SUIDAKRA
0
lbaakais ko shogad es esmu izracis.Geniaali vechi.Ko tauta saka?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
jaa, tikai zheel, ka visi albumi ir tik riebiigi liidziigi viens otram. Staav triis gabali no kuriem uz dullo vienu pakjert un iemest. Forshi forshi, speelee smuki, noskanja pat kautkaada rodas, akustiskie gabalinji ir liimenii, viss ir chiki, bet nekaadas attiistiibas.
0
the Arcanum viens no visu laiku top 2 pretigakajiem albumiem ko esmu dzirdejis, tuliit aiz top 1 Children of bodom un tamlidziigiem. Spele diezgan saldi. Ta skaitas desa ???? Folk vienkarshi tur ir nozelojams, tas pat ka salidzinat ksenu un ar kadu dokumentalo filmu par vesturi. Frichu tikai pierada kartejo reizi ka neko nesaprot no ziemelnieku kulturas un vispar celtic/norse mitology temam labak neskartos klat. Rise Of Taliesin un Serenade To A Dream ir parodijas par akustiskajam dziesmam. Noskana tur vispar nekada. Tas ties faun, tagad tadu bodom metalu pilaa dirsa
0
prichom tur folk? Tas, ka vinjsh ietureets senlaiciigaa atmosfeeraa nenoziimee, ka jaabuut ir folk. Tikpat folk cik Ensiferum. Laikam traapiigaakais apziimeejums buutu fantasy, bet es ieniistu to vaardu. Suidakra vairaak shkjiet uz kautkaadiem gaishajiem viduslaikiem velk. Hvz renesanse, vai kas nu tur. Nu ja tev nepatiik Children Of Bodom, tad skaidra lieta, ka nepatiik arii shis. Nezinu, cik tur pilna dirsa, jo ne visi no vinjiem var uzspeeleet taadaa liimenii kaa Children Of Bodom un Suidakra. Kautvai pie Petenju Maleeja meetaajas veca kasete, kuraa iegraabos mazinjsh buudams - Gates Of Ishtar. Jaa, taa ir kaka, dzheki tikko iemaaciijushies izspiest kautko nedaudz tehniskaaku no dzhindzhaam un malj visu dziesmu triis riffus uz rinjkji. Un kursh teica, ka taa skaitaas desa? Es to driizaak apziimeetu ar Melodic Metal. Un par to noskanju, sorii, man shaada muuzika izraisa vairaak noskanas nekaa tavi pirmie Behemoti. Tas taa, ja veel nav pielecis, ka ja tu nejuuti to atmosfeeru, tas nenoziimee, ka arii citi nejuut.
0
NU nesanak viniem ta senlaiciga atmosfera, drizak kadai 80to rpg speles pavadijums. Tas ka vini buve savus rifus akustiskajas dziesmas, nut tur ar ne renesani, ne tumshajiem viduslaikiem sakara nekada nav. Tai laika nespeleja vienkarshi vienu meldinu 2 3 takshu garuma un tad vienkarshi parnesa uz akordiem kurus atvasinaja pieliekot otru gitaru ar to pashu meldinu nedaudz augstak, un kads tur sintizators vel. Ta nav nekada stabule, vokals ari tai laka nebija tads, un varu sadereet ka stigas viniem ari ir no dzelzs nevis no dabigiem matrealeim (govs zarna u.t.t.). Melodic ??? Dzirdeeju ari at the dusk forever ipashu starpibu neredzu
0
Sen jau šamos klausos, man šie ļoti patīkās, it īpaši albūms "Signs for the fallen". Patīk mūzikas dinamiskums, tehniski augsts izpildījums un laba melodija. Es šos onkuļus droši sēdinu vienā krēslā ar Slayer. Man patīk.
0
Vispār es šamos klasificēju kā modernu power metālu ar nelielu black pieskaņu šur un tur. Ar Folk tur tiešām maz sakara, bet priekš tam ir tādas bandas kā Valkyria un Cruachan.
0
ja viena kresla ar slayer ha ha ha. Laba melodija ha ha ha, tehniski augsts izpildījums - tatad ja ieraksta nav kludu tad tas skaitas augsts izpildiijums; salidzinoshi ar ko, tads izpildiijums tonai grupu, un vel augstaaks. Pats interesantakais kur tur ta black pieskana uzradaas he he he
0
vai tad neavr dzirdet vini megina folk melodijas principu izmantot dziesmas. Tie ir ka atri akustiskie gabali tikai caur pedali.Briesmiigi. blj.d tad klausies savu Valkyria un Cruachan. vienkarshi piebesi shitas : prieksh tam ir tas un tas; shiti kas norada kas ir prieksh kam domats.
0
nu jaa tiko nokaccaaju labs.
0
Starp citu, drusku ne pa tēmu, bet varu Children of Bodom cienītājiem ieteikt vēl kādu tāda paša stila blici (un nīdējiem attiecīgi iet tai ar līkumu) - Kalmah tā saucas. arī tāds rupjais powers, tikai ar drusku tādu kā episkāku pieskaņu (pavisam nelielu). Nu tā, sākumā tīri labi, bet kaut kā ātri sāk apnikt, pārāk vienveidīgs.
0
Tomeer Ensiferum man patiik veel vairaak.zveeraa vnk
0
un ja ar kalmah pa maz ta norther laikam ar uz to pusi ''pasisti'' ir tak pills ar taada veida grupaam peedeejaa laikaa visi laikam shpiko no cobiem
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
neverforgotten
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas