Amon Amarth
0
Kad Rīgā būs Amon Amarth!? Aaaaaarrrrrrgghhh!!!!!!!!!...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Vajag vinniem uzvaniit, lai brauc tik shurpu he he
0
Nebuus!!! Mums passiem ir grupas, kas liek ssiem klokki!
0
Turi muti Hellh., vajag Amon Amarth.
0
Hellhammer nupat tu izgaazies ;)
0
Es arī domāju, ka AMON AMARTH būtu laba izvēle koncertam Rīgā.
Es noteikti aizietu.
Ride For Vengeance!!!!!
0
To Hencha:

Vai vai pokemon!!! Tikai nesoli veel pa riikli, citaadi veel paarbiissos.
0
To Beldegir:

Ha, nu sorry, es labaak eju uz Preternatural or Neglected Fields. Man tas AA nenoziimee pilniigi neko. Ja nu runaajam par melodiskie deathiem, tad nu Children of Bodom ir 10iem reizzu paaraaki par taadiem Amon Amarth.
0
Hellhammer nupet kaa nodarbojas ar demagogiju. protams, childer of bodom ieper, tachu maisiit kopaa vinjus ar amon amarth, vai veel labaak - ar preternatural un nf >:DD
0
Labi, labi..mazliet sviests varbuut liekas, bet es tikai izteicu to, kaa buutu dariijis un kas man labaak patiktu.
Es vien albumu no Amon Amarth dzirdeeju kaadus 3 gadus atpakall, un man tas tik drausmiigi nepatika. Varbuut, ka nebiju to iisto pakkeeris, bet tas tiessaam bija drausmiigs.
0
Kaa saka, par gaumi.... tikai mulkis to dara. Peedeejais AA, kas te kaut kur meetaajaas man nepatika, lai vai kaadas tur himnas (vai kaads vaards tur bija lietots) tanii nebuutu. Bet nu ieprieksheejie man pat ljoti patika. Vieniigais mel. dets kas man taa pa iistam patiik. Varbuut taapeec ka IMHO tam ir black pieskanja. Bet atkaapjoties no teemas, COB varbuut ieper... bet kaa jau spikefarm produkcija, tik pat viegli arii apniik.
0
Amon Amarth ir vajadziigs tieshaam, speelee labi, man ar patiik, vieniigais vinni dzied par vikingiem, un kaa zinaams kurshi kaava vikingus, ka pat shie luudza dievu lai pasargaa no vinniem, bet speelee labi, kad kaads sirds deests, tad sirdi taa pamatiigi izrausta, bet children of bothom, var jau buut, ka vinni ir labaaki, tachu man vinni nepatiik, paaraak vienveidiigi un vinmulli, paaraak klasisks melodiskais deaths - varu arii kluudiities, bet nu manai ausij tas kriit uz nerviem, bet Hellhammer, vai tad tev tikk lloti riebjaas shie Amon Amarth, jeb varbuut tev riebjaas Gredzenu paveelnieks un nolemtiibas kalns, no kura vini ir pannemushi sho nosaukumu, nu re nedaudz palieliijos, bet tagad saaku shaubiities vai tas bija nolemtiibas kalns, bet kaut kaads kalns gan tas bij...
0
(..)Es vien albumu no Amon Amarth dzirdeeju kaadus 3 gadus atpakall, un man tas tik drausmiigi nepatika.(..)

Hellhammer, ja diskusijas objektu nezini, tad par sviestu to nesauc, neko labu par tevi tas neliecina.
0
To thetrve:
Nnemssu veraa. Es tiessaam neesmu AA daillrades speccux, bet tas ko dzirdeeju, man tiessaam nepatika
0
To Pagaans:

Man patiessaam pilniigi viealdziiga visa taa Gredzenu paveelniek buussana. Bet ssoreiz tas nav buutiksi, es vairaak runaaju par AA muuziiku.

Children of Bodom vienveidiigi, apniciigi........??? Sorry, tas man nav pienennems!
Alexi Laiho man ir miillaakais ggitaaristi( Ccaka ta vairs nav:(((
0
hmm CoB melodisks death metal? man driizaak izklausaas peec power metaala ar ķeercoshu vokaalu + nedaudz black ievirzes pirmajos albumos...
0
nu atvainojiet, es tur vispaar nedzirdu death metaalu. Amon Amarth tieshaam ir speeciiga grupinja... vinju muuzika gan nav diez ko sarezdziita, bet ne jau visi prot radiir skaistu muuziku no vienkaarshaam lietaam.
0
Tieši tā, Mef. Man no AA baigi patīk Versus The World, domāju, ja helhemer to dzirdētu, tad viņš vairs tā nedirstu par lietām ko nezin. Un par CoB stilu piekrītu arī Mefam, kur tur kāds deth.
0
To Hencha:

Zini, man ir paziistams viens beernu logopeeds. Vareetu Tev iemaaciit izrunaat vaardus ar dubulto l un dubulto m. Es taa skatos, ka laikam Tev meele mezzdzzaas kopaa izrunaajot Hellhammer. Nav taa? Jeb arii tev probleemas ar datora klaviatuuru?
0
Uzbrauciens ne pa teemu. Nedomaaju ka nepareizi uzrakstiits vaards Hellhammer ir lielaaka probleema par bezjeedziigiem postiem.
0
Ko tu kasies, kretīn? Nu tad iedod man tā logopēda numuru!
0
Pats atziisti, ka vajag? Pats esi taads. Tu palasi labaak, kaa pats raxtiji par saviem AA. Vis ir suuds, tikai AA ir tas ko vajag uz Latviju un kas ir vislabaakais.
0
nu.. kad ta jamie brauc shurp? :)
0
Brauc vien pats(i) pie vijiem :PPP
0
to Hellhammer
klausies, beidz taču šito ņemšanos, esi taču pieklājīgs un neraksti piezīmes kā piektās klases audzēknis. Savādāk s''akšu uz Tevi dusmoties!
to Hencha
Piekrītu, "Versus The World" ir ļoti labs disks. Man īpaši patīk dziesma Death In Fire.
0
To Beldegir:

Paga paga, Tu paarlasi visu un visas vietas, kur ir par AA un tad paskaties, kas te ir 5. klases audzeknis.
Es esmu te klaigajis apkart, ka viss ir suds tikai CC vajag uz Latviju un neko citu? Ja taa ari butu, tad man viedoklis nemainitos, bet te liela dalla cilveku katru nedellu izdzird jaunu blici, bai kadu fragmentu no dziesmas un aiziet-viss ir suds un ssitos tikai tagad vajag uz tejieni. Nakamja diena mes izdzirdam jaunu kaut ko un atkal, tas , kas vakar bija labais, tagad ir suds un sodiena atklajums ir krutais.
0
Bet kā tu zini, ka tam Hencham Amon Amarth ir "Vakar izdzirdēta blice". Iespējams, viņš nepārtraukti seko šīs ļoti labās Zviedru grupas darbībai un, protams, ir aizvainots, ja kāds smagi noliek viņu mūziku. Un galu galā, kas Nu atbrauks pie mums, uz to arī visi draudzīgi ies!
0
nu tad visi mekleejam jauno Fate Of Norns un priecaajamies, ir tur dazhas jaukas dziesmas bet kopumaa aari piegriezhas, tachu kam patika ieprieksheejie patiks ar shis :)
0
AA vokālis šausmīgi sacepies par to, ka kāda Kentuki štata ierēdne-kristiete atsaka kaut kādas laulību licences gejiem un lezbietēm. Visvairāk sacepies par to, ka viņa redz pārkāpj štata likumu. Un likums ir jāievēro!!!!!!! Vot vikings, ibem! :D

www.blabbermouth.net/news/amon-amarth-si...
0
kopš 10tās kilkas uz viņiem skatos, kā uz pozeriem.
0
Zviedru galēji kreisā politika arī šajos kungos atstājusi savas pēdas. Zviedru un vikingi 21. gadsimtā vairs nav savienojami vārdi. Šos, tiešām pozerus, vikingi pakārtu aiz olām labākajā gadījumā.
+2
Johans Zilā Bārda Heggs.
+17
Viņiem jātaisa dziesma par to, kā vikingu kuģis ar varavīksnes krāsas burām piestāj Amerikas krastos, no tā izlec spēcīgi, ieeļļoti vikingi un nodedzina ļauno kristiešu baznīcu, un atbrīvo gejus, lai aizvestu sev līdzi uz laimīgo zemi. Sweden, yes!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas