuts un vizuaali tas ir diezgan smuki:)
0
Nē, nebija jau tik traki, džeki teica, ka tomēr iet uz konci tomēr esot bijis labāk nekā tad, ja tos septiņus latus būtu nodzēruši, jo vajag taču paskatīties kā citur notiek(viņi vairāk iet uz hardcore pasākumiem) un "izglītot" sevi mūzikā, varbūt iepatiksies, bet vairāk uz šitādiem pasākumiem gan viņi vairs nenākšot. Hmm, par tiem matiem man gan tomēr vairāk patīk, ka mūziķiem metālā ir tie mati, ka ir ko papurināt uz skatuves. Laikam esmu savās domās vecs un stereotipu pārņemts, bet, piemēram, paskatoties uz grupu Guns'n'Roses(jā, jā, dzirdu jau pārmetumus no pūļa par to, ka tas nav metāls utt., bet man patīk tik un tā), es uzskatu, ka tā vizuāli ir labākā grupa, kas jebkad eksistējusi(nu, tie melnbaltie blackeri varbūt arī ir iespaidīgi). Par brutal death(nav īsti mans lauciņš) nevaru daudz spriest, var jau būt, ka viens skins arī ir iespaidīgi, bet vairāki? Nu, nezinu... Dažiem varbūt patīk. Neesmu srarp viņiem. Tur jau laikam arī diezgan grūti spēlējot izkratīt galvu līdzi ritmam. Pašam mājās ar Cannibal Corpse ierakstiem ne vienmēr izdodas, bet spēlējot laikam pavisam nereāli.
0
Cik atminos no koncha, Corpsegrinders gandriiz nepaartraukti vicinaaja matus :P
0
Nu, bet viņš jau laikam neko nespēlēja(baidos gan izgāzties - nebiju).
0
Tiesa gan, ja nu vieniigi balss saites arii uzskataam par instrumentu. Bet nebija jau taa, ka citistaaveeja kaa zaldaati. Piem., Owens purinaaja vaigus :)))
0
...Websters arii pamatiigi lielk lietaa savus matus, un speeleejot veel nereaali aatri un arii nereaali atri virpullojot galvu...
0
To kudars:

Nu redz, vismaz cilveki redzeja pasakumu, nevis aizleejaas. Arii labi.
Jaa, hardcore ir cita pasaule un no tas es turos labi taalu. Ciest nevaru veel trakaak par nu metal.
Nu matus jau var jebkuraa laikaa uzaudzeet.

Par matiem piekriitu. Vispaar nnemot es arii uzskatu, ka jo garaaki jo labaak.
0
Visi Cannibal Corpse taisa profesionalu ssovu. Vinniem pat galvas kratiissana ir saskannota. Nu ar laiku pierod speeleet un kratiit galu vienliidzkvalitatiivi;)
0
Nu, labi - redzēja pasākumu, kas par to, ja viņi vairs nenāks? Un nenāks jau vis mūzikas dēļ(tā viņiem tīri labi patika), bet cilvēku. Nezinu gan, kas viņiem tajos nepatika, un īstenībā vienalga - nemaz nebiju gribējis viņus pārliecināt mainīt "stilu", bet gan tikai mazliet nošokēt ar to metālgalvu mūziku, dzīvesveidu un pasaules uztveri. Nebija jau hluži tas zvērīgākais pasākums - nevienas blackeru grupas, bet tik un tā. Līdzīgi gadījās arī uz Melno Piektdienu - gājām ar draugu un divām meitenēm, kuras arī nekad nebija tā īsti klausījušās metālu(varbūt vienīgi kaut kādas Metallica's balādes, piemēram, Nothing Else Matters vai tml.). Sākums vispār bija graujošs - pieejam pie tā 7up - tur ganās diezgan pamatīgs smēķējošu un dzerošu mataino lopu bars(vairākums no viņiem - slāvu tautības pārstāvji). Viņi pamana vienu no meitenēm, ar ko es tur gāju un visi kā viens apklust, un mēmi sāk skatīties uz viņu. Viņa apmulsusi lēni atkāpjas uz aizmuguri un jau tuvojas ielas braucamajai daļai, kur rindiņā noparkotas automašīnas. Nu, tā viņa lēnām kāpj atpakaļ līdz sajūt, ka jau ir atspiedusies pret vienu no stāvošajām mašīnām, kuras iepriekš nebija pamanījusi. Viņa strauji apgriežas, lai apskatītos, kam viņa uzgrūdusies un ierauga, ka uz apsnigušās mašīnas stikliem metalurgi gaidot koncertu sazīmējuši kaut kādas pentagrammas un uzrakstus par sātanu. Un pamanot tās pentagrammas dažus centimetrus no savas sejas viņa izbīlī sāk spiegt. Tad, protams, vispār kādu laiku negribēja iet iekšā un man nācās kādu pusstundu, vazājoties ar viņu pa apkārtējiem kvartāliem pielietot savas demagoga spējas, lai nomierinātu viņu, pierunātu tomēr nākt uz koncertu, un stāstītu, ka nekas slikts ar viņu tur iekšā nenotiks, jo tie metālisti nemaz nav tik ļauni kā izskatās. Pēc pamatīgiem pūliņiem tas arī izdevās. Tad ieejam iekšā, kad Necromancer jau bija nospēlējuši, un uz skatuves plosās Distant Light. Normāls vidējs rociņš. Meitenes, protams, sajūsmā, priecājas, ka piekritušas atnākt utt. Bet tad kā zibens spēriens no skaidrām debesīm uz skatuves parādās Nightwing, sakrāsojušies un ļauni kā pats nelabais. To skatu, kā meitenes skatījās uz Nightwing es nekad neaizmirsīšu. Protams, kopš tās dienas viņas uz nevienu manu uzaicinājumu apmeklēt metāla konci vairs nepiekrīt. Vēl tagad, pieminot vārdus "Melnā piektdiena" vai "Nightwing" viņas to atceras kā vienu no šausmīgākajiem mirkļiem savā dzīvē.
0
Ak Dievs(Velns-atvainojiet!), ka nu tik traggiki var buut, es nespeeju iedomaaties. Mana miillotaa sieviete vienkaarssi nepanes blekkus, tapeec, ka nevar ciest to kkerkstosso vokaalu. Bet OK, tas ir cits staats.

Nu jaa, skaidrs, ka tie cilveeki nekad vairs nenaax uz taadu pasaakumu. Bet klausies, varbuut vajag vinaam izstaastiit lietas buutiibu, ka nav viss tik melns kaa izskataas. Es cik esmu runaajis ar passiem muzikkiem, kam pamataa texti un ssovs ir no saatanisma liidz gallai ir normaali, smaidiigi cilveeki ar humora izjuutu. Labi, neiet runa par norveeggu blekeriem, bet citadi viss ir OK. Nu es nezinu, ja Nightwing liekas ssausmiigx, tad jaadomaa, ko vinnas teiktu par vecajiem Mayhem ssoviem un izdariibaam no gallinieku puses...uh.
Jaa, bet ko taadu es sen nebiju dzirdeejis.

0
...tas ka spiedz, redzot uz mashiinas pentagrammas, he he, tas ir smiekliigi, biju gan uz "Melno Piektdienu", bet biju laikam par aatru, lai to redzeetu un dzirdeetu, bet nu he he, kaa jau teica Hellhammer, ne viss ir tik melns, jo daudzi vienkaarshi izlaadeejaas, ruucot par gallainiem tekstiem, bet nu dziivee viss ir savaadaak...
0
Nu ja jau vinjas tos uzskata par drausmiigaakajiem mirkljiem vinju dziivee, tad jau nekaads iipashs zaudeejums metaalsceenai no vinju nenaakshanas nebuus :)
0
Nē, nu nav jau tik traki - gan jau kādreiz vēl atnāks. Es tikai gribēju pateikt, ka tomēr vajag sākumā to nu-metal, vajag arī hardcore, jo nevar tā vienkārši vienā vakarā cilvēku no Z-Scars pārsviest pie Nightwing. Rīt nesīšu viņai My Dying Bride.
0
Nu jaa, varbuut My Dying Bride nelixies tik ssausmiigs. Klausies Tu pamegggini aiznest labaak kaut ko no peedeejiem In Flames or Slayer. Manejaa arii sakuma klausijas tikai nu metal, bet nu jau Slayer, In Flames, Napalm Death.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas