žurnāli - labakie un sliktak
0
ta te panesas runa par sirupiem man likas interesanti uzinat ko matainie lasa, atbalsta, un kas viniem neparak.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
atdzistos, tema izvelejos tapec ka man vienkarshi sak kretinet araa kaut kadi sievishu zurnali kuros virieshi ir aprakstiti ka es nezinu, kaulaini, stulbi, maukuļi. Shodien acis plnigi nejaushi iekrita viena žurnala vaks veikala skatloga ar tadiem virsrakstiem ka
Jebkura sieviete ir stipraka par virieti...
Kapec virietis labaks par gurki..
Kalendars virieshu medniecei...
un citas feministiskas muļķibas

es gribetu redzet kad tai kurvai rukšanei iedotu plinti un vairakus izmerus pa mazu kurpes un tad pa taisno uz ierakumiem, interesanti cik viņa tad butu stipra pizda tada
0
nu a ja pa lv zurnalim tad Rigas laiks diezgan interesants cik nu sanak kadreiz uzmest aci, shada tip zurnali vismaz nerada ar pirkstu ko darit un kaiztureties. Nu a ja pa arzemju zhurnaliem tad velak noteikti tiks parcilats metal hammer's, he, man gan liekas ka tur ja labu laiku neka daudz pratiga nav, ar recenzijas dazreiz ļevaas, vienreiz nile bija aprakstita ka black u.t. Kautkada viena no pedejiem ar zin, par arch enemy savas paris desmit lapaspuses un tas pac par metallicu, man liekas ka tu vairak pa headbangerball repertuaru vairak i neatrast.
0
Nedēļa, Sestdiena, Mistērija, glupais Zintnieks.
0
sestdiena, izklaide, riigas laiks(pa retam), muuzikas saule (pa retam)....
karogs... un privaataa dzive un ieva, jo maate lasa:D
0
augury.. es nenodirs sievietes.. itkaa vechu zhurnaali buutu labaaki... pats vainiigs ka tev kopleksi kraashnji sazeelushi.
0
kluuda- tas pats teksts, tik ievadaa-> augury.. nenodirs sievietes..
jaa, un tas nebij uzbrauciens:P
0
runa bija tieshi par sho konkretu zunala autori Rukšanes kundzi. Ja un man tas viņas gramatas un raksti ari besi, zin paskatījas sexs un lielpilseta un izdomaja ka vo tagad rakstiis, kaut ari tas galigi visiem neder. Visi cilveki nau vienadi.
0
vinja jau nav vainiiga.. un vinjas teksti veel nav tie sliktaakie..(es nesaku ka patiik)
0
nahuj zhurnaalus.ja vareetu7 tad aizliegtu tos jobanos sievieshu zhurnaalus kur tieshaam ir tikai atseldaajesha satura raksti kaa piemeeram ķaa izpist kaadu citu lai viirs neuzzin", ķaa vislabaak taisiit minetu lecienaa no skapja"utt un pilniigi visas moraalaas veertiibas nahuj sanaak (cosmo, santa utt).Jaakljiem labs ir FHM bet arii galiigajiem rietumu un tagad arii pashmaaju auniem domaats.Tjipa nekas cits nav rakstiits kaa un kur iebaazt savu pimpi, ko dzert un ko stiliigi daargu vilkt uz galjas.
Jobanie zhurnaali.Lasiiju agraak Iespiedgrafika"bet vairs nav un taa labs ir Riigas Laiks bet reti sanaak palasiit"un tagad nelasu gandriiz neko
0
vo vo, man patika ari toreiz, FHM, kura kluba tolete vislabak drazsties, ha ha ha, tipa tadi zurnali rada iespaidu ka tiesham ir tadi cilveki, ka tur aprakstiti, kaut ari patiesibaa nav, nu vismaz ne ieksh mazas lv. Anikdotes tu ari baigi smiekliigas, he.
0
Iesaku Kabinetu... ja gribat tiešām lasīt, nevis uz bildītēm blenzt. Tiesa, brīžiem viņi pārspīlē ar savām sazvērestības teorijām, kā arī izvēlas tādus intervējamos, kuri par visu varu grib pierādīt kārtējo sazvērestību. Bet parasti (diemžēl ne pēdējos numuros) ir garas un visnotaļ interesantas intervijas.

Rīgas Laikā izlasīju interviju ar Zemeni ;))) Šutka. Labi, interviju ar kādu filosofu, kam viens no pirmajiem jautājumiem bija "vai dzīvei ir jēga?" Bled, kā man besī šitāds jautājums. Jo, ja tu abildi ar "nē", tad, lūdzu, momentā aizej no šīs dzīves. Ja tu to nedari, tad tu esi draņķa liekulis.
0
Rock Hard ir NR 1 man mūzikā!!! Tikai Latvijā atnāk nesamērīgi dārgs:( Bet no vietējiem atslodzei FHM, labs ir NEXT, bet no ikdienas dzīves tēmām, hm.... nezinu, laikam visi pārējie, kas mums te ir!!!
0
es neko gandriiz no laiciigaas l;iteratuuras nelasu, jo pilniigs idiotism tas ir, masu produkts lopinjiem...
protams ne visas aviizes un zhurnaali ir lopinjiem, bet lielaakaa Narvesen, Plus PuNKta klaasts gan.... :)
ja nu zinjas paretam vienalga kaada avizee, Klubu reizeem, uz regulaari Dark City, krievu meelee..mataino zhurnaals.....
0
Mans tāds divainītis,lasa Autoreview,Autosport un visādus tādus žurnālus,galvenokārt krieviski.
0
Nu nez nez, neesmu nekāds žurnālu zinātājs, FHM ir vienīgais no žurnāliem, kuru pārlasu. Tomēr negribu piekrist ka visi žurnāli ir sūdi un neticu ka tur ir vienas vienīgas blēņas un idiotismi aprakstīti. Katram ir savas intereses, katrs pēc tām piemeklē sev literatūru. Nezinu kapēc večiem būtu jānodirš sieviešu žurnāli?!?! Tapē tie ir sieviešu žurnāli ka domāti sievietēm. Protams ka vecim tur nav nekā interesanta lasāma. Piedodiet, bet te daži teikumi bija tikpat banāli kā: "Priekškam man mācīties; Skola ir tikai smadzeņu skalotava; visi universitātes absolventi ir zombiji un valdošās sistēmas vergi utt." Vienvārdsakot - aprobežotu pokemonu murgi..
0
Rīgas Laiks. Es lasu tādu periodisko izdevumu.
0
vieniigais zhurnals kuru lasu ir Copes Lietas. un lai parejie zhurnali iet deet jo tur i parstukjets ar nevaidzigaam lietam. avizes a nelasu labaak iebrowseeju apollo.lv zinjas vai pa lnt paskatos zinjas
0
Vides Vēstis, Mūzikas Saule, Zintnieks, bet ne visu iznāk laika izlasīt.

A par "sieviešu žurnāliem"- piekrītu, tik tiešām stulbi viņi ir, it sevišķi "Cosmopolitan", pietika ar pāris rakstiem, lai saprastu, ka tā ir zombēšana: "ja tu gribi patikt vīriešiem, tev jāģērbjas tā, jarunā šitā, jādara tas, jādomā šitas, utt, utjp." Praktiski visur tā gandrīz nemanāmi tiek uzsvērts, ka VISIEM vīriešiem patīk tikai tādas un ne savādākas sievietes. Un tas pats arī "vīriešu žurnālos", cik esmu lasījusi. FHM īstenībā ne ar ko neatšķiras no Cosm., viss tas pats, tāda pati zombēšana, tikai dzimumi mainīti. Stulbākais jau ir tas, ka tiešām daži un dažas to visu uztver kā svētu, negrozāmu patiesību.
0
Tie Daži ir lielais vairums.
0
lodzinjsh, pa tb izglitibu nekada sakara nebij, kas tad te ir aprobezhots??? ( nu vienigi ja neskaita mani).
0
Luusis vispreciizaak izteicaas par to zombeeshanu ir tak peleekaa masa gana liela lai smadzenes sapestu 1 un 2 pa jaashanos pa kreis vien tur ir
es labaak next pa retam palas ko gudrie onkulj sagudrojushi
a taa vispaar nemaaku laikrakstus lasiit
0
Sestdiena, Rīgas Laiks, piespiedu brīvprātīgā kārtā arī Jurista Vārds.

Bet par sieviešu žurnāliem runājot, šķiet, ka Bindemanis kauč kad izteica domu, ka no sievietes, kas lasa Cosmo, jāturas jo tālāk jo labāk. Lūk, to pašu es mierīgu sirdi attiecinu arī uz FHM lasītājiem.
0
Interesanti, ka sieviešu žurnāli visiem asociējas ar Cosmo un vīriešu - ar FHM. No tā var secināt, kāda vecuma auditorija šeit runā :) Vispār jau ir arī Santa, Una, Ieva, u.c., kā arī Klubs un moš vēl kaukas. Bet viss milzīgais naids pret siev. žurnāliem koncentrējas uz Cosmo :)

Visvairāk mani sajūsmina Zintnieka popularitāte. Sievasmātei nāk, un es lielāko daļu esmu izšķirstījis. Un man ir radies priekšstats, ka tajā liek un raksta visu, ko vien kāds, mājās
bez jebkādas izšķiršanas - ka tik drusku par paranormālo, tā liekam iekšā. Bez jebkādas padomāšanas par sekām, ko tāds var nodarīt, kad tu dirsies ar lietām, no kurām neko nejēdz un klausi tantuku padomus par krustu vilkšanu uz tikko no dobes izceltiem tomātiem, lai svētība mājā.
Man tas liekas tikpat bīstami, kā akli ticēt Cosmo padomu gūzmai (es vienu numuru izšķirstīju pirms kaukādām dažām nedēļām, lai zinātu, par ko ir runa :))
0
WrongTale es aizsaku par shis "drazas" ievazashanu ieksh lv teemu atieciba uz tadu zurnalu ka lilit (velreiz paldies autorei rukšumatei), un doma bij' par to kadu iespaidu shie "draza" atstaj uz jaunaku paaudzi. Un atkal nebij runa par sievietem bet domu ka tadu, netaisi mani par te kaut kadu nideju, ja!
0
p.s. vai tad tev nebesi kad kads sak apshaubit tavas praa spejas? man liekas par to auditoriju tu nepareizi izspriedi, ne?
0
Wrongtale: a varbūt tāpēc asociējas, ka šie, kā rādās, daudzu nīstie Cosmo un FHM ir vesela drukātās drazas kalna spilgtākie piemēri?
mhm, par tādu nelielu un nemanāmu uzbraucienu vecuma auditorijai labāk paklusēšu :)
0
Jā, Zintniekā publicē viskautko, bet starp vientuļu tantiņu marasma izpausmēm var atrast arī ko labu, ko neraksta citos žurnālos. Nez, kurš tad te apgalvo, ka tic pilnīgi visam, ko Zintnieks publicē? Pati redakcija arī vienmēr piebilst, ka par lasītāju rakstiem nenes atbildību.
0
butiiba ar tiem zhurnaliem ir ta pat ka ar muuziku un punkc.
nu vel i ta ka tie aks vinjiem kaut cik necik pakljaujaas ir prasti produkti(ja uztveraat domu)
0
augury: ko tik paškritiski :))
par to zombēšanu - uzskatu ka tas ir mīts!!! Stūlbs mīts kas piedzimis kautkādā nonarkojošos hipiju komūnā.
0
lodzinjsh-hei, tu neaiztiec hipijus.. lai nu kas buutu nonarkojies..grrr...
0
runaajot par zhurnaakliem, esmu tieshaam neapmierinaats ar to, ka sestdienas anjuki ir palikshi pilniigi nekauniigi sulbi. Agraak tur bija klabaakie, bet tagad>?}?????
0
Cosmopolitan

Ai nu labi, visaadas gjitaaras, citplaneetieshus, metaalistus, un visus paareejos meeslus
0
nu nez nez par to zombeeshanu, varbuut preciizaak teikshu ka tautas ietekmeeshanu ar mediju paliidziibu ne velti kaukaad atur vara skaitaas mediji. paskaties kaada jenkju tauta duma pataisiita smadzenes taukos padomaat nevar
0
par to NEXT piekriitu - tas manupraat ir viens no ja ne pats profesionaalaak veidotais zhurnaals latvijaa kur viss arii notiek latvijaa nevis kaa auto moto piemeeram no poljiem agraak rakstus paarkopeeja.Cita lieta ir gaume, bet kaa zhurnaalam visas desmit balles
0
medijs ir vara, jo var čakarēt politiķus parādot viņus no jebkuras puses. Preses brīvība ir demokrātijas pamatnoteikums. Ja prese tiek kontrolēta (atceramies kreviju), tad tā vairs nav vara, bet kādas citas varas instruments. btw neaizmirstiet ka internets arī ir massu medijs un visspēcīgākais! bla kā man nāk miegs...
Piedod nu tas kas aizstāvēja hippijus.
0
Par tiem glupajiem jeņķiem... Dumi tapē, ka universitātēs viņiem māca to ko mums videnē. Viņiem ir riktīgi ieaudzināts patriotisms, vāja izglītība, augsts dzīves līmenis - ideāla tautas masa manipulēšanai. ASV valdība tak viņus vislaik pabaida ar kaukādiem glupiem meliem (ter0rs), tauta ir saspringusi, tādejādi tiek novērsta tautas uzmanība no iekšējām problēmām.
0
Visvairaak esmu lasiijis Teevijis Sargu(peedeejaa laikaa kkaa nesanaak vairs), reti paarshkjirstu kaadu aviizi, zhurnaalu Klubs,E-pasaule,NEXT un galiigi reti arii pa kaadam FHM un sievieshu zhurnaaliem (shit happens).
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas