Kura skola macities?
0
Gribu lai sitas nav kartejais nodirsanas avots, bet palidziba tiem kas nezin kura skola talak macities. Es pats eju 8 klase un nezinu kura skola talak iet. Varbut kads var ieteikt? Tadu kur nav ipasi vajadziga matematika, algebra un visi tie parejie murgi. Varbut nedaudz no fizikas. Saistitu ar vesturi, folk, kut ko radosu. Piem. amatniecibu u.t.t.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
mosh labak pamacies videnee un tad iestajies augstskolaa? ja tiesham nezini kur iet ej uz videni :)
0
ja, bet tur mani nogalinas visi tie matematiki.
0
pēc videnas tomēr ir makten čābīgāk ja nav iespēju tikt tālāk, arodenes priekšrocības ka tad vismaz darbu vieglāk dabūt jo jau profesija skaitās
0
Ja. Es taka planoju nepalikt visusskola. Bet neesmu izlemis kur iet. A kads var pastastit smalkak par RAV.
0
Arodene labāka par videni? Njā... Pats mācos vemtpils 1. smirdnāzijas matemātikas/IT novirziena klasē. Vienpadsimtajā, ja interesē klases nr. Medieval, atrodi to, kas Tev vislabāk padodas, un tad tajā jomā arī centies iegūt augstāko pieejamo papīrīti.
0
A kas siet iet RAV esmu dzirdejis daudz laba par vinu.
0
Auuuuuu!!!???...
0
Man jau skiet, ka vidusskola ir pats labaakais vatriants, ieguusi vispusiigu izgliitiibu, peec tam buus vienkaarshaak iestaaties augstskolaa. Iesaku Riigas 6. vidusskolu, tur ir arii muuzikas novirziens, reiz tur maacijos eksaktajaa klasee, uh, kaulus gan mums tur lauza, bija briesmiigi jaamaacaas, tachu peecaak visi absoluuti elementaari iestaajaamies augstskolaa. Starp citu, loti labaa liimenii pasniedz veetsuri, ir speeciigs gan humanitaarais, gan muuzikas, gan eksaktais novirziens. Taa, ka veiksmiigi:)
0
A kur viss vienkarsak iestaties?
0
Nav veerts iestaaties tikai kaut kur, kur ir vienkaarshaak, tad jau zuud maciishanaas jeega. Cik atceros, manaa ieprieksmineetajaa vidusskolaa reiz bija visai liels konkurss, tagad nemaaku teikt kaada tur situaacija, sen jau kaa pabeigusi esmu sho skolu. Iesaku Tev vienkaarshi aiziet un noskaidrot. Bet nesaspringsti, ja jau 8.klase, tad veel laiks diezgan, ko apdomaaties.
0
Bet man ir sudigi ar visam matematikam. Labi ka 4 dabomu. Protams ja censos tad sanak.
0
nu man 9to klasi beidzot pirmaja pusgada bija 3 otraja 4 un eksii 7
0
nu vismaz man pēc vidusskolas sagādā daudz problēmas normāl darb dabūt viens piekasās ka neatbilstu standartiem, otrs pa krieviski kautko pļurkst un es nekā nesaprotu, trešais saka ka vajag šitād un tād profesijas papīru visiem pie pakaļas ko es reāli māku
bet 100. vidusskolā arī ir mūziķu klase vairāk vai mazāk uz roku tieši
0
bet 100tajaa ir "uuberlabs" limenis
0
man jau nu liekas, ka videnee tomeer labaak ! peec tam tiksi augstskolaa un dabuusi rihtiigu izgliitiibu ... protams peec arodenes darbs tikpat kaa rokaa, bet man domaat, ka lielaakaa dalja peec arodenes vairs kaukaa iipashi nedomaa taalaak mociities, ja jau darbinsh kkaads ir rokaa. Peec videnes tomeer perspektiivaak. 3. videne forsha skola ... stipra matemaatika un IT, u.t.t. un vispaar jau man tur patiikas ... pac gan maacos pavisam citaa galaa, bet iesaku 3. videni :)
0
Arodskolā varāk par profesiju tad arī neiemācīsies. Vidusskolā vismaz kaut cik laba izglītība (vispārējā).
0
es macos 3shajaa :) man ir paveicies ar labako matenes ucheni skolaa un audzinataju informatikas uchuku :D
0
Viss jau atkarīgs no tā, ko pēcāk vēlies darīt :) Ja 100% esi pārleicināts, ka uz augstkolu nemērķēsi, tad arodskola, protams, labāka - parasto vidusskolu beidzējiem vairumā gadījumu nekas labāks par darbu lielveikalā ar niecīgu aldziņu nespīd. Bet, ja tomēr kādreiz vēlēsies arī augstkolā mācīties, tad gan lielāka jēga no vidusskolas būs. Pati kādreiz piebeidzu šajā topikā jau pieminēto R6V eksaktajā novirzienā un nesūdzos - augstskolā tik tiešām gandrīz visi elementāri iestājāmies :)
0
Ta ir taisniba? Dazi man stastija ka iestajusies RAV ar 3niekiem. Un ir pat palikusi uz 2. gadu.
A man ir izredzes tur iestaties ja man bus 3 algebra?
0
Ak dies, Tu esi tikai 8ajā klasē, ko streso? Tādiem kā Tev par kaut ko uztraukties jāsāk devītās klases otrā semestra sākumā.
0
Ja es to saprotu, bet gribu zinat to jau ieprieks. Lai saprastu ko man gaidit.
0
Nu ta mācies
0
Eh, medieval, ja jau reiz tas 3nieks algebrā tev neļauj naktīs mierīgi gulēt, kāpēc gan tev nepiezvanīt RAV un neuzprasīt, kā tad tur īsti ir?
0
Medieva,

Iesaku Riigas Komercgjimnaaziju! Pats tur iestaajos ar 3 nesekmiigaam atziimeem. Tur nav tik daudz jaamaacaas stundaas kaa maajaas kautkaadi darbinji jaapataisa. Vaards tai skolai arii ir labs un peectam ir viegli tikt taalaak. Viss kas tev ir jaazin tas ir latvieshvaloda, un matemaatika sekmiigaa liimenii, kaa arii tev ir jaabuut interesantam cilveekam, jo tur man bija arii psihologjiskie testi un logjikas paarbaudes..
Vispaar jau skola tiiri taa neko.. Tikai maz metaalistu - es tur vieniigais taads, he he, bojaaju visiem nervus.
0
pa tu <<uuberlabo>> līmen piekrītu bet toties varēju bez problēmām ar darbu salikt kopā
0
Tur jau ta lieta ka es matematiku nesaprotu, ne algebru, ne geometriju. Geometriju saprotu labak, bet vienalga.
0
panjem privaatskolotaaju matemaatikaa un samaacies formulas un visu paareejo. viss buus chikiniekaa jeb super - puper. 8. klases viela jau laikam tā kā būtu jāiemācās :O
0
Vel ir kadi ieteikumi?
0
ja tā dikti prasi tad pats direktors 100 vismaz manā laikā mācījā matemātikas bet 4 tur var mierīgi izvilkt
0
ejiet dirst stulbie kropļi...
0
Laacsz - ja Tu lasi šito, Tu toč esi gailis
0
MEDIEVAL tev ir pari pa gadu laiks! kadas probleemas sameklee kadu kas tev to visu ieskaidros, nekas jau tur gruuts nav!
0
Sāga iz skolas dzīves:
viens zinātkārs lauku puišelis (viņu sauca Dullais-Medieval-Dauka) centās noskaidrot - kāda tad īsti ir tā planēta zeme ? ne ta apaļa, ne ta ovāla...
ne sākuma, ne gala neredz... viņš uzplijās ar kāpēcīša jautājumiem skolmeistaram, skolas biedriem... bet tie viņu izsmēja un ņirgājās..
Viņš regulāri tika pazemots, skolmeisars viņam lika neapmierinoši.. jo viņam kremta D-M-Daukas pārcilvēciskā centība un mērķtiecība (skolmeistars bērnībā tāds nebija) visu izzināt...
Gāja mēneši, gadi... D-M-Dauka paaugās, pieņēmās prātā... un galvenais noskaidroja par planētu zemi, kas viņam nedeva mieru kopš agras bērnības, kad tika regulāri pazemots.... Zeme nav apaļa... zeme ir netīra un čirkst starp zobiem....
Morāle- ZB tu medieval ar savām 8.kl. problēmām...
ies mēneši, ies gadi un tu noskaidrosi, ko tu vēlies šai dzīvē, kas tu gribi būt...
p.s. sāgā izmantoti S.Edžus stāsta motīvi.
0
Atslēgas frāze šeit ir " Protams ja censos tad sanak.".
0
tu ko, bok, 8. klases probleemas absolutely, totally pwns0rzz
0
Mani apmāc šāda doma, tālāk izstāstīšu kas tieši: tātad es atrodos uz klaja lauka kails, ir diezgan ievērojams sals -10 C, man kailam tas ir stindzinošs, nenovēršami uz klajā lauka pūš vējšs, kas situāciju padara vēl dramatiskāku ... man ir šļūtene ar silto ūdeni, kurš nerimst tecēt... un tātad vai ir iespējams izdzīvot, es ūdeni ar labo roku leju sev virsū, tādējādi saglabājot pēdējās siltuma paliekas, ar kreiso roku zemē kašāju bedrīti, veidojot siltu dubļu vanniņu... vai man ir izredzes?...
0
emmm! diezgan vaajas!
0
Kads te sakaras ar tavu perverso sapni?
0
anyway samekle privatskolotaju
0
Tam: Petenju Maleejs

Tiešām... situācija ir dramatiska.... Diemžēl jāmin, ka tev nav lielas izredzes, jo zeme nemitīgi griežās, kas nozīmē, ka ik pēc 12 stundā šī vanniņa izlīs tukša. Tu esi kļuvis par eksistenciālisma teorijas upuri... Kā teicis kāds dižš Mežsusrs : "Bērni, ir jākomunicē!" - Tā arī ir atbilde - pamēģini caur šļūteni sasaukt kādu palīgā, gan jau tur kāds otrā galā ir! Vari arī pūst ūdeni pretēji tā tecēšanas virzienam, tad to noteikti kāds pamanīs.
0
Nav prikols stresot par tālāku izglītību 8.klasē, jo pēc gada domas lidos citos augstumos un tas kas tagad liekas tāds vai citāds, pēc gada būs brūni oranžs. Tā ka Medieval topā vien uz savām matemātikas konsultācijām un gan jau līdz 9.klases beigām (kad jau būs par vēlu) tev tā matemātika aizies. A ja nē, tad rēķinies ka bez atestāta šā vai tā nekur netiksi.

Tāda man sajūta rodas ka tu gribi atrast gana labu mācību iestādi kur var lēti tikt iekšā un nav jāzin tev nemīļie priekšmeti. Un tad varēsi gadu laist hujulu. Dzi-kā tā dzīvē nenotiek. Plānā galdiņa urbēju tā jau ir pa daudz tā ka tev būs vien jāpapūlas.
0
patiesiba par to probleemu ar kailimu! ja araa ir -10 tad tas udens atri sasals un tu driiz nonaksi ledus klucii un tev buus veel aukstaak
0
MEDIEVAL
bez matenes vari droshi cilpot uz 32 videni vecmilgraavii.pats tur taadaa veidaa tiku bet ilgaak par 2ned.neizvilkyu jo bija arii jaastraadaa.Ja tev nepatiik videne, tad droshi vari izraadiit kaut kaadu interesi par poligraafiju un tad tu dabuusi videejo profesionaalo un katru meenesi alinjam 8.50 :) vareetu tevi tur iedabuut ja interesee taas lietas.pietam tur ir normaali matainie chomi un starpbriizhos var dzert alinju vecriigas maksimaa.... chetrus gadus...
0
Vecji, nu kas juus galiigi idioti esat? petenju maleejs izdziivoss par visiem 100%!!! Un es to varu pieraadiit, tikai tagad nav laika. Katraa zinjaa tava doma atbilst tieshi Haosa teorijai www.imho.com/grae/chaos/chaos.ht...

Izlasi, maleej, tu buusi dziivotaajs!
Es jums jau laikam pastaastiiju ka es tagad eediishu sushi? Aa, nu tagad es pastaastu.
0
par RAVu tātad - pati mācos šajā skolā, metālmakslas nodaļā.(profesija pēcāk būs rotkale, bet citiem ir iespējams mācīties arī par kalējiem) lai tiktu tajā skolā ir jāliek iestājeksāmeni kompozīcijā, zīmēšanā, krāsu mācībā un manā nodaļā bija jāpamēģina vīlēt, pēc dotā rasējuma.tas nav tik grūti, kā sakumā var šķist...RAVā var viegli tikt iekšā, bet vēl vieglāk tikt no turienes izmestam, ja nemācies. ;)
0
Zimej, raseju es izcili. Labak par manu kolotaj tagat.
0
Zimej, raseju es izcili. Labak par manu kolotaj tagat.
0
Zimej, raseju es izcili. Labak par manu kolotaj tagat.
0
Kaut kada gluka.
0
nu tas jau ir labi!
0
Kultūras akadēmija!
0
MEDIEVAL, es tevi neizprotu... peec taviem vaardiem- rasee tu ideaali, speelee duudas(?) cik sapratu... 8.klasee.. bet nevari saraut kaukaadu matemaatiku!?! strange...
un kaapee tu maacies raseet? ir kaadi taalaaki meerkji? tad tev paveras iespeeja iet uz RDMV vai arhitehtuuras koledzu, ja kaads talants ir..
0
Naac uz RVT tur ir liels mataino deficiits!!!
0
Kas ir RVT?
0
Rigas Valsts tehnikums!!! Ieksaa tikt ir saliidzinosi viegli un arii maaciities ir vieglaak nekaa Videnee, bet principaa var arii diezgan viegli izlidot, ja esi totaals slinkis!!
Un stipendiju arii maksaa!!!
0
nnja, es mekleeju par Dc++ un atrodu shito, nnnja *savelk skaabu jo skaabu gjiimi*
0
Principaa, es teikšu taa, labaak ir nomaaciities videni un peec tam dari ko gribi, jo izgliitiibas likumi mainaas un, ja cilveeks, piemeeram, peec deviitaas dodaas uz aarodeni un izmaacaas profesiju, kur viņam ir garantija, ka darbs buus visu laiku un labi apmaksaats, labaak jau paseedeet tos triis gadus un staaties dajebkur, augstskolaa, tehnikumaa, koledžaa, tomeer muusdienaas skataas vai tev ir videeja izgliitiiba vai nav, cilveekam, kam taa ir, vienmeer buus vairaak priekšrociibu, nekaa tam, kam ir pamatizgliitiiba.............
0
nav nekaadas noziimes, kur ieguut videni.. pati pabeizdu vakareni ar viduveeju atestaatu.. tagad LU juristos III kursaa.. galvenais, kas paurii vaaraas, citam nav noziimes.
0
AMEN
0
Bez matemaatikas tev nekur neiztikt. Ekshi tak deviitajaa kaa ne kaa! Tak shto vari laikus neslotot savas smadzenes ar matmaatiku un njemt laapstu rokaa...
0
Starp citu lai nenoliktu 9 klases matematikas exsamenu jabut baigi stulbam.
0
Nū, kad es liku, tad manā klasē divas meitenes un viens puisis tiešām nenolika- bija viņiem zemāk par četri.
0
Nez kur viņš tagat mācas.... :D
0
Šķirotavā ... ?
0
Zatler?
0
roflcopter :DDDD
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas