Kas ir stulbums
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
hm...interesanti, pēc nosaukuma atgāina tēmu "kas ir mīlestība"
Tas bija lai parionizētu?
0
Stulbums ir kaut kas liidziigs aklumam, protams ne jau noziimee, ka kaut kas ar aciim nav kaartiibaa, stulbums ir mullkkiiba, bet tagad jau manupraat viss ko cilveeks nezin, neintereseejas vinnam liekas stulbs, piemeeram, es saaku runaat par kaut vai senlatvieshiem, visi aizveriies pieveries stulbeni, taas ir mullkkiibas - taa saka, bet vai tieshaam taas ir mullkiibas, ja tik daudzi to ir kopushi, peetiijushi, vienkaarshi mulkkiibas un stulbums, kaa jau teicu ir cilveeka aizrobezza, lietas kuras vinnsh nepaarzin vai arii neintereseejas, tas ir lietas kur beidzas robezza, es domaaju domu robezzuu
0
Pagaans, ja raiz teemu sashaurinam liidz konkreetam gadiijumam, tad ne visi akmenji tavaa daarzinjaa bija no no nezinaataajiem. Stulbi ir reduceet visas sarunas vienaa gultnee.
0
Tas netika attiecinaats uz shii foruma "daliibniekiem", bet gan pieredze no savas dziives un shis forums nav mana dziive, tikai neliela taas sastaavdalla.
0
domaaju ka stulbumas nav tikai robeza aizkuras beidzas muusu domas neieinteresetiibas, vienaldziibasvai kaa cita deel. Man liekas POPS, hip hop, parspileetas modes tendences, imperialisms un komercija ir stuulbums (piemeeram izdod cepumus ar kaut kaadu logo. pienemsims tigeris, velak sak razot tadus pashus kreklus, pec tam par vinu uztaisa filmu, uzbliez datorspeeli un vel beigaas shis tiigeris izdod savu muzikas disku, vinam ir sava maajas lapa, sava estuve pilseetas centraa ). Un nejau shis tiigeris ir stuulbs vai shie cepumi, bet cilveeki kas uz to uzkeras viens par otru skala irada savu "stulbumu", -nonaakam pie secinajum ka stulbums ir citu cilveekudarbiibas, kuras neataisno musu merkus un ideaalus, taatad kamer uz pasaules pastaavees kaut vai divi atskiriigi domajoshi cilveki stulbums pastaves, bet tas neataisno hip hopu un visus citus "MESLUS", tie tiesham ir dzili suudi govs dibenaa :)
0
Par taam brenda lietaam... man kaut kaa tas neshkiet viennoziimiigi stulbi. Es piemeeram nopirktu cepumus ar tiigeri, ja man buutu kaut kaadas simpaatijas pret sho tiigeri, un man nebuutu jaamaksaa par to ka uz shiem cepumiem ir tiigeris (tas pats attiecas uz visu paareejo). Lai gan droshvien mithrandirs bija domaajis tos kas peer nike botas par 100Ls taapeec ka taam blakus ir Dzordana plakaats, bet nu likaas svariigi atziimeet naudas aspektu.
0
Stulbums ir kāda cilvēka pasaules uztvere,kas atšķiras no viņa sabiedrības vispārējām normām. Bučoties tikai ar deguniem mums liekas stulbi, bet eskimosiem tā ir norma, viņiem atkal saskare ar mutēm liekas stulba un amorāla. Ir cilvēki, kas mani uzskata par stulbu, jo es klausos metālu, respektīvi, par stulbu viņi uzskata manu atšķirīgumu, tāpat kā man popmūzikas teksti liekas stulbi, bet ir cilvēki, kas no sajūsmas čurā biksēs.
0
Black data padomaa ja shis tigeris(nike kedas), par vinu fano visi. Spiedzoshi berni ar tigera jakaam, pensjonaari ar tiger formas brillem, visur tikai tas viens tigeris. Pieaugushi cilveeki uzvedas kaa berni, tikai tigeri tagad ir nomainiijushi smalki auto, Guchi kleitas un cit snobiski murgi. Es nicinu visus garamgajejus, kas satinushies savaas modernajaaas parpalas un tadi tagad ir visi, cits par citu stiliigaaki, jauni veci. Visa shii sasodiita pasaule iet uz galu. Cilveeki sak nodarboties ar seksu arvien agraakaa vecuma, alhahols tiek lietots ja no 10, 11 gadiem, cilveeku sirdiis slepjas pilniiga neatbildiiba. Salaist ar 3,4 cilveekiem reizee skaitas normaal paraadiiba. Berni uzaug ar tv, un nevis ko vienkaarshaam vai vismaz kaut druscin smadzenes kustinoshaam paaraideem, bet ar murgiem tadiem ka ed edd edy kuri maaca tikai absoluutu stulbumu. Nebriniitos ja driiz cilveki nevaretu iztikt bez tehnologijaam. Jau sakums ir tagad, visi perk tas debiilas telefona melodijas un logo it ka tam buutu kada vertiiba, tagad visiem ir telefoni; kaa kads dabuu kaut kaadu jaunu suudu, tad visiem lielie briinumi, kaut arii japanaa sen jau lieto videofonus un ne to vien. Ar katru naakamo paaudzi au vardarbiiba; cilveece aizejot liidz savam augstakajam attistiibas meerkim nonaaks pie pasha saakuma - totaalas nulles, pilniiigas nezeeliibas. Nihilismas saliidzinaajuma ar kristietiibas svetulu aizmetniem ir duja veeja. Muusu dveeseles sadegs elle, un elle bus muusu naakama dziive, un mees kluusim par to par ko visvairaak negribam. Personigi es visvairaak baidos kluut par sievieti nakoshaja dziive, un vel es baidos par to kas notiks ar manu tuvaa cilveeka dveseli, vai vina kluus par veci, NEZINASHANA ir stulba, bet nakotnes zinashana un nespeeja riikoties ir vel stulbaaka. Taa vai taa apokalipse naaks riit vai pec 1000000000 gadiem ta atnaaks, un saksies jauns sakums, jauna era, varat neticet vai ticet, un nebuus vairs jeedziena stuulbs, nebus vairs nekaa no ta kas ir ...
0
to mithrandir: Ja visi saaktu fanot par tiigeri paarspiileetaa formaa, droshvien man zustu simpaatiija pret to. Tevis piemineetais guchi u.t.t. ir tas gadiijums, kad cilveeki maksaa par vaardu nevis par preci... kaa jau mineeju, tas tieshaam man liekas stulbi... kaa arii viss ko tu tur uzskaitiiji. Mans ieprieksheejais koments bija vairaak piekasiishanaas vaardiem. Vieniigais punkts par tiem beerniem... nu tv nav suudiigaakaa lieta, man vairaak satrauc interneta iespeejas. (sample: www.nonstop.lv/files/the_learning_...)

Paarveershot sho teemu nedaudz muzikaalaa gaumee, naak praataa Satyricon - Bastard Nation (no Vulcano). Veel idejiskaa liimentii noteikti IMHO tev vareetu patikt Craft - Terror Propaganda.
0
Eh... pilniigi sagribeejaas veelreiz paklausiities Craft... man gan vairaak muzikaalaa puse, bet nu taas "armagedoniskaas" lirikas arii patiik. Es gan plaanoju liidz kaadiem 40 padziivot un tad uzriikot kaadam armagedonu.
0
Mithrandir!
Tu izsaki visas manas domas. Pilnīgi Tev piekrītu.
Viena lieta tikai - cilvēki jau šobrīd ir atkarīgi no tehnoloģijām un tā tas ir jau kopš brīža, kad kāds senais cilvēks pamanīja, ka ar akmens cirvi ir labāk nekā ar plikām rokām, un drīz vien kļuva no tā cirvja atkarīgs, jo vairs nemācēja kaut ko bez viņa izdarīt.
0
Stulbums protams ir visai relatīva lieta. Stiepjams jēdziens, kā mēdz teikt. Ir bijuši dažādi pētījumi par to, kas kurā likametā ir uzskatīts par nepārprotamu ārprāta pazīmi. Baigā dažādība patiesībā. Kādreiz piem. cilvēkus kam bija rudi mati vai zaļas acis, vai vēl labāk - abi kopā, uzskatīja par ļaunuma apsēstiem. Daudzas lietas, kas mūsdienās liekas vairāk vai mazāk normālas vēl pirms 50 gadiem bija nepieņemamas. Bet laikam ne gluži par to seit ir runa. Droši vien bija domāts tīri ikdienišķs stulbums parastā ikdienas saskarsmē.
Dažas lietas, kas manā uztverē ir stulbums:
Nespēja ieklausīties citos

Izrādīšanās un "zīmēšanās"

Pakļaušanās modei un reklāmai

Citu apsmiešana par viņu ārējām vai kādām citām nepilnībām, kuras nav atkarīgas no viņiem pašiem.

Nebeidzama runāšana par sevi "es tāds un es šitāds" "a es gan daudz labāk izdarītu" utt.
0
Stulbums ir tad, kad tev gribas kniebties, bet tu konstatee, ka esi izdzeeris mazliet par daudz. Bet veel lielaaks stulbums ir kad tu no riita pamosties, un tev gribas piecreiz vairaak, bet tu konstatee, ka tev ir sasodiita poha un neizturami saap galva.
0
Stulbums ir arī mēģināt kniebties dzērumā.
0
Stulbums ir tas, kursh valda LAtvijaa un pasaulee.
Shkjiet, ka piekriitu kk:(
Un Gendalfam (alias Mithrandiram) ar'!
Bet reperis Armands gan nepieder pie stulbaa hip-hopa. Ozols gan. Vinjam IQ ir 76. Man ~125. Negribas lieliities, bet...
0
Stulbums — kad debiilie deputaati aizliedz uz ielaam dzert alu un seedeet zaaliitee!!!
0
Dzeerumaa kniebties nav ne vaina, shad tad tiiri labs sanaak.
0
Aristotelis reiz teica: Vīns gan vairo gribēšanu, bet mazina varēšanu, he, he, tas uz puikām attiecas..
0
Vot uzbrauca... vai tad tikai uz puikaam? Droshvien bija domaats par tiem puikaam, kam vienkaarshi deerumaa nestaav... bet visaadi citaadi atshkiriibu neredzu. Man ir bijis, ka sievietei taa vajag, taa vajag... bet rezultaataa pati atluuzt.
0
Nu tas jau atkarīgs no dzēruma pakāpes galu galā.
0
Atkariigs arii no taa, kaa uz kuru tas alhols iedarbojas. Vienam nestaav, otram atkal gaisaa taads stiivais, ka uz pakausha aada savelkas.
0
Stulbums ir tas ko izdariijaj resnie amerikaanji ar ieslodziitajiem Iraakas cietumos.
0
Stulbums ir apspriest temu:"Kas ir stulbums."
0
he he
0
2 Necropedophile.
Tiešām? Bet kāpēc Tu tā domā?
0
Stulbums ir tas ka tiek ieiets foruma teemaa "kas ir stulbums" un tur pateikt, ka stulbums ir apspriest teemu" kas ir stulbums."
0
:) Beidzot kaada praatiiga doma no Pagaana. Domaaji ka daudzi taa padomaaja izlasot to tekstu.
0
P.S. Ar domu... izlasot Necropedophile, tekstu.
0
to Pagan
a ko tad tu pac te dari?
0
to kk:(
taapec ka vai tad citu nav ko apspriest ka tikai "kas ir stulbums"?
0
Kur kur es te es esmu, te ir tikai mans komentaars. Un vai tad es biju tas kas rakstiijaa tavus mineetos vaardus pirms teviim?
0
Cilvēce ir stulbums.
0
Atsauce uz Fauna tekstu 25.maijā-
Tad jau laikam tam Aristotelim dzērumā āda uz pakauša meta treknas un gaļīgas krunkas, ja jau viņš pie tāda domu grauda tika! :)
0
Stulbums ir nedzīvot pēc labākās sirdsapziņas.
Stulbums ir melot sev tuviem cilvēkiem.
Stulbums ir vērtēt zemāk savus līdzcilvēkus.
Stulbums ir liekulība.
Stulbums ir nemīlēt....
Vislielākais stulbums, es pat teiktu - tizlums- ir vardarbība pret sievieti!!!!
0
Un tas jau arī nav viss!
0
Un kas vel???
0
blj, Fishers un Veiss, savstarpeejai sarakstei varat izmantot emailu vai arii citur pachatot.
0
Kas tev skauzz???
0
Stulbums ir neklausīt savai sirdsballsij!
0
Kaapeec tu taa domaa Beldegir???
0
No thetrve vareeja saprast, ka stulbums ir forumu izmantot kaa sarunaashanos he he
0
Stulbums ir stulbs - kaut ko stulbaaku ir iespeejams pateikt.
0
to Fishers:
A tāpēc, ka tā domāju un savu dzīvi cenšos vadīt pēc šādiem un daudziem citiem principiem!
0
šitas topiks ir totāls stulbums!
0
Kaa var ko tik stulbu izdomaat kaa so teemu?
0
Stulbums ir tas ka paliek paaraak stulbi jau shajos stulbumos rakties un lasiit, lai neatrastu kaadu stulbumu un kaadu labu vaardu vai veesti, kas buutu domaata visiem ne tikai divu cilveeku sarunu liimenii, kursh iet pilniigi ne pa teemu...
0
Stulbums ir cilvēki kas izveido tēmu "kurš ir populārākais matainais" ha ha...
0
stulbums ir..... 104,3
0
Stulbi ir, ja izejot no veikala izkriit no rokaam iepirktaaa tikko pudele un sapliist, arii par tiem FM vilnjiem jaapiekriit
0
Stulbi BIJA tas, ka 12. gs. ne kursi ne zemgali nevareeja ienemt Riigu. Taapeec ka nevareeja normaali saorganizeeties.Veel nodeviibas arii. Leisi arii laikaa nenaaca paliigaa. To vien zinaaja kaa ar ungauniem asinsnaida karus karot.
0
Stulbi ir teikt ka tas un šitais ir stulbi tajā pat neiedziļinoties. Vienkārši kaut kas uz brīdi nepatīk un tad uzreiz tas ir stulbs. Respektīvi mērīt visu pēc saviem priekšstatiem ir STULBI.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas